Új privát üzeneted érkezett!

Luna,
orulok, hogy tulelted ezt az egeszet!
Hasonlo halalfelelmem volt, amikor Karacsony elott a brusszeli nagypiacrol tartottam haza egy szombat reggel. Kb 30-40 cm ho esett le fel ora alatt, ami itt egyaltalan nem egy megszokott dolog. Utak tisztitatlanul, kb 10 km-t kellett megtennem veszvillogoval, reszben az autopalyan. Hihetetlenul feltem, nem is tudom, hogy eltem tul az egeszet nyarigumikkal...

Nanetto,

no comment. Teny, hogy lumen a no, es hogy lelkileg is nagyon erzekeny, tudja, hogy kell banni a kismamikkal. Biztos ezert valasztotta ezt a foglalkozast. :roll:
A 4 kilo szerintem semmi, az 58 meg meginkabb. Ha te ilyen sovany testalkatu vagy (nekem ez extrem modon sovany! :lol: ), akkor ne aggodj, mert a szules utan is le fognak menni rolad a kilok.
En mondjuk biztos beszoltam volna a nonek, amilyen forroveru vagyok. Persze nem biztos, hogy ez a viselkedes jora vezetett volna...
Egyszoval ne foglalkozz vele, elso az egeszseged, es hogy annak jarj utana, hogy az igazi gondokat (ha vannak) mi okozza/okozta.

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Luna,
rossz lehetett a vihar. Lányod nagyon megijedt?
Én már a legkisebb esőtől is nagyon rossz hangulatba kerülök, mert mikor még a régi lakásban laktunk és nem volt kész teljesen a tető, jött egy nagy zuhi és MINDENÜNK szarrá ázott. Szekrények, ruhák, könyvek, CD-k, minden. Hideg volt és nem volt mit felvennünk, minden nyirkos, vizes volt és még napokig rossz idő volt. Akkor még a fűtés se volt kész, hisz nyár volt, nem számítottunk ilyenre. Párom nem volt otthon, én meg csak szaladgáltam az edényekkel, lavórokkal, próbáltam a lukak alá tenni, de mindig több lyuk volt, mint ahány edény. Naná :lol:
Ráadásul este volt, sötét és az egész olyan nyomasztó volt. Nem félelmetes, csak nyomasztó és kilátástalan. Azóta nagyon utálom az esőt. De a viharoktól még félek is, úgyhogy olyat főleg nem kérek.

Kép
Kép
hari

jahh, olyan pulzusom volt ott a varakozas kozepette, hogy aszittem kijon a torkomon a szivem :) nah de tul vagyunk rajta... lakasbol bentrol azert egeszen mas egy ilyen elmeny. (aztan vagyok olyan balfek, hogy este eszembe jutottak azok, akik eppen repulon ulve kozeledtek ide... itt a repter tolunk 10 percre... haaat repuloben viharban - ehez is volt szerencsem - nem tudom melyik a roszabb :D Ennek hamarabb vege lett, na meg en itt 'donteshelyzetben' is voltam, a repulon ott a maximum, hogy lehet tojni es kesz :D)

luna6

Hari, hat megijedt a no, de nem annyira mint gondoltam, mert szerencsere nem maradt tartosan sotetben. Es mielott elindultam direkt lehuztam neki abban a szobaban a redonyoket, hogy ki se lasson :D

luna6

Én a fájdalmat nem tudom elképzelni és ezért furcsa ahogy hozzáálláok! mert nem tudom hogy kell :-)
most megyek müller csokis rizst enni! :-)
bár a védőnő szerint le kéne szoknom a csokiról! ....
ahhhhhh be is fejezem ....! csak még bennem a tüske

