Lillus üdv köztünk:-))
Ejha, jó messzire kerültél itthonról:-) Kívánom, hogy hamar kapjon vízumot a férjed, nem lehet könnyű majd egyedül. Szüleid?
Milyen volt az utazás?
Anitja hogy vagy? Már most diétáznod kell? Nagyon sajnálom:-((
Milyen volt az utatok? Milyen babakocsitok lesz?
Azért csak óvatosan a pörgéssel:-) De gratula, ügyi vagy, hogy mindent megcsináltál:-) Én is ilyen vagyok, nem bírom otthagyni nekem KELL megcsinálni és azonnal:-((:-)
Ann belekukkantott anya szájába?:-) Ez aranyos:-)) Nekem meg az Arni mindig mutatja a köldökömet, hogy ott ment be a kisbaba
Ezt így szó szerint:-)
Nem tudom aktuális-e még, de mi kb 2 hónapja voltunk egy olyan esküvőn, ami szerintem kb 150-be került. A Balatonon volt megrendezve egy panzióban. A stégen volt a szertartás, tk érdekes volt,h ogy mindenki ünnepi díyzben ült a stégen, közben meg egy csomóan fürdőruciban begyalogoltak a vízbe és onnan lesték az esküvőt:-)) Utána fotózás, kaja kint az uvaron, aztán mindenki fürdőruhára vetkőzött és estig fürödtünk:))) Közben egy laptop volt a hi-fi-re csatalkoztatva és mindenki belőhette a saját számát. Hajnalig buliztunk. Nagyon családias volt:-))) Jó, a fürdés nyilván már nem játszik nálatok, de szerintem élő zene nélkül és 20-25 fővel is lehet egy hangulatos lagzit szervezni, úgyhogy hajrá:-))
Mikorra tervezitek?
Hajni gratulálok a hónapfordulótokhoz:-)
Annyira ciki, mi mindig elfelejtjük és mindig más szokott emlékeztetni, hogy évfordulónk van
Csajok, én már 1,5 hete kismamanadrágokban járok, annyira nem nagy a pocakom, de képtelen voltam már a régi farmeromat felvenni. A bandázs meg nagyon meleg.
Ma viszont vettem egy annyira csini kismamaruhát:-)) Jó lesz még ősszel is
A vaterán néztem, egész jó kismama télikabátok vannak, majd meglátom.
Gratulálok a jó hírekhez!! nagyon szép méretekkel rendelkezik a babád:-)
Sziszianyu én ugyanezt érzm
Nekem is befeszül, odakeményedik egy oldalra:-) Simogatom és szép lassan elmúlik a feszülés, de tk furi és egyben jó érzés is, hogx ez már őőő
Ma én is mondtam a dokinak, de nem akarta megérteni. Azt mondta, hogy most már szedhetek magnéziumot. Jó:-)
Ne keseredj el, majd feljebb húzódik, kitartás!
Nekem már eléggé csökkentek a tünetek, szinte már nem is nagyon vannak. De azért a szagokat még mindig nem bírom:-(
Telefon én olyan nehéznek érzem a hasam alját, nem is tudom pontosan megfogalmazni miylen érzés. De biztos úgy lehet, ahogy mondod, hogy nyúlnak a szalagok.
Kisbaby milyen volt a 4d?:-))))) Jaj, de jó neked, én is úúúgy szeretnék már menni:-)
Elvira gratulálok a kisfiúhoz:-))))))
Tacska gratulálok neked is:-)))
A családi adókedvezményes papírt a nőgyógyásztól kellene kérni? Tk jó, hogy elfelejtettem:-((((((((((((
Mindenki írja, hogy miylen nemű babával álmodott....le sem merem írni, hogy én néhány hete kismajmot szültem álmomban
Fogalmam sincs honnan jött. Bár, amikor még nem voltam terhes, akkor meg kislánnyal álmodtam.