Zizien: egyáltalán nem bántottál meg, sőt, köszi a véleményed, legalább tudom, hogy nem én vagyok a "hisztis". Tegnap este végül elbeszélgettünk, hogy oké, hogy társasági ember, és ha 2-3 ember átjön az nem *házibuli* DE 2 pohárnál többet nem kell inni, mert a társas anélkül is megy, és jó lenne ha nem este 8ra jönnének hanem mondjuk 4- re, és 9kor mindenki menne hazafele. És hogy kezdjen hozzászokni, hogy apa lesz és októberben 3 hónapig ide senki nem jöhet, és elvárom, hogy ő sem megy haverozni este, esetleg délután. Haverjának tavaly szült a párja, egy éves lesz a pici. Ott meg a csaj bulizik, vagy ha a csaj nem, a haverja van nálunk....nem is értem
Rám meg azt szokták mondani, hogy antiszociális vagyok, mert nem szeretem a társaságot
Mindegy, már lenyugodtam, megbeszéltük.
Monayka: Mi magánorvoshoz járunk, ott mindig ad ultrahang képet. Még babagyártós időszak alatt is kaptam a peteérésről
Úgyhogy mi fizetünk mindig, de nehezen jött össze a baba, úgyhogy nem bánjuk.
És mi sem vagyunk összeházasodva. Nem számítasz egyedülállónak, DE: védőnő elmondása szerint gyámhivatalban kell tenni egy nyilatkozatot, hogy elismeri a babát, hogy az övé. És akkor szüléskor csak így kerül az ő nevére. Sőt javasolta, hogy úgy menjünk a gyámhivatalba, hogy már a neveket is tudjuk, és akkor a kórházban nem lesz félreértés
Kolleganőm mesélte, hogy tőle szülés után kérdezték a nevet, és véletlelünl Boglárka helyett Barbarát mondott és az lett a születési anyakönyvi kivonatban, amit aztán jó pénzért módosítottak
A támogatásokban nem nagyon tudok segíteni, mert ha nincs 180 nap biztosított időszakod, akkor mások vonatkoznak Rád, DE Neked is jár!Neten is tudsz tájékozódni pl.
www.szuloklapja.hu, de a védőnőd feladata ezekről felvilágosítani. Legalábbis nálunk.
A mai Uhon pedig minden rendben lesz
Mi csütörtökön megyünk, ezért is vagyok zaklatott, mert már nagyon várom.