Sziasztok!
Bocs,hogy csak most tudtam jönni,köszönöm,hogy vártatok!
Köszi mindenkinek,aki szorított nekünk,igen,már tudjuk,hogy KISFIÚ,KISFIÚ,KISFIÚ!
Annyira,de annyira boldogok vagyunk,azt hiszem,sosem kívánhattam volna szebbet,minthogy legyen egy kislányom és egy kisfiam!
Elsőre kislányt vártam,most pedig titokban picit fiút...És mint a mesében...!
A 4D Genesisben voltunk,nagyon meg voltunk vele elégedve.Családias hangulat,végtelenül kedves,lelkes szonográfusnővel.Türelmesen végigvizsgálta a Babácskánkat,mindenét többször is megnézte.A "férfiassága" teljesen egyértelmű,minden alkatrészével tökéletesen látható volt...
Jó nagy baba,méretei alapján egy héttel nagyobb is,mint a naptár szerint.Kb.675gr.
Egyvalami aggaszt picit,hogy látott az egyik veséjén tágulatot,bár Ő azt mondta,nem kell megijedni,gyakori ez,főleg fiúknál,99%,hogy el fog múlni.Azért szóljak a dokinak,hogy figyelje.És képzeljétek,megadta a mobilszámát is,hogyha gondolom,Ő is megnézi még,-csak hívjam fel-és teljesen ingyen!
Nagyon-nagyon kedves volt!Egy külön lemezre rakott nekünk 54 db képet is,hihetetlenül jól sikerültek!
Egészen elképzelhetetlenül hasonlít már most Ékesre...!!!
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom én is ezt a helyet,akinek persze távolságban elérhető.A 13.héten mi a Baross utcai 4D-s rendelőben voltunk,háááát....ez minden értelemben magasan felülmúlta azt.
Csodálatos volt megint meglátni valakinek az arcát,aki a MI gyerekünk...Nagyon vártam már,mert Ékest minden hónapban láthattam,mert az előző dokimnak volt saját 4D-s gépe.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek,aki gondolt ránk,most abbahagyom az ömlengést...
Jó éjt mindenkinek!