Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a dicséreteket

Clárika,szia :) Pécsi is és egy napon,ehet egymás mellett fogunk vajúdni :lol: hol laksz,hány éves vagy,merre dolgozol,kihez jársz dokihoz,stb??
Vonalzó:először én is azt hittem,én vagyok

Sophie,megérzésem,szerintem inkább csak már belémbeszélték h.fiú...igazából hajlok a fiú felé de ma meg tutira vettem h.lány :) apukája lánynak hiszi.

Ma volt nekem is kombinált vérvételem,majd 2 hét múlva lesz eredmény.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi, fogorvosnál kaphatunk érzéstelenítőt??? Mert ugye az Lidocain+adrenalin...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!

Ezt találtam a fogorvosi érzéstelenítésről kismamáknak:
http://www.babazo.hu/szakertok/20090322-kismamak-fogaszati-ellatasa.html

Úgy várom a holnapot, kíváncsi vagyok, 3 nap alatt mennyit nőtt a picurunk. :roll: Mindenképp megcsinálják a kombinált tesztet vagy azért szólni kell? És ha kórházban csinálják, Évi, neked ingyenes volt? Holnap megyünk 12:20ra, amikor a doki mondta hétfőn, hogy "behoztuk a lemaradást", kissé megrémisztett, mert akkor nem volt időpontom 12. heti genetikai uh-ra, de szerencsére volt olyan kedves, hogy elintézte nekem és beírtak az asszistensnővel. :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Hova tűnt mindenki? :cry: :( Amíg nem voltam, nem győztem visszaolvasni, most meg... Egyedül maradok? :( :(

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok ismét :D
Clárika üdv a fedélzeten :D :D :D
-------------------------------------------------------
Évi!
Jövő hetet megbeszéljük legkésőbb hétfőn. :)
Nagyon édes babócád!!!!
Én is nagyon várom a hétfői uh-ot :)
------------------------------------------------------
Ma még nem voltam királyságon :( :arrow: ez valahol jó jel...lehet mésem vagyok vírusos?! :)
--------------------------------------------------------
Köszike a jókívánságokat :D (hogy mielőbbi gyógyulást)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jól belaktam....
Csináltam 2 tepsi rakott kelt...halálba ettük magunkat :D
Naon fini lett :D
Azt hiszem elköszönök...szép estét mindenkinek!
Puszi

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Voltam ma védőnéninél... hát az idegeimre fog menni, már látom... megalszik a szájában a tej... egy órát voltam nála... kééééész!!!

Clárika üdv!!! :) én is pécsi! :) akkor már négyen vagyunk... :)

Évi én febr 9-én megyek 12 hetesre... beutalót kértek? hasi volt? de jóóóóóóóóó!!! elég volt a bránerből!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

4 pécsi,ez nagyon jó,remélem csinálunk majd találkákat,babásat meg mindenfélét :)
Tünde,igen kellett a beutaló,utána meg átmenni a terhesambulanciára,ott vérvételi beutalóm,utána meg a vérvételi helységbe...
Barbcsi,nekem ingyenes volt a kombinált,de itt Pécsen ingyenes.

evilany

Sziaztok!

Ideértem én is...

Évi
Tökéletes a babád :lol: :lol: :lol:
Mánfai... nekem nem volt vele szerencsém :? :cry:
Mért időre nem mindig kell adni. Nálam tudott, hogy mikor készült Kisvakarcs, és z eddigi UH-k során mindig volt +/- néhány na eltérés :wink:
Fogorvosnál nyugodtan kaphatsz érzéstelenítőt!!!!

Babaimi
Én nem voltam vérvételes teszten, csak UH-n a 12. héten.
Nálunk mindenkinek a négyes tesztet csinálják a 16. héten (AFP-s vérvétel)

Clarika
Üdv itt!

Stelly
Védőnő nálunk heti egy napon 12-14-ig tart terhestanácsadást. A munkahelyentől a város másik végében. Ebéd helyett menjek hozzá?????? :roll:

Katka
Mondom, hogy szinte ikrek vagytok :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag,ja az előbb nem reagáltam, OK :lol: ma bent voltunk a milennium üzletház mellett a babacenterben,árakat felmérni :) eddig ott a legolcsóbb az ágynemű garnitúra. Meg olyan jó érzés nézni az apró dolgokat :)
Családnak jobbulást...

