Sziasztooooooooooooook!!
Lányok, túl vagyok az uh-n, ami totál megviselt.Én voltam olyan ideges, hogy a szívem keresztbe dobogott és ezerrel sütött a nap, hányinger és társai. A Péterfyben a szülészeten az illemhelyiség brutááááááááááááááááááál undor, senki ne akarjon bemenni oda.
Szóval láttam a kis drágát, ott van és hallottuk a szívét is azt a drága csöppet, ahogy zakatolt.5,6 mm még csak, de a korának megfelelő:))))Végigzokogtam az egészet, lesírtam a szemhéjfestékemet, pandás lettem. Képem is van!!!!!!!!!!!:)))))))))
Beszarás????
Zsaklin, akkor most lehet Neked is ekkora csöppöd van??
A derélfájásom viszont nem egyszerűen úőgy fájt, hanem körbe a hasam is, mindenhol és azért ijedtem meg, mert csak fekve volt tényleg jobb.Gondolom tényleg ahogy Sziszi is mondja,hogy nyúlnak a szalagok és nő a méhe az embernek.De ha most nőtt, akkor hány mm-es lehetett előtte????????
3.2???
Majd feltesszük, csak most le vok lakva, mert még a fogorvosnál is voltam még és tömtek is, most értünk haza.
Nagyon nagyon és mérhetetlenül meg vok illetődve és nagyon kimerített ez az idegeskedés.
Henó örülök, hogy mégis elmentél a dokihoz, mert a méhen kívüli nem megy el magától és naon veszélyes. És bármi is legyen lásson doki, az a biztos. Én mégis sajnálom, hogy nem úgy történt, ahogy vágytál rá, de szeretnénk még tudni Rólad, írj magadról. Majd áprilisi lesz a baba, 2 hét úlva harcba apácskával:)))
Mia kiváncsi vok majd az uh-ra:))))Nagyon fogod élvezni, hihetetlen furi:)Igen a 2010 év lesz az alapod.Mikortól állsz pontosan mviszonyban???Még nem néztem meg a törvényi szabályozást, mert annyi munkám volt, de holnapra igyekszem Neked pontosan megnézni a felsőfokú végzettségűekkel kapcsolatban, jó??
Bozsofi szép kis vonalzód lett:)))Ha jól értelmezem most nem vagy bejelentve????Csak Gyes-t kapsz a Csládtám.Irodától??Nem egyértelmű számomra.
Vicababa, Zsofi ma 5 percre voltam tőletek???
Amúgy nem oda járok, csak holnap nem tudtam volna megoldani egy kellemetlen szizuációt (talákozást valakivel, aki épp időpontra volt beírva és nem akarok vele találkozni) az orvosnál és ezt kikerülve inkább kerestünk más megoldást, hogy megtudjuk, hogy minden rendben van-e. Majd a dokimhoz megyek más egyeztetett időpontra, ennyi.
Kaat üd köztünk, gratulálok:)
Nikolette Sziszi szegénykéim, hátha a következő hét enyhülést ho már a rosszullétetekben.Én sem vok jól,de nem hányok és hullámokban tör rám és koradélutántól folyamatosan.
Gabiról valaki vmit??
Larimami arany vagy, hogy aggódtál értem, köszike:)
jó éjt lányok, eddig és ennyit bírtam, most mek alukálni