Sziasztok!
Egy hétig nem voltam. és több, mint 10 oldalt kéne visszaolvasnom...
Irgalom!
Mindenekelőtt köszi mindenkinek a biztatást és a vigasztalást, eléggé le voltam törve legutóbb (lásd még: bilifüle effektus), nagyon jólesett!!! Most már jobb egy kicsit, próbálok leszokni a paramamiságról.
Úgy látom, a távollét alatt az első csokizásról is lemaradtam, na de majd legközebb!!
Vannak újonnan csatlakozók is, nem gondoltam volna, hogy még mindig gyarapszik a májusi tábor...
Annus, láttam a pocakod futtában, nagyon szép, és már mekkora!
Szofi, az enyémről még mindig nehezen hihető, hogy már félidős (!!) pocak... De nem baj, mindenki azt mondja, vissza fogom még sírni ezt az időszakot!
Nálunk minden változatlan, a megismételt májfunkció-vizsgálatra majd karácsony után kell mennem, ha addig nem történik semmi (nem sárgulok, meg ilyesmi).
Ennek örömére most kötőhártya-gyulladással küzdök...
Viszont elkereszteltük Kiccsajt a hétvégén (jah, Annus, köszi a kiegészítést a tábliban, kicsit cikisen jött ki, de én szándékosan használom "helytelen helyesírással" a Kiscsajt)
, szóval az egyetlen név, amiben megegyezésre jutottunk: Kamilla. Nah, lehet cikizni!!
Rakok fel sztárfotót is, tuti, hogy tornász lesz Manci (én csak így hívom, a Kedves ki van rajta akadva)