Köszi, szerintem is jó névválasztás volt, mindegyik
Most aludta először végig az éjszakát
Amikor pici volt, az ágy melletti nagyobb papasanban aludtam vele éjszakánként, mert a mellkasomon szépen aludt, a kiságyba, ha letettem egyből sírt. Nagyon sokat hordoztam kendőben, kb. egy éves koráig, addig nagyon igényelte a közelséget
Most is kis bújós, de már nem cipelem kendőben. Kb. 2 hete hagyta el teljesen a szopizást. Amikor kiderült, hogy babát várok megint, próbáltam megértetni vele, hogy napközben nem cicizünk, többé-kevésbé sikerült. Aztán egy idő után este kérte csak, meg éjszaka, aztán kb. 2 hete már nem kérte éjjel sem, helyette be van készítve neki a víz.
Azt hittem, hogy soha nem fog már leszokni a cicizésről. Most már tudja, hogy az a pici babáé lesz, csak néha hozzábújik, olyan édes!
Ja, az éjszakai alvás úgy zajlott, amikor pici volt, akkor két óránként ébren volt, elég sokáig. Ilyenkor cicizett, aztán aludt tovább, de sokszor kelt. Januárban volt ugye 2 éves, addig is kelt 5-6x, de volt olyan is korábban, hogy vagy 10x megébredt, sírt, vagy cicizett egyet és aludt tovább. És nem túlzás, amit írok. Elég fárasztó volt, de teljesen hozzászoktam már
Szorongás nem csak első gyerekeseknél van, ha ez vigasztal!
én most is úgyanúgy izgulok minden egyes vizsgálat előtt, hogy minden rendben lesz-e. Rettegek a császármetszésnek még a gondolatától is
Az elején egy picit nehéz, de biztosan minden menni fog a babával, ne aggódj!
Nálunk a kórházban a hétvégén született egy kisbaba 26. hétre. Szerencsére itt nagyon jó a koraszülött osztály is, a szülészetet, a gyerekágyas részleget ősszel újították fel teljesen.