Sziasztok lányok
Úgy nagyjából visszaolvastalak titeket.
Osio sajnálom, hogy nem sikerült az állás, és igaza van Timcsinek, nagyon sok helyre csak azért hirdetnek, hogy elvegyék a gyanúsítás lehetőségét, mert már rég van befutó. Ez vidéken is így van.
Hát velem mi történt
Tabatival "futottam" össze egy topicban, ezért gondoltam, hogy írok mi újság.
Júliusban kiderült, hogy a vérnyomásomra kapott gyógyszer nem teljesen jó, járni alig bírtam, úgy néztem ki, mint egy túlméretezett viziló úgy feldagadt kezem s főként lábam. Ez persze teljesen kiakaszott lelkileg.
Augusztusban állították át az asztma gyógyszerem, épp hogy rendbejött volna a szivem, most a tüdőm mondta be az unalmast. Valahogy az új puff nem volt jó, hörgőgyulladást kaptam.
Szeptember első hetében kórházban voltam, a hörigyulladásból mellhártya és tüdőgyuszi lett. Olyan fájdalmaim voltak, azt sem tudtam, megérem-e a saját szülinapom. Mert persze a dokik eleinte csak tanácstalanul álltak, Rod drága meg étlen szomjan képes volt napokat eltölteni mellettem annyira aggódott. A tüdőgyógyászom meg jól lecseszett, hogy ilyen betegen és ilyen idősen találtam ki, hogy gyereket akarok, miért nem kora huszonévesen. Aztán felvilágosítottam, hogy mivel 28 voltam mikor megismertem azuram, nehéz lett volna előtte szülni.
Szülinapomra viszont kisbabát kértem.
S úgy tűnik meg is kapom. Gyönyörű zebracsíkos teszteket produkáltam, a legutóbbi ma esti. Apuka persze totál kétségbeesett, hogy most mi lesz, pedig tudta, hogy babát szeretnénk, dolgozott is az ügyön rendesen.
Mivel szept 2án volt mesim, ezért csak a hét végén jelentkezek be a dokihoz, úgyis kell még szvsz vagy 2 hetet várni.
Mindenkinek kívánok legalább ilyen erős csíkokat és boldog babásodást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.30 19:20-kor.