Új privát üzeneted érkezett!

Lányok: tud valaki valamit Mia Snow-ról?
Csak azért kérdem, mert ugye a táblázatban benne lenne, de november 27-e óta hozzánk nem írt. A 2008 jőniusiakhoz, meg még egy másik topikba is írt azóta. Velünk lenne a baj, vagy 11 hete ide miért nem jön legalább egy beköszönés erejéig?

Puszedli: sajnálom a tegnapi napot, bár most nekem sincs jobb kedvem, mufurcka kisasszony hajnali 5 után ébresztett, őt az ölemben (első ilyen alkalom!!!! tehát nem elítélni engem, gyerek köhög, taknyol, szal most babusgatás kellett neki) sikerült visszaaltassam, jó órát görnyedtem, majd "megszöktem". Utána aludt még jó fél órát. de én álmos vagyok.
kint elég becsületes hó, rendeltem valamit, a gyorsfutár meg nem tud kijönni, nincs összkerék meghajtása. mehetek utána.

Kép
kissmanó

Amadea, ezt ajánlom, ha még nem ismered:

http://www.mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=5

Kép
benta

Hello Lányok,
Puszedli: a 350 ft-os órabér tényleg felháborító. az is igaz, hogy nehéz idők jönnek.
Mimmi: ez nagyszerű, hogy sikerült átköltöznötök. Jól értem, hogy Mosnmagyaróvárra? én nagyon-nagyon szeretem azt a várost. Már rokonnak számító közeli barátaim laknak ott. ha odamegyek, olyan, mintha hazamennék.
suli: én is épp a napokban háborotam fel, hogy megszüntették a kedvezményes tanulást. én szakosodni akartam, de így nem fogok. azt mondta a gazdaságis előadó, hogy 30%-os adókedvezményt vehetek igénybe. de félmillió forint ehhez így is túl nagy pénz.
Jelentem, a főváros, lemocskosabb utcájában verőfényesen süt a nap. remélem, mindenfele.
alámerülök, üdv néktek

mormota
mormota20

Benta: ahogy a dolgok állnak...április végéig tuti maradok.
Kell a pénz.

Kissmanó: jobbulást a csöppnek! Küldök neked is egy kis csokit, hátha segít! :lol:

Mormota. látom, neked is van mérgelőnivalód:(, sajnos úgy látszik tényleg ilyen idők jönnek.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Képzeljétek: Áron két napja hagyja, hogy végigaludjam az éjszakát! Még pisilni sem kelek fel. Igaz este bepótolom, mert annyit megyek - de ez így még mindig jobb!
Ma betöltöttük a 24. hetet! :) Ma elolvastam a könyvemben, hogy ezen a héten sokat fejlődik a tüdeje. :)

Tökmag, nem is mesélem tovább a holnapomat. :) (de azért majd utólag beszámolok :) )
A sterilizálással egyetértek, nem kell túl sokáig. Igaz, hogy az őseink ilyenek nélkül is megvoltak, de nem is volt ennyi vegyszer... Az őssejtekről: mi sajnos nem tudjuk most levetetni. Igazából az a pénz, ami gyed alatt nálam kiesik elég jelentős - hatszámjegyű... Mivel nem akarunk filléreskedni, ezért előre spórolunk arra a kb. 1 éves időszakra, és ezért nem akarom a részletes megoldást választani. :(
Az ikres barátnőm levetetni, mivel nem tervezi, hogy többet szül. A Krio-t választotta, magasan az a legolcsóbb. Egy jópár vizsgálat szükséges - ezek vérvételek. Ami fontos, hogy mindegyiknek terhesség idejéből kell származnia. Mindenre tud adni az orvos beutalót, és jobb is kérni, mert vagy 6-7 dolgot néznek, és az intézetekben ezért darabonként 3000 Ft-ot kérnek. (cytomegalovirus, Hepatitis B és C, syfilis, AIDS). Egyedül az aids szűrésre kell meszebb menni, azt nem csinálják mindenhol.

Amadea, gratulálok. Azért egy orvosi diploma hatalmas dolog! :)
A mosható pelus jó dolog, amit írtak utánad a csajok (pl. hogy fürdés előtt milyen praktikus) megfogott, úgyhogy lehet én is beszerzek 1-2 darabot!

Benta, jó lehetett a romantikus kiflis reggeli! :) Ezek olyan jó pillanatok! :)

Magdii, nekem báhogy jó, ha csak a címet küldöd az is, majd valahogy odatalálok!

