Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak most jutottam el oda hogy beugorjak egy szóra. Megnéztem a ciklus.hu oldalt és regisztráltattam is magam, bár egy picit összezavart a naptármódszer.

Tegnap voltam dokinál és jó hír, mert egészen júliusig próbálkozhatunk :) , ennek örülök, mert azt hittem május lesz az utolsó hónap. :oops:

Bár ma elég rosszul érzem magam, igaz már vasárnap óta fájdogál a hasam és nem értem miért, remélem nem fáztam fel na meg majd elalszok egész nap, most is csak "nyűlik " a szám :D

Legyetek jók és remélem holnap több időm lesz.

[/b]
denni

jajj ne is mondjátok ezt a fogyókűra témát épp tegnap dühöngtem hogy minden gatya szorít hasba :twisted: el is kezdtem tornázni rubint rékát nyomattam tegnap :lol: ma meg nasi ezerrel :roll: na andi a görbéd nagyon szép ám :lol: csak így is maradjon :lol:
erzsebet0312

Bocsika, hogy úgy eltűntem, de tegnap óta elég sz@rul vagyok. Kezdődött ott, hogy amikor tegnap reggel megláttam a lázmérőt, felkelni se volt kedvem. Azt gondoltam szombaton volt a pé-m, mert vasárnap már szépen emelkedett, erre hétfőn reggel megint esett 0,2 fokot. Aztán mégis kikecmeregtem az ágyból és akkor nézem, hogy tök nyúlós tojásfehérjém van :oops: :shock: . Gyorsan gyereknek valami elfoglaltság, aztán rávetettem magamat apára! :lol: Aztán ebéd után jött az alhasi fájdalom, és teltség érzés ezerrel. Teljesen úgy, mint ahogyan azt a "nagykönyvben" megírják a peteérés időszakára. Ma reggel már ismét emelkedett a hőm, de a fájdalom még mindig nem múlt el. Igaz az eddigi két értelmes görbémet nézve a 18. napon volt pé-m, nem is tudom, hogy most miért gondoltam, hogy előbb lesz! Azok a fránya páfrányok teljesen megtévesztettek. :evil:

Szóval ez a helyzet velem, és így elég nehezen veszem rá magam a gépezésre! Ne haragudjatok!

Andi, Zsu! Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd jövök, ha túl leszek ezen!
Vendég

Ja fogyókúra! Ha megszültük a babákat, akkor nyitunk egy új topikot : "Hogyan fogyjunk terhesség után" névvel! :lol:
Vendég

Halihó!!!!!!!!!
Titeket már megint nem enged be a babanet??????????????

A fogyókúráról csak annyit még, hogy épp most laktam jól brassóival, meg sültkrumplival.

Ildi, akkor most mindent bele, ártani nem árt.

Andi, az jó, hogy felfelé mozdult a görbéd.
Reggelente én is úgy félek megnézni a hőmérőt, mert félek mit mutat.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: én is annyira utálom megnézni,parázok,nehogy elinduljon lefelé....
vedresandi

Na,én voltam az utolsó,és ma reggel én vagyok az első.

Jó reggelt Nektek!
Én fél 5 kor keltem,mert munka volt,negyed hétre már haza is értem,elindítottam a kis csapatot Sármellékre.Mivel 2 órával korábban keltem,és hajnali 2kor kimentem pipilni,így a reggeli mérés lehet, hogy értéktelen,de azért beírtam.
Mindenkinél mi újság????

Itt a görbi:
Kép
vedresandi

Jó regelt!

Úgy látom Krisztit elnyelte a munka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi, ma az én hőm már esett egy tizedet. MAjd este felteszem a görbét.
Gondolom, ha olyan korán keltél, akkor most pihizel egy kicsit.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Nem nyelt el a munka,nem hiányoztam senkinek,ezért nem irtam! :cry: :cry: :!:
Na jó ,csak félig- meddig vicceltem,délelőtt vem volt babanet,délután,sok volt a program,este meg hulla voltam.

Ti jól vagytok?
Vendég

Kriszti: na azzé ilyet ne mogggyá má lécci jó? :lol: :lol: :lol: (mikor már azt is elárultuk neked,hogy milyen rossz lesz,ha elkezdesz dolgozni,nem lesz aki húzzon mindket.na erről ennyit) :lol: :lol: :lol:

Zsu: nem pihenek sajnos,ki is vagyok remdesen.Hazaértem 6 kor,aztán danit felkeltettem,bevittem suliba,és bejöttem dolgozni.Nagyon fáradt vagyok!! :evil: :evil: :evil:
vedresandi

Sziasztok!

