Sziasztok!
Remélem mindenki jól van ebben a borús időben. Az este állítólag vihar érkezik, én annyira nem bánom, mert legalább picit frissít a levegőn. Én is elég rosszul alszom a nagy melegben.
Tünde: ez a Mórahalom számomra még ismeretlen volt, de megnéztem a neten és tényleg szép a fürdős rész
Nagyon jó pihenést nektek, gyorsan eltelik ez a 2 hét indulásig. Majd írd meg a pénteki uh-s élményeket. Drukkolok, hogy megmutassa magát a baba, akkor már olyan jó, ha rá tud az ember koncentrálni a nemére
Kati: nekünk mázlink van Balatonnal, évek óta ua. oda járunk és mindig július első hetében (férj szülinaja, ill. házassági évfordulónk miatt). Eddig mndig szuper időket fogtunk ki, úh kabalából maradunk is ennél
Ausztriát én is imádom, többször voltam ott motoros túrán, gyönyörű vidék. Ha választhatnék, nálam még tengerpart helyett is a hegyek lennének a nyerők
Békéscsabát rögzítettem
Dumo: gratulálok a jó AFP-hez! A 199-es mérettel te nyertél, de szerintem még a 178-assal is
Övterelő tényleg remek találmány. Ha venni nem akarsz, a Minimanóban bérlés esetén, ha fél éven belül visszaviszed az övterelőt, a teljes összeget levásárolhatod (13 ezer körül van).
Lili: szerintem hasszurka nem is kell, sehol sem jegyzik ezt az elavult vizsgálatot
Neveitek vannak már? És melyik kórházban szülsz?
Pappandrea: én úgy látom, Beze szekszárdi közülünk, de most nem írt pár napja, talán ők is nyaralni mentek.
A cukorbeetegség nem lehet egyszerű, főleg nem várandósan, mikor az ember mindenfélét megkíván. Nagyon ügyes vagy, hogy próbálod tartani a diétát.
Molmar: én az elején folyamatosan hánytam a terhesvitamintól (Elevit), úh megértem, ha nem nagyon akarod szedni. Nekem már jó, nem okoz gondot, de az első hetekben nagyon megkínzott
Én is nagyon kívánom a zöldségeket-gyümölcsöket, szerintem mázli is, hogy a terhességünk jelentős részében sokféle zöldség-gyümi terem és frissen ehetjük őket.
Lehet, hogy lemaradtam, de neked miért kell amnio?
Mortocska: örülök, hogy jól telt a lagzi! Nekem is nagyon nagy már a hasam, igaz 1 hét múlva félidő
De nekem is sokkal nagyobb, mint az elsőnél.
Kitartást a felújításhoz! Pont jókor jön a nyaralás, ki tudjátok pihenni a felújítással járó fáradalmakat
Magdipeti: vizesedés ellen az is jó, ha csökkented a sóbevitelt
Írd majd meg, mi volt a genetikai vizsgálaton!
Waeni: tesó aki épnek mondható
Én ezen néha elgondolkodom, mikor a bátyámra nézek
Mázlista vagy, hogy nem volt AFP-d. Szerintem nekem is kár volt elmenni, senkit sem fog érdekelni a végeredmény, úh hiába csapoltak meg olyan horror módon
Ne aggódj a pocid miatt, az első baba kevésbé látszott nekem is. Kb. a 18. héten nőtt nagyot, onnantól néztem ki terhesnek, nem jóllakott napközisnek.
Körkérdés: pocakkrémet használtok már? Ha igen, ki milyet?
Frissítettem a táblázatot, most már csak akkor teszem fel, ha több a változás és színezhetjük a sorokat