Új privát üzeneted érkezett!

Sellon:
Ez a palacsinta szuperül hangik :)
Amúgy szintén 61.

Amit még elfelejtettem nektek mesélni, hogy a nagy rohanásban és stresszben a picur egyszercsak megelégelte, hogy nincs pihenés, jól belémrúgott :) Azóta rendszeresen érzem és már aznap este Apának is bemutatta a tudományát. Én inkább kifelé érzem, mármint a rátett kezemmel jobban, mint belül. Szerencsére nem a belső szerveimmel focizik :)

KépKépKép
bogme

Bogme, hát előkerültél Te is :) Szuper.
András szép név, szeretem, csak nálunk vezetéknévhez nem stimmel sehogy sem.

Főzés: ma tárkonyos-tejsznes szarvasragú leves és szilvás gőzgombóc lesz a kajó vaniliás öntettel.

Nagy pasi bumm lesz tavasszal úgy látom, itt is és környezetemben is szinte csak fiúk születnek júniusig bezárólag.

Kép
kicsyke77

Sziasztok!

Nekem a 12. hét körül fájdogált a hasam,olyan volt mint a menstruációs görcsök,de aztán úgy a 14. hét körül elmúlt teljesen.
Aztán mostanában éjszaka arra ébredek hogy a hasam bal alján iszonyatosan görcsöl és teljesen bekeményedik a hasam.Ilyenkor kimegyek wc-re(lefekvés előtt mindig sokat iszok,valószínűleg azért :) ),és utána minden elmúlik.
Látom nagyon sok kisfiú érkezik :D ,párom is nagyon azt szeretne.Néztem egy kínai naptárt,és azt írta hogy a 2009 augusztusban megfogant babák többnyire kisfiúk lesznek :)
Én majd legjobb esetben is csak a két ünnep között fogom megtudni,12. heti uh-n nem mondtak semmit,csak hogy minden rendben van.Már alig várom hogy megmutassa magát a kis drága :)
csöpplány

Kicsyke: Köszi :) A menütől összefutott a nyál a számban :) ennyi időm viszont sajna nincs, úgyhogy asszem palacsinta lesz :)

KépKépKép
bogme

Csöpplány: Valóban úgy tűnik nagyon sok a fiúcska, szurkolunk neked is :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

No sok fiú lesz, amint hallom :) Nekünk van egy fiú és egy lány, így én egy egészséges babét szeretnék. A neme mindegy, így meglepi baba lesz. Persze a család tökre ellene van, hogy miért nem készülünk rá, de szerintem ennek is meg van a maga szépsége...

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sziasztok!

Jól hangzanak a mai menüitek!

Köszi mindenkinek a gratulációt!

Cs-andi egyetértek Veled ebben a válaszolós témában!
Jó a táblázat, köszi! Beírnád legközelebb, hogy a siófoki kórházban tervezem a szülést!

Sellon!
A tegnapi 4D-n tudtuk meg, hogy kisfiú!

Kép
klaccc

Mazsolita!
Nem is fogod megkérdezni a nemét! Ez izgalmas! A párod mit szól?
Szerintem ezek után, hogy van már egy fiú meg egy lány tényleg jó ötlet! Biztos szép meglepetés lesz!;)

Kép
klaccc

Mazsolita: Klacc beelőzött, ugyanazt akartam kérdezni. :) Akkor 4Dre sem mentek majd?

Csöpplány: nekem az jött ki a kínai naptár szerint, hogy akármit csináltunk volna májustól decemberig, az eredmény mindenképpen lány. Úgyhogy kíváncsi leszek...

Kicsyke: Ez aztán a kajó! 8) 8)

Bogme: Rúgáshoz gratula! :P :P Még nem focizik a belső szerveiddel, nekem a véghajrában beküldött Réka néhány gyomorrúgást és ahogy a bordámba akasztotta a lábát az is kafa volt....de olyan jó mégis....

Nálunk a menü: sajtos rántott szelet krumplisalátával. És mikuláscsomag csipegetés....

