Jó reggelt Lányok!
Megérkeztem a nagy zabálásból...még mindig tele vagyok! Nagyon jól éreztük magunkat, a pincér is írtó kedves volt: nézegettem a sushikat (illetve a makikat) hogy melyik vega, errre rögtön mondta, hogy csináltat nekem egy külön tálat!
A lényeg, hogy kettesben voltunk, és jót beszélgettünk...de még mindig majd ki durranok!
Magdii, a cumisüvegről azt olvastam a Suttogó c. könyvben, hogy ajánlatos olyasmi formájút venni, amilyen a mellbimbód. Nekem eredetileg tetszett a mam, de annak a cumi része tök lapos. Nézegettem és tovább és most a NUK tűnik legszimpatikusabbnak, mert annak nem túl vastag a cumi része - szerintem hasonlítunk!
Tökmag, szerintem jó a fehér ágynemű. Egy a lényeg, hogy jó anyagból legyen, és a bírja a mosást. Végül is mindegy, hogy mintás vagy egyszínű, ha lebüfizi a gyerek, úgyis ki fogod mosni. Nekem a másik heppen a fehér vászon lepedő. Egyszerűen utálom a gumisakat. Ki is néztem, hogy a Tescoban veszek egy felnőtt lepedőt kb. 2000 Ft-ért és megkérem anyósomat, hogy csináljon belőle kb. 3 bébit. Így lesz a legolcsóbb, és olyan amilyet én is szeretek. (ráadásul azt lehet fehéríteni is)
Ha már a mosásnál tartunk: Erika, milyen az a környezetbarát mosópor, ami még olcsó is? Leírod nekem, engem is érdekel!
A pólyáról: nekem van. Apukámat és engem is abban a pólyában hoztak haza a kórházból, így sokáig nekem is az volt az álmom. (gyönyörű szép fehér a huzat, madeirás szélű). De aztán rájöttem, hogy a gyerekülésbe sajnos nem tudjuk azzal beletenni, így valószínűleg csak fotózáshoz fogjuk használni.
Én egyébként úgy gondolom, hogy az első hetekben nem akarom, hogy kézről kézre járjon a gyerek...akkor még olyan kis törékeny, és elég lesz neki a külvilágot, és minket + a nagyszülőket megszokni.
Magdii, az elefániról nekem is ugyan ez a véleméynem. Én a XI-ben voltam. Egy pici szar bolt, nem lehetett semmit megnézni, az eladók meg kb. 20 évesek, fogalmuk sincs mi kell, segíteni sem tudnak, de amikor ott voltam, akkor sem próbáltak. Én egyedül egy játékot láttam, ami olcsóbb volt, de igazából nem szeretek olyan helyen vásárolni, ahol nem kedvesek - végtére is én költekezem!
Erika, gratulálok a kis kukishoz! A 4D-ben tényleg nagyon rendesek. Mondta is a szonográfus nő, hogy ha valami eltérést tapasztal, akkor a főnöke megengedi neki, hogy ingyenesen ránézzen azokra a babákra!
Mi ott voltunk a 14. héten, és a következőt is oda tervezzük!