Új privát üzeneted érkezett!

ááááááááááá.... gyerek alszik este 8 óta, én meg nem tudok... :? :roll: reggel meg majd nézek nagyokat 6-kor, amikor követeli majd a reggelit... :shock:
kaptam egy természetgyógyász ismerősömtől egy nyugtató teakeveréket... na most fogom kipróbálni... már hűl... remélem hat...

Kép
gtunde75

Sziasztok,

Boto is elaludt fél 8kor (napközben csak 1x aludt), én meg pakoltam, hütőtolvasztottam, bogaráztam 10ig, aztán én se tudtam elaludni éjfélig, telihold van, vagy mi? :( mire végre nagy nehezen sikerült, felébredt a törpém és megint elkezdte a kommandozását. Nem tom mi ez az új szokás. :cry: :cry:
Remélem Tünde hatott a tea. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári nincs telihold, május 17-én volt... :shock: fél 2-kor még ébren voltam, utána vmikor elaludtam... úgy ébredtem, mint aki végig bulizta az éjszakát...

Kép
gtunde75

Tündi:"úgy ébredtem, mint aki végig bulizta az éjszakát..."----> lassan már nem is emlékszem, hogy milyen az!!!! :shock: tea jó volt??? majd főzök kv-t :)

Nklári: kommandózás? mit csinál Boti???

nálunk uram nem aludt... gyermeteg még most is!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt,

Tünde, jó buli volt?! :wink: :lol:
Anno, sok- sok évvel ezelőtt, buli után 2-3 óra alvással mentem dolgozni és semmi bajom nem volt. :? asszem öregszem...

Mares,
"na azóta is brekeg mint kint a békák!" :lol: :lol:

Évi, én se kezdeném el adni a tápszert ebben a korban, adjál Tomikának 2x tejpépet, pl egyszer simát, majd gyümiset. Én olyat is szoktam, hogy a simába keverek gyümipürét. Ja és ha fuldoklik a szilárd dolgoktól, akkor ne erőltesd, max jól megfőtt zöldséggel próbálkozz, az szétomlik a kis szájába még rágás nélkül is.
Tök jó a kisszék. :lol:

Bekri, remélem semmi komoly, mindenképp mutasd meg dokinak.

Barbcsi, jó hogy jöttél, én is hiányoltalak, de emlékeztem h múltkor írtad, sűrű lesz a program.
Nagyon szép hétvégét kívánok nektek, érezzétek jól magatokat Sárváron. :D

Klári
nklari80

Sziasztok!

Itt vagyok, olvasgatok csak :?

Évi: apa tegnap este felvetette, hogy jövő hétvégén kosárlabda meccs-sorozata van Pécsett. Nem gondoltam még tovább a dolgot - okulva a múltkoriból - mert szombaton itthon lenne programunk, de ha akár péntek akár vasárnap szóba jöhetne talira, akkor gondolkodhatnánk rajta :D

Szép napot mindenkinek!
bettinyo

Mares, nem tom mi van vele ilyenkor, ez már a 2. éjjel, hogy felébred és elkezd dumálni, játszani és nem tudom visszaaltatni, adtam neki kaját is, de az sem álmosítja el. :( remélem ez csak átmeneti dolog. Azt is próbáltam hogy nem figyelek oda rá (nem esett nehezemre alvást színlelni), de akkor elkezdett sírni. :(
Már a 2. kávémat iszom... :wink:

Ja, azt elfelejtettem, kibújt Boti 4. fogacskája, de nem a metsző, hanem a szemfoga. :shock:
És ami még újdonság, elengedett kézzel álldogál... igaz, még csak néhány másodpercig, de áll. Én meg mögötte lesem mikor fog borulni. :oops: de kis ügyi, popsira ül.

BÉvi, én is úgy kezdtem hogy az ágyon, majd matrac a földön, végül lekerült a sima szőnyegre. Itt, az albérletbe mindenhol padlószőnyeg van, még a fürdőben is.... :roll:
Amit Ircsi írt, az jó ötlet, kint a fűben próbáljátok meg.
A hogyan öltöztessük a babokat kérdést kihagyom, mert itt pl most esik az eső és kb 15 fok van. :cry: :cry:

Klári
nklari80

Na, még egy kép, aztán eldugulok.