Heni, szerintem egyáltalán nem gáz, ha meg akarod nézni, illetve ki akarod próbálni. A gond csak az, hogy a teszveszen nem lehet elérhetőséget üzenni. Az egyik lehetőség, hogy leütsz egy másik terméket, és akkor megkapjátok egymás elérhetőségeit, vagy leütöd a babakocsit, és legfeljebb nem veszed meg. Igaz kapsz egy negatív értékelést, de Te is le tudod egyben írni, hogy miért álltál el a vásárlástól. (egyébként azt megírhatod a csajnak, hogy ugyan neked megvan a szándékod, de elállsz a vásárlástól, ha mégsem olyan a minősége...)

Mimmi, gratulálok a kislányodhoz! Ha lezajlott a költözés, gyere gyakrabban!

Puszedli, kitartás - és tudod: leszarom tabletta!

Mormota, igaz adókedvezmény jár, de csak max évi 3,4 millió forintos bruttó éves keresetig. Ha ennél kevesebb van, akkor pedig feltétel, hogy annyi befizetett adónak kell lennie, amennyit visszakérsz. Egyébként az adókedvezmény mértéke max 30%, de maximum 60 000 Ft / év. Tehát ha 500 000 az éves tandíj, akkor is csak 60 ezret kapsz vissza belőle, hiába lenne a 30%-a 150 ezer forint. Mondjuk horror, ez az ár!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: köszönöm szépen a kimerítő tájékoztatást. Gondoltam ám, hogy ez nem túl kecsegtető, ez az ún 30 %. a szakflepnim nem éri meg.
Puszedli: tarts ki, nem lehet könnyű, de vágd a centit!
üdv

mormota
mormota20

Manó,
kicsi lányodnak gyors gyógyulást kívánok! A hó miatt meg irigyellek, itt évek óta semmi, rögtön olvad, 500 km-t kell utazni, hogy síelni meg szánkózni tudjunk. Amikor a férjeddel utaztál, akkor is írni akartam, hogy biztos gáz volt az út, de kettesben lehettél a férjeddel! Mi évente 2-3 estét meg 2 hétvégét lopunk magunknak, de nagy szervezést igényel, messze vannak a nagyik.

Elkeserítő, amit a tandíjakról meg a munkabér ügyekről írtok. Ilyenkor kézzel foghatóbb az, amit az ember /hála istennek/ csak a hírekben hall. Nagyon leszűrhető a vidék-Bp ellentét is. Az én párom optimista, de én félek eléggé. És a bizonytalan, kiszámíthatatlan jövő rémálom. Mindenki csodálkozik, aki nem ismer minket, hogy hogyan merünk belevágni a 3. gyerekbe. Az ismerősök meg tudják, hogy nem meggondolatlanul vágtunk bele.

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Jelentem, túléltem a cukros vérvételt. Egyáltalán nem volt vészes, sőt a cukros lötyit kifejezetten finomnak találtam. :wink: A 2 óra várakozási idő viszont kicsit nyűgösen telt. Éhes voltam :oops: .

Benta!
Köszi a linket. :wink: Ismerem, igazából miután elolvastam, döntöttem úgy, hogy tényleg kipróbálom. Aztán majd kiderül, hogy nekünk bejön-e. Én nagyon szeretném, ha beválna....

Kissmanó!
Lánykádnak gyors gyógyulást kívánok és sok gyógypuszit küldök.

Mimmi!
Gratuláluk a kiscsajhoz :D !

Gyorsan elküldöm, nehogy megint elszálljon...folyt. köv....

KépKép
amadea

Teszveszen lehet írni az eladónak a kérdések/válaszok menüpontnál, megkapja e-mailben és ugyanott tud ő is válaszolni. Bár tény, hogy nekem még senki se írt vissza. :cry: Én mindig visszaírok, ha kérdés van...barátnőm felpakolta néhány holmiját az oldalamra (babarucik), szegedieknek esetleg megérné bekukkantani, Bonbonita néven futnak....

Őssejt: mi a a Sejtbank-nál szeretnénk majd levetetni...a pénz miatt eléggé hezitálok, párom szerint le kell vetetni....

KépKép
amadea

Amadea: meg is nézted, hogy válaszoltak-e?
Az e-mail értesítést ott alul kell beikszelni.
Ha esetleg nem tudnád :wink: , egyszer én is kérdeztem, aztán idegesített, hogy nem válaszol, és kiderült, hogy igen, csak azt a vackot nem jelöltem be, és azért nem kaptam e-mail értesítést:(.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.12 12:16-kor.
Vendég

Evicuska!
Azért kicsit furi, hogy a 6. hét óta nem nézett a doki méhszájat...
Torkos csütörtökre mi is megyünk :D

Puszedli!
Kitartás!!!
Ha érdekelnek a textilpelusok, én a babyfun.hu-n találtam a legolcsóbban. Ha kell valami, légyszi írj, mert jöhetnének egy postával...