Ircsi,OK :)

evilany

Sziasztok,

Egy kis érdekesség, lehet rárepülni:

2008-ban engedélyezett utónevek:
Női: Évrill, Kea, Leilani, Alessza, Dzsindzser, Éliáni, Kendice, Kaname, Dagmar, Szederina, Kézia, Nenszi, Szüvellő, Fény, Kincs, Küne, Jezamin, Sellő, Szende, Sína
Férfi: Kárlító, Monor, Szedrik, Artin, Ézer, Gelse, Sudár, Berton, Andzseló, Marsal, Nur, Gert, Fernandó, Antóniusz, Vaszilij
2008-ban elutasított utónévkérelmek:
Női: Ginger, Kéti, Nancy, Killa, Kitty, Vitéka, Marida, Kamor
Férfi: Kárlosz, Marco, Angelo, Teddy, Picassó, Xenox

Kép
xtina75

hűűű,a Dzsindzser és a Nenszi nagyon tuti :lol:

evilany

Nevek :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi melyik az a milennium üzletház??? :roll:

Kép
gtunde75

Ircsi, tudtam, hogy neked tetszeni fog! :lol: :lol: :lol: :o :shock:

Kép
xtina75

Amikor gyermeked azt látja rajtad, hogy belülről sugárzol, boldog vagy, örülsz az életnek, az életednek, akkor ne aggódj, érezni fogja, hogy beszélhet az érzéseiről, problémáiról veled, mert tudja, hogy benned nem ellenséget, hanem társat lát.
Marie Clarence

A legtöbb agressziót a tehetetlenség szüli. A pofozkodó szülő a maga módján tényleg tehetetlen. De akkor miért nem kér segítséget a tehetetlensége ellen?
Joshi Bharat

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi,az Árkád mellett van.

evilany

[quote="xtina75"]I írta:xtina75rcsi, tudtam, hogy neked tetszeni fog! :lol: :lol: :lol: :o :shock:

:wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi xsajok a válaszokat. Nekem a dokim a fizetős profi vizsgálatokat ajánlotta (Boglárkerék u., Istenhegyi Génd.Kp.) ezért az Istenhegyin voltam. 1,5 óra alatt megvolt az eredmény.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vérvételes tesztekről
http://www.downszures.hu/kombinalt_index.php

Én inkább az alapos UH-ra szavazok! Nem csak babamozizni fogok menni, hanem szakemberhez (van egy nagyon kedves szongráfus csaj, akihez fogok menni 3-4D-s UH-ra :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok lányok napsütéses hideg mentes jó reggelt :)

Lányok csak benéztem éy gyorsan visza olvastam hu

Lányok ma megyek állás interjúra kérlek titeket szorítsatok nekem hogy sikerüljön !!!!!

stelly nem a tgyás miatt megyek dolgozni hanem amit a gamilon leírtam történetem az miatt szükség van rá , habár apa és anyós jelöltemék nem nagyon repdestek a boldogságtól de mondtam nekik nem vagyunk olyan anyagi helyzetben hogy visszautasítottak egy munkát főleg ha kilehet belőle fizetni dolgokat ha csak annyit keresek az orvos árát és amiből bevásárolok a babának már az nagy segítség nekünk különbem is 2-3 hónapot ki kell birjak és mondtam páromnak aki nem akarja hogy menjek olyant ugy sem csinálok amivel a babának árthatnák na most rohanok mert indulni kell kérlek szorítsatok :)

millió puszi a babáknak és a mamáknak az újaknak meg üdv a csapatban :)
Vendég

Vanilla, drukkolok!

Lombikbaba az Uh alapos és profi volt és az alapján oké a helyzet, de a biológus belémtette a zabszemet.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép reggelt!
Évi!
Benézünk minden hova...apránként :D
Vanilla!
Szurkolok,hogy sikerüljön!
Nagyon hideg van kint :(
Aki kimegy jól öltözzön fel!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Clárika üdv a csapatban. :D

Évi nagyon jók a képek a babáról. :D

Csillag jobban van a család?
Rakott kel. Azt hiszem csináltatok anyukámmal. Nálunk senki nem eszi, magamért meg nem pöntyögök vele.

Tina ezek a nevek.... :roll: :lol:

Vanilla remélem sikerül megkapnod az állást.

Ircsi az a kávé....hmmm....most jól jönne :)

Barbcsi minden rendben lesz. Bár én is izgulnék a helyedben. Várom már azt a képet.

Sophie AFP-ből nemet jósolni? Nem hallottam még róla. Mesélj csak... :lol:

Mi tegnap elintéztük a papírokat, még ma kell menni az Önkormányzathoz és Február 1-től én leszek a KFT vezetője. :lol:

Itt is ingyenes a kombinált teszt. 5 évvel ezelőtt pedig még nem csinálták, sőt fel sem ajánlották a lehetőséget, hogy fizetés ellenében elvégzik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.01.28 09:35-kor.

királylány

Vanilla, mennek a drukkok! amúgy a munkaadó tudja, hogy csak pár hónapig lennél segítség? nem tudom, olyan világban élünk ma, hogy nagyon nem díjazzák, ha az ember gyereket akar, vagy kisgyerke van... :( de remélem, hogy titeket kihúz a slamasztikából, mert összejön a meló! de tényleg csak óvatosan!

sophie27

Itt szakad a hó. Már látom, hogy délután ki kell ássam a kocsit alóla :roll: Pedig már jöhetne a tavasz vagy egy kicsit enyhébb idő. Idén rosszul viselem a hideget.

