Új privát üzeneted érkezett!

Ahh na had szaporodjon az iras, ket dolog meg :)

Anno az amniomkor rakerdeztem a dokinonel a fekves poziciojara, hogy ha mar agyban kell hevernem van e erre valami szabaly. Azt mondta ugy fekudjek, ahogy kenyelmes. Es itt szoba jott az oldalt meg a hanyattfekves, es azt mondta, hogy ez csak a legvegen jatszik szerepet es ott sem mindig, ha hatalmas a suly akkor nyomhatja a foveroeret... de ez sem biztos, hogy igy van mindenkinel, es olyankor jobb az oldalfekves, jobb a verellatas. Ugyhogy szerintem meg evvel boven raerunk.

A masik Tähti. Szerintem vegyuk ki a tablabol. Egyresz ertheto okbol sajat maga torolte magat es a nickjet a forumrol. Masreszt ha megis olvas minket szerintem akkor sem feltetlenul akarna a listaban sajat magaval szembesulni, hogy hol is tartana. (ha a datumot kivesszuk akkor is lathato hol van a listan es ki hol tart) Es ha olvas minket az is kiderul, hogy sokszor eszunkben van, nem feljetettuk el es szivesen vennenk ha jelentkezne.

luna6

Na irok meg, ha mar igy belejottem, hatha mast is inspiral :) Ha lanyom lett volna akkor Lunanak, Luna Claranak hivnam (vagyis vilagos hold :D:D) na de ugye nem lett. Es hat reszemrol a terhessegekl projektje ugy gondoltam ezzel zarul, na de hogy lesz igy nekem Lunam? :D:D
Ez meg tuti fiucska. Amilyen szegyenlos volt a Mancim es soha nem mutatta meg magat a terhesseg ideje alatt annyira magamutogato ez a legenyke :) Hat a 12. heti UH ota minden egyes alkalomban tobb szemszogbol is megcsodalhattam a ferfiassagat, ma sem volt ez maskeppen :) (mondjuk nekem nem remlik, hogy korabbi terhessegem UHinal az UH fej mozditasa nelkul kepes volt latoszoget valtani a doki, de ez a geo tud ilyet, ugyanugy tartja a fejet a dokino, kapcsolgat es kulonbozo nezetekbol lehet latni a dedet :))

luna6

Fú csajok, tényleg beindult a topic!!! :lol:
Én most jöttem haza a Metro-ból. Jól bevásároltunk megint Anyukámmal.
Nálunk holnap lesz farsang az oviban, arra is kellett venni valami finomságot. Meg a szomszédnak is vettem egy desszertet, mert minden nap legalább 2x megállok előttük, amíg kinyitom, becsukom a kapunkat és biztos útálja már, hogy ott csapkodom a kocsiajtót, meg indítgatom a kocsit. Gondoltam szépen megköszönöm neki, hogy ilyen elnéző és adok neki egy kis finomságot.

Lili csak 1x ébredt, kicsit simiztem, aztán mehettem vissza aludni, visszaaludt megint egyedül. Olyan büszke vagyok rá! Ja és persze nem pisilt be :lol: Csak alá kell tenni a gumilepedőt és meg is van oldva. :lol:

Talinn,
tényleg tök jó a babakocsi!

Konkri,
mi van az izével????? Remélem jó hírekkel jössz majd!

Nyuszika,
a 6.5 kiló tényleg nem sok, ügyes vagy. A vesetágulat kevésbé jó, bár nekem nem volt, de gondolom, hogy nem valami kellemes dolog.

Geo,
Suttogót Lilinél is olvastam, bár már kicsit későn. De nála még nem vettem komolyan. Most remélem sikerül betartanom. Hát az én Andrásomat nem lehetne rávenni semmivel, hogy elolvassa. Nem cserélünk Andrást?? :lol:
Furcsa olvasni, hogy nincs pénzetek, valamiért azt hittem, hogy ti jó gazdagok vagytok. Lehet, hogy én már előre érzek valamit?? :roll:

Érdekes, hogy azok alapján,amiket itt írtok/unk, a legtöbbetekről van egy elképzelésem. Aztán ha találkoznánk, valószínűleg egész más embereket ismernék meg. Alapvetően mégis olyan érzéssel jövök mindig ide, mintha régi ismerősök között lennék, néha még azt is tudom ki mit fog reagálni. Aztán persze néha tévedek :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok lányok!!!

Talinn: nagyon szuper a babkocsitok! És nagy mázlitok volt, hogy ilyen jó áronkaptátok meg!
Köszönöm kérdésed, Bogi már jól van, de oviba csak hétfőn viszem. Hadd regenerálódjon még ezalatt a pár nap alatt. Nem szeretném, ha újra visszaesne a betegségbe, vagy esetleg valami más egyéb vírust szedne össze pár napon belül.

