Ckat! Én használtam (-om...) a
baby luufot, és nagyon
szeretem. Semmilyen erős gyógyszert nem adok Ádámnak, múltkor sem adtam. Azokat megtartom a lázas időszakra. Ezért teccik ez, mert természetes anyag van benne.
Orrcseppet nem adok, mert függőség alakulhat ki! Ha el van dugulva, de nem jön, akkor
Sterimar orrsprayt nyomok neki (és hogy imádja...
).
És orrszívó rulez! Meg sok szopi, kamillás párologtatás,
Cebion (=C vitamin) csepp. (Na, ez utóbbit is komálja, mondhatom... olyan savanyú, hogy a könnyem is kicsordul...)
Ezt a mostani betegséget simán elkaptuk tőle, úgyhogy óvatosan a csókokkal! (ezért se mentünk ma barátnőzni, pedig úgy akartam
)
Ja, és hogy használt-e? Úgy érzem, igen. Bár, múltkor 2 hétig volt beteg (a balzsamot meg csak 9 nap után találtam meg), most meg ritkán kentem (szenilitás első jelei), de már majdnem meggyógyult. Ma már prüszköli, amit eddig csak felköhögött. 1 hete beteg.
De ezeken az első náthákon sztem túl kell esni. Persze figyelni, ne legyen szövődmény, de az immunrendszer így tanul. Most egy betegség, jövőre eggyel kevesebb hiányzás a bölcsiből.
Ja, és eléggé felpörög Ádám a krémtől. 2x is elolvastam, nincs-e benne vmi amfetamin származék
És nagyon keveset kenek rá, max egy kicsi, száraz borsónyit. Így is illatfelhőben úszik tőle
Én adtam S
todalt is. Hát, azt nem tudom. Eléggé felerősíti a tüneteket. Lehet, ezért lesz ez a nátha most "csak" 8 nap, de talán ennyire és ennyit nem kéne köhögni
Párom osccillot nyomott, neki bevált. Okosok tudják, mennyit lehet belőle a piciknek.