Émelygés, hányinger mindenkinél elmúlt már? Nálam még itt van.... :? :? :? :?
jaimee1

Nekem nem is volt soha hányingerem, émelygésem szerencsére, így nem is volt minek elmúlnia. 8)

Azt hiszem, nálam már végig sláger marad a baba mozgása. Ma délután is eléggé sokat mozgott, azóta viszont nyugalom van. DE már nemcsak azt érzem, hogy mozog, hanem azt is, hogy rúg, de ezek még mindig finom kis rúgások. Később meg majd az lesz az élmény biztosan, hogy mennyire erőset rúgott, hova rúgott, stb... :shock:
Vendég

Köszi csajok örülök hogy tetszik a mai menű :)
Tessék egy kis szarvast venni és leutánozni nem bonyolult és nagyon finom most kb 2-3 napig ezt a levest esszük boldogan :D

Kép
kicsyke77

Jaimee! Nekem is ezt mutatta a kínai naptár! De nem nagyon adtam az ilyesmire, és nem is jött be! Csak kíváncsiságképp!;)

Kép
klaccc

Sellon: Okés, jó neked, de volt itt, aki liftben hányt, ittott, szóval rájuk gondoltam. :wink: :)

Klacc: AKkor egyidősek lehetünk! Nem, én sem adok rá egyáltalán.... :wink: Főleg, hogy neked így bejött! :lol: :lol: :lol:

Félidőt betöltötteknek gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! (Timi, Cs-Andi,Mucus,Mandul, Mokimama)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.15 17:27-kor.
jaimee1

bogme, már beírtam, de akkor már le volt mentve a korábbi változat :roll:
Vendég

Szerintem akkor tegnap este én nagyon fáradt lehettem ,mert most megint megcsináltam a kínai naptáras módszert és aszerint kislány lesz :lol:
A rosszullétekről:nálam ez annyiból állt hogy egész nap émelyegtem és hányingerem volt,de hálistennek nem hánytam.aztán mikor betöltöttem a 12. hetet,akkor mintha elvágták volna az egészet,nagyon-nagyon ritkán fordul elő émelygés.
Viszont múlt héten kétszer is hánytam :? egyszer a fogmosástól,egyszer meg amikor lefekvés előtt bevettem a terhesvitamint :? Azóta megint semmi.Remélem így marad a legvégéig :D
csöpplány

cs-andy:Elméletileg küldtem neked egy privit,nem tudom,megkaptad?
csöpplány

Sziasztok

Gratulálok mindenkinek aki a napokban jó hireket kapott a dokitol!
Gratula a kisfiúkhoz kislányokhoz! :) Mostmár nagyjábol mindenki tudja.

Jaimee, én voltam a liften hányos:) Elmúlt a hányinger, nagy ritkán van késő este. Remélem neked sem fog már sokáig tartani, tudom mennyire rossz is az. Édes a kislányod!

Kali, Már régóta szemezek a Szülés ahogy.... c. könyvvel,vártam vmi pozitiv véleményt róla.Jó , h. ajánlottad igy már meg is rendeltem! :)

Mokimama, tudom, h. a rágótablettát rágni kell, de ha egy pohár viztől is hány az ember lánya a rágótabletta merénylet!

Végre eljutottam odáig, h. kérjek a Hajdu Krisztinához 4D re időpontot, jan.16. Már alig várom! :)

Kép
silva

sziasztok!

Gratulálok a fiúcskákhoz!
Mi is megjártuk ma a dokit, minden rendben az uh szerint, amin meglepődtem, hogy majd egy héttel idősebb a baba a méretei alapján. :shock: Nem baj, én akkor is az eredeti időponttal számolok, nem variálok minden uh után. A méhlepény a mellső falon tapad, de szerencsére jó magasan, most már ezt is tudom. Megint kaptunk egy talán fiút, úgyhogy lehet, hogy csatlakozom a fiús anyák táborához (aztán majd legfeljebb átállok a másik oldalra.) Tudom, hogy mindenkinek elege van belőle, de a mai dokilátogatás után én még mindig nem oltatok, sajnos mindkét variációtól tarok. És ma felírt a doki d vitamint, hogy heti 1-szer szedjek 5 cseppet. Szedi még valaki? Mondjuk én a gyümölcsökön kívül más mesterséges vitamit nem nagyon eszek, hébe-hóba elevitet.