LUNA VAZZE!!!!!! vigyázz magatokra!!!!!
Vendég

Gemini, itt azt sem sejtik, hogy van olyan, hogy teli gumi :) Ha itt tevedesbol leesne a ho (tavaly volt mutatoba egy iciripiciri kb fel oraig :D:D) akkor itt nagyon nagy es komoly problemak/balesetek lennenek, mert az itteni soforok azt sem veszik figyelembe, hogy vizes uttest, ugyanugy mennek szazotvennel a hetvenes tablanal is.
Azert fel meter friss hoban nagyon nem szeretnek en sem sehany kilometert sem vezetni :(

luna6

Nanetto, nem ertem mit akar a vedonod. En a magam nagyjabol 4 kilojaval siman benne vagyok a doki szerint a tokeletesben, a mi terheskonyvunkben itt van tablazat (gorbe) amit vezet a doki, hogy hogy allok, es be van rajzolva az idealis vonal, ehez kepest rajzolja meg az enyemet. 22. het elejere 4 kilot, 24 het vegere 6 kilot ir idealisnak, meg en is ez alatt vagyok/leszek talan tovabbra is.

luna6

[quote="geooo"]E írta:geooobben a nagy babakocsi lázban én is belelkesültem, keresgéltem is, de még mindig a Stokke az igazi...
egyet sem láttam ami tetszett volna. vagyis láttam egyet, de nem gondolom komolyan, de azért megmutatom (a fehér tetszik)
http://www.vatera.hu/vadi_uj_etno_multi ... 26338.html

Na most jutottam oda, hogy megnezzem ezt a kocsit. Hat Geoo, nekem sokkal jobban tetszik mint az almod, nekem az tovabbra is olyan hatasu mint egy sserviztalca a korhazban :D Nagyon fura latvany, pedig en szoktam szeretni a kulonleges dolgokat. De tudom mi a bajom vele - irtam is multkor - nem latszik stabilnak :) Ez nekem nagyon bejon, en is a feherre szavaznek ha valogatnom kene :)

luna6

Jajj, de jó lenne, ha én 6 kiló alatt lennék!!! :D:D
Most tartok 10 kilónál... :S és most nem 65 kilóval kezdtem. :S
ááá, majd Alex után leadom. Mármint, ha abba hagyta a szopit. :D
Hanna 23 hós koráig szopizott. Én meg folyton szénhidrátot akartam enni.... :D:D Háát, igen. :D De most jobb, mert tornázom, van ellipszis gépem és minimum minden másnap nyomok rajta egy adagot. :D
Hannával 92 kilóval mentem szülni. Csekély esélyét látom annak, hogy ezt fogom tudni most tartani... olyan sok van még hátra és már most 88 felett vagyok. És szörnyű kimondani :D Mindehhez vagyok 162 cm...

Luna!
Uhhhhh, ez nagyon xar lehetett!!!! Lánykád nagyon megrémült a sötétben??

Heni!
Köszi :D
Milyen adatokat szeretnél? Összeszedem akkor egybe :D

Nanetto,
elképzelni tényleg nem lehet. Én úgy vagyok vele, hogy 24 óránál több nem lehet :D Addig meg annyit fáj, amennyit akar. Nekem kicsit alacsony a fájdalom tűrő küszöböm. :D

Anya Maci,
Én is úgy voltam vele, hogy nem sokat tudok csinálni. Az a baba ki fog belőlem jönni valahogy :D:D:D:D És fájni fáj. az is tuti. De ez már csak ilyen :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Én is találtam megint :lol:
Szóljatok, ha már unjátok.
http://www.vatera.hu/knorr_alu_konnyu_k ... 34145.html
illetve van egy használt, picit talán más:
http://www.vatera.hu/knorr_tobbfunkcios ... 29915.html
Luna,
kritizáld légyszi!!!! :lol:

Kép
Kép
hari

Eszter, en eletemben olyan vekony nem voltam tan (csak kamaszkorom kezdeten :D) mint a szoptatasi idoben :) Ugy latszik ez is alkati dolog, mert en akkor fogytam el leginkabb :D

luna6

Hari,
Na, ilyenről beszéltem :D:D Olyan szépek. És az enyém is ilyen, csak zöld. Ugyan ez a forma. Nagyon jól tolható, mindent kibír. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna,
Én megszoptattam Hannát és olyan éhségroham tört rám, hogy hihetetlen... és csak szénhidrátra csillapodott. Ehettem én normál kaját, tojt a szervezetem rá... :D Most már edzem magam lelkileg, hogy NEM SZABAD sok csokit enni... :D Hátha az önszuggeszció bejön :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Hari, azt tudom, hogy nalad nem tema a BKV meg az autozas sem vele, eddig ok :) Boltba azert be akarsz menni vagy postara? Eleg szeles nagynak nez ki. (nalunk itt a jardan sem ferne el tuti :D na de ez itt a nyugati balkan :D) Az elso szine nekem jobban bejon, de a palmat hordozo az az elozoekben belinkeld pirosod volt :)
Nem sok kritizalnivalom van rajta (vagy csak olyan ami az en szempontombol nem lenne jo, de neked az nem tem)... es gondolom kesobb meg ugyis lecsereled majd valami konnyu egyszeru sportra. (bar ezt is konnyunek irjak)

luna6

Sziasztok!

Nanetto, a védőnőd egy anoraxiás fap...a? :wink:
Hogy lehet 4 kilótól kiakadni? Én 172 centi vagyok és most tartok 6 kilónál. Az Anyuci.hu-n van egy kalkulátor,(regisztrálni kell, de megéri, mert nagyon sok hasznos cikket is találsz) ahova ha beírod a magasságod és a terhesség elejei súlyod, hétről-hétre kiadja, kb. mennyit kellene híznod. Van min., van átlag és van max. érték. Én ezt nézem, és eszerint nekem pont 6-7 kilónál kell tartanom a 22. hétre. A védőnőm nem is szólt még ezért, szerinte a havi 1-2 kiló tök normális ebben a szakaszban.

Luna, szörnyű lehetett az a vihar, én is fostam volna, az tuti.

Vok, én lehet, hogy nagyon szőke vagyok, de tök nem tiszta ez a mosható pelenka téma. Van külső, ami ugye gumibugyinak felel meg, meg van belső? És a belsőt cserélgetjük? Az miből van, törlőkendő vagy betét anyagból? És cakk-pakk mennyit kell rendelni kezdőcsomagnak, és mibe kerül kb.? Bocsi, ha elolvasnám a weblapot, tuti választ kapnék a kérdéseimre, de lusta vagyok hozzá... :oops: A mosáshoz a víz, energia, mosópor, öblítő nem kerül ugyanannyiba, mintha eldobhatóst veszek? Nekem mindig ez jár a fejemben ennél a témánál. Hogy megéri-e?

Kép
jenny29
Mór

Hari: Nekem a fekete-fehér babakocsi jobban tetszik. Dizájnosabb - szerintem. Nehéz kocsiügyben dönteni, igaz? Mondjuk mi úgy keresgéltünk, hogy volt egy elképzelésem, hogy milyet is szeretnék, aztán az sem volt mindegy, hogy milyen állapotban van és persze túl sok pénzünk sem volt rá. De sikerült lecsapni egy olyanra, ami a kritériumoknak megfelelt.

Vok és Jenny29: A szülés várható időpontja kell, melyik kórházban fogtok szülni és mi a foglalkozásotok. (a többi adatot kiszűrtem az eddigi hozzászólásaitokból).
Vendég

Eszter, enni ettem en is, megiscsak elfogytam valahogy :) Csokihegyek, tablaszamra, edesseg...
de most a PCOSem miatt valoszinu visszaallok a metformin szedesere, azzal meg nem lehet,. Sem hizni sem edesseget tolni, mert hasmenest csinal :) (a gyogyszerszedesem alatt fogytam tole 12 kilot... nagyjabol. Minden nagyobb erofeszites nelkul, szerencsere ott megallt, de jo helyen is allt meg :) na de ez az IRem miatt van)

luna6

Heni, köszi, hogy máris kiérdemeltem a táblázatba kerülést! :D

Június 27.-re vagyok kiírva, a Siófoki Kórházban fogok szülni (ott melózik a dokim) kislányt várunk, akinek Natasa lesz a neve. Ja és minőségellenőr vagyok.