KépKép
amadea

Puszedli!
Néztem, de nem volt válasz....

KépKép
amadea

Akkor jó izé, h nem válaszol:(.

mi ennek a babyfunnak a pontos webcíme?
Vendég

Benta: úgy, de úgy küldeném a havat. Kell a hátam közepének.
A fejem durran szét, elmentem a házidokihoz, 134-et mért. Egyikünk sem volt elragadtatva. Aztán elmentem a futárszolgálathoz, hát a cucc alig fért be a csomagtérbe, pedig hatalmas. Miközben tuszkoltuk, hív az oviból az ápolónő, hogy Adria már két rend nurofent kapott, de még mindig fejfájásra panaszkodik. Hurrá. Mehettem érte is. Apa is volt ma reggel a házidokinál, kis fülpanaszokkal ment (zúgott, amitől rém nyűgös volt), de a doki a torkát annyira pocséknak titulálta, hogy szerinte más ilyen torokkal ordítana a fájdalomtól. Nahh, elsőszülöttem még amennyire tartja magát, bár köhög ő is ezerrel. Nem kéne ezekből a kórságokból átadjanak. Elég nekem ez a cudar fejfájás.
S akkor jövök haza, hát már a nyom sem látszott mióta elmentem. Pedig kb. 2 óra telt csak el. Ilyen havazást gondoltam otthagytuk az autópályán, de a dög megtalált.

Nekünk azért sikerül apával többször lenni kettesben mint évente 2-3 alkalom, mert szerencsémre édesanyám jön, ha hívjuk (kb. 65 km-re laknak). Bár most ismét nem az az időszak következik júniustól mikor kettecskén leszünk az elkövetkező minimum fél évben.

Kép
kissmanó

Puszedli!
Ez az: http://babyfun.fw.hu/
Érdemes szétnézni, mert elég jó áron vannak dolgok....

KépKép
amadea

Sziasztok!

Heni! Én sem vennék babakocsit próba nélkül!!!!

Betegeknek jobbulást!

Azért jöttem, hogy mutassak valamit! Nem tudom,hogy mennyire lehet jó, én most találkoztam vele először, árát sem tudom...
De Anuk, Te jutottál eszembe. Hátha ez nem szúrná annyira Rod szemét..... Bár mondom, lehet,sokkal drágább, mint bármelyik másik légzésfigyelő.

Ime: http://www.dealtech.hu/respisense.htm

Ja,azóta megláttam az árát.... HÚZÓS!!!

Banyoszka
banyoszka

Lányok, én nézegetem ezt a monapel-es oldalt, de tisztázás képpen:
Van a pelenka, és van hozzá pluszban betét? Jól értelmezem?
És a betét lehet mostható vagy eldobható?

És akkor a pelenka anyagból van, és még arra rá lehet venni egy vízzáró réteget pluszban?

És az utolsó kérdés: az ár, ami a honlapon fel van tüntetve Praktika (1390 ) 1 darabra vonatkozik??

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!
Van egy pelenka belső, ez flanelből van, ebbe lehet tenni még pluszba betétet (ezt adják hozzá), ez állítható, így végig tudod használni. És erre kell adni még egy vízzáró külsőt, ez méretezve van.
A belső a betéttel: 1390, a külső olyan 1700 körül van....Az előbb belinkelt babyfunnál mindkettő olcsóbb egy százassal...én belsőből 10 db-ot, a külsőből 2-t gondoltam rendelni...
Egyébként van olyan is, ami 2 az 1-ben, az drágább.

Pont most láttam a szegedi topicban, hogy van, aki foglalkozik pelusvarrással, kértem tőle ajánlatot...

KépKép
amadea

Köszi Amadea, még meggondolom.
Gondolom a Connfort van egyben, ha jól étem azt csak egyben kell bedobni a mosógépbe...de az 2000 körül van...és arra lehet még vízzáró réteget venni, de abból csak pár db kell.

Lehet, hogy majd veszek 1 db-ot kipróbálásra...aztán meglátjuk.
Mondjuk én csak kisegítésnek használnám, meg talán majd leszoktatáskor...