Andi! Szerintem tök jó a görbéd, mert ha később méred talán még magasabb is lett volna.

Zsu! A brassóit én is imádom! Ráadásul most mindenfélét kívánok, hogy most önsanyargatom magam egy kicsit pl. palacsintát, lángost....
Ráadásul a hétvégén 2-3 nap is kinti sütés-főzés lesz, lesz bográcsgulyás, flekken, gyros sültkrumplival sok-sok saláta. Nyam-nyam.
Ja és még nyársalni is akarnak a fiúk.

Erzsi! Akkor most te mész megint tüszőnézőbe???

Enik! Hol vagy???

Kriszti! Neked meg volt a pé?

Nekem most ment feljebb a hőm 36,8, lehet hogy tényleg most volt csak a pé-m és nem 1 hete? A fene se érti már ezt, pedig a tojásfehéjém 1 hete volt.

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

Andi!
Csak vicceltem,kiváncsi voltam a reakcióra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Egyre többet sz@rakodik ez a babanet,má nem tudom,hová kéne ez ügyben irmi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :!:
Egyébként itt nagy a pangás,ki-hol merre van??!!
Van aki napokig életjelet sem ad :!:

Na én is dolgozatnék,most az orvosirendelőbe töltöm a délelőttömet,azután egy öregnénit ebédeltetek,bekészitem a gyógyszer adagát,megszúrom,lessz egy kis papir munkám,s vége a 8 órának.
Délután jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Látom Ti sem unatkoztok. Én most a ciklus.hu naptármódszer szerint tervezem a napjaim. Mára jelölte meg az ovulációs napot, reggel már bele is adtunk mindent. Remélem lesz is eredménye. Bár a "tojásfehérjém" most nagyon sűrű meg itt-ott nyúlós is volt. Nemtudom a kettő együtt hogyan jön össze,talán az allergia?

Pedig a múltkor az írtam hogy most nem fogom figyelni, de tényleg nem bírom ki. Mondtam a páromnak hogy ma siessel este haza...biztos ami biztos este is bepróbálkozunk.

Bezzeg a kolléganőm tesójának a barátnője aki még csak 17 éves védekezés mellett terhes maradt. Aki nem akar annak összejön, nekem meg :oops: ,nem :evil:

úgy döntöttem ha most nem jön össze a következő hónaptól naptározok én is.....
denni

Hello!

Csak egy gyors jelentés: Elkezdtem barnázni, úgyhogy a reményem elszállt a hónapra.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Tegnap majdnem egész sélután nem volt babanet. POnt amikor ráértem volt....ááá, nem voltam mérges!

Andi! Naggyon király a görbéd.

Nálam az a helyzet, hogy a múlt hónapban korábban jött meg, így akkor 27 napos volt a ciklus. Ebben a hónapban ma van a 27. nap, nem jött még meg, nem is fáj a hasam, ellenben a cickóm sem.(ha a cici sem fáj, az nem arra utal, hogy nem volt ovuláció???)

De szerintem nekem a normál cikluson 30-32 napos, tehát elvileg 30-ig megjöhet. Ha aznap nem jöön meg akkor csinálok tesztet.

Viszont nagyon nem reménykedek, mert pont akkor nem tudtunk együtt lenni, amikor szerintem a pé-m volt.

Kriszta! Na milyen újra dolgozni?Jó-jó fárasztó, de kevesebbet kattog a babán az agyad?

Krisztinka!
Néha én sem tudom mikor a fenében van pé. Néha más időpontban van a nyúlós, rá pár napra érzem a szúrkálást a hasamban, és még a hő is -már amikor mértem, a múlt hónapban-
tök máskor megy feljebb. Szóval téboly!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia bvigh!

Sajnálom :( , de a jövő hónap bizti nyerő lesz.

