Sziasztok!
nekünk is mozgalmas vasárnapunk volt volt:)
reggeli után fogtunk magunkat, kocsiba be és irány Dorog innen 25 percre van kocsival.
Megkerestük a dorogi tavat, lányok hogy az milyen tuti hely.
kiépített gyerekrész, gondozott füves part, homokos vízpart, tiszta víz, nagyon kulturált tiszta mosdó, nagy lombos fák, nem kell közelharcot vívni ha egy kis árnyékot akarsz.
és a legjobb, hogy napijegy felnőtteknek 400 forint, gyerekeknek 6 év alatt ingyen, 6-14 évig meg 100 forint.
a jegyárus néni nagyon kedves volt és felvilágosított, hogy van lehetőség kempingezésre is az 750 forint egy napra.
szóval jövőre ha már nagy lesz a Réka ide járunk majd hétvégenként fürdeni, nagyon szép a környék is, a Gerecse meg a Pilisi helyek a láthatárba.
csináltam fényképet is,de após gépén van megpróbálom,majd leszedni.
van vízi csúszda, vízibicikli.
meg minden ami egy strandhoz kell, kukoricás, fagyis, halsütő stb.
igazán jó élmény volt.
igaz ma nem volt fürdés idő....ettünk fagyit a stranddal szemben én eddig általában 3 gombóc fagyit eszem, de ez a 3 gombóc kifogott rajtam kiderült, hogy 50 ml egy gombóc, igaz 140 forint, de isteni finom is volt.
volt fahéj, meg szilva is...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Palatinus-t%C3%B3
aztán elmentünk a póni fogadóba enni, nincs onnan messze,hát lányok apa megváltoztatta az elképzelését az esküvői helyszínről,azt mondja inkább itt tartsuk majd meg:)
amúgy nekem is nagyon tetszik, kihelyezett anyakönyvezető, nagy sátor max.150 fős lagzis, körasztalos.
és én mindig ilyet szerettem volna, kihelyezett, mert nekünk nem lenne templomi és a polgári szertartás olyan semmilyen a hivatalba, vagyis nekem nem szokott tetszeni.
igen igen aláír egy két kedves szó azt csá.
és én meg szeretném ha emlékezetes lenne ez a szertartás.
de fel is ébredtem az álmodozásból, egyenlőre nincs tervbe ekkora esküvő, csak az ábránd, ez a hely apának különösen tetszett.
este 7 re értünk haza, Réka nagyon élvezte.
kubu: az auchanba 1000 foritn a gyerekmedence 50 db ajándék labdával, a gombás pancsoló 1500, a zsiráfos 16508akinek még nincs, de a forum többségének már úgyis van):D