Sziasztok.
Abbey,
nagyon-nagyon Boldog Szülinapot utólag is, ne haragudj, de nem is vettem észre a vonalzón, hogy szülinaposak.
Nagyon szupi lehet a csúszda, nálunk Szonja a nagy csúszdás, de olyan haláltmegvető bátorsággal nyomja...szeretnék én is nekik.
Igen, a mágneses tábla nagyon jó, most okosat is mondtál, majd beszerzek nekik a szülinapjukra, Botinak is volt, imádta nagyon.
Még van időm.
A pöttyök inkább kis hólyagocskák a kézen lábon és a szájban, ahol olyan mint az afta, akinek már volt, csak sok van belőle.
Nagyon szar lehet, mert nekem amikor egy van, az is kegyetlenül tud fájni, nemhogy ennyi. Szonjának konkrétan a nyelve teljes hegye szürke volt, iszonyú látvány.
Eddig akinek meséltem erről, senki nem ismeri ezt a betegséget...azért ez jó...a Fóti oviban mi azért megkaptuk.
Levi kegyetlen hozzám, már a múlt éjjel sem hagyott aludni, egész éjjel bömböl, majd a ma délutáni alvásnál is, alig eszik, mindent ordítva köp rám. Már nagyon várom a végét ennek a szarnak.
Nagyon fáradt vagyok.
Tettem pár képet a kölkökről, akit érdekel, mostani is van, meg kicsit korábbi is,
http://hu.fotoalbum.eu/adamszilvia
Nem kiabálom el, de lehet nekünk is lesz egy hosszú hétvége Balcsin, de még nagyon nem biztos.
Azért a két csajjal szerintem jó lesz nektek. Mikor mentek?
Szivvi,
nagyon örülök, hogy ilyen jól telnek a napjaitok otthon. Akkor már könnyebb Olival?
Nekem nem könnyebb Levivel. Oké, most beteg, de ha nem akkor is egy hisztis, erőszakos, bömbölős ördög.
A táborok bejárósak gondolom nem ottalvósak.
Éni s szerettem volna Botit ilyenbe, de nálunk nincs, mert hogy még kicsik.
Ez az összevont csoportos dolog is olyan gáz az oviban. Látszik, el is kaptunk ilyen fertelmet, de ha Boti itthon van napközben egyfolytában tombol, a figyelmet magának akarja és Levivel egyfolytában pörölnek. Kikészítenek, pedig én is szívesebben venném ha itthon lenne...
de az idegrendszerem jelen esetben többet ér!!!
Szilvi