Jaimee! Most megijesztettél, én még nem kértem uh időpontot, ezek szerint nem kapok jan. elejére. :? HOlnap reggel az első dolgom lesz telefonálni!

Hányósoknak, hasfájósoknak jobbulást!

szösz

Kép
szöszmöszke

Még egy fiú :D :D Gratula!

Hihihi, tényleg vicces az arány.

Közben eszembe jutott, hogy a Charlottnak intézett válaszom lemaradt. Nekem nem kell diétáznom a PCOS miatt. Az elején épp az volt, hogy inkább szedjek fel pár kilót :oops: Gondolom az inzulint majd megnézik a cukorterheléses vizsgálatnál, eddig a véreredményekkel minden rendben volt. Remélem ezután is az lesz.

Két napja nem érzem a manócskát, biztos csak pihizős napja van :roll:

KépKép
picilulu

na a buszon ma jol felhuztam magam a szokàsos magyar kozlekedési kultura hiànyàn - hulye barom leul mellém, végig jàtszik a hulye mobiljàn, kozben felszàll egy csordànyi tomeg, sok oreg, a faszi észre sem veszi, majd mikor én le akarnék szàllni a pasi fel sem àll, az oregeknek kellett miattam tomorulni, holott lett volna hova felàllnia h kiengedje a két nagy zsàkkal. és tartok tole h mindez nem lesz jobb majd h làtszik is a pocak

ami jo hir az a két gatya amit vettem, mostmàr nem szorit majd az ovrész :)

és most akkor olvasok
Vendég

Hahó!

kérdeztétek a rosszulléteket: nálam elég erősen jelen volt a 6. héttől ca. 12-13.hétig. Mostanában már émelygés és hányinger nagyon ritkán roka végleg távozott viszont cserébe belépett a gyomorégés-gyomorsav kombináció :) no ennél néha még a hányinger/émelygés is jobb volt :?

Álltólag hatványosan mivel hátrahajló a méhem így furán befelé is nő a manó, ezért nincs nagy pocak még de gyomorsav az van derekasan.

Kép
kicsyke77

Gratula itt is a félidőseknek :D

Kép
kicsyke77

ez érdekes amit mondasz, nekem mikor màgàllapitottàk a terhességet kérdezte a dokino h nem-e hàtrahajlo a méhem, mondtam neki h eddig nem mondta h az lenne,de tolem lehet ha az nem okoz gondot - pocak egyelore nem sok, mozgàs van de nem rendkivul sok, gyomorsav temérdek, szerintem a holyagomat és petefészkeimet is eloszeretettel boxolja, szoval ezt majd meg fogom kérdezni, bajnak nem baj ha tudom ezt is
Vendég

Hello!

Már majdnem mindenki tudja, hogy milyen nemű babát hord a szíve alatt. Meglepődésemre többsége fiú lesz!!! És a kínai számítás szerint is ezt igazolja?? :shock:
Huha, a család lányra számít! :? Mi szombaton megyünk kukucskálásra.... :wink:

Hogyan működik ez a kínai jóslás?

KépKép
charlott

Ann: nekem már az elején mondták hogy ez van, nincsen vele gond, csak max nem lesz óriás pocak valósznűleg és hát jobban fogja nyomni a belső szerveket, és több lesz a gyomorégés-sav.
Ill. nekem is mondták hogy később fogom érezni a manót ezt még tetézi a mellső fali méhlepény is. De azért már érezgetem nap mint nap:)