Kép

Klári
nklari80

Sziasztok!
Pécsiek írtam emilt...Maresnek valaki küldje tovább légyszike.

Köszi az ágynemű dícséreteket...ötleteim vannak :) ezerrel...
Gyógyszerprogram még 4 hét...hát nincs eredmény-javulás se...ezt pécsiek láthatták is :(
Nem tudom mi lesz...ez van :(

babák édesek!
Tina...nyugi...minden rendben lesz!Pihenj...

Évi-Gerinek is pont ugyan ilyen széke van :)

Blogban fent van hogy megy a járássegítővel...beindult...ezerrel megy az ágy mellett és próbálgat egy-egy lépést...több kevesebb sikerrel :)
Rosssssssz!Eleven...és nyivákolós...rosszabb mint egy lány :)

Mai tali-kizárva...sajna anyagi okok miatt :(
Sorry

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Azta, ezek a későnfekvések, koránkelések :shock: Nálunk is van valami - konkrétan fogzás, olyankor aztán rapszodikus az alvás... 11.45, 12.45, 4.30, 6.30 Állítólag a szemfog nagyon fájdalmasan nő ki. Hát nekünk mindegyik fog kínszenvedés... :?

Valószínű, hogy a tápszertől volt a kiütés, mert most már masszív egy hete HA-t kap, és nincs újabb kiütés, a régiek meg halványodnak. Leendő szomszéd anyukánk pedig mondta, hogy ő babája arra is érzékeny volt, amikor ő tejet ivott szoptatáskor, aztán HA tápszer kapott. Most nyáron két éves lesz, de a tej őt is "kiütötte" (tejtermékek nem ütötték ki). Van tejfehérje és tejcukor allergia is, ahogy mesélte az anyuka. Most voltak a Bethesda-kórházban, kaptak útmutatót, hogy miből hogyan főzzön. Ha szerencséjük van (most az odafigyeléssel) elhagyja majd a gyermek ezt az érzékenységet.

Mares, én épp ezért inkább most nyomatom a HA-tápszert, kerül, amibe kerül, de hátha kinövi ezt az allergiát - jó esély van rá! Én ebben bízom. Kristóf is sokáig HA-t kapott, neki semmi gondja nem volt a későbbiekben.

Sokan azt tartják, hogy tehéntejet 3 éves kor alatt nem is kellene adni. Ezt nem tudom... :?:

Cici: a doki az sztk-ban gyorsan elintézett, és szerintem nem értette meg a probléma lényegét. Csak annyit, hogy abbahagytam a szoptatást, ezért most "kötött a mirigyállomány". Szerinte ez normális, el fog múlni, szoros melltartó éjjel-nappal, ha kell, borogatás, kevesebb folyadékbevitel. Azóta belenéztem Gaskin szoptatós könyvébe és az enyémhez egy kísértetietesen hasonló történetet találtam... Ott egy eldugult tejcsatorna volt a ludas plussz a gyermek harapása. Nálam is ez lehet. Ott sikerült tűvel (!), sok szoptatással, fejéssel átjárhatóvá tenni a tejcsatornát. De én már nem tudok szoptatni, se fejni, úgy eldugult... Lázas nem vagyok, de ez az egész hogy múlna el magától :?: :?: :?: Ráadásul érzem nagy néha a tejleadó reflex szúrását is, magyarul még mindig termelődik a tej és csak dugul el továbbra is.
A dokinál egyébként százan voltak, 2 órát vártam, és futószalag volt.

Mares, én is inkább arra tippelek, hogy begyulladt, csak épp lázas nem vagyok.

Bejelentkeztem a saját dokimhoz, de csak hétfőn rendel. :x
Jajjj...

bekri

Nklári: Boti milyen édes a tükörnél! :)))

Bekri: helyzet cici fronton???