Köszike!

Kép
jenny29
Mór

Lányok: Transzporterben, aminek nincs hátsó ülése lehet 3 éves gyereket szállítani? Persze gyerekülésben. Tudtok erről a szabályról valamit?
Vendég

Janny, bar en nem hasznalok MEG moshato pelust, de ahogy utanaolvasgattam, hoszabb tavon egyertelmuen a moshato gazdasagosabb, es nem kicsit csak :) (es olyan edes es tunderi pelusok is vannak, es nem szennyezem a kornyezetet sem, megtettem az elso ket gyerekkel, itt az ideje, hogy eszbe kapjak :D)
Vannak olyan pelusok amik kulso es belso reszbol allnak, es ott igen, a kulsot nem kell mindig cserelned, de azert ezek messze nem a regi gumibugyik am :) (kulsovel mar talalkoztam eloben is, es pihepuha volt) De van olyan is ami egyben van teljesen mint egy eldobhato pelus, szoval csak feladod, leveszed, kimosod... csak ezek lasabban szaradnak az egybenseguk miatt :) (es van olyan is mint anyaink idejeben, hogy van kulso es bele hajtogatos textil belso - ezt emlegettem en itt prefold neven - kinek mi tetszik vagy jon be jobban)

luna6

Jenny,
huuuu, na erről jóóó sokat tudok írni :D
Ami biztos: tuti környezet kímélőbb, mint az eldobható. És én úgy számoltam, hogy árban is jóóóóval kedvezőbb, mint ha eldobhatót veszel. Pontos adatokat nem tudok mondani, de tuti nem volt 4000 ft/hét (minimum) a víz+áram díj.
Na, akkor kezdjük az alapoknál:
ma már iszonyat nagy választék van mosható pelusokból, nem csak a tetra létezik.
Létezik all in one, ergó külső+belső egyben.
És akkor van a külön-külön:
A külső ma már nem gumibugyi, mert az bepállik, meg nem tud levegőzni alatta a baba bőre, hanem légáteresztő, de vízzárós anyag, ami gyártótól függően változik.
van, aki gyapjú külsőt használ, amit lanolinnal vízhatlanít.
A belső is x féle lehet. Van patentos, tépőzáras, kötős, hajtogatós...
Én a tépőzárasat szeretem. Ez már attól függ, hogy neked mi a szimpatikus.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy mennyi különböző anyagból csinálják most már a pelusokat (illetve a belső részét). lehet frottír, pamut, bambusz és még van vagy 2...
Darab számok:
Ez is nagyon sok mindentől függ. A monapelnél a külső+belső kombinációhoz ,inimum 15 belső és méretenként 3 külső az kell. Nekem 20-al volt a legkényelmesebb.
Az all-in-one-nál meg attól függ, hogy milyen típus, mert van olyan, ahol a pelus méretenként kell venni pl poppolini, Monapel és van, ahol állítható a mérte pl zizzipakk.

Amit nagyon tudok ajánlani, az a natura pelenka a DMből. Az egy komposztálható eldobható pelus. Nincsenek benne azok a méreganyagok, amiket a többibe bele raknak.
Nálunk pl a zselé folyton kijött és ott volt a popsijánál. A liberó volt ebből a szempontból a rosszabb.
Én ráálltam a DM-es pelusra és az nagyon bejött. :D

Bocsi, elég hosszúra sikerültem :d
Remélem minden kérdésedre kitértem. :d

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép
Vendég

Eszter, polar belsot is hasznaltal? El nem tudom kepzelni ezt, hogy a polar hogy a feneben szivja be a vizeletet jol? Vagy az masfele fleece anyag? Mert az vegulis ugye szintetikus es nem pamut... vagy en vagyok nagyon eltevedve?

