Új privát üzeneted érkezett!

[quote="clárika"]r írta:clárikaágcsálja a kefét.

igen,engem ez nyugtalanít(ana) ezért nem adok még sörtéset.

[quote="clárika"]
írta:
clárikaSzerintem nem kicsinek drága a gyerek, hanem nagynak, mikor suliba megy.

tudom,de az meg még odébb van,nem kell azon töprengeni...sose gondoltuk h Tomi egyke legyen,úgyh.majd megoldjuk :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

De jó, hogy ilyen sokan írtatok!

Évi, furák az emberek az tuti! De kell kistesó!!!
Én szerintem sokkal jobb a gyereknek, ha van testvére és együtt tudnak játszani. Na és az sem elvetendő kérdés, hogy ők ott lesznek egymásnak amikor mi már nem leszünk.
Szuper, hogy minden ok a babával. Uh képet nem kaptál? Megnézném az tuti! :wink:

Tündi, mi volt a gond a Balatonnál?
Szuperek a képek!

Bekri, dokinő nem semmi. Tényleg menj át egy másikhoz, ez nem normális.
Ja és én sem értem néha az anyukákat. Mikor Lilivel jártunk havonta oltásra az egészséges rendelésre, volt olyan anyuka aki behozta a beteg pici gyerekét, hogy nézzen rá az orvos, mivel elkésett a beteg rendelésről. Hát kicsit sem voltam mérges!
Raksz fel képet a házról, kíváncsi vagyok!

Clárika, szép hosszú haja volt Rékusnak!
Persze nektek nem kellett gyerek fodrászt keresni.
Na ez az evés dolog nálunk is nehéz, csak maga akar enni a kis kanalával. És hát még nem igazán megy, viszont ha én adom akkor az nem jó.

Fogmosás, van neki kis fogkeféje és rakok rá ilyen fogkrémet is. http://www.vital.hu/webaruhaz/nenedent- ... es-fogkrem

Én jól, tegnap már voltam vérvételen. Jó kis 7 kémcsövet vettek le, hát ez van… Holnap is doki, meg pénteken is (na azt nem várom az a durva átjárhatósági lesz, félek is....) :oops:
Viszont tök szuper napom volt, Eszter barátnőm tegnap tudta meg, hogy sikerült neki a lombik. Együtt vártunk a váróban órákon keresztül, nagyon ideges volt szegénykém, de amikor megláttam kijönni a Tanár úr ajtaján a receptekkel a kezében akkor tudtam, hogy sikerült neki. Annyira boldog voltam, és májusi baba lesz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!!

Évi,
de jó, de jó, de jó!!! Mennek a halk drukkok a picúrkához, minden rendben van, lesz! Tomi meg olyan édes, hogy csak na! Evéssel mi is hasonlóképpen állunk, etetőszék tálcára pakolom neki a kis katonákat, vagy ha ebéd van, neki is van kanala, hogy kanalazzon.

Woody,
de jó, hogy sikerült a baártnődéknek a lombik! Szorítok nektek is a pocakbabához! Minden redben lesz! Apa el tud kísérni? Addig Lili anyukádékkal lesz?

Ircsi,
akartam írni, csak lemaradt, hogy nem semmi Chloé a zebrával :) :) .

Dia,
tök jó a vonalzód, csak öregbíted Áront? Már elmúlt 2 éves? :wink: :wink:

Tünde,
jó, hogy jöttél! Van abban vmi, hogy a 2., 3. többedik gyerkőcöknél már másképp áll az ember egy csomó dologhoz, és van, hogy lazább. De ez fordítva is el tud sülni, mivel vannak esetek amikor negatív élmény van az első gyereknél, pl. a lépcsőmászással kapcsolatban, így a 2.-nál az amolyan mumus, már ha érthető, hogy mit akarok. Ezeken túl kell lendülni. Alakul az életetek ahogy szeretnétek?

Clárika,
azta mekkora haja van Rékusnak! Olivérnek is hatalmas lobonca van, mindenki kérdezi, miért nem vágatom le, de nem szeretném :oops: :oops: . Édes kis göndör fürtök, megzabálom, nem tudom kopaszon elképzelni, mindig is hajas volt. Te mint fodrász mit mondasz? Te levágnád csak azért mert fiú? Persze nem akkora mint Rékáé, de messze van a kopasztól :wink:.