Csillag: semmi baj... majd legközelebb :))

Bettinyo: azért reménykedni még lehet :) (Pécsre jövés ügyben)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Klári
Aranyos a tükrös Boti :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom, naponta takaríthatod a tükröt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Csillag
Kitartást neked!
Geri meg nagyon ügyes :lol:

Bekri
Tejadás: mindenkinek a saját meggyőződése :wink:
Add a HA-s tápszert, ha úgy látod, hogy Bálintnak az kell!
Cici: mammográfia? UH?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Tescoban gyerek és babaruhákra -30% kedvezmény

Rossmannban jövő héten:
Hamé gyümölcsök 149 ft
Gabi termékekre -25% kedvezmény
Kecskeméti főzelék 4 hós 199 ft
Babydream húsos menü 239 ft
Babydream babakeksz 389 ft
Milupa Milumil tápszer 2,3-as 2399 ft
Hipp menü 12 hótól 299 ft

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Klári: mintha csak a lányomat látnám. Tükörtapicskolás-nyalogatás-ütögetés mindennapos. Ugyanez jó móka a zuhanykabinnál is. :D
Édes nagyon a kisfiad. Időjárást sajnálom :?

xtina: kitartás az utolsó hetekre!

csillag: akkorát nevettem a rossz-eleven megjegyzésen. Gyerekem apja mindig azt mondogatja, hogy a lányunk elevenebb mint 5 fiú együttvéve :lol: :lol: Örülök, hogy Geri beindult :)

mares: épp írtam Évinek, hogy nem merek semmit előre lefixálni, mert akkor tutira kútba esik :( Jövő héten meglátjuk hogy alakul a program, de mondtam apának hogy ha megint keresztbeszervez valamit, akkor Korinnával kettesben megyünk, ő meg jól itthon hagyjuk :D

HA-s tápról jutott eszembe: az én gyerekem a mai napig azt eszi. Kap tejterméket, mindenféle felnőtt kaját kóstolt már, nem úgy tűnik, hogy volna bármi gond ételallergia téren. Lassan megpróbálkoznánk a nem HA-s táppal vagy szerintetek érdemes a HA-s mellett mégis kitartani 1 éves korig?

Ma nosztalgiázom, pont 9 hónappal ezelőtt ezen a napon volt az utolsó NST, éjszaka mentünk a kórházba egy jó kiadós vacsi után és hajnali 1-kor született Korinna :D

Többiek?
bettinyo

Sziasztok...

Mi most kipróbáljuk a rízstejet...hátha mégis tejallergia van a háttérben :(
Veszíteni valóm úgy gondolom nincs :)

Igen-rossz és eleven....apja mondja mindig:
-rossssssz babaaaaaaaa.... :) ezt mindig megmosolygom :)

Bettinyó nosztalgia :)

Mares emil címed nem van meg...remélem valaki átküldi az infókat júni 14-el kapcsolatban...Évi ígérte...tudi megkapod :)

1-2 kép... :)

Barátnőm nem merte elengedni :)
Kép
hunyorog
Kép
csendes terrorista :)
Kép
mindenevő
Kép
valami nagyon érdekes
Kép
akkor is kiszedlek onnan!!!! :)
Kép
fánkevő :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ökomag mosógolyót használ valaki?
vélemény?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő gyönyörű!!Ez a fánkevős arc :lol: :lol: :lol:

Mosógolyó,passz.

Azt meg tudja vki mondani,hogy tápszerből hogy kell a "tejbegrízt"főzni? Van valami hogy nekik sokkal hosszabb a főzési idő vagy mi..?
Van 1 doboz tápim,kipróbálnám megeszi e gríznek...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, nekem úgy mondták, hogy vízben kell megfőzni a grízt ( a kész tápot nem szabad forralni állítólag) és utána kevered bele a tápszer port.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Én is kérdezek :) májat hogy adjátok? Adtok már? Egyik helyen 7 hótól olvastam, máshol egy éves kortól.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nyűgi nagyon,hője 37...remélem csak a fogától.Ivott a csőrös pohárból,halleluja.

Zsinórbetyár

Kép

ragaszthatsz bármit,bárhogy

Kép

megkapaszkodik és felhúzza magát

Kép

pucérkodik(épp most)

Kép

Szamóca,májat már lehetne,heti 1x,de fiatal állat májából lehetőleg,stb.én még nem adom.
Tejbegríz:igaz,utánanéztem.

Este sikerült belenézni Tomi szájába,igaz csak alulra,de az se semmi,6 fogacska ücsörög szépen sorban az ínyében élesen kirajzolódva...mikor fognak ezek kijönni??? Vicc,a frissen vásárolt Dentinox eltűnt,szerintem a macska elvitte....boldog vagyok...(nem mintha amúgy lett volna észrevehető hatása,magamnak se zsibbasztott,és Tomi is csak lenyalogatta örömmel)

evilany

Halika!

