Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Most kezdek a lángoshoz. Az egész doboz tejföl kell hozzá, vagy csak annyi amennyivel jól összeáll? Az állaga olyan normál kelt tészta legyen?

Zsu

Kép
bvigh

Lányok, én a hőmérőzéssel úgy vagyok, ha másra nem, hát arra jó, hogy tudjam mikor jön meg. Mert ugye nekem nem mindig egyforma a ciklusom, így mindig csak találgattam. Még a gyógyit szedtem addig jó volt, mert tudtam napra pontosan, de most jó, hogy így lehet figyelni.

Zsu

Kép
bvigh

Na sziasztok!

Ma megint kiakasztott a gyerek. Komolyan nem volt hajlandó elaludni. Csak mellettem és szűk egy órát. Nem tudom mire vélni a dolgot, merteddgi ilyen goldunk nem volt. Ha ezt most kezdi el, akkor a 2. gyerek.....hát nem is tudom, jókor jönne e.

Nemen! A dackorszak nagyon itt van, bármit kérdezek, az tuti nem a válasz. Ha éhes, akkor is először azt mondja hogy nem, aztán persze eszik jól....kiakasztó néha.

Ha hagy ez a kis briganti akkor még visszaolvasok.
Vendég

Zsu!
Nem tudom ,kinek a lángosát csinálod?
Szerintem az Ildiét.
De szerintem ne legyen túl lágy sem de túl kemény sem.
Na ezzel gondolom,túl sokat nem segitettem.

Kacika!
Már nem is emlékszem az enyémek milyenek voltak,de ők is voltak dacosak,főleg a lányom,ha jól emlékszem.
Vendég

Zsu!
Ird meg,hogy sikerült a lángos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!!!!!!!!!!!! A francba, kint voltunk! Egy egész kis dobozos tejföl kell hozzá! Bár gondolom már túl vagy rajta! Bocsika!!!

Kacika! Hát az én fiam is sokszor kiakaszt! Eddig olyan volt, mint egy kisangyal, most meg sokszor olyan, mintha a kisördög bele bújna. Nyugi, ilyenkor az én fejembe is megfordul, hogy mit fogok én kettővel csinálni????!!!!! :shock:
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én még most mostam hajat, még meg kell szárítani.
Ildi, semmi gond, hamarabb is kérdezhettem volna.
Egyébként azt hiszem ez volt életem első és utolsó lángosa.A drágám úgy megbántott, hogy még. Igaz, hogy nem sikerült úgy mintha már 20szor csináltam volna, de megevett belőle egy csomót, aztán meg elkezdett okoskodni, hogy ne így formázzam, hanem amúgy, meg hogy nem is olyan jó az íze sem. Szóval ennyit a meglepetésről.Jól megbántott.
Meg most este átmentünk a szomszédba, akiknek most lesz az esküvőjük, és a srác már megint mondta, hogy ha a barátnője terhes lesz, meg ha a barátnője nagy pocakkal fog járni. Teljesen elkenődtem. Ő soha nem mond ilyet, neki nem jár ilyeneken az esze. Én meg másra sem tudok gondolni. Lehet, hogy a csaj már terhes is.Persze ezt csak én gondolom. És most eszembe jut minden hülyeség. Szar érzés lenne, ha hamarabb lenne terhes. Nem elég, hogy még aszisztálok az esküvőjéhez (ami nekem soha nem lesz), még azt is hallgathatnám, hogy most ekkora a baba, most ilyen vizsgálat lesz, stb.
Nagyon hülye vagyok ugye??
De ilyenkor utálom az egész világot. (na azért titeket nem)

Na most jól kiírtam magamból a bánatomat, úgyhogy jó éjszakát kívánok én is mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

még megpróbálom feltenni a görbémet, kíváncsi vagyok sikerül-e.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Na valami jó is van a mai napban.Igaz elfoglalja a fél oldalt.
Puszi, jó éjt még egyszer :!:

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek dolgozni,de később irok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi MINDENKINEK /9/ felé irok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt,sziasztok!!!

Kriszti: majd mesélj,milyen volt az első nap :lol: :lol: Remélem hamar belerázódsz.

Többiek?
Hogy vagytoK?

Tényleg: a táblába beírnám,hogy ki mikor fog tesztelni,orvoshoz menni.Ha van ujabb aktuális,szóljatok,hogy javíthassam.Ez Ancsára is vonatkozik.

itt a görbém:
Kép
vedresandi

Andi, én elvileg 30-án tesztelek-bár nem hinném hogy ez a hónap sikeres-, ráadásul a férjem szerint tegnap olyan fúria voltam, hogy ez csak premenstruációs tünet lehet! :(

Kriszti! Jó munkát!!!

