Noémi: ahha, szóval bukta az ingyér suli. Hát mindegy, akkor majd „csak” babázom, az sem lesz uncsi szerintem. Most hogy utánanéztem, mintha olyat olvastam volna, hogy a kismamák kedvezménye a következő: plusz egy pont. Vagy kettő?
Na igen, én párocskám is ilyen: nem érdekli ha Triumph, vagy szakadt póló…
A shusiért megint utálhatlak??
Azt hallottam, hogy a Wasabi nagyon jó kis hely, oda már mi is el akartunk menni. Nem fogod csorgatni a nyálad a sok fincsi halacska láttán?
Csillag, Noémi: köszi az infót, lehet hogy kinézünk mi is a Cora- ba. A mondókás cucc nekem is bejönne, Disney- től már hányingerem van (a szőnyeg és a függöny is Disney- mintás), tuti egy Micimackós vagy Malackás gönce sem lesz a gyereknek!
A Tesco- ban viszont tök jó a hálózsák szerintem, bár most nagyon drága! Karácsony környékén 1700ft- ért vettem barátnőm fiának, most meg mintha 3000 ft lett volna…
Bvigh: inkább a férjed legyen a kritikusod, mint a lökött védőnőd, szerintem jobban jársz vele.
Süni: nagyon örülök, hogy minden ok!!
Kár, hogy nem tetszik férjednek az Ábel Mór, mert szerintem nagyon szép név! Ha fiúnk lett volna, egyértelmű volt, hogy az apja és apám után kapja a nevét, de ha mondjuk a második is fiú lett volna, akkor már neccesebb lenne a dolog, mert párom vezetékneve nem egyszerű, tehát ahhoz csak egyszerű nevet választhatnánk. A Zétény (tök ari a beceneve: Zéti) pl. tuti ki lenne lőve, mert nem menne hozzá, pedig nekem nagyon bejön! Vagy a másik: Hunor, aminek a beceneve iszonyatosan aranyos-Hunyó!
Egyébként nektek mi a véleményetek a
sterilizálóról? Annyira megoszlanak a vélemények ismerősök körében is: valaki esküszik rá, és „tudod ki fog forralgatni”, mások meg azt mondják, hogy fölös pénzkidobás, kell a francnak.
Én is
álmodtam már veletek, de mindig elfelejtem elmesélni, pedig nagyon poénos: valamelyikőtök összeállított egy kvízt, hogy ki mennyire van felkészülve az anyaságra. De olyan hülyeségek voltak, hogy „Válaszd ki a három típus közül, hogy melyik a legbiztonságosabb gyerekülés az alábbiak közül” (és fel volt sorolva szakszavakkal). Aztán: „Mi a kolosztrum magyar megnevezése”.
Komolyan mondom, úgy izgultam mint az államvizsgán!