Talinn,
ez a babakocsi nagyon király, és tök jó áro jutottatok hozzá!! csak érdemes volt bemenni abba a bababoltba
én most beszéltem anyával telefonon, mert amit nagyszüleim még a születésemkor beraktak összeget a bankba, s az azóta kamatozott, azt most ki kell vennünk..
anya tisztára elképedt ezen a mostani pénztelenségen, mert felvilágosítottam róla, és azt mondta nekünk adja a vadiúj Bosch gáztűzhelyét, amit még ki sem csomagolt, úgyhogy ez nagy könnyebbség.
meg most egy ideje anya sincs jó anyagi helyzetben, és kért tőlünk 200at.
babakocsi:
nekem anya mondta, hogy belead 100at, de nem hinném hogy így lenne, mert örülök ha azt a 200at meg tudja majd adni valamikor.
Hari,
korábban tényleg nem voltak anyagi gondjaink az indonéziai nászutat is kicsengettük a 130fős esküvővel, de most gáz van.
András mondta valamelyik nap (amikor a drágább szalámit akartam megvenni), hogy értsem meg, most spórolnunk kell. Neki sem volt még olyan, hogy Adidas parfümmel fújja magát a Paco Rabanne helyett.. (amúgy nekem ez a férfias munkásszag is tetszik
)
Az állam is jön még a cégnek 10-12 milliónyi áfával, meg a megneyert 6milliós pályázat is késik, maga a cég nyodai része most totál nem megy, mert kell egy kis idő amíg a cégek lábra állnak a válsg után és marketingre költenek pénzt, a software rész az megyeget, de a Bamako is most nagyon gáz... tavaly ilyenkor már rég megnyitották Andrásék a nevezéseket, most még nem tudják, met gondok vannak az egyeztetésekkel, stb.. pedig szegénykém annyit dolgozik.
Henibaby,
a fotóid nagyon jók, az a 10kg egyáltalán nem látszik.
sebességkorlátozás:
nem tudom emlékeztek e, de a múltkor engem lefotóztak a Megyeri hídon
nekem András baromi gyorsan vezet, de emellett iszonyat jól, szinte tőle tanultam vezetni.
a múltkor, amikor az Alfával mentünk valahova úgy vezetett, mintha kb a Hungaroringen lennénk, és azt válaszolta azért, mert én soha nem adok neki (az Alfának), ezét ilyenkor neki kell kikormolnia
mondjuk imádom ahogy vezet.
én sajnos nem mindig tartom be a sebességkorlátozást, de a vezetési stílusom mindig attól függ, melyik autóval vagyok. ha a terepjáróval, akkor nem kezdek el előzni, csak ha minden teljesen biztos, mert nem úgy gyorsul, mint az Alfa.
na mindegy, eről sokat tudnék írni
viszont sajnos vannak olyan helyek, ahová nagy szemétség kirakni pl 30as táblákat. A 21-esen is csináltak ilyet, egy emelkedőn mentél fel(picin), majd a tetején jött egy 30as tábla, és 100mre meg nagyon sok esetben egy trafi állt..
na most nem tudtam ezt rendesen leírni, túl fáradt vagyok..