Mi megvagyunk, Olivér 37,6-tal ébredt levonás után, fél 9 óta alszik... :shock: . Remélem, hogy csak a foga és nem vmi kórság, nem hiányzik.
Ilangnak tegnap annyi leckéje volt, hogy szívem szerint fölhívtam volna a tanárnőt, hogy kiosszam. Kb, 1 heti lecke volt 1 napra. 5 könyvből (A4-es), 1-1 oldal, oldalanként 4-6 feladat. Negyed 7-kor fejeztük be, mivel a napköziben nem ért a végére. Döbbenet. Oké, hogy már nem pici elsős, de azért vmi átmenet nem ártana. Lehet én vagyok elszokva a sulitól, de majd föl robbantam :evil: :evil: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mares, Limo??

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kicsit szétszórt vagyok:
még Tünditől akartam kérdezni, hogy mi volt a rossz a Balcsinál? Zoé, nagyon édesen pancsol., meg látom szeret pakolni is :wink: .

Meg akartam még írni, hogy irigykedem a jó kis pécsi talikért, olyan jó volt nyáron veletek találkozni... remélem jövő nyáron megint összejön és megnézhetjük Éviék pici babuciját is :wink: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,naná,szülinapok rendszerbe lesznek véve :) szerintem :) és remélem ottleszünk mi is :roll: Sárikával :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Fogkefe:
Én a fogorvostól kaptam, rá van írva: 0-6 éves korig.
A babakaját is a címke után adtam, így bízok benne....
Még a sörtéje is más színű egy kis részen, ami mutatja, hogy mennyi fogkrémet kell rátenni.
Szintén elmex.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Persze,nekünk is van már sörtés,csak nem adom még oda.Tekintve hogy a labdákat is szétharapják,ld.babaszülinap :roll: :roll: (és mondom,az a riport elég szomorú volt ehhez...ha azt nem látom,sztem én is adok már rendes fogkefét,de így nem,majd ha már megérti,biztonsággal,amit mondok)

evilany

Sziasztok!

Jóvanna! Minnyá javítom...... :lol: Nem figyeltem....

Mikortól van a nevünk alatt, hogy online vagy offline? Tegnap vettem észre. Tök jó.:)

Sucer Ilang most másodikos, nem? És első nap ennyi lecke? Meg vannak ezek huzatva?

Évi remek hírek:) Örülök neki:)

Fogkefe: a riportban nem valami borotválkozóecsetből nyelte le a szőrt? A fogkeféből szerintem nem jön ki. De mindenki tegyen belátása szerint.
Ha én akarnám mosni a fogát akkor nem engedi a büdös kölyök :lol: Bezzeg ő elmatat negyed órát is vele.:)

Bekri jobbulást a gyerekeknek. Drnéni meg nem normális. Vidd máshoz a gyerekeket.
Építkezéshez kitartást, képet én is szívesen néznék:)

Woody 7 kémcső? Uhh.....de a babáért mindent kibír az ember lánya. Eszter....a blogolós Eszter? Olvastam. Úgy örülök neki én is. Rengeteg mindenen átmentek már, megérdemelnék a jót.

Ircsi Katus egy hölgy. Csodaszép csajszi.

Tünde Zoé nagyon aranyos. Mi volt a baj?

Sucer dobjál már egy képet Olivérről légyszi. Én levágattam Áron haját, de nem kopaszra.

Clarika nem semmi hosszú haja van/volt Rékusnak. Nekem nem volt ennyire hosszú a 35 év alatt :shock: :lol:

Kis gyerek kis gond, nagy gyerek, nagy gond. Ezt sose feledjétek! 8) :lol:

Mares jól el van tűnve.....Limonak nem jó a gépe. Bévi sem írt, Barbcsi sem ér ide...... :(

Pillanatok alatt felmászik az asztalra:

Kép

Kép

királylány

Uúú Áron de vagány!Tomi hála istennek még nem tud kanapéra,ágyra se,elég magasak,lefelé megy már neki.
Ecset:festőecset volt,ilyen kis pemzli.Nem tudom a fogkeféből mennyire jön ki,"ezek"bármire képesek :) a fogaikkal :)

evilany

Most töltöm a vidót, majd felteszem a blogra. Agyam eldobom, ahogy ez a gyerek közlekedik. Bence még csak hasonlót sem produkált.

