Na vannak itt azer rejtett konyvmolyok megiscsak
Mar meglepodtem, hogy a minap a konyvvasarlos egetvero problemaimmal elijesztek it tmindenkit, mert senki nem osztotta azon sajnalakozasomat, hogyszegeny en nem kapom meg azt a konyvet amit akarok
:D:D (biztonsagos terep ez a Portugalia, mert itt nem koltom az utolso petakjaimat is konyvre, nos ugyanez otthon mar nem volt ervenyes... bar az olcsobb forrasokat mindig is igyekeztem felkutatni
)
Es nyugi, en sem olvasok mindig klasszikus szepirodalmat (Hesset pl nagyon szeretem, bevallom, az oroszokat nem annyira ismerem, de van itt meg nem olvasott kortars orosz ami allitolag nagyon jo, d emeg nem jutottam hozza) valamint nekem is vannak idoszakaim, most legutobb szerintem vagy 3 honapig nem nagyon volt mas a kezemben mint amolyan ezoterikus irodalom (eld az eleted, meg Tolle osszes, agykontrol is lett volna, de azom meg nincsen
)
En amolyan mindenevo vagyok, hol ehez van kedvem hol ahoz. Ehez merten igyexem kovetni (es akarmilyen kamaszos leanyregeny nekem bejon) a twiligthot, kell az embernek az ilyen konnyen emesztheto, 16 eves kori almodozas agysejtolonek
Most fogom megvenni a harmadik reszt csak... es a True Blod elsot is olvastam (azt talan odahaza tobben neztek sorozatban, azt en nem lattam) az sem egy magasztos lelekemelo olvasmany de vonatra, metrora, vervetelre pl idealis
Kicsit komolyabb kedvenceim pl Rosamunde Pilcher (imadom a borongos szomorkas angol tajleirasait, meg illata is van) meg Joanne Harris konyvei, Daniel Keyest is birtam nagyon, Dan Brownokat is olvastam (a legujabbat meg nem), Erich Segal is bejovos. Es bevallom, azert a terhessegeim idejen mikor tenyleg csak agyragcsanak kellett akkor kolcsonbe baratnomtol volt nalam egy csomo Daniele Steel meg LLLawrence is
Nekem emelle siman befer Goethe is (jajj az ifju Werther szenvedesit pl nagyon szeretem) es Patrick Susskind.
Naszoval eleg mindenfeleket szoktam szeretni, es ha valamit nagyon felkapnak akkor en kivancsi szoktam lenni, hogy ez most azert siker e mert tenyleg jo vagy csak divat
Hat igy olvastam en a nagy 'portugal' szerzotol aki most nagyon meno Paulo Coelho (Nyul Pal, milyen nev!!
:D), es nekem o pl nem tetszik, valamint amit szinten emiatt vettem a kezembe aztan gyorsan el is adtam, az Fejos Eva volt... jaajjj, na az nagyon nem jott be nekem
De pl amit tudok meg, hogy nem nekem irjak az a Fantasy, szoval a vegtelen tortene es a gyuruk ura nem nekem irodott
Es akkor hogy most mit olvasok: Vagy es vezekles, ebbol meg latom keszult valami nevezetes film is (na pl filmek teren elegge ovis szinten allok muveltsegileg), mindenesetre a regeny maga igy feluton nekem tetszik