luna6

Fuuu lanyok, ugy tunik lesz kokuszmatracom megiscsak!!! :) Itt ugyan nem kapni, nem ismerik, meg kozel stavol sehol, a legkozelebb a nemeteknel igen, de nem szallitjak ide ki. Ugy tunik egy FRo-ban elo magyar lany meg tudja nekem venni, hozza kiviszik a nemetek es utana a portugal sogora majd elhozza ide az orszagba. Kisebb kirandulast kell tennunk igy majd erte szamomra teljesen ismeretlen videkre, de mindent a kokuszmatracert!!! :D De jo lenne ha tenyleg sikerulne!!!

luna6

Vok,
ez a DM-es natura pelenka jól hangzik. Én nem tudom magamról elképzelni, hogy pelenkát mossak, de azért ha tehetek valami minimálisat azért, hogy ne legyen annyira környezetszennyező a dolog, akkor arra hajlok.

Babakocsi ügyben meg, azért titeket fárasztalak, mert Andrisom meg se nagyon nézi, amit mutatok, neki mindegy. Hát persze, nem ő fogja tolni. :?

Most mentek el amúgy az ÁNTSZ-esek. Aranyosak voltak, két fiatal. Szegények ebben a nyálkás időben sorba járják az embereket gyalog :roll: Csak pár kérdést tettek fel, kitöltöttek egy adatlapot és már mentek is. Én meg takarítottam mint a güzü, hogy majd biztos körülnéznek. Na mondjuk ártani nem ártott. Mármint a takarítás.

Lili megint bepisilget. Tegnap is, ma is. Nem tudom mi lehet. Várok még, hátha csak valami átmeneti dolog.

Kép
Kép
hari

Na sziasztok.

Túl vagyok a cukorterhelésen és a 2 vérvételen. Rosszabbra számítottam, mintha limonádét ittam volna, csak rohadt sok cukorral. 2 percem volt hogy megigyam. És hála istennek nem voltam rosszul sem. A vérvételre meg már simán bemegyek, pedig eddig rosszul voltam. Erre is jó a terhesség, hogy megszokja az ember.

Nanetto: a te védőnőd nem komplett. Ne foglalkozz vele. Lekopogom az enyém eddig mindig kedves és normális volt. Ma megyek hozzá, remélem most is az lesz és nem csesz le semmiért. Nem értem mindek megy olyan ember emberekkel foglalkozni, ha nem tud velük normálisan beszélni?!?

Geo: nekem ez a babakocsi is tetszik.

Detti
bhdetti

Henibaba! kérlek írj át az excelledbe! én nem tudom anno hogy mondtam de igazából június 5-re vagyok kiírva! 8-án már remélem babázok! és adom nektek az ÉSZT :-) jaj de izgi!
csajok a 26-ai héten vagyok AIUTOOOOOOOOOOOOOOO
Vendég

Én tiszta gyagya vagyok, nem emlékszem mit mondott a dokim. Segítsetek: a cukorterheléses vizsgálatra éhgyomorra kell menni?? Ráadásul olyanra sem emlékszem, hogy ő ad majd valamit amit a két vérvétel között meg kell innom, ennem, vagy vinnem kell. Ezért gondoltam viszek magammal valamit. De mit vigyek?

