Sziasztok,
köszönöm a dicséreteket Ilangom nevében is, nagyon kedvesek vagytok!
Tünde,
teljesen megértelek, mint mondtam átéltem hasonlót, de küzdj meg magaddal, megéri. Csak nézz rá Zoédra, aki vidám és boldog, a többivel pedig ne foglalkozz! Érdekes amit Anyukád mondott a gyámhivatalról, én még ilyenről sohase hallottam....
. Szép a fali dekoráció! Mivel rögzítetted?
Évi,
föl a fejjel! Már csak pár hónap, és az emelgetésen, szülésen nem fogsz aggódni, csak a testvérféltékenységen, a napirend összehangolásán, hogy lesz-e elég tejed, stb.
Igaza van Bekrinek, mindig van min rágódni. Teljesen igazad van, hogy aggódsz, de hidd el a sok történés körülötted segít elterelni a figyelmedet! Régóta nem látom a vonalzóidat, csak krix-krax van az aláírásodban, így nem tudom hányadik hétben is jársz? Milyen volt Mikiéknek a strand? Lemaradtam.
Mares,
ugyan már, méghogy nem beszél Gergő, semmiről se vagytok lemaradva, hisz fiatalabb Olivérnél! Olivér se tökéletesen mondja a dolgokat, de szépen halad, egyik napról a másikra indult be. A fiúknál amúgy is lassabb a verbális fejlődés (állítólag), így no para!!!
Bekri,
biztos jól csinálod a gyerekekkel, hisz kiegyensúlyozottak és boldogok! Mi kell még? Nincs tökéletes ember, így tökéletes anya se, a gyerekeidnek viszont biztos te vagy a legjobb!
Bettinyó,
sajnálom ezt a sok betegséget! Lehet tudni, hogy mi történt? Most már teljesen rendbe jött Korina?
Mass,
neked nagyon sok boldogot még! Mi tehet egy szülinapot ennyire boldogtalanná? Mi történt?
Barbcsi,
hogy vagytok? Belaktátok már az új otthont?
Mi jól vagyunk, ma voltunk a bölcsibe beköszönni, aztán az oviban is voltunk Ilang régi óvónénijeinél beszélgetni, addig Olivér játszott a gyerekekkel. Mint kiderült a közelmúltban rota vírus és bárányhimlő tizedelte a gyerekeket, így csak remélni tudom, hogy az udvari móka közben nem szedett össze Olivér semmit.
Ilangom sporttáborozik, kész anyagi csőd.... kinőtte a melegítőjét, nem volt túracipője (tegnap a János hegyen voltak túrázni), holnap strandolnak (szerencsére fürdőruhája van bőven), de pénteken barlangászni mennek, ahova fejlámpa és váltás melegítőt kell vinni.... áhhh. Akinek már van nagyobb gyerkője az biztos tudja, de én csak most rázódom ebbe bele, hogy nagy gyerek, nagy gond. Persze nem olyan gond, de a táborok, a plusz felszerelések horror pénzekbe kerülnek. Erről Claire, vagy Mass biztos sokat tudna mesélni.
Testvérek szeretete: én is féltem mielőtt Olivér született, hogy mi lesz, hogy fogom őket szeretni, elég jól fogom-e őket szeretni. Aztán megérkezett, és szépen beállt minden. Mindkét gyerekem más, mindkettőt imádom és tűzbe mennék értük. Nincs különbség a szívemben, vhogy ha rájuk gondolok mindig egyben látom őket, sohasem külön. Nem tudom megmagyarázni, de természetesen jön, hogy az ember úgy és olyannak szereti őket ahogy vannak. Nincs különbség, legalábbis nálam.
Na megyek mert még ezer a dolgom a felújítás kapcsán.