Szerintem nem tudja kiszedni a fogkeféből, de ha Te biztonságosabbnak tartod nem odaadni neki, akkor ne add. Áron is javarészt a másikkal "mossa " a fogát.

A blogodban (sem) nem írja a blogom frissítését, nem tudom miért. Pedig jópár bejegyzést írtam a szülinapom óta. :wink:

királylány

Új betűtípus(idáig jutottam eddig) ez jobb!

evilany

Sziasztok,
hoztam pár képet:

Csúszdáztak, élvezték :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,
édes Áron, nem semmi, hogy fölmászik az asztalra :shock: :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja még ezt akartam:

séta közben elfáradt Olivér-bogyó :lol: :lol:
Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megvagyunk mi is!!!

Woody! :( :( kitartás, jó, hogy nem zuhantál nagyon össze (vagy már fel tudtál állni)

Mi is a Nenedent fogkrémet használjuk, ujjra húzható kefével, az első fog óta, azaz december óta.

Dia!...Bercinek is van ilyen csíkos bodyja, mint a fogmosós képen. Nem semmi mutatványokat csinál, Berci csak a kanapéra mászik fel, ugyan le tud jönni, de már kétszer le is esett.

Kukigondok: Bercinek le van tapadva a bőr, gyakorlóbb anyukáknak valami plusz ötlete a húzogatáson kívül?

Tényleg akkorát nőttek a gyerekek, és olyan gyorsan fejlődnek, hogy néha csak kapkodom a fejem: jééé már ezt is tudja.
limo73

De gyönyörűségesek ezek a gyerekek, Sucer, Dia! :shock: És tegnap a gép nem töltötte be Katusnak a copfos képét. Nagyon helyesek!

Dia, Bálint nálunk is übereli a tesót... Jön-megy, kukázik, WC-zik, mos, az etetőszékben feláll, ágyra-kanapéra-székekre, kisasztalra felmászik... :shock: Döbbenetes... Kristóf megtanította neki, hogy kell kiszedni a kiságy utolsó rácsát, így hát kiveszi és közlekedik, ha kell, ha nem... :shock:

Igyekszem feltenni fotót gmailre, házat és gyerekeket is.

Ovi: ma nagy sírás volt, mikor eljöttem... Olyan fuldoklós, levegőt nem kapó, öklendező. Csak a boltba akartam kiugrani, de Kristóf jött utánam, felvette a cipőjét, közölte, hogy ő jön velem, az óvónéni a főbejárati ajtóból húzta vissza. Nagyon durva volt, pedig számítottam rá, hogy így lesz. :? Aztán level 2, és sikerült megnyugodnia kicsit, visszamennie egyedül a csoportszobába. És mit mondott, mielőtt elmentem? "Anya, féltelek téged." Hát hogy lehet ezt kibírni :?:

bekri

Jaj istenem :( fél hogy anya eltűnik... :? :? :(

evilany

Sziasztok ide értem szégyelem,hogy megígértem és nem jöttem de majd leírom miért!!!

Nagyon-nagyon örülök a kismamiknak,ez hihetetlen,boldogsággal tölt el olvasni a szavaitokat,a várható kismamiknak meg ezer drukk!!Próbálok összefogottan írni majd később csatlakozni,külön külön is,ugye a gépen nem jó sajnos nem lehet megcsinálni,van egy kölcsön,de az ok amiért nem jöttem LILI borzasztó dolgokat éltem átt pár estéje,ordít veri földhöz magát ha alvás jön,vagy altatni akarom,szombaton láza is volt azóta semmi,csak kicsit folyt az orra,eddig csak este csinálta ezt az ordítást,de ma nappal is,akárhogy fogom,vigasztalom puszilom,ordít rugja ki magát,közben fáradt meg csukva van a szeme,eszméletlen hisztis lett a gyerekem,ha valami nem ugy van földhöz vágja magát,folyton menne de ezt szó szerint kell venni nem akar ülni,csak menni,én nem tudom mit ronthatam el,hogy ennyire hisztis let,és az alvás is miért van így.Ma nem sírt de eddig 3 napja igen,és ugy aludt el beraktam a kiságyba és ordítva,mivel ugy rugdosott,féltem elejtem,már mászkáltam vele,ringatni próbáltam mellé feküdtem a nagyágyon orrdítás volt minden féle képen,órákig,ma feküdt velem a nagyágyon úgy aludt el,pedig mindig minden megszokot módon történik,és este is fent volt tegnap és ugyan ezeekt produkálta,kivagyok mert nem tudom mitől van ez!!!!!!!

