Hú, mennyit írtatok csajok! Igaz, olvasni tudtalak benneteket, de írni nem volt időm!
túri:
Én még sosem fogtam ki semmi jót turkálóban! Valahogy nincs szerencsés kezem! Még jó, hogy a férjemet szerencsésen kifogtam!
Telokin!
Tényleg, nagyon jó, hogy hamar jön a tesó. Mi is szeretnénk még egy babát, így nekünk a korom miatt is igyekezni kell. Szóval, ahogy Kitti baba 10-12 hónapos lesz, már újra próbálkozni szeretnénk.
Virág buksija jól van? Nem lett puklija?
Eta!
Hú, de jó kis grillezés lehetett! Én is imádom! Jó, hogy tudtál pihenni!
Sophie!
Na, apa már biztos készülődik hazafelé, és jó hosszú hétvégétek lesz! Mentek valahova?
Köszi, még egyszer a hanganyagot! Küldheted, amikor csak tudod!
Hogy van Beni? Elmúlt a csípés? Mi volt a tanácsadáson?
Jé, mi is holnap megyünk 4d-re a párommal, 17 órára!
Jaj, nagyon aranyos Beni! Édes, ahogy mosolyog!
Csillag!
Én szerencsére nem vagyok allergiás, így sajnos nem tudok segíteni.
Hú, nálatok is nagyon szuper a torta! Olyan jól néz ki! Hú, mennyit tudnék enni belőle!
Eclipse!
Kicsit sajnálom, hogy nem mész végül, mert tudom, hogy szerettél volna. De így a legjobb. Most a baba a legfontosabb, aztán ha már nagyobb lesz, együtt mehettek apának szurkolni a világ minden sarkába! Egyébként nagyon ügyesen intézted! Vigyázz magatokra!
Na, jó kis lánynevet talált ki a párod! Mondjuk, nekem tetszik! Kérdezd meg tőle, hogy tényleg egy forma1-es pályáról akarja elnevezni a lányotokat, mert akkor inkább legyen Hungaroring, az mégis magyar!? Ez hátha eltántorítja!
( Látom Gyancsi is képben van Forma egyileg!)
Ááá, látom a párod is tudja, ne mindegy!
Egyébként mi is úgy választottunk nevet, hogy ami mind a kettőnknek tetszett. Így lett a Kitti. Mivel rövid a vezetéknév is, így most gondolkodunk egy második keresztnéven. Versenyben van a Blanka és a Flóra!
Nagyon szép a pocid, és már nagyon jól látszik!
Vaya!
Örülök, hogy minden rendben a babónál. Sajnálom, hogy ilyen kis szégyenlős, és még a köldökzsinór is betakar!
Tatjana! Gyancsi!
Én is nagyon sok mindent vettem a vaterán, vagy a teszveszen, de nagyon jó a zsibvásár is!
Tatjana!
Remélem kipihented a tegnapi sok munkát! Azért vigyázz magadra és ne idegeskedj!
Gyancsi!
Nem, már nem kell feküdnöm, de kímélem magam! Itthon teszek veszek, és ha kell, intézem a szükséges dolgokat!
Azért te is vigyázz magadra, és a ngy hajtásban kíméld magad! Mit néztetek dvd-n, mert nekem már lassan nincs ötletem, hogy mit nézzek!
Tatjana!
Jaj, olyan öröm, ha meg van az a babakocsi, amit szeretnél! Nagyon gratulálok hozzá! Ha még nem raktál fel róla képet, szívesen megnézném!
Telokin!
Nekem az Ármin név magamtól eszembe sem jutott volna, de nagyon tetszik!
Sajnálom az anyóssal való viszonyod, remélem nincs sokat nálatok!
Navi!
NA, mi volt a védőnéninél? Mondott valami nagyon hasznosat, mert akkor megoszthatnád velünk is! Az enyém nem nagyon mond semmit! Holnap is minden rendben lesz!