Puszi MIndenkinek, megyünk játszótérre , boltba, stb.
Vendég

Zsu!
Úgy vigasztaltalak,volna az este,de nem gondoltam,hogy még irsz!!!!
Te is úgy jártál mint én a múltkor,mikor megszületett a férjem
kollégájának a felesége,egy csőd tömegnek éreztem magam,nekik már van 2 fiú,és egyáltalán nem akartak 3.gyereket,csak besikerült.
Hátha meglátom őket sétálni,akkor meg irigykedhetek.
Úgyhogy tudom mit érezhettél!
Megkérdezhetem,hogy nektek miért nem lehet esküvő!Vagy titok,ha igen,bocs!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy,milyen dolgozni?
Jó,szeretem a munkámat,a 8 órából,sokat vagyok úton,idősnél,bent a munkahelyen,az időmet én osztom be.
Nem tudom valakinek,ismerős az,hogy az időseket,az otthonukban látjuk el?
Na én azt csinálom!Gondozás és ápolás.

Most csak ennyit tudok irni.
Majd később,vagy délután.
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Még azt megtudnátok mondani,hogy az E vitaminnal ilyenkor félidőben,pé után lekell e állni,mert valahol úgy olvastam,hogy abba kell hagyni.Vagy folyamatosan kell szedni???????????
Tudtok erről valamit??????
Vendég

Kép
Vendég

hát nem ezt akartam betüzni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szisztok!

Kriszit, jó munkát neked. Gondolom nem egyszerű újra belerázódni.
Aranyos vagy, hogy vígasztalsz. Már jobban vagyok, és nem fogok duzzogni, ha haza megyek.De ez még megmarad bennem pár napig.

Andi, most már indulhatna az a görbe felfelé!!!!!!!!!
Amint tesztelek, megírom, de nem hinném, hogy a hónapban szükség lesz rá. Én még az éven nem vettem egy tesztet sem.

Zsu

Kép
bvigh

http://www.ciklus.hu/index.php?p=6

Reméllem most sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Most már tényleg dolgozok egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Mit akartál belinkelni? A görbédet? Ez nem az.
Mit fognak szólni a munkahelyeden, hogy egyfolytában netezel?? Irgum-burgum

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Na már én is vagyok, csak szombaton egész estig kitartott a nagytakarítás, tegnap meg ugye itt voltak anyósék.

Enik a menü a húsleves volt, meg karjt szeletkre vágtam, kloppfoltam és fagyasztott zöldséget(olyan Findus vegyes zöldség=minirépa, borsó, karfiol) tettem rá és fogpiszkálóval összetűztem, majd alufólia alatt pároltam 1 órát és utána tettem rá besamell mártást, meg reszeltsajtot és ezt megpirítottam rjat. Krumplipürével, meg salátával tálaltam.

Zsu! Sajnálom, hogy nem sikerült a meglepetésed. Nekem is van olyan ami elsőre nem sikerül.
Szerintem, kérjél valamilyen alkalomra kenyérsütő gépet és abban tök jól össze lehet dolgozni a tésztát és nem kell neked kotyvasztani. A kelesztő programja 1,5 órás és neked csak bele kell tenni a hozzőávalókat és szerencsére a 10-12 ezerért már nagyon jó kis gépeket lehet kapni. Nagyon fincsi kenyereket is lehet benne sütni és én pl. minden kelt tésztát abban csinálok.

Kriszti! Jó munkát! Most biztosan gyorsabban fognak menni a napok!

Ancsa! Hazaértél már a kórházból??? Mesélj mi volt!!!

Andi! Tök jól áll a hőd! Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erszi! De jó, hogy minden oké veletek! Reméljük sikeres lesz eze a hónap!!!

NEkem tök idióta ahőm, tökre lent van,. pedihóg megvolt a pé-m és a váladékom is annyi, hogy mindig azt hiszem bepisiltem.

Dobok egy görbét is:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Krisztinka, neked mondta a dokid, hogy előfordulhat, hogy nincs pé-d ugye? Lehet, hogy most nem volt? Igaz, ha védekezős hónap van, akkor nem olyan nagy gond, de ha élesbe megy akkor igen. Igaz attól, hogy a ferty nem teszi be attól még lehetett..

Nekem ma megint visszament a hőm 37-re. Olyan lassan telik az idő.