Csak ezt az oldalt olvastam vissza, bocsi mindenkitől!

Évi!....Gríz...én vízben főzöm meg a grízt, közepes sűrűre, azt amikor ehetőre hűlt, keverek hozzá tápszert, de azt is egy kevés vízben kikeverem, hogy ne legyen csomós. Nekem teljesen olyan lesz, mint a rendes tejbedara (gríz), és én szoktam rátenni nesquik kakaót. Berci imádja.

Szamóca!....Májat én adok Bercinek, kb. 2 hetente...azon oknál, hogy kb. magunknak akkor csinálok. Csirkemájat szoktam venni, abból simán főzök pörit, és abból kap 1 darabot, ilyenkor a krumplit vagy a rizst egyáltalán nem fűszerezem neki, és rakok bele még zöldségpürét.

Én hetente megfőzök egy adag vegyes zöldséget, egy adag húst....ezekből pürét csinálok, és kis adagokban lefagyasztom. Aztán naponta csak hozzákeverem a körethez, vagy valamilyen mártáshoz, főzelékhez.

Gyerkőcök aranyosak, és azt hiszem örökmozgók!!

Nklari!....Berci is ébred éjjel többször.....van, hogy csak félig van ébren, de akkor akár 5-6szor is egy éjjel, és nálunk is előfordul, hogy éjjel játszani akar. Ja...és nálunk húsvét óta tart ez. Doki is, védőnő is azt mondta majd kinövi....most újra egy nagy változás van nála, a mozgás miatt, de lehet a foga is, a frontok.....gondoltam köszike! :)

Ircsi!.....Mi van ezzel a baktériumos fertőzéssel? Mennyire kell félni?
limo73

[quote="limo73"]
írta:
limo73

Ircsi!.....Mi van ezzel a baktériumos fertőzéssel? Mennyire kell félni?

:?: :?:

evilany

Dentinox nálunk sem volt nyerő Kristófnál.
Máténak még sehol sincs fogacska. Nyálzik, rág, hónapok óta de semmi.
Pucéros kép tüneményes :)
Habtapit én már eltettem, akárhogy ragasztottuk, felszedte :)

Limo köszi a tippet :? én magunknak is nagyon ritkán csinálok májat. Na majd kipróbálom vmikor.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Limo, milyen baktériumos fertőzés?? Én nem hallottam semmit.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi! Tomit Nonóval kéne összekötni :lol: ő is minden zsinórt levadászm lehet, h telefontöltővel tölthető? mert azt szereti a szájába dugni :lol:
Én meg töröm itt magam: anyatej, kaja, stb... :lol:

Jön a front, jön a szele,
a fejfájásom is vele....
(versbe szedve :lol:)

bedöntöttem rá egy liter kávét
a fejfájás így vár még :lol:

Claire
claire

Aki még nem ad tejet a babának, az a hamé gyümikkel vigyázzon, van amelyikben van tejszín :shock:vajon minek???

Mosógolyó: engem is érdekel.

Rizstej: én a nagyobbaknak adtam, abból főztem pudingot, meg ilyesmi, mert soká nem adtam nekik tejet. Édesebb, mint a tej, azt be kell kalkulálni. szerették. Meg a zabtejet is.

Máj: én még nem adtam, védőnő szerint lehet már, heti 1x!

Tej: a 3 év talán sok, de főként ha a családban van allergia, asztma , ilyesmi, akkor 1 éves korig én sem adnék, illetve nem is adok, utána szép óvatosan.
Claire
claire

Bettinyo
Én átállnék a sima tápszerre, aztán meg a rendes (nem zsírszegény) tejre... Chloe még "szopizik", de már kóstolt tejet is :oops:

Csillag
Gergő egy nagy kópé :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi
Tápszerből tejbegríz... grízes tejpép... csak nem olyan macerás elkészíteni... :wink:
37 fok még normális, főleg melegben... :wink:
Tomi csibész nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

Szamoca
Én már adtam májat. Megsütöttem, leturmixoltam, főzelékbe kevertem, vagy rízshez lehet adni...
Vagy nyersen szét is lehet kaparni, mintha májgombócot készítenél...

