Sziasztok!
Juj ANdi!!Szegény Nati!!De még jó,hogy ilyen kicsin megcsinálták neki.ÉN azon vagyok kiakadva,mikor 2-3éves kor után csinálják meg.
AMúgy én is miodenütt azt olvasom,hogy 1-2éves korig nem szabad huzigálni.
Viszont van az ex védőnőnk akinek 2fia van,meg van 3fiugyerekes ismerős.A védőnő is azt mondta,igen ez a szakmai hozzá állás,hogy hagyni kell.DE!!! Ő kb 6hetes koruktól óvatosan huzigálta,de nem erőltetve,csak míg a bőr engedi,meg van valami vékony hártya is.Szóval míg az engedi csak addig szabad húzni,és állítólag 3-4hét után,tökéletesen működik
Van egy rokonunk akinek szeptemberi a kisfia.Ezt neki is mondtam,ő is rákérdezett a dokijuktól és a védőnőjüktől,és ők is neki azt mondták,hogy huzigálja csak,de óvatosan!!Neki most 6hós a fia,és neki is teljesen vissza lehet húzni,semmi letapadás semmi gond.
Viszont a szűkület az más.AZt ne erőltessük mi anyukák,mert ott kárt okozhatunk,de nagyot!!
De tényleg tényleg ahány szaki annyi vélemény.
Én mondjuk arra lennék kíváncsi,nagyanyáink ezt hogy oldották meg??
Ági!
Villő??? AZ nagyon szép név!!
Nekünk egyenlőre a Hajnalka a nyerő.De még nagyon képlékeny a dolog.
A párom jött a Titanillával is.Mondtam,tök jó,mire a Szabi megtanulná a húgi nevét,addigra suliba menne
Sissi!
Ne törödj azzal a dokival!!Én úgy gondolom,hogy a Hajdú doktornő olyan szaktekintély,hogy inkább az ő véleményére hallgass!Mellesleg meg az alacsony AFP-t meg szokták ismételtetni,és nem gentikáta szalajsztani az embert.
ÁÁÁ én az ilyenektől úgy ki tudok akadni...
Banner!
Bár ok a Szabi 3éves,és azóta sok minden változott.
De nekem úgy rémlik,akkor a szülési szabi 6hét volt.a T-gyás meg 6hónap?
Meg talán itt írta valaki??Azt hiszem megváltoztt az is,hogy a melóhely kifizető hely legyen.Vagyis már nem lehet az,talán?
De szerintem mire mi szülünk,addigra még 100x változtatnak a dolgokon