Tallin: nagyon szép lett a szoba, ebbe öröm lesz megérkezni
Mindenki nagyon türelmetlen a végén, én is az voltam. Már fájt mindenem és alig vártam hogy kijőjjön a kiscsaj, de másfelől viszont sajnáltam hogy vége lesz a kismamaságnak és "elveszítem" a pocakomat. Nekem mindig azt mondták, hogy élvezzem ki a kismamaság végét is, bár akkor ezt nem értettem, de már tudom mire gondoltak. Néha mondtam a gyermekemnek, hogy anya visszaviszi a doktorbácsihoz és megmondja neki, hogy tegye vissza anya pocijába csak pár órácskára
Egyébként én éreztem amikor eljött az idő, pedig fájásaim se voltak. Reggel felkeltem és éreztem hogy ma szülni fogunk, annyira nyomott voltam egész nap. Minden esetre a vége nagyon izgi
Wruska: jabulást nektek. Mi eddig egyszer voltunk megfázva, de én azt is nehezen viseltem.
Gyereküllés kérdés megoldódott, megvettük az ülléskét, bár hideg futkosott a hátamon amikor ki kellett fizetni, pedig akciósan vettük. 9-36 kg-ig lehet használni, tehát kiszolgálja Lilit, ha ki nem lopják a kocsiból, mert nekem ez a parám. Már egyszer utazott is benne, tetszett neki és jót aludt benne. Mi stm-et vettünk, ami teljesen olyan mint a recardo, egy cég is gyártja.
A nagy újság nálunk, hogy kijött négy kucukánk, alól a két egyes és felül a két kettes, már nem vagyunk fogatlan boszik
Most fog jönni neki a két felső egyes. Biztos fájhat szegénykémnek, de én rosszabra számítottam. Sajnos vége van az átalvós éjszakáknak, mert mióta jön a foga egyszer kel éjjel, ritkán kétszer. Én úgy veszem észre, hogy sokkal jobban megviseli ez a hülye idő, ma is annyira nyüszis volt. Eddig nem adtam neki gyógyszert a fogára, nem vettem észre hogy annyira fájna neki, lehet hogy használ a borostyán nyaklánc?! Minden esetre mióta fogzik éjjel is használjuk.
A kaja most jobban ment mint eddig. Minden megeszik, egyedül a brokkoli nem ízlett neki, de ez bele fér. Sóskát is ettünk már krumplival, nagyon ízlett neki. Most esett vissza egy kicsit megint az étvágya, pedig már olyan szépen eszik. Most már tuti, hogy a fogzás miatt van ez az étvágyingadozás. Gyümölcsöt viszont bármit és minden mennyiségben megeszik. Elképesztő.
Sajnos mászni nem óhajt, viszont bármit megkaparint, mert rájött hogy gurulva olyan szépen lehet haladni. Így gurulunk mint egy krumplis zsák.
Gyönyörűen holdkompozik, bármit megtámad vele, beleértve a virágaimat is
Ülni is szépen ülögetünk, de még nem magabiztosan.
Hát röviden ennyi. Növünk és növünk.
Van szárfotónk is, kettő, fel is teszem őket.
Ez meg csak ráadás:
Na meg a bohóc:
Ja és volt keresztelő is nálunk:
És most már be is fejezem