Sziasztok!
Magdi!
Nekem is jó az időpont amit írtál!
Zsu!
Én is osztom a lányok vélemyényét, a fogyókúrával kapcsolatban! Ráadásul ha anyukád is azt mondja, meg te is csinosnak látod magad, akkor nehogy egy idegen szavára adj! Én az elején azon aggódtam, hogy nem hízom. Most meg a védőnő mérlege szerint már 2 kilót híztam, de az itthoni szerint 4et. És én még csak a 20 hét környékén vagyok! Viszont én sem látom kövérnek magam. És nagy igazság, hogy nyáron majd ehetjük a jó nagy adag salikat össze vissza, meg a gyümölcsöket!! Nyami-nyami!!
Anuk!
Jobbulást!
Pihizz sokat!!
Amúgy én is ellene vagyok, hogy a kislányból Barbie babát csináljunk, de hát így van ez, nálunk is a rokonok mindig kérdezgetik, hogy tudjuk e már (mi nem szeretnénk tudni) csak hogy rózsaszínt avagy kéket vehessen a babinak.
A mi babánk sárgában lesz, meg fehérben, mert ha semleges színt keresek, akkor csak ilyeneket találok. Ha más szín előfordul még a kéken és a rózsaszínen kívül, akkor tuti van rajta egy auto, vagy egy csipke ami lányossá, vagy fiússá teszi a rucit.
Heni!
Nagyon édes Beni a képeken. nem is baj, hogy nem mosolyog, olyan tipikus kisbabás alvós feje van.
És tényleg!!!!
A haja már lassan belelóg a szemébe!
Folyás!
nekem is van, de semmi különös más tünet mellé. Dokim még anno a 12. heti uh-on azt mondta, hogy felírhat kúpot, ha beteg babát szeretnék...
Aztán elmondta, hogy hanyadik héten szokta kezelni (amit már elfelejtettem, de biztos lesz kenetvétel, s ha gáz van akkor kezelik) először, meg a szülés előtt szokott még kúpot adni. Amúgy meg marad a tisztasági betét. Engem nem zavar annyira, csak elcsodálkozom, hogy mennyi tud belőlem kijönni...
Éjszaka néha megijedek, mert félálomban az a rémképzetem van, hogy elfolyt a magzatvíz...
Szóval ennyi kellemetlenség, de kibírható.
Én inkább az első 3 hónapot bírtam nehezen, de azt sokan nem bírták gondolom... Aztán mostanában jön az, hogy már kevesebbet bírok, mint eddig, meg néha keményedek, de én is megvettem a Magnerot tablettát (már nem tudom, ki írta, remélem nekem is beválik. Én nem szedem folyamatosan, vagy kellene kúraszerűen?)
Aztán ennyi, úgyhogy ezek szerint én jól viselem a várandósságot...
Ja! Ekcémám jött ki még jobban, mint szokott, de ez is azért, mert nekem a tejre kijön, és most vedelem a tejet, nem bírom megállni, biztos kell a szervezetemnek, mert pl. a múlt héten is két fogamat be kellett tömni. Szóval inkább krémezem magam, meg vakaródzom néha (ezt nem szabadna
), de vedelem továbbra is a tejet.