Kép
Kép
hari

Ehgyomorra :) Nem tudod kitalalni mit vigyel, mert megfelelo mennyisegu akarminek kell lennie :) Leginkabb ivas szokott mostmar lenni a legtobb helyen (a zsemles verziot nem nagyon hasznaljak tejjel), en elore gyartott itokat kaptam, nem ok keverik, van ahol ott csinaljak meg ok mericskelve, van akinek patikaban kell hozza megvenni az alapanyagot, van aki tehet bele citromot, szoval eleg valtozo, utana kene kerdezned konkretan nalad hogy lesz.

luna6

Hari: Nálam éhgyomorra kellett menni. Akkor levették az első adag vért. Utána meg kellett inni a szőlőcukor-port, amit én előző nap vásároltam 75 g-os kiszerelésben a gyógyszertárban. Ezt a vérvétel előtti este langyos vízben-2 dl-ben feloldottam, belenyomtam 2 citrom levét és reggel vittem magammal a vérvételre. Miután megittam, várni kellett 2 órát és akkor levették a második adag vért + vizeletet is kellett produkálnom. Aztán irány haza.
Vendég

Nekem nagyon lassan telt el az a két óra. 1 óra eltelte után megkérdeztem, hogy elmehetek-e valahova mászkálni picit. Mondták, hogy igen, lehet menni. Irány a turi. Ott meg úgy belefeledkeztem a keresgélésbe, hogy gyorsan eltelt az a másik óra is, így éppenhogy visszaértem a rendelőbe.
Vendég

En egy orat olvastam, az nalam nem tetel :) De multkor mikor a PCOS miatt terheltek az harom pontos volt, vettek vert 1 meg 2 ora mulva is, na az mar lasabban telt nyugton a fenekemen :D
Terheles szuksegessegetol fuggoen van akinek pl 5 pontosat csinalnak, na az a macera. Vervetel majd utan 4x fel orankent vervetel... szoval az is csak 2 oras szeansz, de 30 percenkent boknek :)

luna6

Ha viszont nekem kéne vinnem valamit a gyógyszertárból, akkor kaptam volna valami receptet, vagy egy papírkát, hogy mit kell vennem nem? Én tényleg nem emlékszem semmire mostanában. Most pl. nem tudtam elsőre megmondani a párom nevét, korát és a lányom nevét!!!!! :shock: Már ezeknek, akik az előbb itt voltak kitölteni az adatlapot. Kicsit hülyén éreztem magam.

Kép
Kép
hari

Hat nem hiszem, hogy ez a cuccos receptre lehetne csak kaphato :) Ettol meg lehet kaphattal volna cedulat :D

(van torolkozoje is mar a gyerekemnek :D Luna a torolkozoket is hasznaltan vette persze :D:D ez egy ilyen second hand gyerek lesz... na nem mintha a nom nem az lenne joreszt, de jobban nez ki ezekben mint amire teljes aron futna, vagy ha fussa is ez igy gazdasagosabb. A macskanak mindenesetre bejottek a torolkozok, mar rajtuk ul es eppen a mancsaval tappacsolja oket, hatha jon beloluk egy kis tej mint anno anyukajabol is a taposasra :D:D)

luna6

Luna,
polárosat én nem használtam, de volt, aki abból varrt pelust és szerette. Én azért nem raknám rá a gyerekre, mert én utálom a tapintását... :d Állítólag éjszakára nagyon szerették, nem ázott át vele a gyerek. Nem tudom, én a sima monapellel se áztam át. A zizzis-el meg végképp nem. :d

Hari,
Nem nagy ügy a pelus mosás. Annyi, mintha ruhát mosnál. Később úgy is fogsz annyi kakit meg pisit suvickolni a biliről, hogy fel se tűnik :D:D Meg az a jó, hogy amíg nem kezdődik el a hozzátápi, addig nem olyan büdi a kaki, hanem olyan tejszagú :d Nem tudom máshogy leírni :D:D
A naturát meg próbáld ki :D Megéri. Igazából én azt hiszem minden féle pelust kipróbáltunk eldobhatóban is. Van is még a szekrényben egy adag 4es pelus. :D Jó lesz majd Alexre (remélem addig nem jár le a szavatossága, ha van neki :D)