Kép
kicsyke77

charlott: én nem tudom még és ha a gyerek jopofa, nem is mutatja meg, engem speciel kevésbé izgat a neme mint a kornyezetemben az embereket :) ha rajtam mulna akkor nem akarnàm tudni, de a pàrom szeretné, és ha neki ez segit a kotodésben, hàt legyen, és akkor viszont remélem h megkapja ezt karàcsonyra, mi 23àn megyunk, nagyszulokkel karoltve. remélem jo hireket is mondanak, és nincs godn odabenn. mindenesetre ez a méh-dolog megmagyaràznà a dolgokat :)

van még olyan aki élvezi ezt az idot? én sokkal jobban érzem magam hidegben, és a hideg front sem bàntott, de olvastam itt-ott h màsok ettol gorcsoltek rendesen. remélem Ti mind jol vagytok
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a jó eredményekhez!

Lányok, mindegy az, hogyan szülünk, a lényeg, hogy mindenki és a babák is egészségesek legyenek! A szülés mikéntje egyáltalán nem meghatározója az anyaság fokmérőjének, és kifejezetten hülyének tartom azt, aki azt mondja, egy gyerekért meg kell szenvedni, az az igazi. Ugyan már! Hány olyan szülőről tudunk, aki eldobja vérszerinti gyermekét, és hány olyan szép példa van, aki ugyan fizikailag egyáltalán nem szenvedett a babáért, de példaértékűen nevelte fel más gyermekét? És szerintem ez utóbbi inkább anya, mint az, aki "megszenvedte".

Szerintem az oxytocint nem adják egyből, nekem nem volt fájásom, nem tágultam, a magzatvíz egy része pedig elfolyt, ilyenkor tehát már "nyitva a kapu", nem mindegy, mikorra fejeződik be egy szülés. Az oxytocin miatt viszont olyan fájásaim voltak, hogy a méhem szabályosan rácuppant, rákeményedett a babánkra, aki így nem tudott lefelé haladni. Erre kaptam az EDA-t, ami nagy megkönnyebbülést hozott, a kisfiunk azonnal el is indult kifelé, a tolófájásokat már simán éreztem.

Ez a pocakfájás most általános lehet, nekem is görcsölget, de ne felejtsétek el, irtó nagy frontok keringenek ám felettünk, mi így is megérezhetjük ezt! Kavar itt most hideg, meg meleg mediterrán front is, szóval ettől is lehetnek görcsök. nekem is azt mondta a doki, hogy amíg nem fokozódik, hanem egy idő után enyhül, illetve nincs vérzés, nem kell vele sokat foglalkozni.

nekem kb. egy hete hasmenésem van, de csak napi egyszer, a szokott idóben, előtte viszont olyan pocak- és bélmozgás, hogy hihetetlen. A dokik sem tudnak vele mit kezdeni, de a vasat abbahagytam, mert nekem elég feltöltött volt a raktáram, és a túlzott vasbevitel is lehet az oka a hasmenésnek.

Manókánk nekünk is csendeske, bár ma többször is mocorgott, de előtte két napig csend volt. Lehet, ő is lapított a front miatt.

A Maternától lehet "óriásbébiket" szülni (ez sem igaz mindenkire, de itt gyakrabban fodultak elő 4,5-5 kg-os babák), ezt ugyanis a bevándorló (mexikói) alultáplált, vitaminhiányos anyukák számára dolgozták ki az USA-ban, és a gyógyszer paramétereit nem dolgozták át az európai viszonyokhoz. A többi magzatvédő vitaminadagjait viszont európai mértékkel adagolták, egy átlagos, vegyes értendhez igazítva.

Ne féljetek a szüléstől! Nincs két egyforma élmény, tehát nem meghatározó, hogy mit mondanak az anyukáitok, testéreitek, barátnőitek! Igaza van azoknak, akik azt írták, hogy a pici szuszogó csomagocska úgyis kárpótol mindenért, és ezt viszont higgyétek el: néhány órával a szülés után már nem nagyon fogtok emlékezni a fájdalom milyenségére vagy erősségére. A természet nagyon jól kitalálta ezt nekünk: szépen "töröl" a memóriából, így újra és újra megyünk szülni. BÁTORSÁG! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

csöpplány: nekem is pontosan ugyanilyen hasfájásom van éjszaka. :wink: Lefekvés előtt sok ivás, éjjel ébredés a fájásra, aztán elmegyek pisilni és már el is múlik. Amúgy nekem napközben is fájhúzódik-nyilal időnként, néha jobban, néha kevésbé.