KépKép
KépKép
kfnoémi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:08-kor.

Heni

Kép
szheni

Noémi!
A komfort teljesen egyben van, arra már nem kell semmi. Vannak külön leszoktató pelusok is.

KépKép
amadea

Heni: megmutitod a kocsit?
Vendég

Persze. :)

Kép

Kép

Kép

Heni

Kép
szheni

Nem érzem jól magam :( ...lemondtam az összes mai programomat. Bedöglök az ágyba és rendelek pizzát...

KépKép
amadea

[..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:08-kor.

Heni

Kép
szheni

Amadea, remélem, nincs semmi komoly baj... megfáztál? Vagy más baj van? Pihend ki Magad, biztos, hogy jobb lesz!

Heni

Kép
szheni

Amadea! Remélem a pihi segít. Pihizz helyettem is, sajna nekem erre max az éccaka adott. Ráadásul ma német óra is, Istenem semmi humorom hozzá, házifeladatom sincs meg, s van egy tippem, hogy nem is lesz. Aludni akaroooooooook

Kép
kissmanó

Heni: Nekem négy kerékkel jobban tetszene, de amúgy szép!
Eleinte tuti sok pelust elhasználunk, mint friss anyukák :wink:.

Amadea: jobbulást! Remélem nem leszel beteg!

Ma mi is pizzázunk:). nincs kedvem főzni.
Vendég

Sziasztok!

Mimmi, gratulálok a kislányhoz!!!

Heni, szerintem is teljesen normális, hogy ki szeretnéd próbálni. Biztos nem lesz ebből semmi probléma. Egyébként szép a babakocsi.

Noémi, én is szeretem a Wasabi-t. Jó hely! Nekem a csípős kínai leves hiányzik. Csorog a nyálam, akárhányszor rágondolok, de a férjem árgus szemekkel figyeli, hogy mit eszem :D Még a tubusos majonéztől is el vagyok tíltva...

Tökmag, a múltkor belelestem a férjem névjegyzeteibe. Szerepelt benne a Zétény. Már kezdek vele is barátkozni.

Puszedli, sajnálom, hogy rossz napokat élsz át. Lesz ez jobb is! Fel a fejjel!

Nálunk március elején kezdődik a felújítás, úgyhogy legalább már végre elkezdődik valami.

Na, megyek egy picit dolgozni. Vigyázzatok magatokra!

KépKép
süni76

Amadea, jobbulást!

KépKép
süni76

úgy látszik, ma ilyen széria van. képzeljétek, nekem iszonyatos gyomorégésem van. borzalmas. horror. a padtársam szerint merthogy a bébi nyomja felfele a gyomromat, és így a gyomorsav jön vissza a nyelőcsőbe, de horror. Én tényleg nem tudtam, hogy mi az, korábban. a patikában rögtön a rennie-t akarták adni, de inkább nem azt kértem, mert
a.) padtársam azt mondta, neki abszolút nem használt
b.) iszonyodom a reklámjától,

úgyhogy egy tisacid nevű gyógyszert kaptam. Nem tudom, hogy mulaszthatnám el, nincs valami ötletetek?
a gyógyszerésznő mondta, egyek kevesebb húst, több zöldséget ( gyakorlatilag nem fogyasztok húst). sajnos nagyon szeretem a savanyú ízt, minden nap eszem salátát, facsarok gyümölcslevet, dehát ezen élek. nagyon tanácstalan vagyok.

ez a munkamorálomat sem emeli.persze.
remélem, ti jobban vagytok.

mormota
mormota20

Sziasztok!

Mimmi én is gratulálok a kiscsajszihoz :)

Heni, nagyon tuti babakocsit találtál! Csuda jó zöld színben, én teljesen bele vagyok szeretve a zöld színű babakocsikba, amiket eddig néztem, mindből a zöld tetszett a legjobban (persze nem ez az elsődleges szempont, de hát azért ez is jó ha tetszetős, nem?:) ) A linket előre is köszönöm :)

Süni, a Zétény nagyon szép név! Nekem is a kedvencem volt, de férjemnek sajnos nem tetszik, olyannyira, hogy első hallásra leszavazta, tehát meggyőzni sem hagyta magát arról, hogy azért a listán hagyjuk rajta :(

Amadea pihenj sokat és vigyázz magadra! Remélem holnapra már elmúlik a rosszullét!