Móni: beraktalak a táblázatba, rögtön feltöltöm és akkor te is láthatod.

Foltivspicur, anya maci, detti: Lánynév????? Gondolkoztatok már rajta? Esetleg született döntés is ez ügyben?

Talinn, bhdetti: Ugyanezt kérdezem, csak fiúnévben!

Csináltam újabb fotókat. Íme:
Kép 26+4
Kép
Vendég

Luna,
Sebességkorlátozásban egyetértek veled. Főleg, hogy nem hinném, hogy mindenkinek olyan rettentő jó a reakcióideje, mint ahogy gondolja. Hamar megtörténik a baj. Ráadásul beleviszik a rendes sofőröket is a gyorsaságba, mert az ember kényelmetlenül érzi magát, hogy lassabban megy, mint a sok hülye. Én eleve bizonytalanabb vagyok még és 50-es táblánál 55-nél nem vagyok hajlandó többel menni. Egyrészt a szabály az szabály, nem érzem, hogy mindent "felfognék" ha gyorsabban mennék és pénzem sincs a büntetéseket kifizetni. Ráadásul nálunk itt a fagyások miatt akkora kátyúk vannak, hogy a kocsimat is sajnálom, mert bizonyos sebességnél már későn veszem észre őket. A mellékutcákban nálunk sok helyen max. 30-al lehet menni, na ott állandóan a seggemben van valami barom. Olyankor még azt is megteszem néha, hogy 20-al megyek, úgysem tud kikerülni, ha már dühöng, legyen is rá oka. Tudom gonosz vagyok, de én így élem ki magam. Táadásul ki van téve egy bazi nagy T betű is, tehát láthatná, hogy még kezdő vagyok.

Kép
Kép
hari

Hari, az alap problema, hogy itten nincsenek buntetesek :( Nincsszankcio, mondjuk rendort gyorshajtani meg nem lattam es arra ugyis va magyarazat ha kell, de tilosban ok is parkolnak lazan. A kutyat nem erdekli. De vezeto halalok Portugaliaban az autobaleset. Asszem ket hete reggel egy mikrobusz (meloba vitte a munkas brigadot) szinten gyrshajtas kovetkezteben borult itt a kozelben, voltak vagy nyolcan, tan 2 elte tul :(
En nem ereznem magam kenyelmetlenul a szabalyossagert, de ezek villognak, dudalnak es szo szerint akarnak letolni az utrol. (azt talan irtam multkor, hogy egy ven faszi a dugo kozepeben meg is tolt, csak hogy haladjunk??!!) Es itt nincsen ugyan jegesedes meg felfagyas, d ehogy haromszor annyi a katyu mint odahaza az teny. Nem ertem mitol, lehet szar minosegbol csinaljak az utakat, de dugig vannak katyuval, es a csatornanyilasokat sem az ut szelere teszik hanem kozepre es nem szintezik ki, szal azok is eleve zokkennek. A hulyek meg szlalomoznak kozottuk, klassz ha eppen valaki szembejon :( Eszmeletlen mi van itt az utakon, magam sem hittem volna, mig nem csoppentem bele.

luna6

Kép
Vendég

Mas tema, ez csak ugy amugy: kedves svajcban elo magyar ismerosom megy haza Pestre es ilyenkor szokott nekem elhozni booklinetol altalam rendelt konyveket. (horror aru a magyar posta, a book meg kikuldene ide nekem DHLel, de kb ketszer annyiert mint amennyibe a konyvek kerulnek... ) O elviszi magaval Svajcba, atmennek a hataron franciakhoz es onnan feladja es egeszen olcsosagosan hozzajutok :) Naszoval most lesz egy ilyen, es nezem a bookot, es el vagyok hulve megint mindenki olvas otthon :D (mondjuk a magyar ugy globalisan egy olvasos fajta asszem, vagy legalabbis a korosztalyom, de az en ismeroseim kozott szinte mindenki es van kisebb nagyobb gyujtemenye is, na ez itt nem szokas) Szoval meg akartam rendelni a Rrue Blod masodik reszet, nekem csak az egy van meg pedig mar 4 megjelent, hat nincs :) Akartam rendelni egy Jodi Picoult (valahogy igy irjak) konyvet veeegre mert nagyon fenem ra a fogam (itt pl tele vele a konyvesbolt, de en magyarul akarok olvasni) es ket napja meg volt, most egyetlen konyve sincsen mutatoban sem :) Hat kesz... odhaza ugy kell konyvekre vadaszni? :) De legalabb a twilight harmadik resze megvan :) a vegen Dan Brownt fogok olvasni ugy tunik, ha mar a vagyaim nincsenek. (mert persze nincs naluk agykontroll sem :D miert is lenne)

luna6

Luna,
fura lehet, hogy nincs szankció. Az átlag ember hajlamos rá, hogy akkor éljen a lehetőségekkel. Volt olyan, hogy este be kellett mennem a munkahelyemre és mikor hazafele jöttem, nyár volt, sötét, sehol egy autó, hallgattam valami jó zenét és szívem szerint repesztettem volna hazáig. De én egy beszari ember vagyok, úgyhogy nem tettem. Néha elsuhant mellettem egy-egy autó és kicsit irigyeltem őket :oops: Ha akkor nem gondoltam volna arra, hogy elkaphat a rendőr, akkor lehet hogy én is mentem volna, mint a meszes. Abban az esetben csak az tartott vissza.

