Sziasztok Lányok!
Tegnap én is bosszankodtam, hogy nem tudtam feljönni, mert a doki után azonnal el akartam nektek újságolni a méreteket!
Áron már nagyon nagy baba a BPD-ja 62. A mellkasa pedig 60. A doki szerint a súlya most 700-750 gramm lehet, ami kb. 1 héttel nagyobb a koránál. Azt mondta, ha így folytatjuk legalább 3,6 kg lesz a születési súlya! Édes volt az ultrahangon is. Mocorgott, úgyhogy lökdöste a fejet!
Lehetett látni megint a fütyijét és a golyóit is, úgyhogy most már 1000%, hogy ő egy kisfiú!
Rákérdeztem a folyásra. Azt mondta, teljesen normális, hogy a terhesség ideje alatt is növekszik a mennyisége, nem kell semmit tenni vele. Mikor megvizsgált, megnézte és azt mondta, hogy ez a mennyiség nem vészes...hát ennek ellenére én simán "megtöltök" egy tisztasági betétet.
Legközelebb március 3-án megyek, és előtte kell megcsináltatnom a cukrot is. Nekem most azt mondta az asszisztens, hogy reggel 7-re kell nála lennem. Előtte éjféltől már csak vizet ihatok, illetve előző nap 6 órától már csak kímélő ételeket egyek. Ezen kívül vinnem kell fél citromot. Nálunk már másnap meglesz az eredmény - igaz én csak 3-án tudom meg. Bár a doki azt mondta, valószínű nem lesz gond, mert az éhgyomrim is nagyon alacsony. (2,8, a referencia érték pedig 3,1-től kezdődik)
Szóval nagyon boldog voltam, annak ellenére, hogy anyukám kísért el, mert Viktor sajnos nem tudta elcserélni a tegnapi napját.
Aztán hazajöttem...és jött a feketeleves. Feszült a hasam, talán keményedett is, a derekam majd leszakadt, Áron is nagyon sokat mozgolódott. Egész este csak a kanapén ültem, és korán lefeküdtem. Ez sem segített, legalább 3x fent voltam éjjel. Ittam, pisiltem, de nem éreztem jól magam. Az utolsó felkelésnél megnéztem a naptáramat, (meg persze a világító golyót az égen) és telihold volt. Úgy tűnik fogékony lettem rá, mert amint kivilágosodott el tudtam aludni. Most már tök jó, bár a derekamat kissé érzem. De megmondom őszíntén megijedtem, mert egyszerűen nem tudtam hova tenni a dolgot!
Ti hogy aludtatok?