Jövök..jövök,csak így az utcsó hetekbe lehúz a pocim
Napjaim mozgalmasak voltak
Szerdán,
Erös fájások, szûlöszöbai megfigyelö majd fájások csökkentek és jöttünk haza.
Szülésznö mondta hmmm...hiába a fájások a baba feje fenn van...
Csütörtök,
UH on, dokinö mondja: olvasta mit írt a szülésznö tegnap és ö furcsálja, hogy ilyen késöi terhességbe ne lenne lenn a gyerek feje
Hacsak azért nem érzi a sz.nö, mert lenn nem a feje hanem a pópója van
Majd mondta az UH-alatt sejtése beigazolódott....Esthibaba megfordult
faros a kis hercegnö
Szal ajálott 3 lehetöséget amiböl én a császárt választottam...volt anestes is megbeszélni az operációt, (egy magas szöke, jóképü északi
)
Szóval a dátum márc. 10
Majd elözö este megmondják mikorra kell menni másnap...meg kaptam egy csomó felvilágosítást, hogyan kell felkészülnöm..stb..
Rendesen parázok , még akkor is ha tudom mi vár rám
Strepi-röl,
Goofika hozzászólása tökéletesen helytálló, nem ismételném öt újra
Antibiotikum FONTOS
En benne voltam abban a szerencsétlen 1%-ban.
Volt tesztem annó, álnegatív lett, császárral szültem, 3. napon a szülés után fiam 2004.dec.25.-én meghalt. /Budapest/
Senkinek nem kívánok ilyen karácsonyt
Kórház elismerte hibázott, kaptam kártérítést, de ez nem pótolja a fiam
Ha valaki egyszer pozitív, akkor mindíg az marad, azaz akként kell kezelni
mégha a teszt utánna negatív is lesz:!:
Ha a teszt negatív is szülés elött, akkor is kell kapni antibogyót szülás alatt!!!
Melyik orvos az amelyik nem ismeri ezt a protokolt
Nincs mit megbeszélni rajta, KELL és kész
Most nézzetek a meglévö gyerekeitekre, öleljétek át és adjatok hálát Istennek, Budhának ...akárkinek, hogy élnek, látjátok felnöni, nevetni öt (öket), boldogságot hoznak életetekbe!!!
Vigyázzatok arra, hogy annaka a kis születendö huginak, öcsinek az egészsége, élete , ne bizonytalanságon múljon, ha a doki olykor nem is határozott ezügyben, akkor is kérjétek,
KÖVETELJÈTEK az antibogyót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLETET MENT!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem most nekem is megadja a Jó Isten, hogy boldog legyek!!!!
Bocsi, hogy ilyen heves voltam, de ez a téma ezt váltja ki belölem....
Anya és a gyermek védelme a legfontosabb, ha valaki ebben bizonytalan, nincs mit keresnie a szakmában!
Kitartást nektek, jövök még csak nem volt túl jó éjszekám...és talán holnapra jobb lesz..
Nagyon vigyázzatok magatokra meg a csodálatos babukra