Én még bízok benne hogy összejön, majd én is jelentek :D
denni

Hahó!!
Én is úgy jártam tegnap, mint Kacika nem jött be a fránya babanet. Nálam semmi helyzet már várom, hogy mikor lesz pé? Ebben a hónapban nincs ovu tesztem sem, de az ovu pozitivitás és a hasfájás legalább eddig egybeesett, a tojásfehérjéhez nem értek :? , pedig mikor olvastam róla azt hittem, hogy ez lesz a tuti módszer, nekem nem egyértelmű, mert nem huzamosabb ideig van, reggel pl látom, aztán délután már nem és másnap sem, akkor az biztos valami más... :roll: Jövő hónap doki!!!
Krisztinka én is az első ciklusban két dobozzal használtam az ovulációs tesztből vagyis 8-at, mire pozitív lett, lehet akkor később volt neked a pé, de Erzsinek is lh tesztet ajánlott a doki, én abban bíztam.
Erzsi akkor mi van a tüszővel, azóta kellett még menned?
Andi remélem a hőd marad a helyén üzenem neki, hogy ne mozduljon!! Jó kis húzós napod lesz más egész nap nem csinál, annyit, mint te 8 óráig :D :D
A fogyókúrához csak annyit, hogy én az alakzatomat szeretném megváltoztatni :D Szerintem egy kis diéta nem befolyásolja a teherbeesést csak az önsanyargatás.
Kriszti még mindig nem válaszoltam neked, de szerintem most nem lesz aktuális a dolog, mert elég rövid az idő és máshová nem igen tudunk menni, tudod nekünk az egy plusz szervezést igényel és kicsit pihizni megyünk :D
Annát amúgy szívesen maminál hagynám most hétvégén, de nem merem nehogy legyen valami és akkor rohanjunk hozzá vissza.
Kacika én még nem hallottam olyasmit, hogy ha a cici nem fáj, akkor nincs ovu. pl. nekem nem szokott fájni és feszülni sem... :roll:

Kép, Kép
nemen

Zsu még minden előfordulhat, ha rendesen megjött majd akkor sajnálkozunk!! Te nem látogatod meg a dokit? vagy még két esélyt adsz magatoknak? nyárig vársz, ugye?
Most nézegetem a ciklus.hu-t a 16. napra teszi az ovulációt, bárcsak ez a hónap sikeres lenne!!!
Ancsa mi van veled? életjelet!!remélem nem tartottak benn?!

Kép, Kép
nemen

Kriszti nagyon hiányzol!!!mert mindig itt voltál legalább Te!így lehet végre elmegyek vasalni... :? pfuj. Annyira netezek, hogy észre sem vettem, hogy megettem a csokimat itt keresem, hogy hol van, de csak üres papírt találtam :D

Kép, Kép
nemen

Nemen! Úgy értettem a cickófájást, hogy most így a ciklus vége felé nem fáj. Márpedig ha babás lennék akkor is kéne, ha megjönni készülne akkor is fájdogálnia kéne. Ezért gondoltam, hogy a 27. napon -tehát a vége felé- nem érzékeny, az lehet e attól, hogy a ciklus közepén esetleg nem volt pé???
Vendég

Nemen! Akkor nektek nemsokára naggyon kell szeretni egymást apával :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok,már én is.Jó dolgozni,telnek a napok jobban.
Kevesebbet gondolok a babaprojektre.
Annyiból nem jó,hogy dolgozok,hogy amit megtudtam délelőtt csinálni,most délután kell,non stop csinálok valamit.
Most értem haza,és mint net függő,a géphez jöttem elsőnek,olvasni és irni.

Zsu!
Nem szabad elkeseredni,mert a barnázás még semmi!!!!!!!!!!!!!!!!
Én úgy olvastam valahol,hogy beágyazódásnál és terhességnél is előfordul.

Mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most csak ennyit tudok irni,majd később jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem értek valamit!!!!

A hőgörbén,értem a függőleges vonalat,a pé-t bejelöli.
De mit jelent a vizszintes vonal???????????????????????????????

Valaki tudja,hogy az E vitamint félidőben,vagyis pé-után abba kell hagyni,vagy folyamatosan kell szedni,már egyszer kérdezetem de senki nem válaszolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, szerintem egész ciklus alatt lehet szedni az e vitamint!!! Nekem ezt mondta a doki.
Vendég

Köszi szépen Kacika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na szép estét Nektek!!!!

Sikerült 12 órát dolgoznom,de itt vagyok.

Nemen: remélem én is.....

Kacika: most még király,de nézd meg 3 nap múlva.Ez most a megérzésem.Öngyilkos lesz a görbém :lol: :lol:

Kriszti: E vitaminhoz nem értek.... :shock:

Zsu: Tiéd a május!!!!!!

Little/Erzsi: mi van Veled?

