Picuri és melyik antibiotikum okozta ezt a kiütést? Nagyon rossz lehet, fel a fejjel! Arninak gyors gyógyulást.
Egyébként, ha valaki a kórházban van a gyermekével, akkor ő is kap egy ágyat mellette, vagy matracot kell vinni vagy egy széken ücsörögve alszik mellette, hogy van ez?
Susycat, igen, én is 07.20-ra pörgettem ki a szülés várható időpontját, de az uh alapján a doki 2-3 nappal nagyobbnak mérte a babócát. Ő mondta, hogy szerinte 19. Habár Lelle a 42. hét első napján született meg. Remélem a kistesó nem várat magára ennyit, mert a családban pont akkor lesznek az esküvők, augusztus elején, addig regenerálódni is kéne egy kicsit.
Tyű Szofi, hát ez nagyon jó, majd linkeld be mindig a friss posztot!
Zita, ja, az utazás nem hiányzik, meg a megannyi benzin, matrica...stb, de egyszerűen nem bízok az itteni dolgokban. Van most már nagyon szép szülészet, de mit ér egy szép szülészet, ha még mindig felcsapják a szülő nőket az ágyra és kikötik a lábukat, hogy tessék nyomni, ezt a vajúdástól....sem sétálni, sem "vizeskedni" sem szülőszéken ücsörögni semmit nem szabad.
Holnap megyek itt a helyi védőnőhöz, a férjem már előre kért, hogy próbáljak meg rendes lenni hozzá. Volt már nekem jó sok védőnőm, mert 4-5 éve a költözés a hobbink volt
, azt hiszem, hogy ez az 5. védőnőnk, talán a legnormálisabb, szerencsére nem sokat találkozunk, most is csak a muszáj visz oda, hogy ne kelljen Pestre mennem laborvizsgálatra.
A Karácsony nálunk is szép volt, Szenteste a 11-en voltunk, másnap az anyósékhoz mentünk és tegnap az én rokonságom lepett el minket, így 22-en voltunk. Ma tök nyugi volt. Csak hármasban játszottunk itthon. A férjemnek hozott a Jézuska egy kinectet és azzal nagyokat mókázunk, alig vártuk, hogy Lelle elaludjon, azóta meg szétjátszottuk magunkat, most épp pihi van.
Nálunk szilveszter utánig, vagyis míg a férjem vissza nem megy dolgozni, addig jövés-menés van. Leginkább hozzánk jönnek, így lehet jó sokat pakolni, takarítani, főzni, mosogatni, rendet tenni majd hullafáradtan ágyba zuhanni.....
Már nagyon várjuk a 4-ét, hogy a kis mazsolánkat láthassuk, biztos jó sokáig lehet majd szem előtt a genetikai vizsgálat miatt.
A miskolci dokim nagyon küldött volna Debrecenbe nagy genetikára, mert sajnos most ősszel a nővéremék elvesztettek egy babát genetikai okok miatt, de én az amniot nem vállalom. Bízok az integrált tesztben. És a dokimban.
Jó éjt!
Pimpoka