Új privát üzeneted érkezett!

Susy: Gyakrabbangyakrabban! :lol:
Egyet már kinéztünk, az nagyon tetszik, bár nem túl nagy, de önálló, elszeparált házikó, kis udvarral és kerttel, garázzsal, terasszal.
A fürdő nem tetszik csak, mert nagyon pici és én azért kicsit fel is újítanám, de szerencsére bővíthető a ház, így ha emellett döntünk, jövőbeni tervünk egy normális fürdő hozzáépítése és a mostaniból meg egy tároló lenne. Szóval a fejünkben már ooooolyan cépen elképzeltünk mindent! :lol:
De azért még pár helyet megkukucskálnánk, hátha....Ma is megyünk 2 vagy 3 helyre (nem tudom pontosan, a férjem szervezi :oops: ), de hacsak nem jön valami álomkuckó szembe, hamarosan ajánlatot teszünk arra a házra, nehogy azt is megvegye előlünk valaki, mint a korábban már kinézett lakást. :roll: :?

Ez annyira érdekes, hogy mennyire más a terhesgondozás más országokban...ezen mindig elgondolkodom... :roll:
De örülök nagyon, hogy minden rendben a babóval, ez nagyon jó hír! :lol:

Sinaszi: :lol: Ez olyan ari, mindenkinek megvan a maga kis története, jó ilyeneket olvasni. :D

Zöldi: ebben tényleg igazad van, nekem a védőnéni vagy 10-15 percig molyolt a pocimon azzal a "mikrofonizéval", mire nagy nehezen megtalálta a babó szívhangját. Egy idő után már nagyon elkezdtem aggódni, komolyan mondom, legszívesebben inkább felkeltem volna arról az ágyról, hogy hyagyjuk a fenébe....nem volt jó érzés....viszont amikor véééégre ráakadtunk, akkor szerintem a fél kerület hallotta a szívemről legördülő sziklát... :oops:
Tényleg jobb relatíve biztosra menni.
bébic

Sina!
Gratula a megleánykérésedhez! Nagyon romantikus! :lol:

Zölddi!
Köszi a babaágyas tippet! Igazad van! No meg a Balcsis tippet is! Én lesz*rom a Garfield méretem (a paramétereinkből adódik, hogy én Garfieldabb vagyok nálad :-D - Garfield, Garfieldabb, legGarfieldabb...), de végre fürödni akarok!!! Közbotrány ide vagy oda, én bizony belemegyek a vízbe! De kizárólag este. Apa ugyanis irtózik az UV-től, így napsütéses fürdőzés nálunk kizárva.

Kép
Kép
lbernuska

sinaszi. gratula az eljegyzeshez.

zoldi. szivhang ugyben teljesen igazad van. na, de a vedo neni honnan tudna amugy, hogy minden oke-e.
most kuzdok a paras enemmel, es megprobalom elnyomni.
ha jobban belegondol az ember, akkor ezek a babok azert szivosak, es ha valami baj lenne, akkor az nem csak egy kis fajdogalas lenne. jol elbeszelgetek magammal, mi? :lol: :lol:
varok, ha szarabbul leszek meg mindig bemehetek a korhazba kesobb.

asszem en vagyok az egyetlen aki meg nem erzi a babojat ilyen/olyan formaban. nekem csak a nyilalas meg szurkalas jut. :)

KépKép
KépKép
mush589

Susy! Gratula az UH-hoz! Ez fura, hogy nem nézik a méhszájat. Igaz, nagyon ritka, hogy 25. hét előtt elkezd kinyílni, de többedik gyereknél előfordulhat. Az én dokim havonta megtapintja, a méh méretét, helyzetét és puhaságát is. Ez megnyugtató.