Limo
"Hatalmas" járvány... kb. 1000 beteg van egész Németországban! :roll:
Egyfajta e. coli okozza... higiénés szabályok betartásával lehet védekezni.

http://www.origo.hu/egeszseg/20110525-e ... rvany.html

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A rizs, és zabtej elkészítése egyszerű.
Megpirítani pici olajon a rizst, vagy zabot, majd felönteni vízzel. (alapból mindegy mennyivel, mert forralt vízzel turmixoláskor lehet pótolni), majd forralni. A zabtejet rövid(10 perc) a rizstejet hosszabb(1-2 óra) ideig. Majd ha kihült turmixolni, és szűrni.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ezek a kis pucér babák milyen szépek. :lol: :lol: :lol:

Évi, Tomi milyen kis ügyesen áll! :D

Csillag, Gergő is nagyon kis ügyi! :D

Bekri, sajnálom a cicit… :( Menj el másik dokihoz is!
Örülök, hogy a kiütéses dolog kezd rendeződni.

Klári, Boti puszi :lol: :lol: :lol:

Limo, jó hogy jelentkeztél. Kaphatunk képet Berciről… Olyat ahol ismét pakol valamit, olyan cuki akkor. :lol:

Ma voltunk ismét usziban. Már a kinti rész is nyitva volt, kivittem a gyerekmedencébe. Volt ott különböző vízesés, tetszett neki. Viszont 2 perc után úgy elkezdett remegni a szája. (fázott szegénykém) Azonnal bementünk és a benti medencében folytattuk a pancsolást. Pedig olyan nagyon meleg volt az a kinti víz is, lehet, hogy azért mert fújt a szél….

És a legnagyobb öröm, hogy kedden megindult a drágám. Mászott Dévénynél és ma az usziban csak mászott. Itthon is ha elindítom (lerakom négykézlábra) akkor végigmegy a szobán.
És igazatok volt, megtanult állásból leülni és térdelni. Már kapaszkodva 1-2 lépést is tesz. :D
Olyan büszke vagyok rá… Megérte az a sok sírás ott a Dévénynél.

Claire, ma volt a Hírtv-n a Dévényes műsor. Persze Lilivel kezdték a bemutatást és ki volt a záró képsor, hát az én lánykám. :D Ahogyan hozzám bújik kezelés után és még könnycseppes az arca, és néz azzal a nagy kék szemeivel.....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody
Lili is nagyon ügyes :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi: köszi, megkérdem a doktor néninket, hogy válthatnánk-e.
Chloe mit szólt a tejhez? :)

woody: láttalak Benneteket, nagyon helyesek voltatok :D Nem voltam egészen biztos benne, hogy Ti voltatok, akartam is épp kérdezni :D Lili egyébként nagyon ügyes :)

Limo: pont ma gondolkodtam én is azon, hogy átállok a heti egyszeri főzésre és fagyasztásra. Igaz nem tartom macerának a másnaponkénti főzést, de ha egy hétre előre főznék jobban lehetne variálni is, mert így 2 napig minimum ugyanazt eszi a gyerekem főzelék gyanánt.

Korinna ma palacsintát kóstolt, nyammogta rendesen a túrósat, nagyon cuki volt.
Gyerekem egyetlen percre sem áll meg, jön-megy a lakásban, mászik fel és alá, módszeresen kirámol mindent, nyitogatja a szekrényeket és fiókokat. A kanapénál feláll, fél kézzel kapaszkodik és oldalaz ha el akar érni valamit. Apja oda szokott tenni néha egy nagyobb párnát, arról simán felhúzza magát a kanapéra, de félelemérzet nulla. Valamelyik nap majd szívbajt kaptam amikor láttam, hogy fejjel előre mászna le a párnára. Persze hogy ráesett a párnára, majd nagy rötyögések közepette felült, mászott vissza fel és kezdte volna elölről az egészet.