kicsyke: veled is szolidaritást vállalok, a gyomorégés is megvan sajnos. Az előző terhességemnél a végén már annyira rossz volt, hogy csak ülve tudtam aludni. :roll: , de remélem te nem jutsz el addig. Mármint az ülve alvásig, nem a terhesség végéig :lol:

ann: ne húzd fel magad, ez van, sok a bunkó sajnos. De nekem van ellenpéldám is. Mikor Virágot vártam, felszálltam a buszra, le sem akartam ülni, mert csak 2 megállót mentem. Egy hölgy azonnal felugrott, hogy üljek le. Mondtam neki, hogy köszi de csak 2 megállót megyek. Erre szinte lenyomott az ülésre, hogy nem baj akkor is, mert fékezhet a busz akkorát a két megálló alatt is, hogy esetleg elesek. Szóval ilyen is van...

silva: remélem nem fogsz csalódni a könyvben. Az eleje kicsit amerikásan szájbarágós, de az alapgondolatát én nagyon magamévá tudtam tenni. Remélem segíteni fog a szülésnél is, mert az elsővel igencsak megszenvedtem, de azóta sokmindent máshogy látok.
Még ezzel kapcsolaban akartam írni, hogy engem nagyon meglepett, hogy milyen gyorsan regenerálódik a szervezet szülés után. Nekem még a gátsebem sem okozott problémát, pedig majd egy órát stoppoltak.

gyors ebéd: tonhalas, paradicsomos tészta, kis cukkinivel megbolondítva, nálam ez a fél óra alatt üssünk össze valamit kategória, és általában mindig van itthon hozzávaló. Virág elég válogatós, de ezt még ő is befalja
Vendég

gyomorégésre nem tudom terhesen lehet-e, de elvileg étkezés elott egy deci salvus viz nagyon jo, a nagybàtyàm sulyos refluxos, o akkoris iszik ha borozni készul, mert a jo bornak nem tud ellenàllni, nagy inyenc (végre kiderult honnan orokoltem 8) ) és neki bevàlik. de meg kell nézni terhesen mehetnek-e az ilyen vizek. székrekedésre a màtyàs kiràmy viz a jo, meg a szolo, de a vizet még nem mertem inni mert mindig elfelejtek utànakérdezni h terhesség alatt hogy is van ezekkel.
a salvusszal csak az a bibi, h étkezés utàn savat csinàl, szoval fontos az h elotte kortyolgatva igyuk meg! na majd utànanézek.
amugy nekem javasoltàk azt is h reggel ne egyek eloszor hanem lassan angyos valamit kortyolgassak el, fél ora mulva egyek csak, és ez nekem bevàlt, csak délben màr nem csinàlom és onnan jonnek a refluxok és egyebek...

kali: az ilyen tahon amugy is felhuzom magam, a pofàm leszakad helyette is. én nem értem az ilyen embereket... alapbol bunko, aki ugy ul egy két személyes helyen hogy tologat meg szétterpeszti a làbàt, legkozelebb ràszolok az ilyenre h én ketten vagyok, huzza màr be a konyokét az oldalambol. ha nincs ott a karom akkor a konyoke a hasamba àll. de ha nem vagyok terhes is, milyen màr az ilyen? kozosségi kozlekedés, vannak szabàlyok, az ég àldja meg. hulye barmok!! :evil: na kiduhondtem magam :roll:
Vendég

ann: persze első, hogy egészséges legyen, a többi nem számít...de ha már ábrándozik az ember, akkor még is csak el kezd játszani a gondolattal, még is milyen lesz a baba?
Nálunk még hozzá jön,hogy 5 fiúunoka gazdagítja a családunkat...szóval egy cofosra is szükség van. :-)

Megtaláltam a kínai jóslást: nos, lányt igért! :wink:

Hideg: nekem is jól esik ez az idő, főleg, hogy ma sütött a nap is. A poci biztos a levegő lehűlésére reagált mocorgással.