Kép
zölddisznó

bebic.
koszi. jo volt a nyaralas. igen mondhatnam, hogy kipihentuk magunkat.
es a fokashow nagyon szupi volt! kepek jonnek kesobb, igerem.

remelejuk sikerul megvenni a kinezett hazikot!!!

igen a terhesgondozas itt is mas. itt csak 2 uhu van benne a 9 honap alatt. meg havonta egyszer, ha latsz valakit. en 29-en megyek legkozelbb uhu-ra, aztan meg 1 hetre ra a vedonohoz. valamiert az a ket idopont kozel van egymashoz.

KépKép
KépKép
mush589

Bébic! És mennyiért kínálják azt a mekkora házat és hol?

Berni! Akkor kellemes vizimacskásodást!

Mush! Egy megnyugtató beszélgetés is sokat segíthet. Elmondod neki, hol és hogy fáj, ő meg majd azt mondja, hogy ez teljesen normális.
Én sem érzek még mocorgást, nyugi!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Tul vagyunk anyummal a csajnapon...Nagyon jo volt...És ami a legjobb volt az egészben hogy apukám kezdi élvezni hogy duplán lesz lányos nagyapo, és anyummal kőzősen megvették nekűnk a babakocsit..Nagyon szuper,bár használt de mivel ismerőstől van akik 3 honapot használták nem érte nagy megrázkodtatás :lol: :roll:
A kiságyat mi már megvettűk egy honapja mert jo áron hozzá jutottunk..És a kislányomrol megmaradt a pelusos szekrény,aminek a teteje leszedhető és most tv álványként szolgál...Ugyhogy a nagy dolgok megvannak...
Mi is voltunk fűrdeni 2 hete Veresen és nagyon jo volt...És nem haboztam felvenni a 2 részes rucim...A toba csak pár percekre mentem be de az nagyon jol esett. :)
Jővőhonapban vár ránk a lakás festés,nagytakizás...És akkor már teljesen nyugodt leszek.

Ma reggel voltam az afp-n..A kislányomnak nagyon tettszett ahogy azt a nagy tűt belém szurják..Lehet laboros lesz :shock: :lol:
A táppénzes papiromra 3 orát vártam..Kicsit lefáradtam tőle.. :? Ja és én is elmentem a tescoba és vettem magamnak olyan sexy kismama bugyit...Ami be kell hogy valljam marha kényelmes.. :wink: Na most megyek mert ki kell dőlnőm egy kicsit,...sok pucca

Kép

Kép
nikianya21

Mush: kitartás, nemsokára eljön a Te pocaklakód ideje is! Sőt, lehet, hogy már jelzett ő, csak Anya nem figyelt! :D

És Zöldinek igaza van, egy jó beszélgetés aranyat érhet! Nekem nagyon sokat segített múltkor, amikor annyira össze voltam esve. Pedig semmit sem csináltunk, csak beszélgettünk kicsit, elmondtam, mi történt, ő megnyugtatott, és tök jó volt.

Zöldi: A reménybeli Bébic-lak :lol: Soroksár-Újtelepen van, a dél-pesti kórháztól nem messze (az első vagy második utca). Jelenleg hivatalosan 20milláért vesztegetik, de kaptunk egy fülest, hogy esély van (mondhatni jóval) óccsóbban hozzájutni... :lol: :lol:
bébic

Nekem pénteken kb 1 perc után megtalálta az asszisztens csajszi a babó szívhangját azzal a mikrofonizével! 8) 8) Igaz nem nagyon tetszett neki, mert gyorsan arrébb úszott!!:D :D

Bébic!
Akkor jó háznézöt, serénykedjetek csak! :wink: Aztán ha meglesz kérünk képet ám!

Csináltunk 16 hetes pocifotót, majd feldobom! :P
susy75

zöldi: :oops: :oops: :oops: Ezer bocs de ezt nem lehetett kihagyni!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébic! És mekkora?

[quote]z írta:öldi: Ezer bocs de ezt nem lehetett kihagyni!!!

...ki az a Sarmon? :wink:

Kép
zölddisznó

16 hetes pocak!

