Én is tegnap és ma délelőtt is takarítottam. Pont 2x annyi idő kell mindenhez, mint régen
de legalább látszik belőle valami. Nem tudom, hogy lesz majd a baba mellett, tuti mindennel úszni fogok... mert amúgy meg nagyon szeretem a rendet, de méginkább a tisztaságot (ez nem jelenti azt, h mindig tiptop a lakás, sőt
) de mondjuk egy nagyobb takarítás után, amikor abútorok is át vannak törölve fénnyel, + ágynemű, és minden cserével együtt juj de jól tudom érezni magam.
Gyorskaja: télen én mindig tepsis buri + mellette sült valami kombót választom, krumplit nagyon szeretjük, és hozzá kolbászt sütni, vagy csirkeszárnyakat, combot, stb. Curryt, magyaros fűszerkeveréket, vagy dijoni mustáros mézes szószt keverek a húsra, ezeket váltogatva egész jól, jellegében különböző étkeket dobok össze viszonylag hamar. Desszertnek gyorsba vagy a legegyszerűbben puding, vagy muffin, vagy kikeverős piskóta gyümölccsel, vagy kiflikarikák mákkal egybesütve, ez utóbbi is tökjó, és nagyon gyors.
Ilyen
Luna-féle halas tésztára még sosem gondoltam, pedig szeretjük a halkonzervet, biztos lenne sikere. Talán egyik péntek este bedobom, mert akkor nálunk húsmentes kaja van.
Vasalás: férjem ingeit én is vasalom, de magamra a legtöbb holmit nem kell, azzal sok időt spórolok, h a "kötelező" ingvasalás után pl. a saját pamutsztreccs topot (ah, top, hihi, lassan sátor méretű cuccokat hordok
) éppen csak meggőzölök a vállfán, és lehet is felvenni.
Geoo: tényleg, min veszekedtetek? Remélem, már vhogy megszólítottátok egymást, az első mondat mindig a legnehezebb, ill. ha nyitni akarzs, de a másik még betart és duzzog. Olynakor hamar a visszájára fordul a kezdeményezés.
Nálunk kipp-kopp jó ideje szent a béke. Szerencsére, mert én nagyon bújós vagyok, éjjel is vackolódok a férjem közelébe, ha megébredek, rémesen tudnék szenvedni főleg most, ha olyan időszak lenne, h nem viszonozná, vagy átnézne rajtam.
Ja, innen jut eszembe, amivel akartam "dicsekedni" végre nekem is kivülről is látszik a baba mozgása a hasamon. Tegnap reggel hosszú időn át csak csodáltuk, ahol különböző helyeken, mint egy domborzati térképen, hol hegy, hol völgy keletkezett, majd "elkezdett" lüktetni a köldököm mellett egy pont. Én ilyenkor nagyon boldog vagyok. Szinte felfoghatatlan, hogy velem EZ történik
Újaknak: Móni és Vok üdv, remélem, könnyen be tudtok csatlakozni.
Ki tud segíteni pólya témában? Talán Luna? Szeretnék, de nem tudom elképzelni, h a gyakorlatban hogyan is van ez. Egész nap pólyában a baba? Éjjelre levesszük? Vagy éjjel is? Kb. mennyi idős koráig lehet használni? Alatta tulajdonképpen akármit viselhet, ki sem látszik? És ha éjjel-nappal hordja, az nem olyan, mintha át sem öltöztettem volna? Ez elég hülye kérdés lehet
plusz: tetszenek a fehér "habos" pólyák, de néztem a kókuszbetéteseket is. Utóbbiak viszont mintha melegebb anyagból lennének. Klel az egy nyári babának? Akinek van kedve, és tapasztalata, írjon már pár sort. Köszi.
Még egy ilyen nagy dilemma. Szeretnék Tummy Tub-ot fürdetéshez. Környezetünkben senki nem használta/ja. Ezért kapjuk is a nagy meresztett szemeket, mondván, h a kád az igazi, ott lehet csak jókat pancsolni, meg hasonlók, szóval ez más, ezért fura. A dézsát kb. 7300-ért, a talpat leárazva 5400 körül láttuk. Talp nélkül a "dézsa" tök szimpla vödörnek látszik, és nem is tudom, olyan bizonytalannak látszik, nincs az alján semmi csúszásgátló... Szóval egyben lenne jó, úgy meg elég drága, főleg, h biztonságképpen egy gagyibb kiskádat is gondoltam azért venni.
Egyik fórumon nagyon elgondolkoztató írást találtam. Azt írja egy Anyuka, h ők használták, és mennyire nem vált be, a gyereket a nyakánál tudták csak fogni, a baba sem élvezte, stb, végül rohantak kiskádat venni. Szerintetek?