KépKép
charlott

Charlotte,
igen, eddig szinte alig van kislány itt a topicban. Én a jónás módszert nézegettem a nyáron kíváncsiságból. Ott azt írta, hogy a május fogamzásnál kislány várható, ha jól emlékszem. Viszont igaz az is, hogy nem a rendes fogamzási időpontban, hanem éppen a menstruációm idejére jósolta a legtermékenyebb napokat. Akkor meg természetesen nem voltunk együtt.
Ami viszont érdekes volt, az a 2009-es éves horoszkópom. januárban olvasgattam, hogy nyáron gyermekáldás várható...még néztem is, hogy nálam gyermekáldás? :shock: Aztán májusban, hirtelen elhatározásból egy alkalommal nem védekeztünk, és onnantól kezdve már többé egyáltalán nem. Pedig nem a horoszkóp szerint csináltam a dolgokat, hanem csak úgy magától. És mégis pont így alakult.

Én eddig nem találkoztam bunkó emberekkel a tömegközlekedésben, de ehhez tudni kell, hogy mostanában nagyon keveset is utazom, főleg buszon. A kabátom alatt meg nem is látszódik a terhességem, azon felül mindig van hely, ha felszállok a buszra.
Igazából terhesség előttről vannak tapasztalataim, de nem pesti, hanem vidéki tapasztalatok. Azt hiszem, erre jellemzőbb, hogy segítőkészek az emberek.
Biztosan sok minden befolyásolja a nagy hassal történő közlekedést. Pl. hogyan érzi magát az anya, mennyit kell utaznia, sokan vannak-e a buszon, stb.
Vendég

Augusztusi fogamzást akartam írni.
Vendég

lányok
tegnap megszereztem a hepatitiszB eredményt ami negativ lett, amire másfél hetet vártám.

csöpplány
ha neked is csináltak hepatitiszB csak a kétt ünep között jön meg az eredmény mert az ántsz csinálja és ugynézki másfél hét kell nekik az eredmény visszaküldésére .
csics

Szosz, a d vitaminrol én is hallottam, foleg az aprilis és junius kozott szuleto babaknak. Mivel télen nem sut a nap, szukség lehet potlasra...

Ann, Te is vasarolni voltal? én is. vettem egy szoptatos melltartot, remélem a méret jo lesz valamikor a szoptatasnal is. Holnaptol ez feludulés lesz, de nem valami szuper sexy darab...

Gyomorégés, kis mennyiségeket gyakran enni és kerulni a savas ételeket. mostanaban koltozik feljebb a méhunk, ez nyomja a gyomrot, és késobb még jobban fogja

mindenkinek gratulalok a kisfiuk, lanyokhoz. remélem én megtorom majd a fius sort. de ha nem, az sem baj. Csak érezném mar rendesen mozogni. Még 3 nap és megyek a dokihoz, de nem biztos, hogy lesz UH :(

Késobb még hullamozni is fog a hasatok, ami kivulrol , szemmel lathato majd. 8-9. honapban. na az nagyon vicces

a hideg ido engem nem zavarna, de itt hideg mord ido volt ma. napkozben -4 fok és felhos, szurke. Barcsak esne a ho és utana olyan jo éles napsutéses ido lenne. AZt imadom.
s.orsi

Sziasztok!