Kép

Valahogy kisebbnek tünik, mint igazából, pedig nem húztam be a hasam! :roll:
susy75

Halihó!
megjártam doki bácsit, baba szépen növöget. Mondtam neki, hogy görcsöltem kicsit, meg szúr a pocak ,és feszül is néha, azt mondta, hogy fog is. Minél többet szül az ember lánya, annál többször van görcs a köv. terhességnél, de ez nem gond, a méh növekszik. Köszi.... :?
a fertőzés miatt sem kell aggódnom, mint kiderült, pár hete csináltatott tenyésztést, minden negatív, a babát nem veszélyezteti, nyomhatom a kúpokat..

AFP júl. 27, uh. aug 11.
Ja és most meg jan. 7-én szülök... :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy! Nekem 0 hetesen volt egy kicsit nagyobb pocim. :lol: Éljen a kockás hasizom! De már látszik, hogy Kissusy legyőzi a kockát!

Mágnes! Yippíííííí!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Mondom,hogy kicsinek tünik! :oops: :oops: Az a kocka már rég le lett gyözve!!! :lol: :lol:
susy75

Sziasztok!

Augusztus 08-án megyek férjhez! Csak négyfős "esküvő" lesz. A tanúk és mi... :)

Susy! Én reggel tudom megmagyarázni magamnak, hogy kisebb a pocakom, mint délben és délután.

Mostmár viszont határozottan felismerhető, hogy jön a baba. bementünk egy pólóüzletbe és egyből megkérdezték: "Kismama ruha!?" Az anyakönyvvezető is megkérdezte, hogy mikorra várjuk a babát, a villamoson át akarják adni nekem a helyet! Aranyosak az emberek, csak nem tudok még mit kezdeni a helyzettel! Szokatlan!

Grat mindenkinek a jó Uh-hoz, eredményekhez!!!

Bébic! Olvastam a privit, de már nincs erő válaszolni. Holnap majd írok!

Jó éjt MINDENKINEK!
Vendég

Zöldi: :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Susy: köszi, már túl is vagyunk ma is 4 megnézésén, de úgy néz ki, egy van, ami mindent (ja, minden pénzünket :P) visz...
Naaagyon cépen gömbölyödsz te is! :lol:

Mágnes: Szuper hírek! :lol: :lol:

Zöldi: 50 nm a ház, két szoba, kicsi fürdő, konyha+étkező, a házzal egybeépítve egy terasz, de arrafelé bővíthető a ház, meg felfelé is. A telek 360 nm. van egy 2 kocsibeállásos téglaépítésű garázs, gyümifák, kert, szalonnasütögető. :lol: Nem nagy, de nekünk szuper lenne, és szép, gondozott, néhány éve újították fel az egészet.

Sina perszeeee, oksi! szép álmokat!

Csajok, kérlek, szorítsatok nekünk, egyrészt, hogy még legyen eladó a ház, másrészt hogy elfogadják az ajánlatunkat. Holnap megpróbálunk talit egyeztetni a tulajjal, remélem összejön.
Nagyon izgulok, hogy nem sikerül :( , pedig már egyre jobban beleéltük magunkat...
Asszem ha meg lehet őszülni egy nap alatt, mi most produkálni fogjuk... :roll:
bébic

Ja, nem, a ház 60 nm, és a telek kb. 460 nm. :)
bébic

Kép az hires ir kocsma Kép ehes papagaj Kép jobban uszom, mint ti bibiiiiiiii Kép tevevel

KépKép
KépKép
mush589

Kép nekem annyira (m)elegem van Kép pocak kozelrol Kép pocak tavolrol Kép ferjecske

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok
Tegnap siófokon voltunk. Jó hideg volt a víz de az volt a jó mert ugye a melegbe nem szabad bemenni.

A mai uhun a barossba én hamar végeztem. 2 óra alatt. Elég rendik voltak csak felületesek és nagyon gyorsak. De minden rendben volt ott azt mondták.