Zsu

Kép
bvigh

Lányok ez már szégyen!!!!!!!!
Nincsen Kriszti, és nem is jön senki. Mit fog szólni, ha haza ér???? Nem lesz neki mit olvasni. Meg nekem sincs.

Zsu

Kép
bvigh

Ne is mondd Zsu, hogy lassan telik.
Persze most éppen nem gáz, ha nem volt pé-m, de ha megint tök hosszúra nyúlik a ciklusom idebajt kapok. Egyébként volt tojásfehérjém is, meg bő váladékok utána, szóval én már nem tudom mi van.
Meg júliusban kell visszamennem, ha nem jön össze a baba, de ha megint olyan hosszú ciklust produkálok, mint a 48-os napos, akkor basszus júliusig már csak 1x mensizek május közepén, aztán vagy lesz pé-m megint vagynem és máris itt a júli.
Jujjj de dühös vagyok, ha ezt így végig gondolom! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Én vagyok, csak még sokat szarakodik a gép. Nem minden oké vele.
Meg voltunk kint homokozni és azon mérgelődök, hogy valami dög belekakkantott a homokozóba, mrt olyan büdös volt , mint a fene és így nem tudtunk homokozni. SAjna ez az átka, ha lakótelepen lakik az ember, pedig be van kerítve a játszótér, bár a macskánal nem sokat számít, mert az mindehová be :twisted: mászik.
Vendég

Sziasztok!
Haza értem,csak egy gyors bekukkantásra,jól telt el a nap,csak déltől unatkoztam,de azért jó volt.
Most elvégzem az itthoni teendőket,azután jövök!

Puszilok Mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!
Ma is 3-kor elalvós napunk van, de mostmár beletörődök, ha így van akkor így van.
Sajnálom Zsu, hogy elszomorodtál egy kicsit, de látod itt mindnyájan elszomorodunk és itt lelkizünk össze-vissza :D A férjem sem annyira örülős típus, ha kap valamit megnézi aztán félreteszi és kész :D , de a szándék a fontos, meg biztosan jól esik azért nekik, ha figyelnek rájuk is, majd a párod is biztosan jobban megbecsüli a figyelmességeket, ha lesz baba és mindenki csak rá koncentrál, úgy látom kicsit el van kényeztetve, mert mindig megleped valamivel :D :D . Nálunk apa nagyon figyelmes különben, még mindig hozza a virágot...már 13 éve járunk együtt :D , de ebből csak 3 év házasságban.
Krisztinka, Te mindig olyan fincsi kajcsikat csinálsz!!A besamell-t hogy kell, mármint az arányokat nem tudom, majd leírod??
Most nálunk az van, hogy szeptemberig kellene sikerülnie a kistesónak, mert akkor kezdjük különben a bölcsit, jövő hónapban lehet meglátogatom a dokit végree és elmondom ezt neki :D hátha tud valamit tenni az ügy érdekében :D , de hátha ez a mi hónapunk csajok!!!
Katica (Andi?) szerintem , ha pozitív a teszt és 1,5 hete késik elég valószínű a babásodás!! Remélem minden rendben lesz és majd írd meg a fejlményeket!!!

Kép, Kép
nemen

Kriszti akkor jól telt az első nap, jobb is így dolgozni, mert utána még lehetsz otthon jó ideig!!! :D Én is amíg lehetett húztam az igát, jobban telt az idő és még pénzt is kaptam érte :D Most jól haladunk a gatyásodás felé :D még szemtemberig próbálkozás, ha akkor sikerül pont, utána még 9 hónap és 2 év a babával az összesen már mennyi is??akkor összesen 5 év itthon, húúú addig lehet éhen is halunk :D :D
Erzsi külön is nézték a kiskatonákat vagy csak ezzel a módszerrel? remélem a tüszőrepivel már nem lesz baj!!
Ezek az utasok fáraztóak lehetnek, apa is ügyfelekkel foglalkozik, sokszor kiakasztják, de csak néha fakad ki, én biztos elküldeném a végén már őket a fenébe, amit ugye nem szabad.

Kép, Kép
nemen

Enik!

besamell: 6 dkg vajat 1,5 evőkanál liszttel elkeverni, (takarék lángon csinálom végig) majd 3 deci tejjel felönteni és folyamatosan kevergetni amíg be nem sűrűsödik, közben tettem bele sót meg borsot. Ha besűrűsödött 2 tojássárga megy bele, de ekkor már nincs a tűzön és a legvégén sajot reszelek bele(ebből annyit amennyit te akarsz). És kész is.
Vendég

Én is utálom a nyitott homokozókat és sajnos a macsekok elől semmit nem lehet elzárni. Főleg utálom mostmár a kutya sétáltatókat, akik nem szedik fel a trotyit, szinte már nem merünk a járdáról lelépni, Annának persze elég nehéz ezt beadagolni, hogy csak erre mehetsz két lépéssel arrébb már nem. És a sok kosz amit összeszedegetne, ha hagynám...csikk, műanyagflakon...undorító, ennyi igénytelen ember... :?
Megyek karfiolt rántani.
Képzeljétek most a gomba a mindene, annyira imádja, de honnan jön ez neki nem tudom.