Bent volt ma egy kolléganőm az egyéves kisfiával. Gyönyörű szép, akkora kék szemei vannak, hogy na! És állandóan vigyorgott :) Nagyon édes volt :)
magdii

Mormota szerintem a tej jó a sok savra. Lassan kortyolgatva, ha megiszom egy bögrével nekem szokott használni. Időnként két bögre kell, de mindig bejön.

A betegeknek jobbulást kívánok!

Én olyan hisztis vagyok az utóbbi napokban. Állandóan pisilni járok éjszaka, utána nem tudok visszaaludni, nappal meg állandóan álmos vagyok és hisztérika. Így mostanában csak olvaslak titeket.

[/b]Mimmi örülök, hogy gazdagítod a kislányok táborát. :D
poker

Az utolsó mondatot már megint nem így akartam vastagítani.....
poker

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 22:09-kor.

Heni

Kép
szheni

Amadea, gyógyulj!

Kép
benta

Sziasztok lányok. Én is vagyok egy fél mondat erejéig, mert utána mehetek főzni. :( Elvileg szeretek, de most nagyon elegem van.

Megnéztem a linket szép ár :D

Gratulálok a kicsi lányhoz, a Zétény szerintem is szép név. :)

Jaj el sem hiszitek a hematon annyi vénember asszony volt megint, hogy na. Persze gethásan, és mindenki körbe akarta simizni a hasam. Emma persze elkezdett olyan erővel táncolni, hogy az egész hasam mozgott, egy öreg pedig tátott szájjal elképedve bámulta. :D
A csaj baromi rosszul szúrt meg, már tök lila, meg merev meg minden. Jövő héten meg háromszor szúrnak a cukor miatt. Tehát egyszer mindenképpen arra a karomra kerül a sor.

Ja pihenőszék. Anyám nem tudom, dilemmában vagyok. Tesóm kitalálta, hogy mégse fizeti ki, mert másra kell neki a pénz és minek mert a Csipetnek(barátnője fia) se volt, meg különben is. Mintha összebeszéltek volna Roddal. Viszont én meg már megalkudtam egy csajjal (legalábbis megbeszélgettük) és álmaim pihiszékét odaadná 6500 Ft-ért. Drágállom az az igazság, de tudom, hogy ilyent nem kapnék meg olcsóbban. Viszont ha megveszem akkor tuti háború lenne, főként, hogy elég carul állunk anyagilag. Sőőt :( Viszont spóroltam a babaágyon és a babakocsin, mert a kettőre szántunk összesen 100.000-at és az ágy lesz 44.500,- a kocsi 30.000 +benzin szóval .... :oops: teljesen döntésképtelen vagyok.
http://www.vatera.hu/rezgo_pihenoszek_128351391.html

Viszont Rod nemet mondott a kókuszmatracra is, mert látta, hogy van szivacs 2500-ért, és hogy a 6900 az drága, és mi is szivacsmatracon nőttünk fel. :(

Jó jó megértem, de mint minden anyuka annyira szeretnék mindent megadni Emmának!
Vendég

Heni, tényleg jó a kocsi! Én írtam, hogy ha nem veszed át - esetlegesen negatívan értékel, de igazából akkor sincs semmi, és persze te is leírhatod, hogy miért állsz el a vételtől. Egyébként ha mégsem veszed meg, akkor is ez lesz a menetrend, mert ha nem jött össze az adásvétel - és mindketten ezt írjátok be - akkor neki nem kell a jutalékot kifizetnie...de reméljük erre nem kerül sor, és tuti lesz a kocsi!

Anuk, a két dolgon 25 500 Ft-ot spóroltál. Szerintem ezt akkor nyugodtan költheted a luxusdolgokra. Én a kókuszmatracot több okból is megvetetem: 1.) lehet, hogy mi is szivacson nőttünk fel, de sokunknak fáj is a hátunk. 2.) mi sem szivacson alszunk, hanem rendes matracon. 3.) nem olyan kifizethetetlenül drága, és a kicsi törékeny csontjainak biztosan jót tesz a kókuszrost, pláne hogy elég sokat fog rajta feküdni. 4.) a kókuszt használtan el tudod adni a neten, tehát megintcsak egy befektetés...illetve ha jól láttam a Ti ágyatok átalakítható, tehát a matracméret 70*140-es ez pedig azt jelenti, hogy a gyerek kb. 5-6 éves koráig fogja tudni használni a 6900 Ft-os matracot! Azért ennyi évre elosztva nem drága!

Ami a pihenőszéket illeti, én is csak azt mondom, mint a többiek, hogy nem Rod, hanem Te leszel otthon egész nap. Fontos a Te kényelmed is! :)
(mondjuk szerintem ha már többedik napja nem lenne főtt étel, merthogy "neked nincs más dolgod, csak a gyerek mellett ülni", akkor tuti Rod rohanna és venne egy pihenőszéket!)