Cukor: Éhgyomri, az tuti. Nálunk csinálják még az egy zsömle, 2 dl tej verziót. Nekem is az volt. Ha baj van a cukroddal az is kimutatja. Bár megoszlanak a vélemények.
Nézd meg, hogy ráírt-e valamit a doki a papírodra, hogy milyen típusú terheléses cukrot kér. És talán még a rendelőt is érdemes felhívni, hogy ők melyiket csinálják.
Én pl hazamentem aludni a 2 vérvétel között :D:D:D

babakocsi: Nekem is a barátnőm segített, mert Ádám nem is ért hozzá, meg nem is érdekelte persze annyira :D:D De szerintem nem is baj. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Hari:
Éhgyomorra kell menni.
Kórházfüggő, hogy ott kapod-e vagy kiváltod. Itt a Sotén adják, de ha nem kaptál receptet, akkor a Péterfybe is adják. Azt tudom, hogy a Jánosban neked kell kiváltanod.
Reggel leveszik a vért, megiszod, vársz 2 órát, utána megint vérvétel. Addig se kaja se pia!
bhdetti

Na, felhívtam a dokit. Nem kell vinnem semmit, ők adják. Azért dilemmáztam főleg, mert nem a kórházba megyek, hanem a magánrendelőbe, szombaton. A szombatban sem voltam biztos, de azt szerencsére felírta egy papírra :lol: Hiába, mindent fel kell írnom. Csak ezt jegyezzem meg. MINDENT FELÍRNI! :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Itt az a módi, hogy kellett menni 12 hetesen is terhelésesre. A következő 24 hetesen lesz. Vennem kell a gyógyszertárba 75 g-os kiszerelésű glükózport, és vinni magammal. Éhgyomorra leveszik a vért, utána rá egy órára bekeverik nekem a helyszínen a cukros löttyöt, megiszom, és 2 óra múlva ismét vérvétel. Addig én elmászkálhattam vásárolgatni, nem kellett egyhelyben ülnöm.
Sztem is jó ötlet, ha felhívod a labort, hogy nálatok hogy megy.

Vok, köszi a felvilágosítást! Jól hangzik, amit leírtál, majd olvasgatok a honlapokon. Itt a közelben van pelenkafutár is, akik jó minőségű, olcsó eldobhatós pelenkákat árulnak, ott is van valami öko pelus, ami hamar lebomlik.

Amit még sokan dícsérnek, az a Pennys meg a Dm-es saját gyártású pelenka.

Kép
jenny29
Mór

Luna,
nekem lesz buli, mert Lilit nem tudom hova tenni, úgyhogy viszem magammal. Na majd ő bulizik nekem. Unatkozni nem fogok, az biztos :lol:

Kép
Kép
hari

Na meg ahogy írjátok, valamiféle pia is :P Még az is lehet, hogy nekem ízleni fog. Fura egy izlésem van.

Kép
Kép
hari

Hat pia lesz de alkohol nelkul, nem tudom az segiti e a hangulatodat :) (en mondjuk eleve nem iszom)
A macskam vegervenyesen kisajatotta az uj torolkozoket, belekanyarodott es itt alszik bekesen a monitor mellett :D (persze ahogy ismerem, holnapra-holnaputanra kiszeret beloluk es jon egy ujabb 'anyukapotlo' vagy egy uj doboz, esetleg rejtekely :))

luna6

Vok!
Orulok, hogy azert van velem hasolno sulycsoportu topiklako is!
Bar amit nem ertek, hogy a multheti virus ugyan segitett lemenni kezdosulyomra (!), de az a 2-3 kilo, ami 3 nap alatt lement, mara mar vissza is jott. :twisted: :roll: Szoval mar elore parazok, hogy a 3 het mulva esedekes vizsgalatig meg mennyit hizok, mert ugye akkor az a 3+ x kilo negy het alatt azert eleg kiabrandito novekedes lesz. :roll:

Luna,
azert nem vagy semmi a beszerzesek bonyolitasaval. Szerintem neked logisztikaval kellene foglalkoznod, piszok jo lennel benne (bar lehet, hogy teged nem teljesen elegitene ki a dolog, de ez mar mas kerdes...)