Komoly elhatározásra jutottam: hétfő reggel tesztelek,ha nem jön meg,mert tutira akarok menni :lol: Nem mérem a hőmet a következő ciklustól ha lesz,mert a mostani alapján jobban megbizonyosodtam róla,hogy müködöm.Azt szeretném,ha egyszer jól meglepődnék,ha hétfőn nem fogok :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Itt vagyok én is.
Most elmesélem nektek, hogy mit álmodtam. Nagyon rossz volt, ott volt az összes ismerősöm, akik gyereket akarnak mostanában, meg azok is akik nem , és képzeljétek mind terhesek voltak.Egyedül én nem. Már üvöltöttem kínomba, és nagyon utáltam őket. Most meg elmeséltem a páromnak, és mondta, hogy egész éjszaka bújtam hozzá, öleltem. Nagyon ritkán szoktam ilyen, inkább az ágy szélén alszom.
Még most is rossz belegondolni.
Persze ma nem lett volna az igazi, ha nem kapok egy rossz hírt. Családi jellegű, úgyhogy nem traktállak most titeket ezzel. Meg felhúznám megint magam.

Most megyek főzök valami kaját holnapra, de még jövök, remélem lesz itt valaki.

Végül itt a csodás görbém, aminek ismét nincs jó vége.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Reméllem nincs nagy baj!
De nem traktálnál minket,nyugodtan irhattad volna!
Vendég

Ne izgulj, azért nem tragédia. De nem lényeg.
Mi újság? Azért csak jó dolgozni.
Én most mondtam a páromnak, hogy jövő hónapban a pé környékén egyfolytában szex lesz, nem érdekel, hogy van-e kedvem hozzá, vagy jó-e nekem, csak legyen már eredménye!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Jó dolgozni,de jó lenne itthon is főleg azzal a tudattal,hogy terhesség miatt.
Az első nap nagyon furcsa volt,annyi idő óta,de azzal fogadtak,ne soká zavarjam a légkört,reméllik nem sokáig dogozok :lol:
Ugye milyen kedvesek?! :lol:
Jobban telnek a napok,de a gondolataimon nem nagyon tudok uralkodni.
De most már nem bánom tényleg ha megjön,elkezdem a gyógyszert,lessz ami lessz!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ PIHENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KITARTÁS LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjszakát kívánok én is.
Még egy kérés. Újra indult a szavazás a babákra, ha még emlékeztek rá. Most regisztrálni kell az e-mail címmel, és úgy lehet szavazni.
Itt tudtok szavazni:

http://www.mazsola.hu/index.php?apps=fotopalyazat&a=500

És, hogy sportszerű legyek itt van Krisztinka kisfia:

http://www.mazsola.hu/index.php?apps=fo ... oto_id=134

Köszönjük szépen előre is, ha szavaztok!! :lol:

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZSU!
MENSI MENTES NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANDI!
NEKED IS UGYAN EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DÉLELŐTT JÖVÖK,MOST KÉSZÜLÖK DOLGOZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok, Jó reggeltet!!!!

Zsu: szavaztam a manócskákra!!!

Kriszti.: köszikem.Még mindig melegen vagyok,mensi sehol....hétfőn teszt,ha addig nem....
Kép
vedresandi

Zsu!
A Krisztinka fiára enged szavazni,az elsőre rá kattintok,azt irja ki,hogy valami hiba törtnént.
Vendég

Azt irja ki:

Valószinüleg elirtad az ellenőrző kódot.
Vendég

Itt lesz a cím, remélem ez már jó:

http://www.mazsola.hu/index.php?apps=fo ... foto_id=71

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu! Te aztán tényleg nagyon rendes vagy, egy igazi barát, még ha nem is ismerjük egymást személyesen!!! :wink: :lol:
Mindjárt nyitom a lapot és lövöldözöm a szavazatokat!:wink:
Remélem a hőd nem fog visszaesni jobban, mert 1 tized nem sokat számít.

Kriszti! Látod mennyien drukkolnak Neked! Hajrááá!!!

Andi! Húúúúúúúúúú de klassz a görbéd! ++++++++++++++++++++++++++++ Neked és fent is marad!

Little! Hol vagy már???

Kacika! Ugye semmi megakarjönniérzés?????

Enik! Látom hamarosan jönnek a nagy hancúrok nálatok! Mindent bele!!!

Itt az én görbém is:

Kép

HÁt kíváncsi vagyok mikor fog megjönni most nekem, mert szerintem 1 héttel előbb volt a pé-m, de a ferti szerint nem. Most jól letesztelem a fertit, ha megjön, mert akkor meglátjuk neki vagy nekem volt igazam a pé-vel kapcsolatban!

