Sziasztok!
Nati egy hétig 11-kor aludt el, 5-kor kelt egy gyors szopira.
Aztán 10-kor aludt el és fél4-kor gyors szopi, aztán 7-kor - egy hétig.
Most 11-kor aludt el, negyed 5-kor kelt, hatalmas rotyikkal lepett meg - 2 hete csak nappal csinált ilyet -, aztán a gyors szopi után 9-ig nyomta.
Esténként már kevesebb, de talán még elég a tejem. Viszont csomószor azt csinálja, hogy szopizik, pihen egy kicsit, aztán sírni kezd, adom a cicit a szájába, s egyre jobban sír, és nem kapja be. A sírást akkor hagyja abba, ha mászkálok vele. Azt hittem, kevés neki a tejem, de dühös lesz, ha cicivel kínálom.
Amúgy szeret már nézelődni, játszani, azt mondja "khüüü", és Apának is mosolyog, meg Marcinak is.
Elalvás előtt viszont néha sír egy rövidet.
Jövő héten csütörtökön lesz kereken 2 hónapos, akkor viszem oltásra.
Kilók: rajtam is 8 van, megint ment le egy. Nem fogyózom, nem tornázom. Fogyózni nem bírok - hobbim az evés
(csak eddig büntetlenül ehettem bármikor bármit). Most azért odafigyelek, h. kevés édességet, kenyeret, tésztát egyek, s több salátát. Meg este már nem csinálok nagy zabákat!
Amióta hozzák az ebédet, én is eszem délben - addig elteltem a kajaszaggal.
A combjaim nagyon lötyögősek, ősztől tornára járok majd, most meg igyekszem sokat sétálni.
Marci imád csavarogni.
Úgy értem, az egyik legtöbbet hangoztatott mondata, hogy ne menjük még haza. Gond nélkül ottalszik a Mamánál, a játszótéren pedig mindig másik anyukát kísérne hazáig, s közben mondja neki, hogy nála szeretne aludni. Már kérdeztem a védőnőt is, hogy ez normális-e.
Apa szerint ne aggódjak, ő úgy gondolja, hogy biztonságérzete van mellettem, s azért barátkozik könnyen. Bekérezkedik az oviba, ha kint vannak a gyerekek, vagy nézi őket az ablakból. Több lépcsőházbeli szomszédunknál is járt már többször is. S heti fél napot dolgoztam, akkor az egyik szomszéd volt a bébifelügylője, s hozzájuk is nagyon kötődik, azóta is megy néha vendégségbe oda. Soha nem sírt utánam. Akkor hiányzom neki, ha fáj valamije, meg itthon én kísérem az ágyba.
Szerintetek ez normális?
Szép napot!
Adri