Hahó!!
Én is úgy jártam tegnap, mint Kacika nem jött be a fránya babanet. Nálam semmi helyzet már várom, hogy mikor lesz pé? Ebben a hónapban nincs ovu tesztem sem, de az ovu pozitivitás és a hasfájás legalább eddig egybeesett, a tojásfehérjéhez nem értek
, pedig mikor olvastam róla azt hittem, hogy ez lesz a tuti módszer, nekem nem egyértelmű, mert nem huzamosabb ideig van, reggel pl látom, aztán délután már nem és másnap sem, akkor az biztos valami más...
Jövő hónap doki!!!
Krisztinka én is az első ciklusban két dobozzal használtam az ovulációs tesztből vagyis 8-at, mire pozitív lett, lehet akkor később volt neked a pé, de Erzsinek is lh tesztet ajánlott a doki, én abban bíztam.
Erzsi akkor mi van a tüszővel, azóta kellett még menned?
Andi remélem a hőd marad a helyén üzenem neki, hogy ne mozduljon!! Jó kis húzós napod lesz más egész nap nem csinál, annyit, mint te 8 óráig
A fogyókúrához csak annyit, hogy én az alakzatomat szeretném megváltoztatni
Szerintem egy kis diéta nem befolyásolja a teherbeesést csak az önsanyargatás.
Kriszti még mindig nem válaszoltam neked, de szerintem most nem lesz aktuális a dolog, mert elég rövid az idő és máshová nem igen tudunk menni, tudod nekünk az egy plusz szervezést igényel és kicsit pihizni megyünk
Annát amúgy szívesen maminál hagynám most hétvégén, de nem merem nehogy legyen valami és akkor rohanjunk hozzá vissza.
Kacika én még nem hallottam olyasmit, hogy ha a cici nem fáj, akkor nincs ovu. pl. nekem nem szokott fájni és feszülni sem...