Heni,
köszi a táblát, így tökéletes szerintem. És jók a pocakképeid! Csinos kismama vagy. Mintha magamat látnám :lol: Na jó, ez csak vicc volt.

Kép
Kép
hari

Csak beköszönök, indulok vezetni. Nálam is fent van a bazi nagy T betű :lol: , és egy csomó helyen 20-szal lehet csak menni a városban, fel van minden túrva. És városon kívül is van hely, ahol csak 20-szal, 30-cal lehet menni, mert csinálják a felüljárót, gondolhatjátok, tegnap mekkora sor volt már mögöttem. De sztem így biztonságos, nem véletlenül találták ki a korlátozást. :roll:

Luna: felfújható kerék: szinte egyáltalán nem kopik, a rugózást a keréknyomás állításával is lehet variálni. És nálunk nem gond a kerékcsere, tisztogatás, sőt hobbi. :lol: :wink:
foltivspicur

Na ez nekem egy masik dimenzio... hogy nem kopik a babakocsi kereke, meg rugozas, meg nyomas.... :D:D:D:D:D gyerekeim kb annal jobban aludtak a kocsiban minel jobban razott, szoval meg a babakocsi extra rugozasa is a tulso dimenzioban van szamomra :D:D:D hogy nekem is legyen valami azert jo itt helyben is, itt a jardak is macskakovesek a legtobb helyen es persze katyusak is, ugyhogy az jol elringat... ha talalok olyan helyet ahol lehet kocsit tolni egyaltalan, mert a kornyekunkon levo jardakon - mar ahol egyaltalan van - a legkeskenyebb sportkocsi sem fer el sokszor :D:D

luna6

Talinn,
ez a babakocsi nagyon király, és tök jó áro jutottatok hozzá!! csak érdemes volt bemenni abba a bababoltba :lol:

én most beszéltem anyával telefonon, mert amit nagyszüleim még a születésemkor beraktak összeget a bankba, s az azóta kamatozott, azt most ki kell vennünk.. :(
anya tisztára elképedt ezen a mostani pénztelenségen, mert felvilágosítottam róla, és azt mondta nekünk adja a vadiúj Bosch gáztűzhelyét, amit még ki sem csomagolt, úgyhogy ez nagy könnyebbség.
meg most egy ideje anya sincs jó anyagi helyzetben, és kért tőlünk 200at.

babakocsi:
nekem anya mondta, hogy belead 100at, de nem hinném hogy így lenne, mert örülök ha azt a 200at meg tudja majd adni valamikor.

Hari,
korábban tényleg nem voltak anyagi gondjaink az indonéziai nászutat is kicsengettük a 130fős esküvővel, de most gáz van.
András mondta valamelyik nap (amikor a drágább szalámit akartam megvenni), hogy értsem meg, most spórolnunk kell. Neki sem volt még olyan, hogy Adidas parfümmel fújja magát a Paco Rabanne helyett.. (amúgy nekem ez a férfias munkásszag is tetszik :lol: )
Az állam is jön még a cégnek 10-12 milliónyi áfával, meg a megneyert 6milliós pályázat is késik, maga a cég nyodai része most totál nem megy, mert kell egy kis idő amíg a cégek lábra állnak a válsg után és marketingre költenek pénzt, a software rész az megyeget, de a Bamako is most nagyon gáz... tavaly ilyenkor már rég megnyitották Andrásék a nevezéseket, most még nem tudják, met gondok vannak az egyeztetésekkel, stb.. pedig szegénykém annyit dolgozik. :cry:

Henibaby,
a fotóid nagyon jók, az a 10kg egyáltalán nem látszik. :P

sebességkorlátozás:
nem tudom emlékeztek e, de a múltkor engem lefotóztak a Megyeri hídon :oops:
nekem András baromi gyorsan vezet, de emellett iszonyat jól, szinte tőle tanultam vezetni.
a múltkor, amikor az Alfával mentünk valahova úgy vezetett, mintha kb a Hungaroringen lennénk, és azt válaszolta azért, mert én soha nem adok neki (az Alfának), ezét ilyenkor neki kell kikormolnia :oops:
mondjuk imádom ahogy vezet.
én sajnos nem mindig tartom be a sebességkorlátozást, de a vezetési stílusom mindig attól függ, melyik autóval vagyok. ha a terepjáróval, akkor nem kezdek el előzni, csak ha minden teljesen biztos, mert nem úgy gyorsul, mint az Alfa.
na mindegy, eről sokat tudnék írni 8)

viszont sajnos vannak olyan helyek, ahová nagy szemétség kirakni pl 30as táblákat. A 21-esen is csináltak ilyet, egy emelkedőn mentél fel(picin), majd a tetején jött egy 30as tábla, és 100mre meg nagyon sok esetben egy trafi állt.. :x
na most nem tudtam ezt rendesen leírni, túl fáradt vagyok.. :?
Vendég

Ja és mondtam Andrásnak, hogy menyivel egyszerűbb lenne, ha egy multinál dolgozna. csak aztán rájöttem, hogy akkor nem tudna akármikor eljönni a munkából, meg őt nem is tudom más alkalmazottjaként elképzelni.. úgyogy most várunk, és remélem hamar megolódik a Bamako mizéria.. :?

na megyek franciát kell tanulnom
Vendég

En lehet tul radikalis vagyok ehez a temahoz :D
Azzal tisztaban vagyok, hogy ezek a nagy dog es meregdraga autocsodak statusszimbolumok is, es ezzel nekem semmi bajom nincsen. Egeszen odaig, mig ez nem a tobbiek kontojara szimbolizal. Mert attol, hogy valakinek haromszor olyan draga vagy tobbszor olyan eros a kocsija meg nem lesz jobb sofor, nem no a reakcioideje sem, valamint a szabalyok sem vonatkoznak kevesbbe ra :) Innen kezdve meg tok feleslegesnek erzem a nagy eros es draga kocsik hasznalatat a varosban, mert ertelemszeruen nem lehet oket kihasznalni, az erejuket, a gyorsulasukat, semmit. Illetve ki lehet hasznalni csak hat ugye... masok is vannak az utakon meg szabalyok is...
azzal nehez egyetertenem, hogy valaki baromi jol vezet de baromi jol. elhiszem, hogy jol, elhiszem, hogy vannak terepek ahol masnal sokkal jobban, de a kozuti forgalom nem az a terulet ahol ezt gyakorolni lehetne vagy kellene. a sebessegre meg semmifele kifogas nalam (mondom, nalam, en a radikalis :D:D) nincsen, nincs olyan, hogy valaki mehet gyorsabban mert o jobban vezet mert erosebb a kocsija.
Mindent a maga helyen kell hasznalni. Eros gyors kocsikkal nemet autopalyan kell/lehet szaguldozni, nem varosi forgalomban :) em is oda valok :) Terepjaroval meg az erdei eldugott lakba kell kozlekedni, mert arra van kitalalva leginkabb :) (meglepodnenk tuti ha egyszercsak a dunan megjelenne egy nagy emeletes szallodahajo, amolyan tengerjaro... :D:D:D)
nah de vegyuk ugy, hogy hangosan gondolkodtam csak, ezek csupan az en elkepzeleseim, es amig a tobbiek nem az en kontomra akarnak az utakon vadulni, addig felolem :D:D en nem sietek, hisszu meg az elet remelem :D
(jah es igen, mindez nem szemelyes kerdes, szoval senki ellen nem szol, Geoo ellenetek sem a vilagert sem, hanem ugy altalanos elvkent el bennem a dolog :) attol, hogy valaki az autokerdest maskep kezeli meg lehet nekem is kedves, szimpatikus es baratsagos ember, szoval ez nem itelet reszemrol)

luna6

Sziasztok.

Csak válaszolok Heninek: még nem tudjuk a nevet.

Bocsi az eltünésért, de rám zúdítottak mindent a suliban erre az utolsó 2 hónapra, de hétvégén már próbálok olvasni, írni, feltölteni, reagálni.

Mea culpa

Kép
bhdetti

Na hali gali!