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Luna,
kutyaparti vagyok, a macskad viselkedese melysegesen felhaborit :lol: :D

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Mer egy kutya mit csinalna hasonlo esetben? :D:D En smemilyen parti nem voltam 4 evvel ezelottig, de ha mar akkor enis inkabb kutya. Erre az emberem talalta ki a macskat, mindig vonzottak :) Engem kicsit sem... aztan ember beteg volt (depi..csaladban marad :D:D) mondom oke, johet egy kismacs, ha o szeretne, engem sem irrital, majd megszokom... hat mindenki beleszeretett Gezaba, o bebimacskent jott ide :) Es hogy ne legyen egyedul, mert am en is megszerettem, beleszerettem ebbe a koszos, sebes es bolhas pamacsba az allatorvosnal, es kb 5 perc alatt megvolt a dontes, hogy jojjon :) Hat nagy baratsag nem lett a macsok kozott, de elvannak. En meg mar el sem tudomkepzelni, hogy nincsenek :D (es van egy kanarijuk is am!! :D:D)
De azert erekes menet lesz egy ujszulottel meg a macskakkal :)

Foglalkoztam en logisztikaval, mindenfele ipari higieniai dolgok kulfoldrol Mo.ra szallitamnyozasaval. En nagyon imadtam am, bar messze nem a szakmam :) De kamiont szervezni, rakomanyt osszeallitani, telozgatni nagyon szerettem :) (es ez itt meg a vilag vege, kenytelen vagyok talalekony lenni, mert mi mar tul vagyunk szerintem Europan, becsapas, hogy nem :D:D es egy csomo minden nincs errefele. Pl 3in1 nescafe... hat meg ilyet, nestle a vilagon mindenutt van, erre itt ezt nem lehet kapni :D:D)
Jon egy adag konyvem is most booklinetol, svajcban elo magyar ismeros megy haza, felveszi, hazaviszi, atviszi a hataron franciakhoz es ott feladja :D:D:D de volt mar, hogy otthon voltam es tudtam nem fernek be a konyveim, epp a hugom is otthon volt Cannesbol, vele elkuldtem autojan hozza haza a sok konyvet, majd mikor hazaertem o feladta ide :D:D:D ez itt tenyleg csak igy mukodik, a magyar posta megfizethetetlen es megbizhatatlan)

luna6

Hogy egy kutya mit csinál hasonló helyzetben? Fogja a türcsit, beviszi a kosarába, és cafatokra tépi. :D
Sokkal okosabbak, mint a macskák, ugyanis ha szétszedi, akkor az már végérvényesen az övé! :lol: :lol: :lol:
Ugye nem kell mondanom, hogy kutya-fan vagyok? :wink:

Kép
jenny29
Mór

Nálunk Mici cica szétszedné, mert azzal élesítené a körmét :D
Ferdinánd vadászgörény eldugná a szekrény mögött,
Bigyó kutyám meg arra feküdne :D:D:D

Voltam terheléses cukron, meg UH-n. Holnap megyek dokihoz.
Éhgyomri cukrom 3,6, terhelt 3,8. Igaz, nem cukros lötyi volt, hanem csak tej+zsömi, de Hannával a tej+Zsömivel is 4,5 volt a cukrom.
Viszont xar lett az összes vörösvértestes tesztem. Hemoglobin, hemotokrit meg még nem tudom mi. valami hemó az is.
Pedig 2 hete szedek vasat, de most már csak jobb lesz, mivel nem is vagyok olyan fáradékony. :d

Uh: megnyugtatott a sonográfus, hogy nem lesz kicsi fiam. :D 890g, minimum 2 héttel nagyobb a számított koránál. Menzi szerint lettem volna 24+6, Uh szerint 26+4 :d Szerintem meg 25+4 voltam, de mindegy :d
Majd csak megszületik egyszer :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?