Minden baba nagyon cuki és hataélmasak,próbálok jönni,és csatlakozni hozátok ismét,mindenkinek jó egészséget kívánok!!!!

Kép
bévi

Jó reggelt!

Végre van mit olvasni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Zoé bírta a hideg vizet?
Mi a baj?

Bekri
Doktor :evil: :evil: :evil:
Építkezéshez kitartást!

Clarika
Jó hosszú haja volt már Rékának :lol: :lol: :lol:
Nagyikád?

Évi
Chloe fogkefét használt rágókának is már 4-5 hónaposan... szétálltak egy idő után a sörték, de nem nagyon potyogtak...

Woody
Drukkolok!
Esztert olvastam :lol:

Sucer
Nagyon szépek a csemetéid!

Dia
Áron is nagy csibész :lol: :lol: :lol:
(de a vonalzó még mindig nem jó)

Bévi
Sajnálom :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hello!

A fene vinné azt a vonalzót.... :twisted: Majd javítom....

Sucer de szépek a gyerekeid. Ilang milyen nagy már :shock: Olivér is nagyon aranyos, jó nagy csibész lesz :lol:

Limo: én csak huzogatom neki fürdés után. Már van alatta váladék, majd szépen lassan kijön. Nem kell semmi mást csinálni vele, ne aggódj és főleg NE műtessd meg!
Nekünk a drnéni azt mondta (még Bencénl, mert a mai napig nem jött még rendesen fel neki) hogy nem kell műteni, főleg nem 5-6 éves kor előtt.

Bekri ne is mondd: wc, állandóan ott kotor. Meg a felmosóvízben pancsol. Ha nagyon nem bír magával akkor engedek egy kis vizet a mosdókagylóba és a fellépőn állva pancsolgat benne 8)

Bévi nem tudom mi lehet ez Lilinél :shock:

királylány

Na, mind a két gyerek kapott új vonalzót, remélem most már jó, mert különben lemegyek hídba....

királylány

sziasztok
Dia tökéletes :)

Tomi harmadszor pakolja le a könyveket,áááh. Feladom.
Fáradt vagyok :? ha alszik,én is eldőlök az tuti.
Elvileg ma megyek Zumbára,remélem menni fog :)

Sucer nagyon jó képek,Ilangod nagyon szép lány

Bévi és ha nem altatni próbálod?Akkor is ordít? :shock:

evilany

Bévi!
És ha babakocsival elviszed? nem alszik el közben?
Azt próbáltad már, h hagyod futni végkimerülésig? Lehet, h túlpörög, és nem jön be, de lehet, h ha párszor ott aludna el, és akkor, amikor kidurran, megszűnne ez az alvásfóbiája. Nem tudom, volt nehezebben elalvó gyerekünk, de nagy hiszti nem nagyon volt.
kérdés: egyébként hogy viselkedik? Nem fél vmitől? Van ami hosszan leköti, vagy pörög folyamatosan? Csak az alvés miatt hisztizik, vagy máskor is? űha ige, mit akar így elérni?

Bekri! Ovi: igen, ez szörnyű, de nyugodj meg, csak neked szól ez! Majd megszakad az ember szíve, de ha 5 perc múlva bekukkantanál, valszeg nyugisan játszana épp vkivel. ez egy anyának szörnyű, de egyébként normális, erőssége a gyeek temperamentumától is függ. Meg ugya kistesó, Te otthon vagy munkában kérdésektől is függ.
Ha szótlan, gubbaszt a sarokban, vagy amikor mész érte, kisírt szemmel találod, az gyanús, de beszoktatás alatt egy kis sírás"dukál".
lehet, h az is bejön, ha egy idő után nem te viszed, hanem apa vagy nagypapa, ha megoldható, vhogy otthon könnyebb elbúcsúzni, és nekik nem sírnak, stb.