Elkezdtem olvasni, de nem tudom megállni, hogy ne írjak...
Íme egy új babakocsi tulajdonos :) én, vagy is mi :)
képzeljétek az álom Espiro Vector Light 3 in 1 volt ott a boltban! eszméletlen 69.900.- forintért...
de megfordult a fejemben, hogy a boltos bácsi árazta le gyorsan a múltkori telefon után, mert a gyári ára az volt rajta, hogy 75990.- és tollal volt a mi árunk ráírva :)
Láttuk a Titi Tritont is, de apa is az Espiro-ra szavazott! Állat ez a kocsi :)
Kép
imádom hogy a hordozónak is van lábzsákja és imádom, hogy a hordozó úgy van kiképezve, hogy a pici bébi is jól üljön benne. emlékszem anno a régibe pelussal pócoltam alá Marcus popóját, hogy ne bénán feküdjön benne.
De tuti lesz balhénk, mert nagyobbam nem nagyon akarja elfogadni, hogy egyszer majd másé lesz... még a mózesbe is bemászott, hogy ő napozik :) és egész délelőtt tologatnom kellett...
Hát én úgy indultam neki reggel, hogy úgy sem ez lesz és hívom a nyír-i nőt hogy küldje ólcsóért a titi-t... de nem így lett, szerencsére :)

na megyek olvasni...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jajj, valamit nagyon idiótán írhattam le, mert Luna eszmefejtéséből száguldó baromnak érzem magam, de hát mondom, ma nem vagyok a toppon. talán ez a sok igeragozás teszi.. :D
Vendég

Na Konkri,
az a kocsi nagyon király!! tök jó hogy már ez is megvan nektek :wink:
Vendég

Geooo, hat epp ez az, en ezt nem rad ertettem, nem is lattalak meg vezetni :D ugy altalanossagban a temarol alkotott velemenyemet irtam le... mert marhara raerek es jar a szam :d

luna6

konkri, micsoda szepseges kocsi! :) es most akkor hasznaljatok is mar? mert ha meg csak a kicsi lesz, akkor el kell csomizni, bezacsizni es akkor nincs belemaszas. de ha kesobb meg ugyis lehet akkor meg most is mindegy, had napozzon benne :D

luna6

Köszi!
Hát Luna- nekem azért is volt fontos már most megvenni, mert kocsi nélkül az én két évesemmel meg voltam lőve... hosszabb távra nem mehetek vele gyalog, mármint ő nem gyalogol még annyit, mint amennyit én bírok. és hát ugye tuti, hogy két hét múlva itt már nem lesz hó :) - na jó ezt csak remélem... bár volt rá példa, h hóba kocsiztunk... de mamához menni, dédihez menni, kisebb bevásárlásra... oda muszáj volt...

voltam a biztosítóba és azt okoskodtuk ki, hogy apósék lakás biztosítását fel kell tuningolni 8300.- ra és akkor fizet elég sok mindenre, elég jól, ráadásul mindenkire aki oda van bejelentve... a kockázati dolgok (agyvérzés, infarktus, rák stb...) az ő korában elég drága 19ezer a legalapabb dolog (a minden meg 35), de azt találtam ki, hogy ilyen dolog esetén vészhelyzetben vennék fel 1 milló személyihitelt, azzal áthidalnánk fél évet és addig valami lakásmaffiának eladjuk a házat féláron és abból visszafizetem az összes kölcsönt... hát ennyire jutottam...
+ közbe még azt is kiokoskodtuk, hogy az én emberemre meg kéne kötni egy életprogramot, ami nem csak biztosítás, hanem megtakarítás is...
keresztanyám a helyi hungáriának a főnöke, tehát jól meg tudtuk beszélni és átrágni... jövő héten pedig tálalom a dolgot apóséknak...
hát ez van.
keresztanyámmal azon nevettünk (írtad Luna, hogy morbid a humorom) hogy ha após esetleg agyvérzést kapna, akkor még gyorsan beültetnénk az autóba, hogy inkább karambolnak tűnjön, vagy kilökni a házból, úgy hogy a kocsiba essen és még ütközzön valamivel... na erre fizetne 3 milliót...

Kép
Kép
Kép
konkri

Lustasagbol es feledekenysegbol a mult het vegi adagot nem mutattam :) Hatha valakit erdekel :) (a badik kivetelevel a tobbi egyik sem ujszulott meret hanem mar az egyel nagyobbak, csak hat egybe jottek es igy nagyon megerte, de egyik sem nyari tema lesz:))
Kép Kép Kép

luna6

Luna,
szuperek a ruhák!! A csíkos pulcsi a kedvencem!! :wink:

Konkri,
szerintem egész jó kis tervet eszeltetek ki!
Vendég

Te szeretted multkor is a csikosat? Az egyel kisebb... amivel a macska randalirozott :D:D birom en is ezeket a csikosakat, persze sznoberia a kobon (fillerekert) NEXT mindketto. A mai kepeken a ket badit kiveve (azok meg GAP) szinten minden :) Mondjuk vadaszni kell, de tenyleg jo, hogy olyan is ami bejon es olcso is. (vannak olyan realitasoktol elrugaszkodott emberek ebayen, hogy meghirdet mondjuk egy darab kis polot 0.99-es indulassal es kiirja ra, hogy postakoltseg 20 font :D:D)

luna6

Látod Luna, jók ezek a külön gatyós szerkók! :) Hidd el, nem fognak felcsúszni ha body van alatta... bár én leginkább úgy szeretem az ilyen rucikat, ha nincs párja, vagyis ha én párosítok alsót felsőhöz...
És én is valahogy a 2 gyerek esetében a márkára mentem csak.
Mert hiába turis cuccok, de azért ez még így is minőség és még olcsóbb is mint a kínai. De ha a tescos cheerokee-t veszem akkor az meg még újonnan olcsóbb mint a kínai és mégis angol márka (azt hiszem).
Nekem a kardigánod a top! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,
gratulálok a kocsihoz! Mondtam én, hogy pozitívan kell hozzáállni.
A humorotok tényleg elég morbid, de van benne ráció :lol:

Geo, Te száguldozó autósokréme :twisted: Csak találkozzunk össze, majd én jól feltartalak! :lol:

Luna,
én ha meglátok egy sötét terepjárót, akkor sajnos már véleményt alkotok. Kivéve, ha mondjuk egy erdőben látnám, mert akkor lehet, hogy az erdészé és annak valóban van értelme. Anyukám ha lát egyet az úton, akkor minden alkalommal elmondja, hogy olyan kéne nekem, akkor nem féltene. Hiába mondom neki, hogy egyrészt azt megtankolni se tudnám, vezetni is biztos nehezebb és parkolni meg számomra egyenesen képtelenség lenne vele. Én ha most bármilyen kocsit választhatnék, akkor a Pandámat kérném bukócsövezve. Teljesen bele vagyok szeretve, nem cserélném le az általam ismert egyetlen autóra sem.
Csak hát nem valami biztonságos darab. De igyekszem nagyon óvatosan menni és bízom az őrangyalomban.
Ma az oviból hazafelé már megint le akartak tolni az útról, dudált is a bunkója, de nem akartam megállni, mert Lili ott ült a hátam mögött. 2 sarkot jött mögöttem az ürge, ezalatt 4 fekvőrendőr volt és 2 jobbkezes utca. 30-ig gyorsítottam, tovább nem ment, mert már jött a következő "akadály". Hát neki ez már sok volt. És én még magamat tartom türelmetlen embernek. De legalább láttam hol lakik, úgyhogy ha legközelebb nem lesz ott Lili, akkor azért megkérdezem majd hogy mi volt a gondja.

Kép
Kép
hari

Hat majd meglassuk hova csuszik, mindenesetre a felcsuszast en az ujszulott kislanyok ruhakoltemenyeire irtam :D Ezzel a pocakban szabott gatya elve dol meg, de csak nagyobb meretnel mert ezek nem kicsik, en az elso honapokra ilyet asszem egyet sem vettem, hacsak nem tevedebol :) Az elso idokre maradnak a rugik :) (amugy mindegyik osszeallitas gatyaja illik mindegyik felsohoz, biztos egy szeria lehetett a nextnel es ebbol legalabb ket szett duplacsomis lehetett, azert ilyen varialhatoak, ugyanazokat a szineket hasznalja mind a harom, ugyhogy a gyerekem kedvere tojhatja vagy hanyhatja ossze magat, akkor sem megy ki a divatbol :D:D)

luna6

Fuhh, lányok, ti mennyit írtok. :) :)
Tök jól néz ki az a babkocsi, tetszik a színe!

Meg a rucik is nagyon édesek. :)

A száguldozással egyetértek, Én ezért nem vezetek már egy ideje, elegem van a sok baromból, aki mindig szembejön az Én sávomban, mert ő supermen, és befér, Én meg fékezhetek, mint egy állat, és még örülhetek ha a mögöttem haladó nem durran belém...
Most is azon "nevettem2, hogy a nagy hóban volt pár kisebb baleset, na az összes kocsi ilyen drága státuszautó volt az árokban. :) Hiába jó kocsi mellé még nem biztos, hogy a sofőr is jó. :)

Most nézem a táblán, hogy egyelőre vezetnek a fiúk. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Luna, Nekem nagyon tetszenek az újszülött kislányok ruhakölteményei. :)
Persze nem túl praktikus, meg aztán melegben ha még azt ráhúzzuk a body-re, vagy rugira besül szegény, de azért pár darabot beszereztünk már, és ha olyan alkalom lesz "kiöltöztetjük" :D :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Hari, a terepjarokkal nekem is van egy alapveto bajom am :D Az, hogy nem varosi autonak vannak kitalalva es felzabaljak az ember jovedelmet :D Persze vannak amolyan 'varosi terpjarok' is de az olyan mukategoria :)