Most vessetek meg de ez nekem nem volt elég és így elmentem a genesisbe és ott a csajszi annyira korrektül megnézte tetőtől talpig a manócskámat hogy még a szájpadlását is láttuk meg mindenét. Szóval tényleg rendben a babó. És mondta hogy nem azért nem látni rendesen mert vastag a hasfalam hanem mert még minidg hátrahajló a méhem eléggé plusz a gyerek lent fexik totáll a medencémbe.

És még anniyt hogy nem láttunk kukacot :wink: :wink: :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

itt vannak a beigert kepek. a pocak kepet is beleertve. remelem tetszenek.

zoldi! a vegen te nem is tettel fel uj poci kepet. szegyeld magad! :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Vera! Gratulalunk a kislanyhoz! Gondolom, hogy nagy almotok valt ezzel valora!!!

KépKép
KépKép
mush589

Kép kilatas

meg egy kep

KépKép
KépKép
mush589

mush,nekem ekkora hasam van nem-terhesen! :lol: Most ezzel nem téged akarlak leszólni,hanem magamat bemutatni...Aranyos a pocakod,helyes az urad,jó a kocsma,szépek az állatok!!!
Vera,tyű én szorítok hogy ne kukacosodjon meg a babó!!!

Zöldike drága mivel engesztelhetnélek ki??? :lol: Egy kis fokhagymás sült csü...oh pardon,majdnem kimondtam! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon.
nekem azert kuldhetnel egy kicsit abbol a valamibol!!! mar ezer eve nem ettem ilyesmit! :lol:

egyet kell ertsek suzyval, a pocak kisebbnek latszik a kepen, mint valojaban. de lehet, hogy csak mert reggel volt. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

tudna nekem valaki osszegezni, hogy ki tudja mar a baba nemet, es hogy mi lesz az?

en kettot tudok magamtol is:

bebci-kisfiu
zoldi-kislany

koszi

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. ezer bocsanat meg egy anyamedve. megtalaltam a poci fotot, am!!! en tenyleg nem hiszem el, hogy harom szamjegyu a kiloid szama. hol vannak azok a kilok? a bokadon??? a kepeken nem latszik! :D

KépKép
KépKép
mush589

Bébic! Az baromi drága 20 milláért!

Vera! Örülök a jó eredménynek! ...és még kukac sincs! Jeeee!

Mush! Dehogynem tettem! Nézd csak meg! ...na most olvasom, hogy megtaláltad. Igen, a bokáűmon is! Még a lábujjaim is dagik! Meg az ujjaim! Nagyobb gyűrű kell nekem, mint 110 kilós apának. :lol:

Sarmi! :twisted: Ne pengess veszélyes húrokat!
:wink:

Kép
zölddisznó

sziasztok.. jo reggelt..

Mush: nekűnk is kislányunk lesz..
De néha aggodok most 1-2 napja,nyugtassatok meg...
Pár napig éreztem minden nap a babát..de csak alkalmanként,,mondjuk reggel egyszer meg délután egyszer...
Most 1-2 napja nem nagyon érezem..Eddig ilyen mini bőkéseket éreztem tegnap meg amikor háton fekűdtem olyan volt mintha kinyomta volna magát lent és elkezdett jobbra menni,.nem látszodott csak én éreztem ezt belűlről :lol:
Hiába van egy kislányom annyira aggodos vagyok...
Ez is mozgásnak minősűl?
Itthon ráadásuk nagyon ritka hogy mozog,de amikor átmegyek anyoshoz egyből feszűl a hasam kifele...mintha kitolná megát,és egyszer egyszer megbők..
Mondtam is anyosnak hogy ez egy jel,mert velűnk kellett maradjon.
Sokszor elsirja magát hogy nincs értelme hogy itt van,aztán ránéz a hasamra ,megfogja és mosolyog...És BOLDOG.És én is boldog vagyok hogy ilyen jo anyosom van :o na megyek készitem a reggeleit kis hercegnőmnek.. :P