Olvastam amiket írtatok, de ma nagyon nyomott a hangulatom...nem tudom mi lehet...nem tudok érdemben reagálni sem a hozzászólásokra...
Nem tudom miért, de kicsit befordultam...úgy látszik a hangulatváltozások utolértek...
Meg megvettük a Mirus első kisruháját...egész nap abban gyönyörködtem...apa meg csak azt hajtogatta: Ilyen kicsi lesz? Csak ekkora ruha kell majd neki..? :wink:

Remélem jól vagytok!
Gratulálok az uh eredményekhez...és a kisfiúkhoz meg a kislányokhoz is :lol:

pussz Mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

kicsyke
shoping city süd se olyan olcso ,csak ha ép jókor mész oda én nem egyszer voltam már ott ,volt mikor jo kis bevásárlást tudtam csapni volt mikor nem .

mokimama
akor grat a fiuhoz :) .

s.orsi
inkább atol függ hogy anyuka ,apuka milyen játékot vesz a gyereknek és van e kedve játszani a gyereknek ,mert nálunk főkép ,könyvek ,és oktatojátékok vanak ,no meg lego,és vasutpálya és sokat játszunk együtt,de csak eröszakmentes játékokat ,és bölcsis is volt mind kettö .
csics

Orsi: kellett egy naci, mert az utat màr nem birnàm ki a gombos gatyàban, bàr elég nagy a dereka még, de ulni nem jo màr. ugyvédnél voltunk anyukàmmal, azt mondta bejon velem, ennek persze az a vége h egy rakàs cuccal jovok haza, pedig én csak egy nacit akartam. de persze orulok nekik, van egy klassz kis mellényem meg egy kardigàn és két gatya és volt jo pamut bugyi, 5 db nem sokért, szuper. az a legjobb a a gatyàktol és szoknyàktol eltekintve most olyan a divat h terhesen is belefér a pocak, de utàna isklasszak, szoval nem csak a terhes-cuccokat lehet megvenni most.
cicifixszel még vàrok, mert arra kényes vagyok, de kelleni fog egy. szerencsére az én cicijeim szuper jol tartanak még, pedig nottek, és én alapbol utàlom a cicifixeket, szoval nehezen veszem rà magam a vàsàrlàsra

nagy a gond az evéssel kapcsolatban: imàdom a fokhagymàt és a borsot :roll: és nekik nehezen àllok ellen, vagyis kb sehogy
Vendég

Sziasztok!

Jaimee!
Köszi a gratulát.

Engem nem is hiányolt senki? :cry:

Mi megvettük egy kivételével az összes ajándékot és a menühöz a hozzávalókat.Ma megvettük a fát is.Normandot vettünk.Mostmár egész nap érzem a rugásokat.Tegnap voltunk osztrákoknál és vettünk egy halom csokit meg kaptam egy tök jó pálmát is.

Én sem szeretnék császárral szülni.Szeretném érezni ahogy megszületik a baba.
gtimi83
Győr

Klacc, Jaimee!

Hát a terv a következő: megyünk 4D-re, de azt a részt nem akarom látni. A dokinak adunk egy borítékot, amibe felírja a nemét és azt kizárólag anyu nézheti meg. (Ő nagyon szeretné...)

A CD-t pedig majd szülés után visszanézzük...:)

M

Kép
Kép
mazsolita_

ann: tudom nehéz megállni, hogy ne idegesítse fel magát az ember. De én nyuszi vagyok és sokszor nem merek szólni, mert mi van, ha még be is húz egyet. Engem az akaszt ki legjobban, amikor esik az eső, a villamosmegállóban mindenki behúzódik a fedett rész alá, és akkor valamelyik barom ott rágyújt, hadd szívják a többiek is. :evil:
Jó ötlet ez a Salvus víz, ha nem felejtem el, én is rákérdezek a dokinál.

charlotte: nálunk is 5 fiúunoka van, Virág az egyetlen kislány :D Ő született ötödiknek, de így legalább én is tudtam valami újat produkálni :lol:

iner: én tegnap voltam nagyon nyomott, estére még bőgtem is egy jó nagyot, de ma már sokkal jobb volt
Vendég

Salvus víz az nekem nagyon bejött. Én napi 2-4 dl-t iszok kb 3 hete.

Naggyon jó!

M

Kép
Kép
mazsolita_

Ann A Salvus viz tényleg nagyon jó, kúráltam magam vele többször is. Lehet terheseknek is! Amit tutti nem az a Mira, Hunyadi János.