luna6

Nyuszi, nehogy felreertsetek, nekem is tetszenek a csilli rucik am, nem veletlenul akartam en lanyt ugye :D En csak azt mondtam, hogy gyakorlati tapasztalatom, hogy mindennapos hasznalatra nagyon nem praktikus, kicsinek ezert nagyobbnak azert :) Na de alkalmakkor pompazashoz vetek lenne kihagyni oket valoban!! :) (bar azert talan azt is mondtam, hogy egy ket-harom hetes nejlonharisnyaba valo oltozteteset mar tulzasnak tartottam :D:D)

luna6

Aztaaa, meg magam sem hiszem, nyertem az iment ebayen postaval egyutt angoloktol olyan 3000 magyar penz korul egy komplett Avent rendszert, ugy ertem szivo meg uvegek meg nemi uj zacsis potalkatresz... hat ennyiert elegge megerte asszem meg akkor is, ha nem valik be, de be fog :) (jahh, persze nem ujat, de azt nem is terveztem ugye :))

luna6

Sziasztok! Mi is összeírtuk a listát, miket kell megvenni. Csoportosítottam: drága, közepes és kifizethető árúak oszlopba. Több minden ki van pipálva, de sajnos, hogy nem a drága sorból, hanem a kifizethetőkből, mint ruhácskák, textilpelusok, hálózsák, stb. Férjem látja rajtam, hogy kezdek aggódni, így megígérte, hogy az elős komolyabb kört (a drágákból) megejtjük márc. közepéig - az nekem nagy megnyugvás lesz.
Babaneveket még ízlelgetjük, ami biztos: magyar neve lesz, és 2 keresztneve, melyek közül külön-külön is jól hangozzon mindkettő, ha netán választani akarna, de egyben kimondva is legyen szép. Így egyik rövidebb, másik hosszabb lesz.

detti_10

Luna,
az akkor tényleg jó áron volt. És persze, hogy be fog válni. Hozzáállás kérdése az egész :lol:
Ja, képzeld a pelusra visszatérve, ma bementem az oviba és Lili szekrényébe valaki betett nekünk 2 fél csomag pelust. Nem tudom ki volt, de nagyon rendes tőle. Nem emlékszem milyenek, mert Anyunál kitettem a zacsit és ott maradt. De így meg van a mini kezdőcsomagom :lol:

Detti,
hogy te milyen logikusan felépíted az egészet! Nekem is így kéne valószínűleg. Én egyelőre még igazából semmi komolyat nem vettem, egy-két ruhát rendeltem, meg kaptunk is. Takarók, meg hálózsákok, meg játékok maradtak Liliről, meg pihenőszék, meg még egy pár dolog, de pontosan nem is tudom, mert a lakás különböző részén vannak eltéve. Mikor belegondolok, hogy mit kéne venni, mire lesz még szükség, akkor teljesen belezavarodok és úgy döntök mindíg, hogy még ráérek. De magamat ismervén egyszer csak megyek szülni és ugyan itt fogok tartani. Úgyhogy lassan lehet, hogy összeszedem én is a gondolataimat és összeírok mindent és én is elkezdek pipálni.

Kép
Kép
hari

Gratulálok én is mindenkinek a klassz cuccokhoz: babakocsikhoz, Luna édi gyerekruháihoz, és mindekinek, aki vett valami újat, szépet.
Mi is nagyon be vagyunk sózva, irtó édes kislány holmikat szerváltam, de mindegyik szinte kimenős, amikor már megvan, akkor lepődök meg, hogy ez sem itthoni, meg az sem... hogy már mennyi édes kis díszcipellő van és miniszoknya, és kapucnis felső is, pedig amúgy imádom a sima kisrugikat, de mégis a szupercsajos dolgokra csábulok el.

detti_10

Eszterxx és Gemini rég jelentkeztek. Vagy csak én nem vettem észre, hogy írtak???

Kép
Kép
hari

Detti azért sok pénzt ne "szórj" el még a csajos cuccokra. Én pont azt néztem, hogy azokat tényleg vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán adtam rá a lányra. Viszont később annál inkább rá fogod adni majd, ahogy nő. Úgyhogy ha nagyon olyat akarsz venni, akkor jó nagy méreteket vegyél. Legalább is én így éltem ki egy idő után a vágyamat. Még most is van olyan a szekrényben, ami kb. jövőre lesz jó Lilire, de annyira tetszett, hogy nem bírtam kihagyni. Ráadásul az én lányomnak tavaly nyáron olyan korszaka volt, hogy akármilyen szép ruhát raktam elé, csak és kizárólag hosszúgatyát volt hajlandó felvenni, amiből nem lógott ki a lába. Még az is nagy szám volt, ha a vádlija kint volt :lol: Pólóból is hosszúújjút akart, de azt azért nem hagytam, főleg nem 30 fokban. Úgyhogy a szép lány ruhák a szekrényben figyeltek, én meg rohantam a turiba vékony hosszúgatyóért :roll:

Kép
Kép
hari

Luna,
most már jó lesz, ha leállsz, mert miattad most a vaterán megint rálicitáltam egy pár ruhára, ihletet kaptam tőled :twisted:
Persze én még nem nyertem meg, úgyhogy lehet hogy nem fog sokba kerülni :lol:
Na jó éjszakát mindenkinek, megyünk aludni, ha minden igaz. Legalább is Lili azt mondta, hogy ha elolvasta a mesét, akkor mehetünk :shock: Lehet, hogy beteg?????

