Sziasztok!
Tabati: köszi a tippet, de addigra már megkérdeztem egy gyógyszerész barátnőmet és mondta, hogy az Elocom
szteroidot tartalmaz. De gáááz!
Miért lehet csak pár napig használni azt a másik kenőcsöt?
Remélem a bébi nem lesz ekcémás: párom is az. :S
Banka: bejött azért a jóga? Én most akarom elkezdeni…
Anno egyszer voltam normál jógán és az nagyon bejött! Mikor elhatároztam, hogy mostantól rendszeresen járni fogok, pozitív
lett a teszt.
Király… két napja vérzik (és be van dagadva) a fogínyem. Attól félek, hogy ki fognak potyogni a fogaim.
Heni: nekünk családi (proctológiai) betegségünk van, és szigorúan megtiltották a tanga használatát… Ok, apu esetében nem nagy kunszt a megvonás (:DD), és először nekem is furi volt, de most már csak akkor veszek fel, ha nyáron fehér nacit/szoknyát viselek. Szerintem hamar meg lehet szokni és egyre több barátnőm szabadul meg a tangától.
Tabati: barátnőmnek is azt mondta a pasija, hogy sokkal szexisebb normál bugyiban, mint abban a „bevágós izében”, úgyhogy nyugi.
Annyira nem tudom elképzelni, hogy a baba orrát porszívózni fogom… De ha tényleg ez a tuti, akkor én is ilyet fogok venni.
Noémi: nem semmi, hogy mekkora már a gyerkőc!! Egy ismerősömnek lett négy kg fölötti a gyereke, de ő kétnaponta ette a 9hónap alatt az Elevitet.
Az alvás elég gáz mostanában nálam is… egyszerűen lehetek bármennyire álmos, nem bírok elaludni éjjel kettőnél előbb, úgyhogy általában azt csinálom hogy megpróbálok elaludni, aztán ha nem megy, fél óra múlva kimegyek olvasni.
Ja, és már félig ülve alszom.
Viszont én utánajártam ennek a WC- erőlködős dolognak és azt a választ kaptam, hogy ez semmiképpen nem indíthatja meg a szülést!
Egyébként Te most tandíjmentességet fogsz élvezni, ha Áron megszületik, vagy ezt már eltörölték? Mert én is gondolkoztam azon, hogy elkezdek mégegy diplomát.
Anuk, nekem azt mondta a védőnőm, hogy reggel éhgyomorra igyak meg egy- két bögre meleg tejet/tejeskávét/teát, és várjak fekve. Egyszer- kétszer be is jött a dolog, de aztán megint semmi. Akkor jött a szilvalekvár: megettem vagy negyed üveggel- semmi. Estefelé elegem lett és lementem aszalt szilváért, bevágtam az egész csomaggal és ráittam majdnem egy l tejet. Na úgy már kicsit jobb volt a szitu…
Bvigh: nekem nagyon édi a védőnőm! És nem vagyok sem zugevő, sem édesszájú (most, a terhesség alatt), tök normális kajákat eszem normális időpontokban (általában csak naponta kétszer, mert többet nem is bírok), mégis jönnek a kg- k, szóval még párom sem célozgatott, hogy kicsit fogjam vissza magam. Egyszerűen ilyen alkatú vagyok és kész. De tudod mit? Én olyan, de olyan jól és nőiesnek érzem magam, mint még soha! Úgyhogy vedd csak be szépen azt a lesz..om tablettát, hidd el, hogy segíteni fog!
A Pierre Cardin sokkal olcsóbb abban az üzletben, szerintem érdemes megnéznetek majd- ahogy Magdi is írta.
Benta: szedsz valami gyógyszert, vagy néha csak a fájdalomcsillapítót, ha szükség van rá?
Őrült tudós?
Lányok, szerintem ez egy nagyon jó légzésfigyelő+bébiőr+pelenkatároló akci(j)ó:
http://babyfun.axiomarket.hu/item/ac-30 ... taroloval-
[/b]