Jó reggelt Lányok!
Képzeljétek: Áron két napja hagyja, hogy végigaludjam az éjszakát! Még pisilni sem kelek fel. Igaz este bepótolom, mert annyit megyek - de ez így még mindig jobb!
Ma betöltöttük a 24. hetet!
Ma elolvastam a könyvemben, hogy ezen a héten sokat fejlődik a tüdeje.
Tökmag, nem is mesélem tovább a holnapomat.
(de azért majd utólag beszámolok
)
A sterilizálással egyetértek, nem kell túl sokáig. Igaz, hogy az őseink ilyenek nélkül is megvoltak, de nem is volt ennyi vegyszer... Az őssejtekről: mi sajnos nem tudjuk most levetetni. Igazából az a pénz, ami gyed alatt nálam kiesik elég jelentős - hatszámjegyű... Mivel nem akarunk filléreskedni, ezért előre spórolunk arra a kb. 1 éves időszakra, és ezért nem akarom a részletes megoldást választani.
Az ikres barátnőm levetetni, mivel nem tervezi, hogy többet szül. A Krio-t választotta, magasan az a legolcsóbb. Egy jópár vizsgálat szükséges - ezek vérvételek. Ami fontos, hogy mindegyiknek terhesség idejéből kell származnia. Mindenre tud adni az orvos beutalót, és jobb is kérni, mert vagy 6-7 dolgot néznek, és az intézetekben ezért darabonként 3000 Ft-ot kérnek. (cytomegalovirus, Hepatitis B és C, syfilis, AIDS). Egyedül az aids szűrésre kell meszebb menni, azt nem csinálják mindenhol.
Amadea, gratulálok. Azért egy orvosi diploma hatalmas dolog!
A mosható pelus jó dolog, amit írtak utánad a csajok (pl. hogy fürdés előtt milyen praktikus) megfogott, úgyhogy lehet én is beszerzek 1-2 darabot!
Benta, jó lehetett a romantikus kiflis reggeli!
Ezek olyan jó pillanatok!
Magdii, nekem báhogy jó, ha csak a címet küldöd az is, majd valahogy odatalálok!
Heni, szerintem egyáltalán nem gáz, ha meg akarod nézni, illetve ki akarod próbálni. A gond csak az, hogy a teszveszen nem lehet elérhetőséget üzenni. Az egyik lehetőség, hogy leütsz egy másik terméket, és akkor megkapjátok egymás elérhetőségeit, vagy leütöd a babakocsit, és legfeljebb nem veszed meg. Igaz kapsz egy negatív értékelést, de Te is le tudod egyben írni, hogy miért álltál el a vásárlástól. (egyébként azt megírhatod a csajnak, hogy ugyan neked megvan a szándékod, de elállsz a vásárlástól, ha mégsem olyan a minősége...)
Mimmi, gratulálok a kislányodhoz! Ha lezajlott a költözés, gyere gyakrabban!
Puszedli, kitartás - és tudod: leszarom tabletta!
Mormota, igaz adókedvezmény jár, de csak max évi 3,4 millió forintos bruttó éves keresetig. Ha ennél kevesebb van, akkor pedig feltétel, hogy annyi befizetett adónak kell lennie, amennyit visszakérsz. Egyébként az adókedvezmény mértéke max 30%, de maximum 60 000 Ft / év. Tehát ha 500 000 az éves tandíj, akkor is csak 60 ezret kapsz vissza belőle, hiába lenne a 30%-a 150 ezer forint. Mondjuk horror, ez az ár!