Évi! Pihizz, amikor Tomi hagy!

Asztalra mászás nem semmi, nálunk egyelőre a mosogatógépbe mászsá a sláger, meg a pakolászsás, lehetőleg a kazetták, nagyok játékjai, st b között. Ja, és a früdőszoba berendezések között.
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Még vkinek akartam írni.....
Mi megvagyunk, itthon a pakolásokkal nem sokra haladok, próbálom a gyerekeim különóráit összerakni, mindent befizetni :roll:, beszerezni, nem egyszerű. Ráadásul idén egyikünk sem kapott a munkahelyén beiskolázási támogatást. Illetve dehogynem, Zsolt kapott összesen 6000 :shock: ft-t erre :lol:
Gyerekenként minden dolgozónak adómentesen adható több mint 20000 ft, idén asszem 23400. Egyikünk munkahelye sem élt a lehetőséggel, így közel 200e ft-tól estünk el. Éljen a gyerekek és családok támogatása!!! Na, erről ennyit, nem akarom a kedveteket rontani.
Nonó tök cukin lépked néhányat, kapaszkodás nélkül, nagy figyelemmel, nagyon vicces :D .

Tegnap voltunk zenélni, annyira figyeltek, csörgőztek, nonó még táncikált is :lol: elképesztően helyesek voltak! Abbey, nem jöttök?

Claire

:D
claire

Bekri ovi: Bence ezt csinálta még tavaly is. Na jó, ennyire "durva" nem volt már, de volt sírás rendesen. Kicsiként nem egyszer hányt is. És igen, ez valóban neked szól. Ha egyszer teheted, akkor menj vissza 5 perc múlva és kukkantsd meg, én megtettem még a bölcsiben. S csodák csodája a gyerek játszott, semmi baja nem volt. S ha megkérdezte a gondozónő: Bence holnap fogsz sírni? Akkor a válasz: IGEN!

Claire ne is mondd, mindig a kisembert nyúlják le. Felháborító! Nono édes lehet:)

Áron ma kidőlt 11-kor, olyannyira, hogy a peluscserére sem ébredt fel, aludt 2 órát, hosszú lesz a délután már látom :roll:

királylány

Köszi Dia! Műtét még szóba sem jöhet, húzogatom, azt majd remélem megjavul.

Bévi!....Berci sokszor csak a hordozóban alszik el, mert csak oda tudom bekötni, így ott nincs ugribugri......és ő is fáradhatatlanul csak menne és menne. Túl éljük, most gondolom élvezik az új szitut, majd ez is letisztul.
limo73

Évi pihenj sokat amennyit csak tudsz hát nem lehet könnyű pakolás ne is mond a ház folyton tornádó kinézetű,altatásban is vergődött Lili ha ringatni próbáltam!

Limo akkor Berci is fáradhatatlan Lili egész nap csak megy ma kétszer eset őrület akármennyire próbálom kivédeni anya meg folytomn azt mondja az én hibám mert egy percre se engedjem,hogy maga menjen mert még instabil,de akkor mikor tanul meg esni stb,ma mondjuk az egyik esés hiszti miatt volt konektort akart piszkálni,rá szóltunk és hátra vágta magát...

Clarie,nem semmi lehet ennyi gyerekkel főleg az anyagi része bonyolult osztani szorozni mindenki egyformán részesedjen,állami támogatás ne is mond,párom most fogja elvesziteni a munkáját,megemelik a gép adót és még sok vendéglátásban használt adókat,jó luxus az ilyet használni,de ő ilyen cégnél dolgozik és ha valaki beledobja a pénzét a nyerőgépbe senki nem mondja neki,stb maga dönti el,tudnék más dolgokat is vemelni mondjuk nem kellene a sok semmi tevő embert tartani stb,igy egy gép havi adója 200ft lesz ami azt jelenti ha keres ha nem akkor is ki kell fizetni,pontosan minden hónap 12-ig ha nem fizet megszünik a cég,nah mindegy most januártól munka nélküli lesz mert így már nem éri meg a cégnek:(Sétálni nem viszem Lilit mert este van a gond az alvással 10 körül alszik el,akkor nem megyek vele,nappal most elaudt rendesen,este is tegnap is ma is,amugy mindenért hisztizik ha nem engedünk meg neki valamit hogy elérje,megfoja,ha nem azt csináljuk amit ő akar akkor ordít és veri magát a földhöz:(

Dia vonalzód jó:)és már milyen nagy és szép fiaid vannak,megy végül a férjed kamionozni :wink: :lol: :lol: :lol: vagy hogy tervezitek???