Kép

Kép
nikianya21

Zöldi :shock: most egész megijedtem!!!
Niki,lehet pont akkor mocorgott mikor te valamivel el voltál foglalva,és nem arra figyeltél,szerintem ne aggódj nincs ott semmi baj.Meg az is lehet hogy akkora pocakban jól elfér és nem is kell nagyon mocorognia. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush: Naaaagyon tutik a képek! Az a fehér cicccaaa, húdemegdögönyözném! :P
A pocakodról: namost, ééééén határozottan ugyan olyan formájúnak látom, mint az enyém, olyan kis "hegyesnek", úgyhogy ha engedek a boszi énemnek, akkor szerintem kukis van odabent. :lol: (Naéspersze a régi öregek is ezt mondanák... :D :D :D )

Vera: Megy a drukk, hogy ne "nőjön ki" az a kukac! :D (szerintem nem fog amúgy :lol: )

Zöldi: jajaja, az biza! :( A környéken megnéztünk már vagy 6-8 hasonló házat (szó szerint a környéken, a környező utcákban), ilyen-olyan állapotúakat, egyik sem volt több 17-nél (átlagban 16-17 körül vannak, állapottól függően), így ez egy hm...hmm..."kissé" fel van értékelve..... :roll:
De vki megsúgta, hogy van esélyünk, így ha ma a férjem tud egyeztetni időpontot a tulajjal, akkor teszünk ajánlatot... Aztán meglátjuk, mi lesz....
Szorítsatok nekünk, lécciléccilécci! :oops:

Niki: Pont olyan 2 napja nekem sem ficánkol annyit kajálások után, mint előtte... :roll: Biztos megviseli szegénykéket ez az összevissza időjárás...
bébic

Susy!
Nagyon helyes a pocid! Hát én alapból nagyobbal indítottam. :oops:

Sinaszi!
Milyen hamar kaptatok időpontot. Csak polgári esküvőtök lesz? Templomit nem is akartatok?

Bébic!
Szorítok a házhoz nagyon! Mi amikor megtaláltuk álmaink házát, 5 millával drágábbért hirdették, mint amennyiért végül megvettük. A szomszéd nénitől kaptunk egy fülest, hogy mi a legalacsonyabb ár, amiért még eladnák. Na azt bemondtuk pofátlanul. És bejött! Ha nagyon el akarják adni és nincs más komoly érdeklődőjük, akkor úgy is elfogadják az ajánlatotokat.

Mush!
Nagyon szép helyen nyaraltatok! És a pocid vetekszik Susyéval.

Harivera!
Szorítok, hogy később se lássatok kukacot!

Nikianya!
Sarmonnak igaza van. Lehet, hogy észre sem veszed, amikor mocorog, mert el vagy foglalva közben. Ne stresszelj!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Bébic! Minden pozitív energia Felétek irányítva! :)

Berni! Szerintem azért kaptunk ilyen hamar időpontot, mert a VII. ker. házasságkötő terem befogadóképessége összesen 15 fő. Gondolom, hogy aki nagyobb esküvőt tart, az inkább más termet néz ki... Egyébként előre megbeszéltük apafejjel, hogy ha lehet, akor 2008.08.08-ra kérünk időpontot. Kérdezte az anyakönyvvezető, hogy gondoltunk-e valami konkrét napra. Amikor mondtuk, hogy erre, akkor kérdezte, hogy az milyen napra esik. Mondtuk, hogy péntek, erre ő közölte, hogy pénteken nem esketnek. Aztán megnézte a határidőnaplóját és azt mondta, hogy ez az egyetlen péntek, amikor mégis...

Mush! Nagyon szupi képek! Pocak kerekedik!