Amadea, mi baj? Csak a közérzeted nem az igazi?
A gyomorsav tényleg tipikus terhességi tünet...ahogy a méh nyomja fel a gyomrot, és a kaja visszajön...a rossz az az, hogy ez a szülésig csak rosszabb lesz! nekem még hál istennek nincs...a férjem viszont szenved tőle, ő a sok vízre esküszik!

Megyek, mert még meló van!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Süni, jó, hogy most már minden rendben!

Sterilizálás. Én is gondolkodom mikróson, mert azt hallottam,hogy a kifőzéstől pl. a cumisüvegek besárgulnak. A Chicco-s folyadékra meg azt mondta a barátnőm,hogy érzi a szagát még sokáig, de szerintem is jó ötlet a játékokhoz.

Amadea, én nemhogy hülyének néznélek a pelenka miatt, inkább csodállak. Én biztos lusta lennék mosni, kifőzni, vasalni, stb. Az eldobhatós pelenka nagy kényelem ám nekünk is.
Jobbulást, remélem holnapra jobban leszel. Vagy összeszedtél valami nyavaját?

Mimi, gratulálok a kis Bogihoz!

Én ma voltam védőnőnél. Vizeletre kaptam beutalót, így mehetek vissza valamelyik nap még.
Mért súlyt, vérnyomást, de szívhangot nem hallgatott. Az is kellene már nem?
Amin viszont sikerült felhúzni magam, hogy egy kismama elhozta a beteg kisfiát, aki szétköhögte a várót…..
Délután megjártam a fodrászt, kozmetikust, úgyhogy összességében nem volt rossz napom.
Ja, és a manónak vettem egy focis kocsicipőt. Nagyon édes.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Mimmi!

Gratulálok a lánykához, nagyon kék volt már az a táblázat! :D

Amadea!

Ugye nincs nagy baj?

Ma felhívtam a genetikát. Megvan az eredmény, de csak hétfőtől-csütörtökig lehet átvenni 13-14 h között, pénteki napon nem :twisted: Még arra is rákérdeztem, hogy és, ha ma elmennék, de erre az volt a válasz, hogy ma már sokan mennek, nem férek be. Mondtam, hogy nagyon izgulok,erre azt mondta ahölgy, hogy nyugodjak meg, ha lenne valami baj, már értesítettek vollna :D . Vagy esetleg a nem miatt izgulok? Mondom nem, azt már tudjuk :D
Szóval , akkor, ugye szerintetek is negatív lesz, ugye? :?

Kép
Kép
sosi

Sosi, nyugi! Tényleg szóltak volna, ha vmi baj lenne, így tuti, hogy NEGATÍV! :):):):)

Zsu, nagyon át tudom érezni, hogy a beteg kisfiú miatt min mentetek keresztül a váróban. Én sztem megint ott szedtem össze vmi nyavalyát. Pedig már a múltkor is panaszkodtam a védőnőnek, amikor egy kissrác széthányt mindent a váróban.

Nekünk egyelőre szivacsmatracunk van. Kókuszmatracot veszünk majd, de talán amíg nem olyan súlyos a manó, addig sztem nem lesz baj a szivacson... Sajnos erre most nálunk sincs keret. Tényleg szeretne az ember mindent megadni a kis csöppségnek, de ha nem megy, akkor nem megy. Hiába akarom... :( Nálunk segítség igazából csak a sógornőm van, akitől talán kapunk valamit és anyukám. Dehát nem használhatom ki őket maximálisan... És persze a tartalékokat sem lehet felélni. Eddig a hitel törlesztőrészlete 80 ezer Ft volt. Most 99800 Ft-ot vontak. Ez az én fizetésem. A férjeméből kell a rezsit, így kb egy hónapra marad 50-60 ezer Ft-unk, amiből költekezhetünk. Szóval elkeserítő... Ja, és persze május végén, június elején a szülés sem lesz kevés kiadás... Szóval én egyelőre azt veszem meg, amire keret van. De gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával, úgyhogy bocs, hogy nyafogtam. :) És különben is! Fel a fejjel! :lol: :lol: :lol: Beni mocorog, biztos érzi, hogy rossz kedvem lett egy pillanatra. De már elmúlt.... :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Mimmi: gratula Bogihoz!
Amadea: gyógyulj meg!
Sosi: ez remek, h minden rendben van!!! Most már megnyugodthatsz! :lol:
Zsu: nekem már a 17. héten is hallgatott szívhangot. + a vizeletet is rögtön kieelemezte, persze vinni kellett, nem külön beutaló... na, de ne csodálkozzunk, h mndenhol máshogy van...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sosi, nyugodj meg, nincs semmi baja Karcsikának! Egy egészséges, gyönyörű kisfiú!

