Bocs,de én is csak ritkán jövök,próbálok olvasni is,de nem indig megy.
Látom már a kelengyék is szóba kerültek.Hoztam egy listát,lehet belőle szemezgetni.
Hiányzik belőle a bab mérleg (szerintem csak bérelni érdemes) és a légzésfigyelő,baba őr.
Az tuti,hogy nekünk is kevés volt a 6 body és rugi,mert vagy pisis lett vagy lebukta a kis drága.Nem győztem mosni.A növekedési ütemük is más.Gyuszika több,mint egy hónapig tudta hordani az 56-os rucikat,mert 49 cm-el született és nagyon lassan gyarapodott az elején. Szóval nekünk megérte,hogy több rucink volt.
az újszülött ruhatára:
- 2db pólyahuzat és betét
- 5-6 db kombidressz (56-os méret)
- 5-6 db rugdalózó (56-os méret)
- 2 db pamutsapka
- 2 db meleg sapka
- 2 db pulóver vagy kiskabát
- 2 db hálózsák
- 1 db kocsizsák
- 1 db meleg takaró
- 1 db könnyű takaró
- 2 db kapucnis törölköző
- 20 db textilpelenka
- 2 db lepedő
- 2 csomag mini nadrágpelenka, vagy
- 30 db textilpelenka és egy csomag műanyagpelenka
- 3 pár zokni
Eszközök:
fürdőkád, vízhőmérő, hőmérő, lázmérő, rácsos gyermekágy, matrac, pelenkázó asztal, szekrény vagy lap, kislábas a kifőzéshez/sterilizáló, jénai kispohár, teáskanál, babaszappan tartóban, kamillatea, 10*10 cm-es steril gézlap, 1 csomag steril vatta, 1 doboz vattapálca, gyógyszertári csomag.
Mit vigyünk magunkkal a kórházba?:
Okmányok:
- személyigazolvány, tb kártya, gondozási könyv, házassági anyakönyvi kivonat, vagy az apaságot elismerő nyilatkozat
Tisztálkodási eszközök:
- 2-3 db törölköző, fogkefe, fogkrém, pohár, tusfürdő, sampon, testápoló, nagy nedvszívó képességű betét, wc papír, dezodor zsebkendő, fésű, hajkefe, pohár evőeszközök, szalvéta, 3-4 db hálóing, hosszú köntös, két pár papucs (zuhanyozáshoz is), 3 db melltartó, melltartóbetétek, bimbóvédő krém, 4-5 db bugyi (esetleg egy hasleszorító bugyi is), 2-3 db textilpelenka, írószer, jegyzetfüzet, olvasnivaló, szénsavmentes ital, szőlőcukor, rágcsálnivaló
További jó babavárást mindenkinek!