Kép
bévi

Sziasztok,

végre idejutottam, Boti alszik, Apa dolgozik... én meg hulla vagyok. Elkezdtem dolgozni, igaz, csak napi 2 és fél óra, de pont elég ahhoz, hogy a napi teendők mellett estére kidőljek. :?

Köszönöm mindenkinek a fogmosás témában a hozzászólásokat, ezek szerint vegyes, van aki használja már a fogkrémet, van aki még nem. Botinak most kezdtem el tenni rá, tetszik neki, de kiköpni még nem tudja,úgyhogy csak óvatosan adagolom.

BÉvi, ha tényleg csak alváskor csinálja ezt, akkor ne izgulj, NEM rontottál el semmit. Legalábbis szerintem. Botinak is vannak ilyen napjai, úgy ahogy Claire és Limo is írta már, nem elég fáradt, vagy fel van pörögve és nem tud lecsillapodni.
Nálunk ez mindig akkor van, amikor vacak az dő és nem tudunk kimenni, a lakásban nem tudom elégé lefárasztani és akkor ugyanezt csinálja, mint amit Lili. Kitartás, remélem mihamarabb elmúlik. (ja én most vettem neki olyan kisautót,amire rá tud ülni és hajta magát a lábával, meg tolni is tudja, így ha minden kötél szakad, behozom azt és azzal fárasztom :lol: )

Bea, jót mosolyogtam, na, nem az ovis szitun, az nem lehet könnyű, hanem a kiságyason, magam elé képzeltem. :lol:

Sucer, tényleg nagyon jók a képek, szépek a gyerköcök. :D :D és Olivér is milyen sokat nőtt.

Dia, jó lett a vonalzód. :D Enyém is megállt 1évesnél... Huh, az az íróasztalos kép nagyon durva, esés még nem volt? :shock:

Teszek én is két képet, már rég csináltam, mert ha Boti meglátja a fényképezőgépet, akkor az kell neki és ha nem adom oda, akkor jön a hiszti...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kép Kép
Kép

Nem tudom mit akartam még, közben megcsináltam én is a vonalzómat és elfelejtettem, de majd legközelebb.

Ircsi, Chloe nagyon cép a kis coffjaival. :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt!

Dia
Jók lettek a vonalzók :lol: :lol: :lol: :lol:

Limo
Én úgy tudom, hogy nem szabad bántani... vagy... fürdővizbe lehet tenni fehér mályva leveléből főtt teát, és úgy óvatosan huzogatni, amennyire engedi...

Évi
Pihenj, amikor tudsz! Szedsz vitamint?
Már csak azért is, mert ugye a te szervezeted se tudott kellően regenerálódni az előző terhesség, szoptatás után... Vasad rendben van?

Bévi
Lazíts! Esik a gyerek, akkor esik... azért ritkán esik úgy, hogy abból baj legyen... Nem tarthatod vatta között!
Hiszti: amíg célt ér vele, fogja csinálni!
Chloe is bepróbálkozik... olyankor fogom, beteszem a kiságyba... ott visíthat... amikor lenyugszik, kiveszem...
És igyekszem elkerülni azokat a helyzeteket, amik hisztihez vezethetnek...

Klári
Boti :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári,Boti képek :wink: sírós kép :arrow: jaaaaj szegényke :) meglágyul az ember szíve...

Ircsi,egyenlőre nem szedek vitamint csak Mg B6 és folsav...(nem vágyom Elevitre és társaira egyenlőre ,tutira belejátszott a múltkor a hízásomba az is... :? )
Majd úgyis lesz vérvétel nemsokára...gyümölcsöt,zöldséget eszek...

Én nemigen huzogatom csak minimálisan amennyire enged,doki meg még meg se nézte(fütyi) láttam elég felduzzadt ödémást azelőtt,és ugye egyszer már húztam jobban kicsit,be is gyulladt... :?

evilany

Sziasztok!