Nekem gyomorégésre az állandó eszegetés segitett, és a pufasztott kölesgolyó. Amikor már nagyon rossz volt akkor jött a rennie. A salvus nem segitett, pedig előtte hatásos volt, sőt meggyógyitott.

Kép
silva

Én nem nagyon érzem még a picit :cry: ti hogy éreztétek először?tapogattátok(nyomkodtátok) közben a pocit vagy csak úgy simán éreztétek?elsőbabásként nem tudom hogyan és pontosan mifélét is kellene éreznem :(
csöpplány

Csöpplány:Elvileg először bugyborékol, aztán kapirgál, majd rúgdos, ezt olvastam annó a Kismamában és velem így is zajlott.

A kapirgálás olyan, mintha simogatná, csiklandozná a méhed belülről a baba. A rúgás meg egyértelmű. Azt nem lehet elnézni, másnak betudni, annyira egyedi....Ez volt nekem elsőbabásként.Most ugyanez van, de most már a finom rúgásokat, mozgásokat is érzem.

Egyébként ne aggódj, én sem nagyon érzem még. :wink: Amikor mégis, akkor evés közben vagy után...illetve este, ha nyugiban fekszem a hátamon.
jaimee1

De kellett hozzá tapogatni a pocidat vagy szimplán érezted?főleg esténként pancsi után le szoktam feküdni és finoman nyomom a pocimat de nem érzek semmit :? ezt tapogatás vagy nyomkodás nélkül is lehet érezni?Anyu azt mondta hogy ő finoman nyomta és akkor érezte először hogy mozgok.Csak azért kérdezem.
csöpplány

Szimplán, váratlanul jön a mozgás. Nem kell hozzá nyomkodni. Sztem nem is nagyon szereti a bébi. :wink:
jaimee1

Köszönöm a gyors választ,olvastam hogy még nem vagyok lekésve semmiről,mert első babások kb. a 20 hét felé érezhetik biztosan a mozgást,de már annyira szeretném érezni :D Tiszta lelkibeteg vagyok miatta(persze csak képletesen) :lol:

Még egyszer köszönöm,szerintem most már megyek aludni,mindenkinek szép jó éjszakát kívánok!
csöpplány

Iner,
nálunk is ez volt. Vettem két 56-os bodyt a múltkor, hát, mikor meglátta a férjem este, csak mosolygott, hogy ekkorka lesz az egész? Mondtam neki, hogy igen. :D

Csöpplány,
én is szimplán elkezdtem érezni, hogy mozog. Nem kell hozzá nyomkodni a hasadat. A legváratlanabb pillanatokban is előjöhet, nekem pl. mosogatás közben vagy amikor sétáltam. És úgy is lehetett érezni. Hamarosan te is érezni fogod, ne aggódj, nem marad mozdulatlan! A barátnőm például tavaly szült, és ő először csak a 20. héten érezte mozogni, pedig első babája volt. Ehhez képest az én 16 hetem nagyon korai, de nem rendkívüli, mert hallottam már mástól is, hogy érezték ilyenkor is, mint itt is már többen.
Vendég

Jó reggelt:)

Csics: jogos a felvetésed ha egy évre vetítjük le, de január-februárban azért hatalmas leárazások vannak ott mindig. Ez biztos ill már két ünnep között kezdődik.

Ömlik a hó, durva....
Mai főzések?

Legyen mindenkinek szép napja!

Kép
kicsyke77

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés!
Gratulálok mindenenkinek,akinek már megvolt az uh,és már tudja,hogy milyen bébit is vár!! :)
Én hétfőn megyek uh-ra,remélem megmutatja magát!
Tényleg nagyon sok a kisfiú!! :D
Majd meglátjuk,hogy gyarapítom-e a sort!!
Én még mindig nem érzem a mozgást! :cry:
Azt tudja valaki,hogy ha nem lesz meg az afp eredményem,akkor azért megcsinálják az uh-ot?
Mert nekem Monoron vették le a vért,de az uh Cegléden lesz,és nem szeretnék pluszba feleslegesen leutazni!
Szép napot!MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?