egy félresett pillantással már megint zárt topikról olvastam.......mg nem tartok ot a visszával, szóval nem tudom, miért került megint szóba
mondjuk engem nem zavar, feltéve, ha bent vagyok és nem kizárva
zsú, lányod, hát, akkor nektek most nagyon nehéz
szúrkolok, hogy ne legyen kórház
+++++++++++++++++++++
rántotta főtt krumplival????????
viszont mondjuk én nem értek hozzá, és ez nekem kamasz korban volt, de akkor 6 éven keresztül, hogy 7-8 napig semmi, aztán egyszerre sok, aztán megint semmi.
ilyet okozhat az is, hogy ha az ember kevés folyadékot iszik
de én sem tudom elképzelni, hogy bélelzáródás hányást okozna
viki, látom már, te dobtad fel.....örülök, hogy végre itt..........remélem, nem én dobtam a kiakasztó témát
bár, mintha csuklottam volna
szezsó, Bende nagyon fess fiatalember
üdv újra itt
és teljes egyetértésem sütivel és andival kép ügyben! sokat-sokat
fenyegetés jól bevállt
süti: szopisztrájk
érdekes, mert nálunk ma üvegsztrájk van
pedig holnap muszáj elmennem, és nem tudom maammal vinni......testületileg szrájkolnak a babák
, mert vki meg nem alszik, sőt sokan
madar: semmihez semmi kedv nálam már napok óta
szerintem az időjárás lehet a bűnős, mondják a havat
Mogyoró nagyon aranyos....és csak én látom így, vagy tényleg egyre jobban Julcsira hasonlít?
kriszti: most nézem, új avatar jó
fórum: én személy szerint hülyeségnek tartom- főleg, hogy már mindenütt van zártra lehetőség- , hogy nem engedik....így sztem sokat csökken a fórum látogatottsága.... viszont egy fórumnak pont az a lényege, hogy sokan beszélgetnek, és sokan ebben találják maguk számára a választ...pl én sok jogi dolgot fórumokról tudtam meg, hogy mi, hogy műkszik......és még csak rájuk se köszöntem, hogy itt voltam....
másrészről megint ellentét, hogy egy olyan fórum, ami témáját tekintve igen csak kötött, ott érthető, hogy ha zártat akarnak a tagok, mert kinek mi köze van ahhoz, hogy ki milyen kapcsolatban van a családjával, anyósával, vagy hogy a terhességem nyolcadik hónapjában kijött az aranyerem, és jól esik panaszkodni egyett, hogyb@assz@ meg a radai, ülni se bírok....mondjuk ez csak példa....de azt nem értem, miért nem engedik itt a babaneten is a zártat, így ugye mennek az emberek, kisseb a látogatottság, és ez nem tesz jót az oldalnak...szerintem
én is amondó vagyok, hogy akinek 2009 szeptemberi a gyerkő és akart jönni, az már eddig megtette, de tudom, hogy sok olyan 2009 szeptemberi anyuka van, aki csak tanácsot szeretne kapni, vagy jó ötleteket, praktikákat, de nem ír, mert nem akar, nem tud, vagy egyszerűen nem akar beleszólni.......
Na de nekem mindegy, csak benne legyek, mint mondottam volt feljebb
ezt most el, aztán meeeeeeeeek tovább olvasni.....