Kép
Kép
hari

Hari, enyim nonek (illetve parhuzamosan vele nekem is) korszakai voltak. Az elejen nalam ment ugye a felig fius korszak (nincs scannerem, de a kicsinek aranyszinu pihei voltak a fejen, total fiunak nezett ki :D) aztan bolcsiben ontudatara ebredt es akkor jott a kerteszruhas harisnyas idoszaka. Aztan oviban jottek a rozsaszin hegyek, melle volt egy tunderes idoszak, mindenhol tunderkek repkedtek, illetve nehany barbie is felbukkant. Itteni oviban (szerencsere itt nem gond az idojaras annyira) mar nem volt hajlando nadragot huzni, ugyhogy jott a barmi csak szoknya vagy ruha legyen korszak :D Van egy macskas idoszakunk is, abbol meg jo sok ruha ma is hasznalatban, illetve a himzett mindenfelek :)

luna6

Lealltam :) Ez nalam mindig ugy van, hogy ha jon penz ami csaladi potlek szeru osszeg azt nem teszem be a kozos kasszaba, hanem felre es az a beszerzendok elkoltesere van. Volt az elejen egyszer 50 eurom, abbol vannak a mutogatott ruhak. Masodjara meg jott 60 koruli, na az meg most ezzel fogyott el :D (meg minden uton, de a felet pl az elasztikus kendom vitte el, de az nagyon jo vetel volt, arban legalabbis, eloben meg meglatom :))
Most egy ideig megint nincs szabad keretem :) (illetve a magyar bankszamlan lenne, de azt nem nagyon tudom euroban ebayre mozgositani, abbol veszem a konyveket :D)

luna6

Henibaby, van lánynevünk, de nincs kőbe vésve :)
Azért súgok: Hari pl. szinte minden nap említi :)
Emellett vadul töröm a fejem a második keresztnéven, egy tippem lenne, persze egy "e" betűvel a végén (angolosan), amit Mo-on lehet nem engedélyeznek, de akkor elborul az agyam, mert annyi idióta név van, ha én valaki után akarom így elnevezni, akkor korlátokba ütközöm, de a zümzümcsimbókot engedélyezik ... túlzok, de átlapoztam az utónév könyvet, a nevek 95%-a tényleg egy vicc (egy rossz vicc).
Meglátjuk :)
Vendég

Tök igazad van. :) Mi is kinyomtattuk az összes jelenleg engedélyezhető utónevet, hát olyanok vannak!! :D :D

A Mi választottunk mint kiderült tavaly az 5.ik leggyakoribb keresztnév volt, a teljes lakosságban meg olyan 50,-ik körül van. De akkor is ez kell. :D

Azért ha az a név tetszik, próbáljátok meg engedélyeztetni, nem tudom mennyibe kerül, de meg lehet próbálni.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Megváltozott a vonalzóm magától, Veletek is volt már ilyen? :shock:

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok csajok!

Annyira el vagyok keseredve... vettem egy pihenőszéket (legalábbis azt hittem) a teszveszen... már 3 hete ennek, a csaj meg csak hiteget, tegnap óta nem is válaszol a leveleimre. Azóta felfüggesztették a fiókját, és kapja már a negatívokat is, más sem kapja meg az árut. Pedig 200 valahány pozitív értékelése volt eddig. Heni, a te szavaid csengenek a fülemben... azt hittem jó vétel, de így most 12500 Ft-ot kidobtam az ablakon. A táppénznek ez már a harmada lesz kb...... :cry: :cry: :cry: Ez egy jel volt, azt hiszem, mától teszveszről nem veszek semmit.

Konkri, párom meglátta a képet, amit feltettél a babakocsiról, reakciója: "hú nekem most ez a favorit" Neten 80.000-ért van akciósan, akkor ti jó áron vettétek nagyon!
foltivspicur

Nekem is megváltoztak a vonalzóim! :shock:

Picur, még ne keseredj el, hátha csak átmeneti zavar van a csajnál, még megérkezhet. Ha ennyi pozitívja volt, akkor csak nem ver át.

Kép
Kép
hari

Na, ha minden igaz, most feltöltöm az ígért képeket.
Az egyik ruhán van egy folt, azt is próbáltam lefotózni.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
hari

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
hari

És a pocak képek :lol:
Kép Kép

Kép
Kép