2014.03.30 17:48
2014.03.30 20:21
2014.04.02 10:34
2014.04.04 08:37
2014.04.04 18:30
2014.04.07 18:26
2014.04.09 07:18
Ó, örülök, milyen sokan vagyunk ))))))))) júliusi babák az élre törnek
Nos azéert mert nem volt zökkenőmentes a terhességem, emiatt még most is nagyon sokszor idegeskedem. Nem tudok néha pozitív lenni, nagyon félek, mi lesz ha a babámmal valami baj lesz.... Igen, voltam 4Dsen, ott is mindent rendben találtak, mint ahogy minden ultrahangon. A kombinált tesztemnél voltak az elején gondok, a PAPP A érték alacsony lett. Aztán a genetikus azt mondta, hogy ha jól nézi az eredményen, a labor elrontotta ezt az eredményt, mivel 3 napot állt a hűtőben a vér, mire odajutott, hogy megcsinálja, s hogy emiatt eshettek az értékek. Viszont a 16 hetesen minden hormonszint rendben volt. Egészséges kisfiút mondanak )))
Ami viszont nem hagy nyugodni, hogy utánaolvastam én ennek a hormonnak és elég rossz dolgokhoz jutottam.... és nagyon kétségbeejtett, hogy mi van akkor, ha nem hibázott a labor? vagy mi van akkor, ha mégis.... na szóval értitek! A másik pedig, hogy két alkalommal is megvoltam fázva, elég csúnyán, és muszáj volt orrcseppet használnom, NEM BIRTAM ALUDNI, sírtam egyfolytában. És mivel nem igazán tudtam, hogy szabad e vagy sem, olyat használtam, ami nem épp ajánlott terhesség alatt. ÉS az első megfázásom a 12. hét előtt volt.... mostmár tudom, hogy mindegy, de azéert ideges vagyok. Már ezt is összefüggésbe hoztam a hormoneséssel mint ahogy minden tücsköt bogarat.... Hozzátenném, hogy azelőtt sosem voltam beteg!!! Nagyon remélem, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen túlaggódó, és hogy majd itt, ezen az oldalom megnyugvást nyerek a szülésig
Ha valaki esetleg benne van a júliusi babázók zárt topikjában, nagyon örülnék, ha elmondaná, hogyan tudok oda belépni )))))))))
Sok puszi nektek, és a legjobbakat, vároma fejleményeiteket!!!
2014.04.09 10:02
2014.04.10 08:48
Hát igen, szerencsésnek érzem magam ebből a részből, hiszen egyből összejött a baby és nagyon bízom a legjobbakban, tegnap pl. azt álmodtam, hogy egy gyönyörű szőke kisfiú anyukája lettem ))) láttam a pici újszülöttemet.......... mesésen szép volt
Nagyon szép nagy pocid van már, nekem 28 hetesen alig mondható meg, hogy babát várok elképesztő
2014.04.10 18:37
Sziasztok!
Mi tegnap voltunk 4D-n. Had dicsekedjek egy picit, mert rendkívül szófogadó a kisfiam. Pontosan úgy csinált mindent, ahogy azt megbeszéltem vele. Pont a "kamerába" nézett végig, még a kiskezét sem tette a szája elé, olyan okos baba.
Viszont a felvétel nem lett a legjobb, ami a szája előtt lebegő köldökzsinór miatt volt, de nem is baj.
Nady, nem is hordó!!! Pont tökéletes lányos pocid van!!!
Alexa! Minden rendben van a babáddal, bízz Benne. A pozitívizmus a legfontosabb. És a fő kismama szabály, tilos utánanézni dolognak. Tudom, nehéz, én sem tudom megállni.
Krisztinam! Osztom Nady véleményét. Én sem tudnám megbocsátani magamnak, ha megtehettük volna, és a szkepticizmusom miatt mégsem... Soha, de soha ne kelljen ilyenen gondolkodnunk, én azt kívánom. Mi még nem szerződtünk le, de már kinéztem, és az is marad.
Aki esetleg pont 27. héten volt uh-on, leírnátok a baba súlyát?
