sziasztok!
Eperke
cipő-téma: még mi is csak a mamuszos korszakban vagyunk, mostanában szoktam ráadni egy bőrbakancsot, amikor kimegyünk, úgyhogy még nem vagyok kompetens.
dádázás: szerintem most csak utánoz Téged, nem bántani akar! Ha mindig mutatod Neki, hogy simogasson, és mondod, hogy az neked fáj, akkor előbb-utóbb abba fogja hagyni, nem? persze, csak tipp, de gondolom, ezzel már próbálkoztál....
Csige
de jó, hogy jól vagy, és a kontrollon is minden rendben volt! HÁt, tényleg épp ideje volt már, fene a pofájukat!!!
jajj, olyan jó olvasni, nálunk is hasonlók mentek nem régen!!! Ügyik vagtytok
Mi épp elkezdtünk fordulgatni és fogzani is!!! huh!!! Most rendeltem gyorsan borostyánláncot, mert eddig halogattam....
Azt hittem, van még időm... de alul kibukkant a két kis metszőfog, tök egyszerre!!
Tücsök
Nem semmi vagy!! Gyönyörűek a babákok!!!!! Hú, akkor gyors szülésed volt!! De azért apinak igazán szólhattak volna!!!!!!!
Tényleg, ha egyedül vagy, hogyan oldod meg, ha egyszerre mindannyian Téged akarnak?????
Zsigi most kezdi, hogy állandóan velem szeretne lenni, és ha kimegyek a helyiségből, már óbégat...
És be kell vallanom, baromi nehezen viselem, ha sír vagy nyöszörög.... Pedig tudom, hogy jól el lehet rontani a dolgot, de fogalmam sincs, mi a helyes.... Valahogy az ösztöneim sem működnek kiszámíthatóan, összevissza csinálom...
Régen izzasztott meg ennyire feladat (nem testi), hogy azt sem tudtam, hogyan kezdjem a megoldását......
Azérezazanyaságnemisolyanegyszerűűűűűű