Kép, Kép
nemen

Na itt vagyok!
Nem volt aki hajtson benneteket ugye?
De látom,hogy irogattatok!
Nagyon unalmas napom volt,nem kaptam vissza mind a 13 gondozottamat,csak 6-ot,s nem is nagyon kérnek semmilyen segitséget,mert itt volt nemrég a húsvét,elvannak látva,mindenük rendben van.
Úgy,hogy délután papir munkám volt,de lassan eltelt a nap.
Dálután,hogy haza jöttem,ettem,rendbe tettem egy kicsit a lakást,elkisértem a barátosnémat a szoliba,majd még főznöm kell holnapra.
Zsu!A hőgörbét akartam betűzni,de nem az sikerült,de még próbálkozok.
Majd irok,ha megfőztem.
Vendég

Sziasztok!

Ma nagyon szemét voltam a tegnapi meglepi után. Nem vettem semmi vacsira valót, és nem is csinálok semmit. Mondtam, egyen amit talál. Igaz, ma mióta haza jöttem, csak babusgat, meg simogat, de úgy teszek, mintha nem hatna meg. Pedig úgy megölelném.
Meg az anyja is felhúzott, most telefonált, hogy ha csüt.ön megyünk haza vegyünk már ezt-azt. Mondanom sem kell a húsvéti randink óta fel se hívnak minket.Szerintem jobb, ha befejezem, mert megutáltok. Annyit nyavajgok tegnap estétől. Szerintem azért vagyok ilyen, mert nem soká megjön. Akkor vagyok ilyen kiállhatatlan.
Kriszti, még mindig az a véleményed rólam, amit a találkozásunk után írtál??????????

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Mi van ma veled?Nyugodj már meg,nekem is vannak ilyen napjaim,és,jobb ha kiadodmagadból!
Megnyugtatlak,ugyanaz a véleményem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak azt olvasom,hogy húsvét óta nem hivtak,most azért nem hivtak mert oda kiabáltam,neked és feltartottalak?
Én miattam?
Ne várd már azt a pirit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem biztos,hogy megjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én most úgy vagyok vele,ha megjön,megjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elkezdem szedni a gyógyszert,elkisértem a barátnőm a szoliba,és elkezdtünk beszélgetni,neki mind a 2 gyerek annak a gyógyszernek köszönhető,neki a párja is szedte.
Neki sem csináltak labort,hosszú próbálkozás után egy néger nőgyógyász azt mondta "ezt szedni ettől lessz gyerek"!
És lett is az első az első hónapban,a másik a harmadik hónapban.
Semmi baja nem volt,normális terhessége volt,gyerekek is makk egészségesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsu!
Most nem akarlkak,cseszegetni még én is,de miért nem mész már orvoshoz,miért vársz nyárig?!
És vedd tudomásul nem utál senki,mindenki kedvel és szeret!!!!!!!!!!!!!
MÉGEGYSZER!
UGYANAZ A VÉLEMÉNYEM MÉG MOST IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pároddal meg nem árt néha igy játszadozni,én is szoktam,olyan jó néha húzni őket!
Nyugodj meg!Küldök neked egy kis energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Hú ez jó hosszú lett!
Vendég

Én most leszek mérges!
Neki kezdtem főzni és nincs hagymám!
Küldjetek már egy1 db. a neten.
Csak vicceltem.
Vendég

Kriszti
Milyen gyógyszert szedsz?Kíváncsi vagyok mire jó ez. Egyébként azért nem megyek dokihoz, mert nem vagyok benne biztos, hogy jókor vagyunk együtt.Priviben átküldöm a görbéimet, a pé környékén be van jelölve mikor voltunk együtt.