Szüléssel kapcsolatban: Mi járunk szülésfelkészítőre keddenként a Jánosba, és tegnap jött velem a párom is. A relaxációról és a légzéstechnikákról volt szó. Persze szó volt ismét a vajúdásról és a szülésről is. A párom egy ideig csak azt mondogatta, suttogta mellettem, hogy: Te jó ég, ez szörnyű…Úristen,… Hú, ez nagyon fog fájni…! Én egy ideig hallgattam, majd közöltem vele, hogyha szülés közben is ezt fogja mondani, akkor inkább ne is jöjjön be! Szegény, most szembesült vele, hogy mi is vár rám! Olyan édes volt egyébként, mert mondta nekem hazafelé, hogyha megszületik a baba és a mellemre rakják majd, ő biztosan úgy fog sírni, mint egy gyerek! Na, erre én bőgtem el magam! Este fel is mondta a légzéstechnikákat nekem, hogy lássam, hogy figyelt! Mondtam neki, hogy abban kell majd sokat segíteni, mert én akkor már nem fogom tudni uralni magam, és majd neki kell vezényelni a légzéseket! Ha egyébként valakinek van ráérő ideje, és a saját kórházába nincs ilyen tanfolyam, nagyon tudom ajánlani. Ingyenes, és nagyon jó előadásokat tart a védőnő! Minden kedden 17 órától a János kórház auditóriumában van!
Ebba!
Sajnálom, hogy fájt a rúgás, de vigasztald magad azzal, hogy milyen kis erős lesz!
Nekem néha ráfekszik a húgyhólyagomra és akkor úgy érzem, hogy rögtön bepisilek! Akkor szoktam neki mondani, hogy jöjjön le róla, és olyan kis szófogadó, hogy mindig megteszi! Mond neki, hogy ne rugdosson olyan erősen!
Rabbe!
Jaj, azokat a matricákat nagyon jól vetted! Én itt lakom nem messze, de soha eszembe sem jutott, hogy ott is lehet venni ilyet. Melyik épületben vettétek?
Én is sajnálom, hogy vége a nyárnak, nagyon hamar elrepült az idő!
Hogy van a füled? Fülgyertyával próbálkoztál már?
Ti nem úgy vagytok vele, hogy az elején hajtottátok az időt, hogy már lennék ennyi meg ennyi idős terhes, és most már, hogy kifelé megyünk belőle, még olyan jó lenne érezni ezt, jó sokáig!?
Vikoo!
Nagyon örülök, hogy minden a legjobbak szerint alakult! Édes lehetett Boldi, ahogy játszott az uhus géppel! Nagy kópé lesz! Reméljük nem lesz fertőzés, és szépen kinövi az egészet! Hidd el, sokkal szebb lesz Simpson papánál!
Én azt hiszem a 32-33. héttől kezdem a kisruhák mosását, vasalását! Addig még meg kell venni a szekrénykét is, hogy már egyből oda tudjak pakolni! A kórházi cuccok beszerzése folyamatban van, és azt hiszem, a 34. héttől a nagyját biztosan összepakolom!
A háziorvosodhoz nem is tudom, mit szóljak. Szerintem hülyeség, amit mond. Miért csak 1 beutalót tudna adni?! ÉS ha valakinek valami baja lenne, és már adott neki egyszer beutalót, akkor nem ad újra?! Szóval nem nagyon értem!?
Vörösmacs!
Remélem jól bírod a kórházat! Nagyon szurkolunk neked!
Andabella!
Hát, most izgulok az eredmény miatt. MA voltam ismét a terheléses vizsgálaton, kíváncsi leszek az eredményre!
Ritya!
Mikor lesz meg a cukor eredményed? Ja, már látom! Biztos minden rendben lesz!
Nagyon szép név a Tamás, szerintem jó választás!
Sziszka!
Örülök, hogy meg van a lakás! Majd tegyél fel képeket, nagyon kivi vagyok!
Dorka!
Ma voltam cukin, megint. Holnap este talán már lesz eredmény!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az esküvőn! Még táncolni is tudtatok?! Tök jó!
Tényleg, készültek rólatok képek?
Lucuzs!
Ti, hogy vagytok? Te mindenkinek aranyosan írsz, de magatokról mostanában nem írtál semmit!
Hát lányok, több, mint 2 órát olvastalak titeket és írtam nektek! Hűű! Remélem senki nem maradt ki!