Sehol senki? Lehet nekem is inkább dolgoznom kellene? :roll:

királylány

Sziasztok!

Semmit sem olvastam vissza, csak ezt az oldalt néztem :) De meglesz!
Zsófikám, ugyanezt a vonalzót néztem ki :) Nem szeretem az egyforma vonalzókat, úgyhogy előveszem a fantáziám és készítek egy másmilyet :mrgreen: , de nálam még semmi adat, úgyhogy még várok-várok-várok! Honnan tudtad, hogy mennyi az annyi? A "régi" adataidból indultál ki?

maccs01

Vanilla, ja bocs, arról lecsúsztam, akkor drukk, hogy meglegyen a meló!

KépKép

KépKép
stelly

Melókeresés várandósan... nincsenek illúzióim. Próbaidő manapság kötelező, simán kitehetik az embert azalatt mindenféle indoklás nélkül. Úgy tudom, hogy próbaidőre nem vonatkozik a terheseket megillető "védelem". A 6. hónapban azért már látszani fog. A munkaadónak állam felé, mikor az ember szülési szabira megy stb. perkálni kell - persze javítsatok, ha nem teljesen igaz. Úgyhogy állambácsi nem "csak" a saját pénzéből utalgatja a juttatásokat, ezért is nézik meg főnökök, hogy kiket vegyenek fel.
Amikor elhelyezkedtem, felvételi beszélgetéseknél mindig előkerült: "na és mikor akar gyereket vállalni?"

maccs01

Tina, neveken nagyon vidultam :)
Nekem mostanában még a Madison nagyon tetszik, szerintem még nem anyakönyvezhető, lehet, ha még terhesen is tetszeni fog, akkor beadom a kérelmet :)

maccs01

Kombinált teszt
Ricsinél nem volt, eszembe sem jutott, hogy baj lehet, csak uh-k voltak a nődokinál.
Enikőnél volt, 1:18.000 volt a Down-kórra, ami nagyon jó. Genetikai Uh 12. és 18. héten is tökéletes lett. Bolgárkerékben készíttettem mindent.
Hármaskánál ugyanaz lesz, mint Enikőnél. Mivel már volt vetélésem, nagyon meg fogom gondolni, hogy a kicsit kockázatos amniocentézist bevállaljam-e majd.

maccs01

Babaimádó! Üdvözlet a Csapatban!
Jó sokat vártatok a picurra! Gratulálok, hogy sikerült és jó babavárást!

Striák
Nekem a Milupa terhességi csíkok elleni krém nagyon bevált. Semmi nem lett a hasamon a két terhesség alatt!
Tinikoromban viszont a hirtelen növésnél lett a csípőmön. Akkor hiába kérdeztem anyukámat, hogy mit tegyek ellene, fogalma sem volt. Ezzel együtt kell élni :) A férjem amúgy minden terhességemnél elmondta, ha lennének, ne csináljak belőle nagy ügyet!
Én úgy vagyok vele, hogy kenni-kenni-kenni. Nem akarom megtudni, hogy mi lett volna, ha nem kenem. Lehet, hogy semmi, de lehet, hogy repedek, mint tinikoromban. Napi 3x jól bemasszíroztam a hasra, fenékre, combra úgy a 12. héttől kezdve és még szülés után is 3hónapot használtam. Költséges, az biztos.
A fehér csík már régi stria, csak halványítani lehet, de marad... sajnos :(
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.28 10:58-kor.

maccs01

Sziasztok. :lol:

Voltam védőnéninél:
AFP 02.15-én (Hepatitissel együtt)
vérnyomi 115/77 (pulzus 80), vizelet negatív, éééééés nem híztam semmit. :-)

Bioparox-ozok, ezt mondtam is neki, nem szólt semmit rá. :-) Azt mondtam, hogy "az" orvos mondta. :-) csaltam? hehe...

Az arcom javul, fülem már nem fáj, viszont a gégém (a nyakamon lefelé, vagyis nem a mandulám irányában elkezdett fájni. Nyelésnél érzem...
Most iszom a citromos-mézes teát, meg a Bioparox-ot fújom a torkomba IS.

Komolyan mondom, évek óta nem volt ennyi nyűgöm... :roll: :?

szilvás76

Gratulálok Mindenkinek a SZÉP BABAMÉRETEKHEZ!!!