Jövő heti pécsi tali: nem tudom mi lesz. Apának ma autóbalesete volt, egy kereszteződésben hajtottak belé. Szerencsére nem esett baja, a vétkes sofőr viszont kórházba került. Autónk rommá tört, légzsákok kinyíltak, de apának a haja szála sem görbült, az ijedségen kívül semmi nem történt vele szerencsére. Azt mondta megijedni sem volt ideje, mert minden olyan gyorsan történt.
Pech hogy épp bent volt a gyermekülés is a kocsiban (nem szoktuk ki-be rámolni, mivel Korinna már 5 hónapja nem a hordozóban utazik és ezt nem olyan könnyű mozdítani) s bár ránézésre semmi baja sem lett, ilyenkor szabály, hogy be kell vizsgáltatni. Lehetnek ugyanis rejtett hibák az ütközésből eredően. Cserekocsink már van, csak nem tudom mennyi idő míg a szakértői vélemény elkészül............. Valakinek van esetleg erről tapasztalata?
bettinyo

Uhhh, csibuc...! Bakker, nem semmi, még jó, hogy nem sérült meg... Hál istennek (kopp, kopp, kopp) nincs ilyen tapasztalatom, csak rengeteg "majdnem"... a védőangyalom....

Kép
xtina75

Betti
Sajnoos nem tudom... Szerencsére a párodnak nem lett baja!
Korinna is ügyes, okos... megtanul vigyázni magára :wink:

Chloe simán megissza a tejet. Alapvetően szerencsém van, mert eddig nem jött ki allergia semmire sem és nem is nagyon válogatós...
Mostanában az epret nézi ki a számból :oops: :wink:

Tina
A védőangyalod most is veletek van :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Olvas a gyerek...

Kép

Dinnyécske :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kibújt a 2 felső fogacska is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: :lol: nagyon czuki Chloé 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Barbcsi!!!

Kép

Kép
xtina75

Jó reggelt,

Barbcsi, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Gyerköcök édesek, gyönyörűek és huncutok. :lol:
Kis Chloe dinnye... :lol: :lol: gratulálok a fgacskákhoz.

Gergő, nagyon ügyes és hogy beindult. És az a fánkevés. :lol:

Évi, nálatok is vége a nyuginak, Tomi egyszer rájött hogyan kell felállni... többet nem akar leülni. :D Egyszerre 6 fog. :shock: drukk hogy fájdalommentes legyen.
Dentonix, fogínygél... nálunk se használ. Arra jó, mikor éjszaka felébred és még félálomba van, bekenem, az megnyugtatja és ha szerencsém van, alszik tovább. Most hallottam egy másik magyar anyukától egy gyógynövényes port, itt a neve Teetha, kamillát tartalmaz és állítólag elég jó. Kipróbálom, aztán majd beszámolok róla. :shock: :lol:

Limo, védőnő... jó fej. :roll: Ez a csaj tegnap "megnyugtatott", ha kijön az első 4-4 fogacska, lesz egy kis szünet, majd jönnek a hátsó rágók, és az még fájdalmasabb... :cry:

Szamoca, májat én kb 3-4 hetente adok, resztelt májnak készítem, aztán a Botiét picit leöblítem (én a májat füszeresen szeretem), villával összetöröm és krumplival keverem. Ja, meg vmi zöldséget szoktam adni hozzá.

Woody,
ti is ügyik vagytok, beindult a kisasszony. :D

Bettyino, nagyon sajnálom a balesetet, szerencse hogy nem lett semmi baja párodnak. :( gyerekülés, passz, de remélem gyors lesz a procedura.

Klári
nklari80

sziasztok!

Bettinyo sajnálom a balesetet! ijesztő lehetett! :(

Woody Lili ügyike! :lol:

Ircsi gratulálunk az új fogakhoz!!!

Évi Tomika milyen kis hipp-hopp gyerek lett! :wink: :lol: hipp-hopp maholnap szaladni fog!!! :lol: :lol: :lol:

Nklári tükrös Boti nagyon édi!!! :lol:

máj :arrow: még nem adtam, ma fogok... de csak azért, mert anyósom küldött és nagyon finom! egyébként sose csinálok májat, bár szeretem, de mégis csak méregtelenítő szerv...