Én egyre határozottabban érzem minisina mozgását... :)

Zöldi! Én már az első szótag leírása után kaptam a rosszpontot!!! :evil: Szóval a rosszpont csak nekem jár!? Amúgy elfogyott!
Vendég

Berni: Kösziköszikösziiiiiiiiiiiiiii, el sem tudod képzelni, hogy megnyugtattál! :lol: És visszadtad a hitem abban, hogy ez igenis lehetséges! (Én hajlamos vagyok nagyon pesszimistán hozzáállni a dolgokhoz, a férjem már meg is dorgált, hogy ne negatívkodjak itten, a korábban kinézett álmaink lakását is azért vették meg előlünk, mert én azt hajtogattam, hogy úgyisúgyis elviszik... :oops: :oops: Itt is azon aggódom most, hogy megvan-e még, aztán ha igen, akkor azon, hogy rábólintsanak az ajánlatunkra....már annyi mindent megálmodtunk oda a férjemmel 1 hét alatt :lol:)
Itt az ő ismerősüktől jött a füles, bár árat nem tudunk, csak annyit, hogy nem csak ezt az ingatlanjukat árulják, több árából akarnak majd egyet venni, így bízunk benne, hogy lesznek annyira rugalmasak, amennyire mi szeretnénk (illetve a mi pénztárcánk :P)...

Sina: Már érzem is és gyűjtöm szorgalmasan, köszikee! :lol: :wink:
08.08.08. ez nagyon jó! :lol: Akkor köztünk majdnem egy év lesz, nekünk 08.18-án volt tavaly. :D :D
És neked milyen, amikor mocorog? :D
bébic

Ja! Egyébként csak polgári esküvő lesz, mert apa már egyszer "elszúrta" az életét. Ennek tudom be, hogy ennyit hezitált az újabb nagy döntésen! :D Az első házasságakor volt templomi is... És én sem vagyok megkeresztelve... Így maradt az egyszerű, gyorsan legyünk túl rajta szertartás! :lol:
Vendég

Bébic! Eleinte csak alig éreztem valamit, csak ha az ágyban feküdtem és nem mocorogtam, akkor vettem észre. Akkor olyan volt, mintha finom hullámok lennének belül és azok érnének a pocakomhoz. Néhány napja ez egy kicsit erősödött. Nem tudom pontosan leírni. Mostmár ülve, állva is érzem. Nem erős, de tisztábban érzem, mint előtte. Mintha finom maszírozás lenne ott belül - nagyon finom!!!

Egyébként ment a privi, Bébic!
Vendég

Tegnap bejelentkezett a picurkám! :) Most tutira őt éreztem (5-szor is!!), ez már nem kérdés. Az orvosomnak is írtam gyorsan, ő is azt mondta, hogy lehetséges. Azóta nem éreztem sajnos, de akkor percenként kis mozgolódás, bögdösés volt. :) Olyan édi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Üdv a bébimocorgók táborában! :D
Vendég

Sinaszi!
Hát ez a 08.08.08. tök jó! :-D Így Apa is könnyen megjegyzi a házassági évfordulótokat. :-D Amikor azt írtad, hogy augusztus 8., le se esett, hogy az ilyen jó dátum!

Bébic!
Csak semmi negatívoskodás! Tessék optimistán állni a dolgokhoz! Tudom milyen az, amikor az ember eldöntötte, hogy neki az a ház kell és punktum! Mi is ezt éreztük! Tavaly december elején néztük meg a házunkat először és idén április végén költöztünk be. Nem volt meg a használatbavételi engedély, bár a ház kb. 10 éve épült. Az építési hivatalnál 3 hónapig tartott a procedúra, mire kiadták az engedélyt... Szóval kiböjtöltük rendesen, hogy a miénk lehessen, de nem adtuk fel!

Kép
Kép
lbernuska

Sina: privi vissza!

