No itt vagyok megint!
ne is mondjátok ezt az időjárást! Engem egyszerűen kikészít, hogy nem tudok sehogy felöltözni. Ha melegen öltözöm tuti megsülök, meg cipelhetem egész nap a kabátot, ha meg nem viszek, akkor megfagyok. Ráadásul ez a sok eső...
Ma is olyan kókadt voltam egész délelőtt, meg olyan rossz volt arra ébredni, hogy szakad az eső. Szegény kutyák is végigaludták a napot.
Este meg nem mertem leszállni a buszról, mert úgy zuhogott és ahol leszálltam voltna, ott nem volt beálló. Inkább továbbmentem és leszálltam ott, ahol volt fedél a fejem felett, megvártam, míg csitul a vihar, a nadrágomat térdig felhajtottam és úgy indultam el. Hiába volt nálam esernyő! Sok embert láttam csurom vizes nadrágban, felsőben. Párom is mondta, hogy úgy járt, hogy ma volt neki az eskütétele, viszont nála is hiába volt esernyő, jól elázott és a vizes ingjére kellett felvennie a talárt.
Szegény, nem lehetett kellemes. Viszont amikor fél 8 körül már hazafelé jöttem, hétágra sütött a nap.
A reggeli hőmérsékletem is olyan rapszódikus, mint az időjárás. Elvileg tegnap volt tojcsim, meg a méhszájam is fenn volt, puha volt (már amennyire én meg tudtam állapítani) a hőmérsékletem viszont még mindig lenn van. Én ezt nem értem. Egyet mondjatok meg: ha már megvolt az ovu, akkor utána nincs tojcsis váladék ugye?
Timcsi!
Amikor én először (és eddig utoljára) léböjt napot tartottam, akkor összevásároltam mindenféle, bio löttyöket a bioboltban. Céklalé, sárgarépalé, ilyesmiket. Egész nap azt ittam, de nagyon nem esett jól. Estére már nagyon hányingerem volt tőlük, meg attól, hogy semmit nem ettem egész nap. Még volt pár korty a löttyből, én meg fogtam és kiöntöttem, aztán jól bevacsoráztam. Jobban faltam, mint bármikor máskor.
Na hát ezért nem csinálok én ilyen szélsőséges diétákat! A gyümölcsnap nálam detto.
Ósió!
Dehogy rettegek!
Viszont az esküvő miatt egy kicsit már izgulok, hogy minden jól menjen. Már a tányérokat, poharakat stb. is kikölcsönöztük, szóval minden ami a vacsorához kell. 10 ezer forint volt, szerintem nem is drága. 40 tányér, lapos, mély, kicsi a tortának, meg a salátáknak is kellett stb. szóval mindenből 40.
Megcsináltam a kartyűmet is, majd rakok fel képet. Vagyis már a múltkor elkészült az egyik kezemre (gyöngyből) de nem volt túl meggyőző számomra és azóta kitaláltam még jobbat, úgyhogy az előzőt lebontottam. Ezzel már teljesen meg vagyok elégedve. Szerintem nagyon szép. Olyan gyöngy is van benne, amilyen a fülbevalóm és a nyakláncom lesz, úgyhogy összeillenek.