Nklári jajj de aranyos! A sírós képen is édes:)
Áron a számítógépasztalról még nem esett le, de a dohányzóasztalról már borult. Evvan.....Tanulja meg, hogy nem szabad. :wink:

Hol dolgozol? Otthon vagy találtál valami helyet? El is hiszem, hogy kidőlsz estére. Jövő héttől nekem is zsúfoltak lesznek a napjaim, heti 2x suli.....

Limo nagyon szívesen. :D Bencénél agyon aggódtam magam, nehogy műteni kelljen, de drnéni nagyon rendes és aranyos és elmondta mit kell tenni, stb. Egyébként van olyan gyerek akinek hiába huzogatod, akkor is műtét a vége.

Ircsi én fürdés után szoktam, mert mióta nem tudom lefektetni a kádban, ülve nem tudom neki ápolni. Így miután megtörlöm őt, picit megmozgatom. Nem erőszakosan, nehogy baj legyen belőle csak amennyire engedi.... :wink:

Évi nem a vitamintól híztál, hanem a vitamin étvágyat csinál és attól max. Szerintem nyugodtan szedheted egy héten 3x1 tablettát :wink: De a lényeg most a folsavon van úgyis :)

Bévi ha Lili hisztizik hagyd őt ott, menj tőle arrébb és rá se nézz (Bencénél bevált).
Nem foghatod a kezét állandóan. Anyukádnak ebben most nincs igaza. Tényleg ritkán van baj az esésekből. Áron már annyit esett az egy éve alatt, mint Bence a 6 év alatt se.
Ha leírnám az eseteket lehet a gyámügy kijönne...... :oops: de nem lehetek állandóan mellette, ennek a gyereknek meg semmi félelemérzete nincs....

KIsebbik most alszik, teregetnem kellene, ebédelek, papírokat kellene rendezgetni, stb.....és dokihoz is készülnék rákszűrésre......

királylány

Csak arra kell figyelmi,hova esik...a másik fórumon 14 hónapos kisfiú kiugrott apukája öléből,most kórházban vannak 8 cm-es koponyatöréssel :( :( hála istennek bevérzés,nyomásfokozódás nincs.

Hát Tomi elrendezte a du-t,babatali van,de nélkülünk,őkelme aludt 10.30-11ig majd pörgött mostig,és most alszik.Mire felkel,már nem tudunk elindulni :( :(

Dia tényleg,na majd nem szedem minden nap.De vmi azt hiszem kelleni fog.
Rákszűrés,én is most estem túl rajta:) (puff 6 e ft)

evilany

Huhh szegény kissrás. Igen figyelni kell. de a múlkor pl eltolta mellettem a dömpert, majd mire utánanéztem (kb 3 másodperc) már állt benne, odaugrottam, de abban a pillanatban ahogy mozdultam a dömper kereke kigurult alóla, ő meg fejre esett a betonon. Annyira mázlista volt, hogy egy kis folttól eltekintve nem lett baja. Sőt a folt is enyhe volt még csak be sem lilult. Rá 3 napra a szemét ütötte szét anyukáméknál. :?

Én megúszom 2-3 ezer ft-ból, nem maszek csak ügyeleti idő.

Babatali :(

Mini babatali volt ma, Nikivel elmentünk és ittunk egy capuccinot. :D

Ha mellette elég gyümölcsöt meg zöldséget ezsel akkor elég ha 3-4 szemet szedsz/hét :wink:

királylány

Évi
Nem hiszem, hogy a vitamintól híztál volna!
Én pl. szedek most is multivitamint... és kb. 5-6 kilóval vagyok könnyebb, mint mikor terhes lettem...
Étkezésre kell figyelni! Napi 5-6 étkezés, úgy, hogy ne legyél éhes a köztes időben! Sok gyümölcs, zöldszég, tej-, tejtermék, sovány hús... a sénhidrát tartalmú ételeket kell korlátozni...
Baba elveszi tőled a tápanyagokat! Miért kellene megvárni, hogy ennek bármilyen jele lenne?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,az Elevittel kapcsolatban sokan panaszkodtak erre.Majd nézek vmi másik vitamint.

evilany

sziasztok!