Kép
benta

Heni: úgy látom mindenki egyre rosszabbul áll...otthon is elképedve hallgattam, hogy mindenki panaszkodik, hogy mennyit fizetnek, munka meg semmi:(.

Sosi: sztem minden rendben lesz!!
Vendég

Sziasztok!

Amadea: nem nézlek hülyének a textilpelus miatt, inkább csodállak, hogy még ennyi energiád lesz, hogy kimosd őket.
De fura, hogy neked bejött a cukros lötty! Mindenki azzal riogatott, hogy nem fog bennem maradni, és mennyire rossz! Így már másképp állok én is hozzá, köszi! :D
Megkérdezhetem, hogy miért a Sejtbank- által veteted le az őssejtet? Ez megbízhatóbb, mint a Krio?
Jobban vagy már?

Benta: köszi a tippet, igazad van!! Nem is gondoltam bele, hogy tud- e majd szopizni a baba!! :D
Addig amíg ez ki nem derül, tuti nem veszek. Aztán meg majd meglátjuk…

Puszedli: hogy csinálták meg azt, hogy lecsökkentették a férjed bérét? Ez nagyon gáz…

Mimmi: gratula a kiscsajhoz!! Valahogy én is így éreztem magam, mikor a doki meglátta azt, amit kellet! :D

Noémi: gondolj rám ma, miközben tömöd a hasad. ;)
Biztos nem tudjátok megoldani az őssejt levételt? És ha félretennétek rá előre? Amúgy egy évig szeretnél otthon maradni?

Süni: komolyan?? Lehet, hogy Zéti lesz? :) Szerintem nagyon szép név!

Mormota: nekem is eléggé ég a gyomrom… És igaza van a padtársadnak: én is olvastam, hogy mivel a bébi nyomja a gyomrunkat, az már nem zár normálisan, és ezért savasodunk. :S
Egyébként múltkor mintha írta volna valaki, hogy szedett savlekötőt de nem használt. Én tejet iszom, az valamennyit segít- látom Poker is azt ajánlja ;)

Anuk: te tudod, hogy álltok anyagilag, ha megengedhetitek magatoknak (így, hogy spóroltál), legalább az egyiket vedd meg és ezt neked kell tudnod, hogy mi a fontosabb a babának. Azt nem lehet megoldani, hogy most megveszitek mittomén a kókuszmatracot, aztán később a pihenőszéket?

Sosi: mi nem kételkedünk benne, hogy negatív lesz- ugye Te sem?? 8)

Kép
tökmag79

Sziasztok!
Köszönöm, hogy gondoltok rám.
Aludtam pár órát, kicsit jobban vagyok, de nagyon kimerültnek érzem magam :shock: ...pedig ma nem csináltam semmit, de olyan szinten, hogy még vacsit se főztem és kupi is van:oops: ....

Sosi!
Ha baj lenne, biztos értesítettek volna!

Kókuszmatrac: én szeretnék kókuszmatracot, de tényleg nagyon húzós áron vannak....szerintetek gáz lenne használtan venni?

KépKép
amadea

Tökmag!
3 ok miatt lett a Sejtbank: 1. a levett mintából megcsinálnak minden vizsgálatot, nem kell vérvételre rohangálni (mondjuk nekem az első adag már megvan, mert kellett a munka alkalmasságimhoz is) 2. 2 külön laborban tartják a mintákat 3.igazából ez volt a döntő: van olyan részletfizetési lehetőségük, ami megfelel a mi pénztárcánknak is. Egyszerre egyszerűen nem tudunk 100-200e Ft-okat kiadni, viszont a havi 17e nem annyira megerőltető, még ha így többe is jön ki....

KépKép
amadea

Sziasztok lanyok!