Szép napot miondenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem közeleg az amit nagyon nem akarok, merthogy fáj a hasam és olyan menzi előttiesen...na ezt nagyon megmondtam... meg a cicim is fáj, de csak a bimbók :( .....

tkriszti: csak türelem, bizti nem fog sokáig tartani a munkába járó hölgy szerepe, szorítok :)

Lehet csak egyedül vagyok itt, mert valahogy nem jönnek új hozzászólások....

legyetek jók
denni

Zsu! Linkeld már be légysz mégegyszer a ti manótokat, mert valahogy nem találom!
Vendég

Igen jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Mi van veled?????
Reméllem NEM jött meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem meg,hogy mi van a hőmmel?!
23-ik napra tette be a naptár szerint a pé-t,lényegtelen volt is pé-m,azon az egy nap,36,7 volt a hőm,azóta minden nap 36,8,se le se fel,már nem tudok eligazodni rajta!

Puszilok Mindenkit,most dolgoznom kell,maj jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Még mindig fáj a hasam, tegnap csináltam egy tesztet ami negatív lett. Számítottam is rá, mert hogy szerdán volt a naptármódszer szerint ovulációs napom. Azért csináltam meg a tesztet, mert már nagyon rosszul voltam és muszály volt bevennem az allergiámra a gyógyszert. Úgy voltam vele ha az vagyok lehet, lesz olyan szerencsém én kijön a két csík. Most meg fáj a hasam. Többen írtátok hogy van hogy rendesen görcsöl a has és mégis bejöhet és ott lesz a baba. Szerintetek van még esélyem rá? :oops:
denni

Denni! HAnyadik napon tartasz és hány napos a ciklusod?
Még bármi lehet! Lehet korán teszteltél!
Vendég

Ennek már tényleg jónak kell lennie. Nekem az előzőn is bejön.Ha nem jó, akkor még egyet megpróbálok.

Nekem már 100%, hogy napokon belül megjön. De nem sajnálkozom most, inkább ráhajtunk a következő hóra. Mondtam tegnap a páromnak, hogy minden nap szexelni kell majd, ha jó nekem, ha nem. De talán már írtam is. Most már nem érsekel a szex minősége, csak az eredménye!!!!!!!!!!!!!!!!!44 :oops: :oops:

Andi, a te görbéd viszont eddig nagyon jó, csak maradjon is az!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Most jó. Szavaztam!
Vendég

krisztinka79: eddig rendszeresen 27 napos, kivétel a múlt hónap ott egy kicsit lerövidült. Elméletileg a jövő héten kellene megjönnie, de nem értem olyan fura hasfájásom van. a ciklus.hu-n regisztráltattam magam és ott már a tegnapi napra írta hogy számított menzi, viszont az ovulációt is bejelölte. Bele is adtunk apait-anyait reggel és délután.
Tudod ha júliusig nem esek teherbe akkor már csak jövőre januárban próbálkozhatunk. :(

bvigh: ne aggódj nálunk is kezd a minőség romlására menni, már sokszor csak nevetünk, hogy olyanok vagyunk mint a gép. Pl tegnap is meghívtak minket a barátaink és előtte szóltam a páromnak hogy jobb lenne most mert este amikor hazajövünk fáradtak leszünk.....gyorsan ledobtuk a ruhánkat és hupsz a közepébe.

most ahogy írok figyeltem az érzést a hasamba és olyan mintha zsibbadna a petefészkem.

amúgy meg nagy esélyem van az ikrekre :D , bár remélem első családnak csak egy baba lesz :)
denni

krisztinka79: ja és egyébként a 21 napon tartok :D bocsi az előbb kimaradt :shock:
denni

Sziasztok!
Csak beugrottam szavazni a gyerkőcökre,puszi Mindenlinek!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!

Ha van időd akkor,tűzd már be egy helyre a gyerkőcöket.
Mint ahogy a múltkor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, csak a te kedvedért:

http://www.mazsola.hu/index.php?apps=fo ... oto_id=134

Denni! Az jó, az ismerősöm is azt mondja, hogy bizsergést érzett, amikor terhes lett. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Zsu

Kép
bvigh

Köszi!Zsu!!Aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

denni!
bizsergést érzel az jó,sok helyen olvastam ha beágyazódik rendesen, azt kell érezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen,tesztelj még!!!!
Mi drukkolunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?