Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy mostanában csak negatív dolgokat írok, de úgy néz ki, hogy ez az augusztus nem az én hónapom
Előtte egy kis jó dolog is: A hétvégénk nagyon szuperül sikerült (bográcsoltunk és minden nagyon finom lett) és két unokatesóm is most szedte össze a babarucikat (3 zsákkal kaptunk és ezek még csak az első időkre valóak). Nagyon szép, szinte vadiúj kisruhák és mind 100 % pamut
Ja és kaptunk olyan kishintát, amit Dorka, Te szeretnél annyira. Én nem is gondoltam ilyenre, de ha már adták, nem adom vissza
Na akkor a rossz dolgok: Hétfőn megint rendszerleállás volt a munkahelyen, így egész nap a fülemen lógott a telefon, plusz bejött két olyan munka is, amit aznapra meg kellett csinálnom. Este 5-re már teljesen kész voltam. Kedden folytatódott, de már csak a hibajavítás utáni információadással.
És ezután jön a legrosszabb
voltunk este terhesgondozáson és megkaptam a terheléses cukor eredményemet
Nagyon rossz lett
Az éhgyomri 4,5 lett (tartomány 3,5-5,5); 60 perces 10,9; 120 perces 9,1
A nőgyógyász elküldött diabetológushoz. Akinek van ilyen problémája, légyszi írja le, hogy mire számíthatok és hogy ez a babának mennyire árthat!
Tudom, hogy sok mindentől függhet ez a dolog, de nem igazán értem, 4 kilót híztam eddig, cukrot nem nagyon eszek, mert nem nem kívánom, szerintem aránylag egészségesen étkezem (sok zöldség, gyümölcs). Lehet a gyümölcs miatt van? Az a baj, hogy este vacsi helyett muszáj gyümölcsöt ennem, mert azt kívánom
De tegnap olyan ideges lettem, hogy semmi nem ment le a torkomon
Most próbálok hozzászólni az eddigiekhez:
Navared: köszi a szülésznős tippet, tegnap rákérdeztem a dokinál. Neki mindegy melyik szülésznő van bent, mindenkivel szeret együtt dolgozni, viszont mondta, hogy ha nem fogadunk, akkor nem valószínű hogy sokat fognak velünk foglalkozni, mert 2 szülésznő van a szülészeten egyszerre, és mindig tele szokott lenni a szülőszoba... Hát majd meglátjuk, hogy fogadunk-e.
Remélem minél hamarabb lesz eredménye a vasnak, és nem kell majd sokszor menned. Szép a babakocsi!
Eta: szép lesz a babaszoba
és tényleg jó ötlet ez, amit írtál a háttérképpel kapcsolatban.
Dorka: Munkatársak programozók
, mint én is. És jellemző erre a "fajra"
, hogy éjszaka ébren van, nappal meg alszik. Én is ilyen voltam, de mivel alkalmazkodnom kellett Jani munkahelyéhez, így megpróbálok időben lefeküdni és reggel korán kelni.
Nekem csak egyszer volt, hogy eltalálta a bordám.... hát nem mondanám, hogy nagyon jó érzés volt
Viszont rendszerint, amikor megyek a buszhoz, akkor rálép a húgycsövemre, na az nagyon kellemetlen és akkor szinte csak topogni tudok, biztosan hülyének néznek az utcán
Kiságyat sajnálom, nem is értem az embereket, hogy miért nem becsülik meg legalább a másét.... Biztosan meglesz így a kiságy, ha már megígérték
Jaj, képzeljétek, tegnap először átadta egy nő a helyét a buszon
Örültem neki, mert tömegnyomor volt és féltettem a Babókánkat.
Hajnii: hát én nem tudom hogy lesz, mert mire elmegyek szabira, már csak 1,5 hónapom marad utolérni magam
, azután meg jönnek a Babókák és nem sok időnk lesz netezni.
De azért megpróbálok képben maradni
Pesti taliban én is szívesen benne lennék (már felvetettem én is ezt a dolgot Szisszkáéknak, csak nem írtam konkrétan a pestet, de az lenne a legjobb, mert remélhetőleg ide többen össze tudnánk jönni
).
Gyancsi: ne szégyelld magad a munka miatt. A 2:30-as kelést én sem bírnám már (volt egy idő, amikor én is akkor keltem, de csak 10 naponként kellett). Amúgy is utálok már itt lenni, de azért is kibírom ezt az 5 hetet (és 2 napot
, már számolom visszafele). Jó lehetett a nyaralás (kivéve a dugót), csini vagy a képeken.
Rabbe: jöttek a kollégák, kb. 10-kor....
Hát most a vásárlással úgy vagyok, hogy nagyon szeretnék valamit, de ha nem fontos, akkor erőt veszek magamon. Majd ha a Babóka meglesz, lehet nehezebb lesz nemet mondanom.
Rodina: légzésfigyelős előadásra én is (vagyis mi is a férjemmel) szeretnénk menni, mert tegnap megkérdeztük, hogy van-e ilyen az Istvánban és sajnos csak szülésfelkészítő van szeptembertől (aminek a témái nem olyan jók, mint a János kórházé, így lehet ami érdekel oda is el fogok menni).
Sophie: gratulálok a kislánykához!!!
Vayacon: nem tudom, hogy kaptál-e már választ, de a szomszéd csaj mondta nekem, hogy nagyon vigyázzunk, mert ő is úgy járt, hogy csak 15-dike után utalt az OEP és necces lett a lakáshitel kifizetése nekik. Ebből gondolom, hogy nem nagyon. Vagy a beadási idővel volt probléma, mert a cégek nem mindig küldik időben át a papírokat.
Ebba: sajnálom a környezeti katasztrófákat nálatok
Sajnos ez már ilyen lesz, mert megváltozott a Föld időjárása és hozzá kell majd szoknunk ezekhez az ingadozásokhoz, meg ami ezekkel jár (víz, szél, földrengés).
Eclipse: párodnak szorítok!!!!
Te pedig próbálj ne nagyon izgulni (könnyű mondani
).
Angie: gyönyörű szép a kisfiad a 4D-n. Szorítsatok, hogy pénteken nekem is sikerüljön jó képeket kapnom!
Szisszka: a vizsgára mentek a drukkok és örülök, hogy tudtál válaszolni minden kérdésre, így biztosan meglesz.
Csillag: sajnálom a pech-szériát
Most én 100%-osan együtt tudok veled érezni. Remélem hamarosan elmúlnak ezek a dolgok, mert nekem is kezd már elegem lenni belőle.
Őssejt: Freestyle-lal és Rabbe-val értek egyet (nem akarom mégegyszer leírni), én részletesen utána olvastam az előnyöknek és a hátrányoknak is, és nem éri meg, pedig először mi is úgy voltunk, hogy jó lenne, de most meg úgy alakult, hogy úgysem tudnánk fizetni érte....
Na én is jó vagyok... reggel kezdtem el írni a hozzászólást, és szerettem volna minél hamarabb olvasni a válaszokat, de sajnos megint sok volt a meló. Most viszont lépek 4-kor, mert éjszaka 3 órától kezdve nem tudtam aludni
, húgom meg ma jön haza Ausztriából és még egy csomó mindent meg kell addig csinálnom. (Ha minden igaz, hozza a kiságyat is, már nagyon várom
).
Puszi mindenkinek!