Aida: akkor ő jó korán jelentkezik, máááázlista!!! :lol:

Berni: :shock: 10 éves háznak nem volt használatbavételi engedélye, ehhh, ez marha jó.... És hogyan derült ki?
Ennek lehet, hogy nekünk is érdemes lenne majd utánanézni? :roll:

Hívott a férjem, még megvan a házikó (pufff, egy kő a szívecskémről :D), délután megyünk kiteríteni a lapjainkat! :P
Én vállaltam magamra a fapofa szerepét (azt mondta a férjem, ő egyszerűen nem képes alkudozni), mostantól készülök a szerepemre! :wink:
bébic

Bébic!
Nálam ez szakmai ártalom, hogy mindennek utánanéztem a házzal kapcsolatban. :-D Lakásnál elég a földhivatalnál kikérni a tulajdonlapot, azon látod, hogy tehermentes-e. Családiháznál viszont a helyi építésügyi hivatalnál tudsz utánakérdezni az építési- és használatbavételi engedélynek. Ha megveszed úgy, hogy nincs meg valamelyik, akkor megütheted a bokád: büntetést már rád róják ki, no meg az engedély beszerzése is belekerül pár tízezerbe (jó esetben). Nálunk azért nem volt meg, mert az építéskor a tervező azt ígérte a tulajnak, hogy ő mindent elintéz a hivatalokban... laikusok! Délutánra sok sikert!!! Ügyesek legyetek!!!

Aida!
Tök jó, hogy már te is érzed a babát! Én amit eddig éreztem, arról nem bírtam eldönteni, hogy mi volt... :-(

Kép
Kép
lbernuska

Berni: nagyon szépen köszi a jótanácsokat, észben fogom tartani! És mivel úgyis itthon vagyok táppénzen, ha úgy adódik, utána is fogok ennek járni!
Igyekszünk, rajtunk aztán nem fog múlni! :lol: :P
bébic

Bébic!
Az árból meg tényleg alkudjatok egy csomót, mert igaza van Zölddinek, a 20 milla egy 60 m2-es házért az horror! A környéken milyen árak vannak?

Kép
Kép
lbernuska

Berni: hát, 20-ért egyet sem láttunk, az tény. :) Ez elég kirívó, szerintem nem is gondolják komolyan. :P
Hasonló házikók vannak a környéken olyan 16-17 millióért, állapottól függően.
bébic

Nikianya! Ne aggódj, ha nem minden nap érzed a mozgásokat. Ez tök normális.

Bébic! Még mindig hasjósolsz? :lol:
20 milláért simán építhettek egy 100 m2-est! Jól gondoljátok meg!

Sina! Nekünk is 4 fős volt a polgári, utána átmentünk a szomszéd krimóba, és áldomást ittunk magunkra.
[quote]A írta:z első házasságakor volt templomi is
...nekem is, és most is lesz! :lol:

Aida! Jeeee! Csinálj szines táblááááát!

Berni! Én is még a nemtudomeldönteni-k táborába tartozom bébimozgás-ügyileg.

Kép
zölddisznó

ó,én majd elalszom egész nap... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Igen, ő egy hamar bejelentkező kismanó:) bár ilyen soványka anyuka mellett nem csodálom. :D

zöldi: Oké, meglesz a tábla. Priviket kérek, kinek milyen nemű az apróság. Sajnos most nem követtem.. bocsi. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Először írok, aztán utána olvasok az elmúl napnak!
Szóval megvolt a 18. hetes UH. Hát nem estem hanyatt a dologtól.
Egyrészt csúszás is volt. Másrészt ez miatt mindenkit hamar kiszórtak. Amúgy biztos minden rendben! Az AFP-s papírt meg sem nézte. Így fogalma sem volt róla, hogy az rossz lett. Nekem olyan kapkodósnak is tűnt. Nemét is megkérdeztem, de azt mondta nem látja, meg különben is így is úgy is megtartjuk nem????
Szóval most rossz szájízzel távoztam! Így egy kicsit sem bánom, hogy Pestre kell menni kontrollra. Mert a Schöpffiről jó tapasztalatom van. Bár eddig a Tbányai kórházról is az volt. De hát most nem az én dokim vizsgált!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?