és még annyit, hogy én nem hordozom itthon soha...ha azért nem tudok nekiállni valaminek, mert neki mondjuk fáj a hasa és ordít, akkor nem állok neki, hanem vele maradok, és elterelem a hasfájásról a figyelmet, velem könnyebben kibírja, még el nem múlik, masszírozom, de nem kötném magamra...jó ez hülye példa...de mondjuk nyügis napja van, akkor sem kötöm magamra azért, hogy ő csöndben és nyugodt legyen, én meg tudjak mondjuk főzni, vagy enni... mindkettő ráér, de ilyenkor sem veszem fel, hanem a nagyágyra teszem, mellé fekszek vagy ülök, és dumálok neki, játszom vele....
ha lenne nagyobb tesó ( és többek közt ezért nem vállalok addig mégegyet, még Noncs el nem kezdi a sulit, de minimum az ovi nagycsoportot) akkor is ezt tenném, azzal a különbséggel, hogy a nagyobbat is bevonnám, hogy segítsen felvidítani...egy 5-6 éves gyerek már megérti, legalább is szerintem, hogy anyának kétfelé kell segítséget nyújtani, és a kicsinek több segítség kell...
ha a nagyobbnak lenne rám szüksége, mert mondjuk éhes, akkor betenném a kiságyba, mondanám, hogy mindjárt jövök, és gyorsan adnék enni, aztán vissza, és tovább terelném a figyelmét.....
hogy jól csinálom-e vagy sem, ez ki fog derülni nagyon hamar....
rita, az a poló és azok a szemek elolvadtam...... nagyon édes a kisfiad
az a vmit az orra hegyén így alig lehet észrevenni....élőben biztos más
tényleg, Angéla....nagyon boldgo névnapot!
madar, remélem nem komoly, és rendbejössz...lehet kimerültség?
örülök annak amit írtál, már csak azért is, mert volt egy-két hsz, amit kifejezetten támadónak találtam, és ha nem számolok el 10ig, olyat írtam volna, amit utólag nagyon megbánnék....aztán rájöttem én, hogy nem azok, de elsőre olyan volt, én meg olyan vagyok, hogy olyan dolgokban és támadást értek, ami nem az....
és értem én, nem volt zagyva
Julcsi édes lehetett, mikor rászólt a tesóra
Kriszti, Luca éneklése is nagyon édes lehet....Noncsám még nem kezdi, de anyám mesélte, hogy én 8 hósan a hupikék törpékék főcímdalát laláztam úgy, hogy az egész ház zengett várom már az ilyen pillanatokat
zsu, olyat mondtál, amit én nem bírtam megfogalmazni, nagyon köszönöm!!!!!!!!:
[quote]A írta:ki nem hagyja sírni az is tök jó anya, aki meg hurcolássza az is aki meg aki nem az is. És ez vonatkozik azokra akik itt vannak ebben a topikban! Mert a lelketlenek nem rágódnak ezeken a témákon az tuti!
és így van, aki lelketlen, az leszarja, és nem foglakozik vele ez annyira igaz....fel is írom a bölcsesség-beszólásos kisokosomba
na ez megint el, aztán folyt.köv.