Sziasztok!
Diengyongy, ne aggódj! Akármi van, ez nem halálos, a cukros dolgokon nagyon könnyen lehet segíteni, minden rendben lesz! Esetleg diétázol kicsit, aztán biztosan helyreáll!
Lizzy, tényleg nem kérdés, hogy most mi a fontos! Nem te lustálkodsz, hanem épp táplálgatsz valakit, növekszik benned, a szervezeted ezer százalékon dolgozik. Aztán meg ami lesz belőle, azt senki nem fogja tudni kifizetni. Szóval ér ennyit a várandósságod, pihenj csak.
)
Üdv itt, Petra!
Az egész országban a hádák a héten új árukészlettel nyitnak, én erre akarok most rástartolni, hátha találok valami jót.
Én is csak a vezetőségének mondtam el, de már aznap mindenki tudta, aztán most mindenki a hasamat bámulja! Még meg kell szoknom, elég idegesítő...
Valahogy most mindent olyan sötéten látok, minden balul sül el, nyűgös vagyok, folyton sírok, megint hányingerem is van...
Közben meg ma csomót kalimpált a baba, és már azon sírtam, hogy biztos rosszul érzi magát, és nem tudok rajta segíteni.
Este elmentem a dm-be, már tegnap megrendeltem a várandós bőröndöcskémet, kérjetek szerintem ti is. Na persze nem olyan nagy cucc, de jó érzés volt ilyesmiket fogdosni a sok negatív dolog után.
És még cumikupon is volt benne, az a legkirályabb!