Zoé egyedül lépeget, eddig csak egy-két, max három lépést sikerült (ezt meg is mutatta csütörtökön Limonak és Maresnak), de ma komolyan belehúzott :arrow: már akár 6-7 lépést is megtesz kapaszkodás nélkül... :)

Kép
gtunde75

Barbcsi
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Kép

Kép
gtunde75

Barbcsi! 21? és ezt még ide meritek írni????? Még jó, h nem vagyok dupla annyi...csak majdnem :( :lol:

Mindenesetre:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Olvasó üzemmódba helyezkedtem, mert kissé "dögrováson" vagyunk, vmi influenza szerű tünemény, sajnos rajtam is kiütött, pedig ha egy nő beteg, beáll a katasztrófa :lol:...
claire

Claire, jobbulást kívánok!!! :(
Még a pénteki telefontöltős hozzá szólásodra akartam reagálni. :D :D :lol: :lol: :lol: nagyon tetszett

Tünde, nem semmi Zoé, egyedül lépeget. :shock: Gratula. :D :D

Jó volt a F1, sajna pont az utolsó 15 percet nem láttam, akkor ébredt törpém, de már utánanéztem az eredménynek. :wink:

Holnap szabadtéri autókiállításra mennénk, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem fog esni az eső. :?

Ja, azt akartam még kérdezni, hogy Ti mivel mossátok ki a foltokat a ruhákból? Boti nem viseli el magán az előkét, egyszerűen letépi :roll: a sima mosópor csak halványít, Vanish semmit se ér...

na,megyek, nyűglödik a ded.

Klári
nklari80

Kösz, igyekszem! Gyakorlatilag 1 napja vagyok beteg, de már nem bírom, ezt a dolgot nem nekem találták ki :( .

Próbáld meg a belebújós előkét, hátha!
Foltok: mosószappannal kidörgölöm, lehetőleg akkor, ha nagyon durva, akkor szórok rá egy kis (oxigénes, nem klóros)fehérítőt, és bedobom ázni, aztán be a következő mosásba. Ha épp van mosás, akkor persze nem áztatom. Lehet, h a mosószappan ósdi, de működik :D .

Holnap mi a gyerekdokinál kezdjük a félárbócon lévőkkel :(
Remélem neten keresztül nem fertőz :lol:

Claire
claire

barbcsi: Boldog szülinapot kívánok Neked utólag :D

nklari: autókiállítás nagyon izgalmasan hangzik, élménybeszámolót kérünk majd ;) Foltoknál ha fehér a ruha akkor mosószódát használok, ha színes akkor mosószappant.

Tünde: gratulálok az első lépésekhez :D

Évi: Tomi feláll, holnap meg már szalad ;)

Májat havonta 1-2x adok Korinnának, ugyanazt gondolom róla mint Tünde :?

Ircsi: dinnyécske :lol: :lol: ;)

Holnap hívom a szervízt a gyerekülés miatt,hát remélem hamar mondanak A-t vagy B-t, mert nagyon kellene, szeretnénk pünkösdkor vidékre utazni.

clárika: ??? Nagyon el vagy tűnve.
bettinyo

Belebújós előke, tényleg, de jó ötlet. :lol: KÖSZI!!! ( talán van is valahol)

Mosószappan, hmmm, azt honnan szerezzek. :roll: Bár ha elviseli magán a belebújós előkét, akkor már nem is fontos. :)

Bettyino, ha megyünk, akkor beszámolok, hozok képeket is. Tavaly nagyon jó volt, régi, veterán kocsikkal. Meg nagyon szép helyen van, egy kastély mellett.
Én is hiányoltam Clárikát, így benéztem a blogjára, itthon van/volt a párja.

Na, megyek aludni, jó éjt mindenkinek.

Klári
nklari80

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Foltok eltávolításához nagyon jó a DM Gallseife is....

Látszik, hogy beindultak a csemeték és hogy jó az idő.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody!....Majd hozok képet....alkalom van bőven, hogy lefotózzam a pakolást :) .....majd már Lili is beindul, és jajjjjj neked!

Betti!.....Magunknak naponta főzök, de Bercinek könnyebb egy nagyobb adag zöldséget, húst leturmixolni....és hát így tényleg sokkal egyszerűbb összedobni neki egy kaját. A krumplit én kezdettől csak áttöröm (előbb szűrőkanálon, most villával) a turmixolt egyébbel összekeverve pont jó. Autó :evil: mindig akad valami bosszúság!

Nklari!.....Fogas kérdést megerősítem....a metszők kibújása után volt egy kis szünet :arrow: csönd.....de most nehezebb.
A Dentinox nekünk bevált eddig.....lekopogom.

Tündi!....Zoé szupi, egy szempillantás és szaladni fog!
limo73

fogacskák: hát Korinnánál semmi, pedig betöltötte a 9. hónapot :) Csak nem marad fogatlan a gyerekem :lol: :lol:
bettinyo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?