Mimi: Udv a lanyos mamik taboraban
Heni: Teljesen egyetertek azzal, hogy ki akarod probalni a babakocsit, en sem vennem meg annelkul. Ez azert megis csak egy nagyobb befektetes.
Jobbulast mindenkinek aki nem erzi jol magat.
Ma nem is tudom mi van velem, de napok ota olyan jol alszom, nem is ebredek fel pisilni, igy napkozben is sokkal jobban erzem magam. Nem vagyok olyan mint a mosott szar.
En is maradok inkabb az eldobhato pelenka mellett, szerintem nagyon sok idot meg lehet vele takaritani, hogy nem kell kifozni, mosni, vasalni. :roll:
Sosi ne izgulj a lelet miatt, tuti negativ. En holnap megyek a dokihoz es elvileg most fogjuk megbeszelni az AFP meg a genetikai ultrahang eredmenyeit. Amiket mar tobb mint 2 hete csinaltak, de ugygondolom ha valami nem lett volna jo akkor csak szoltak volna.
Na persze elore tudom mit fog mondani: "minden jo" amilyen szukszavu a dokim. Nem hinnem, hogy el kezdi majd ecsetelni, hogy az en ertekem itt van es ezek a hatarertekek.stb..
Kesobb meg visszanezek mit irtatok.

Banka
Kép
banka79

Heni, tökéletesen igazad van. Az embernek van egy kerete, a fölé nem terjeszkedhet! Én azért bátorítom Anukot, mert a rendelkezésre álló keretből ha megveszi mindkét dolgot, még akkor is benne van. (hiszen 25,5 ezret spórolt, és a matrac+ a pihenőszéke nincs 14 ezer)
(ja, kár hogy levetted a régi vonalzódat, én úgy szerettem...:) De ez is nagyon édes, így legalább látjuk napokban is mennyi van hátra :) )

Benito honnan jött? Csak annyit tudtatok, hogy Beni...de nem döntöttétek el, hogy melyik végű?

Tökmag, holnap megyünk kajálni...ma tojásrántotta volt a vacsi...
Egyébként elfelejtettem még írni, hogy a Krioba még az is szimpatikus volt, hogy ha nem megfelelő pl. a köldökvér mennyisége, akkor csak a steril levételi csomag árát bukod. (25 000 Ft)

Egyébként tényleg úgy van, ahogy Amadea írta: a Krioban muszáj egy részt előre kifizetni, és csak utána van lehetőség a részletekre. A sejtbankban viszont lehet csak részletekben fizetni. (igaz én úgy tudom hogy már a szülés előtt el kell kezdeni a törlesztést...vagy csak lehetőség? - ez nem biztos, de az egyik ismerősünk tuti, hogy már a szülés előtt elkezdte)

Egyébként a Krio összeségében tényleg a legolcsóbb - 20éves tárolás esetén 260 000 Ft, a Sejtban 360 000 Ft egyösszegű befizetés esetén.
Egyébként én a 4D genesisben kaptam 5%-os kupont. Azért még tartogatom, de ha kell fel tudom ajánlani márciusban, mert szerintem a következő 4D-nél kapunk újat. (ez a kiroba szól)

KépKép
KépKép
kfnoémi

a Krionál februárban akció van online üzletkötés esetén. ha vkit érdekel, a honlapon fent vannak a feltételek.

Ma Istvánnal elvásároltuk az 5 db H&M-es 20%-os kuponunkat: egy választott ruhához lehetett egyetfelhasználni: vettünk pár aranyos pólót még a babának, és végre találtam neki nadrágot is, olyat, ami illik a már meglévőkhöz :lol: És végre 2 normális felsőt is vehettem ptom pénzért, amibe pár hónapig még beleférek :lol:
Ha ráértek, nézzetek be a magyar H&M-be a héten, hátha ott is van vmi hasonló akció, mert ez a linzi nagyon megérte.

Nem mondtam még, h minden nap meghallgatjuk a Kossuthon Vacka Rádiót, nagyon szeretjük ezt a mesét. Most már tudatosan akkor hallgatjuk, amikor a kicsike is ébren van, hogy megszokja és később tetsszen neki, megnyugtassa a címdala. Na, ma már meghallotta a dalt, és olyan rajcsúrt csapott, nagyon tetszett neki! :lol: :lol:

Képzeljétek, még decemberben kötöttem életbiztosítást, és most kaptam egy kártyát, amivel április elejéig bármennyiszer az adott hotelek közül ingyen szállhat 2 fő 1-6 éjszakát alkalmanként. Persze itt is kell kötelező vacsit+reggelit fizetni. Szerencsére hétvégére tudtam foglalni D-Csehországba, ami jó közel van hozzánk, és sok szép látnivaló van. Legalább lesz egy kis pihis Valentin-napunk, már úgy várom! Ráadásul relax-hotel, remélem, van kismamamasszázs is tűrhető áron...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?