Évi a Femibiont ajánlom... én azt szedtem a terhesség első 12 hetében, utána semmit... se nem híztam túl sokat, se semmi... :wink: :lol:

Dia nem semmi a fiad! Néztem a videót is... huh... :shock:

Olivér és Boti :lol: :lol: :lol: :lol: ééééédesek!!!

Balcsi :arrow: itt és most nem részletezném, hátha illetéktelenek fülébe jut... amúgy semmi komoly :arrow: kialvatlanság, apró bosszúságok, amiket fáradtan nehezebben visel az ember....

Kép
gtunde75

jah, Babatali :arrow: első alkalom, hogy elfelejtettünk képeket csinálni... :shock: :roll:
de amikor eszünkbe jutott, Clárika gyors csinált egy videót, de sajnos Berci azon már nem szerepel, mert addigra elmentek! pedig übercuki az új frizurája!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ne már, hogy nem ír senki egész hétvégén....... :(

királylány

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2011.09.11 11:03-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olyan nagyon megnőtt már Chloe. Már nincs kisbabám :oops: :cry: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Halihó
Dia,dehogynem,pl Te is :wink:

Ircsi a videot nem jeleníti meg :?
Tudom,Tomit se lehet ám dögönyözni,kézben cipelni...mérges lesz,kiabál :roll: igaz öltöztetni,pelenkázni se :roll: közelharc :lol:
Képzeld,a 212 májusiaknál is a topikelsők közt egy doktornő,lombikbabákkal ráadásul Debrecenből! Dejavum van :) Ő és én kezdtük ott is a topikot :)

Bévi,hogy vagytok?

evilany

Ircsi de van egy kislányod aki már kész hölgy :wink:

Évi jó-jó, de a többiek?

Egyébként mi sem nagyon voltunk itthon. Tegnap végre eljutottam a dokihoz, de vissza kellett mennem du, mert közbejött egy szülés. Utána meg kimentünk felköszönteni anyósomat(szülinap), aztán meg elmentünk meccsre. Úgy néz ki Bence focizni fog. Na nem lesz belőle válogatott, mert nem egy sportos típus, főleg nem foci, de mozgásnak jó lesz ha szeretné.

Most lkicsaptam őket a mamához míg összepakolok itthon, du moziba megyünk Bencével.

Elég sűrű napjaim lesznek innentől, kedden meg szerdán nem lesz áram nálunk. F@sza.

Röviden ennyi.

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]I

Évi jó-jó, de a többiek?
.[/color]

hát látod..én már nem csodálkozom:) jó ideje csak páran maradtuk itt.Ez van.Én szívesen jövök amig egy ember is van akivel tudok beszélgetni,szeretem ezt a csapatot.Más biztos nem ezt érzi.

Moziban mit néztek?

Itt kész a fasírt,azaz sül,fő a krumpli,kukoricasali a hűtőben,kókuszpudingos almatorta a hűtőben nyamiii

evilany

Most talán megnézhető...

Én vagyok, írok... olvasok... nekem is fontos ez a csapat...

Évi
2012 májusi topik :lol: :lol: :lol:
Debrecenben lombikozik az egész Kelet-Magyarország, Románia nyugati része... már 3 orvos is van a Kaáliban... és sajnos az orvosok, eü. dolgozók között is nagyon sok a meddő :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sajna nem,de ha a baba-ringatás azt néztem a blogban :D de ez a cicázás!Na az nálunk is egész nap megy :) megleli őket,huhú örül,izgul,vigyorog,ugrál,aztán elkezdi,először szépen simít aztán belemelegedik,fület húz,dögönyöz(ne,de eddigre még a békésebb cicánk is tovaillan)

evilany

Nekem is fontos, még ha nem is tudok minden nap írni. Illetve van olyan amikor nem tudok hozzászólni, de minden nap benézek.

Hűűű Évi nem semmi kaja, olyan éhes lettem. Itt túrós tészta van meg vettem jégkrémet :P

Hupikék Törpikék-re megyünk. Jön a barátnőm is a két gyerekével meg egy másik a kisifiával. Utána esteleg kapnak egy fagyit a gyerekek.

királylány

Nekem nem a legjobb a gyomrom :?

evilany

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?