Clárika, üdvözlet köztünk!

Nekem a lányommal való terhesség alatt tisztára kipattant az arcom, míg a Ricsivel egyszerűen Csodálatos Volt! A védőnőm szerint főleg a Csajok csinálják ezt az anyukával :) Majd megköszönöm neki :):):) Egyébként szülés után pikk-pakk rendbejött!

maccs01

Ircsi! Nagyon jó kis képeket raksz fel!
Védőnő... hát, ez jutott :) Egyszer csak összefuttok :):):) Gondolom, azért nem nagyon kell izgatnia magát, hisz orvos vagy és szerintem itt senki nincs olyan jó kezekben és "felügyelet" alatt mit te a munkahelyeden, meg otthon (férjed is doki) :wink:

maccs01

Szilvás! Jobbulást! Bioparox csak helyileg hat, nem lesz tőle bajod!

maccs01

Lehet, hogy teleírom ezt az oldalt, de be akarom hozni a lemaradásom és nem akarok word-be ugrálgatni :)

Vanilla
Olvasom, hogy nem vagy "kibékülve" a párod exnejével...
Én úgy látom irományából, hogy egyáltalán nem pocskondiáz téged és örül, hogy lezárta életének ezt a fejezetét, azaz a házasságát. Szerintem korrekt a nő veled szemben. Amit meg kér, az jár a kisgyereknek.

maccs01

Sziasztok!

Pécsett a belvárosban lakom.
Első babámat várom, 22 éves vagyok tele kérdésekkel.
Tele vannak/voltak a petefészkeim cystákkal (PCOS szerkezetű - a lelet szerint), úgy volt, hogy csak hormonkezeléssel lehetett volna babám, már több mint egy éve próbálkoztunk, de magától jött! :)
A Panka Tiborhoz járok, ő a nőgyógyászom is.

Fodrászként dolgoztam, de most febr 1-el irodai munkát fogok végezni ,mert ugye a vegyszerek nem tennének jót.

4.-én megyek UH-ra. Már nagyon várom.
Remélem adnak képet, még cd-t is viszek, hátha megkaphatom a felvételt lemezen is, sajnos a párom nem tud velem jönni, dolgoznia kell.... :S

Pécsi kismamák meséljetek ti is magatokról egy kicsit!

Jó babavárást! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nagyon szépek a babafotók! Gyönyörűek a picipici kis emberkék!!!

Mikor a gyerek bealudt uh-na pocakban, akkor én nevetéssel ébresztgettem. Komolyan bevált! Hülyén néztem ki, hogy elkezdtem nevetgélni :)

Pocaksimi
Sok nőgyógyász nem ajánlja, hogy tedd, de nem lehet megállni :) Úgy is érzed, ha nem jól reagál rá a tested.

maccs01

Dia!
Jól esik az érdeklődés... :) (törődés)
Hát nem igazán van jól a kiscsajszim :(
Este hányt és az erölködéstől teljesen be van vérezve az egész arca...csórikám!!! :arrow: ez most nagyon megviseli...
Még rondán köhög és sípol.... :(
Laca jobban van...én nem tudodm miért...fo.ok :(
Lehet a 100%-os narancstól...de nem hinném.Soha nem hajtott meg.
Más tünetem egyenlőre nincs...remélhetőleg nem is lesz!
Röviden ennyi.....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi, klassz a pocakod :)
A keresztszemes dolgok aranyosak!

maccs01

Clárika!
Nekem is ő a dokim :D
Én 1-én megyek hozzá Uh-ra.
Kérsz képet és adnak...nekem eddig igaz csak egy felvételem van-de az ingyenes volt.
Nem tudom hogy most kell-e érte fizetni. :arrow: Én mindenképpen kérek! :D
Kertvárosban lakom a Fema alatt.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag! Nehogy elkapd! Mondjuk én úgy vettem észre, hogy terhesen védettebb voltam a betegségektől.
Mikor Ricsi kicsi volt és megbetegedtem, maszkot hordtam. Itt a kép, elég vicces :)
Kép

maccs01

köszi Maccs-nekem is van szép zöld maszkom...még a klinikáról hoztam haza :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egyébként meg jól áll :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:mrgreen:
Manapság nem hordom :) Köszi :)

maccs01

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Naaaaaaaa...
megyek lepihenek apa mellé...alszik egyet és megy dódozni :(
majd jelentkezek....
puszka

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hogy elszaladt a majdnem 10 perces klipp! Nagyon jó! Mondjuk vékony a lány, és még helyes is. Nekem le kellene még dobni egy huszast, hogy ilyet készítsek majd :)

Itt egy hüvelyi szülés, egy perc és szép animáció:
http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf ... ature=fvwp

Babamozgás (kis Alien:))
http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk&NR=1

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?