Én küldenék neked hagymát, de nekem sincs itthon. Mindig akkor veszek, amikor tudom, hogy kell.
Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy miattad nem hívnak az anyósék?? Azért nem hívnak, mert eszükbe sem jutunk, csak akkor, ha kell valami. Most is tudja, hogy megyünk, és megkérdezi, hogy kell-e valami kaja. Még jó, hogy kell, ha egész nap ott leszünk.De üzentem neki,hogy nem muszály főzni, majd viszünk valamit. Erre már vette a lapot.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
At E vitamint és a folsavat szedem.
Irtam ,hogy a clostybegitet,irta fel az orvos,de még nem szedem,ha véletlenül megjönne akkor kell elkezdeni a 3 napon.
Van akitől jót van akitől rosszat hallaottam róla.
Én megpróbálom,hátha az első hónapban besikerül!!!!!!!!!!!
Én ezt nem értem,hogy azért nem mész dokihoz,mert nem biztos ,hogy jókor vagytok eggyütt?!

Nekem anyámék,ilyenek akkor tudják hol lakok,meg akkor tudják a telefonszámunkat,ha bajuk van vagy ha tudják megyünk ki,hogy vigyünk valamit a boltból,de erről regényt tudnék irni,és az hosszú lenne!
Nézem a privit!
Vendég

Zsu!
Privit küldtem!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT!

REGGEL KORÁN IROK!
Vendég

Olvastam, válaszoltam.
Jó éjt!!

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok nem tudtam írni eddig mert nem engedett be a gép. nemen: apa katonáit csak a kenetvételből vizsgálták de ott mozgékonynak bizonyultak :lol: nem tudom a pé-el mi lesz 16 napon 23,5mm volt és a doki azt mondta még mindig nincs megrepedve :roll: remélem nem öregszik el :roll: na mindegy. andi: teszteltél már:??
erzsebet0312

Szasztok!

Már itthon vagyok, de látom sehol senki.
Már azt hittem egész nap nem lesz babanet.

Képzeljétek, ma elmentem nézelődni. Az esküvőre akartam valamit nézni, de rájöttem, hogy olyan dagi vagyok. Úgy utálom magam, semmi nem jó rám.

És még egy jó hír: még ma is 37 volt a hőm. Havonta csak max 1 nap szokott ennyi lenni, most meg ez a harmadik nap. Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de reményt ad.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Ez nagyon szupi! Remélhetőleg fent is marad!!!
Hát amikor én is elmegyek venni magamnak valamit és beszorulok a próbafülkének és olyan közel van a tükör is, hát én is kövérnek érzem magam!
De szerintem te nem is vagy kövér! Olyan jól nézel ki a képeken!

Én most egy gyors és kemény diétát csinálok, most is éhes vagyok, mert a főtt tojást kihagytam az étrendből, mert utálom.
De muszáj egy kicsit apadnom, mert jövő héten lesz az öcsém ballagása.

Mindjárt dobok egy görbét is.
Vendég

Krisztinka!
Mióta csinálod a diétát? Mert egy ilyen kemény fógyózás befolyásolja a peteérést. Én emiatt nem fogyózok most, pedig nem ártana, mert nekünk is lesz ballagás, meg ugye az esküvő is.
Igazad van abban, hogy nem vagyok kövér, de szerintem ezt te is tudod, hogy pont egy ilyen alkaton csúnya a felesleg. Én úgy érzem jól magam, ha nem buggyan ki semmi a nadrág dereka fölött. De most már elviselem, mert nem akarom még egy fogyival is hátráltatni a babásodást.
Görbédre kíváncsi vagyok!

Zsu

Kép
bvigh

Tegnap óta csinálom és 5 napos a diéta. Remélem kibírom addig???
Egyébként mikor Manó összejött ép a 90 napos diétát csináltam kb. 1 hónapja, persze mikor megtudtam, hogy baba lesz abbahagytam.
Egyébként nálam is kilóg ez az a gatyóból sajna.
Vendég

Na itt agörbém is:

Kép
Vendég

zsu: akkor most neked szorítunk nagyon ez nagyon jó :lol: mikor nem kéne megjönnie?
erzsebet0312

Krsiztinka!
Akkor az még nem befolyásolhatott semmit.

Igazából nekem az edzést kellene újra kezdenem, de a fiúknak már nincs kedvük velem jönni. Egyedül meg én is lusta vagyok.

Erzsi köszi, de azért még Andiról se feledkezzünk meg.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!!!!

Egyre többször nincs babanet :twisted:

Látom fogyókúráztok :lol:
Hát nekem is lenne mit leadni,mert egész bojleres a fazonom,de most nem akarok fogyózni,majd szülés után :wink:

Erzsi:nem teszteltem,talán pénteken vagy szombaton.A görbém még tartja magát.Kíváncsi leszek,mikor lesz öngyilkos :wink: :lol:

Kép
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?