Küldök egy képet én is.
2014.04.11 17:39
2014.04.11 18:30
2014.04.14 10:48
2014.04.14 12:13
Szia Diess!
Gratulálok a harmadik babához! Miért írtak ki veszélyeztett terhesnek? Utrot nekem is használnom kellett, vele semmilyen panaszom nem lett hála az égnek. Émelygéssel kapcsolatban azt tudom tanácsolni, amit még az elején nekem az orvosom; fürdei lúgos vízet kell inni rá (elég jó íze van szerencsére), illetve még a B6 vitamin csodákra képes. Nekem mostanában a Gravidától van hányingerem, főleg, ha nem eszek, vagy nem annyit eszek előtte, amennyit kellene. Már kétszer hánytam is tőle. Ajánlatos lefekvés előtt bevenni, mert mire jönne a hányinger, elalszol.
A magneB6 szerintem a legnagyobb átverés. Kevés hatóanyagot tartalmaz, és horror áron megy. Nekem magnesium citricumot ír fel minden alkalommal az orvosom, ezt üdítőben kell feloldani, és úgy meginni. A görcseimet pillanatok alatt megszünteti. Volt idő, amikor kíváncsiságból kipróbáltam a magneB6-ot, de semmi hatást nem tapasztaltam, nem mulasztotta el a görcseimet. Szóval szerintem nem a legjobb, de agyon van reklámozva, és ezért sokaknak szimpatikusabb, mint más készítmény. Én váltanék.
Remélem, tudtam segíteni. Kitartást! Hamar eltelik ez a pár hét!
2014.04.14 12:16
2014.04.14 12:58
2014.04.15 14:12
2014.04.16 18:18
2014.04.16 19:21
2014.04.19 13:52
2014.04.19 18:34
2014.04.21 19:03
2014.04.22 13:08
Sziasztok:) Beléptünk a 3O. hétbe a pici fiacskám már nem annyira aktív mint eddig, fogy a helye )))))))) néha néha rúg egy hatalmasat a gyomromba, vagy a hólyagomba, reggelente meg megrugdossa a beleimet, minden reggel arra ébredek mostanság, hogy mozog, táncol, néha úgy érzem dupla lábbal... és azonnal mennem kell nagydolgot végezni ))))))) Kis csintalan, de hogy lekopogjam, szerencsére a wczéssel nincs gondom!!!
Plusz kilók tekintetében nekem eddig sikerült felszednem 9 kilót. Nagyon remélem, hogy annyira sok már nem megy majd rám. Én kerülöm az édeset, terhesség alatt is, meg előtte is diétáztam, mivel PCOS vagyok. A cukorterhelésem kiváló lett, csak azt nem tudom, hogy mit jelent ha a vizeletemben megjelent a cukor???? Mind a négy vérvétel eredmény tökéletes, csak a pisi tesztben van egy kis cukor... Erre a doki nem mondott semmit se. Esetleg ha valaki tudja, írjon
Minden jóóóót babavárók!!!
2014.05.09 21:00
2014.05.15 08:37
2014.05.15 11:57
Sziasztok! Micsoda fejlemények, lányok!
Nady, mielőtt megnyitottam volna a fórumot, esküszöm megéreztem, hogy jön Norina!!! :) Most meg ráz a hideg, annyira átjött az érzés. Minél hamarabb adj hírt Magatokról, minden jót kívánok Nektek! Te jó ég, még most is libabőrös vagyok. :)
Reni, ez ám a hozzáállás! Így biztos a siker, úgy örülök, hogy ilyen szuperül állsz hozzá. Már várom, hogy Titeket is ünnepelhessünk!
Én 3 hét múlva megyek újra orvoshoz, azt mondta a dokim, hogy utána akár már szülhetünk is. 1 hétig szabin lesz az orvosom, nagyon remélem, hogy addig ügyesen egyben maradunk.
Szabcsi! Kórházi csomagod már készen van? Én a napokban szeretném összepakolni.
Többi kismama, Ti hogy vagytok?
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|