Új privát üzeneted érkezett!

Lassan aktuális lesz... Hogyan készültök az 1. születésnapra?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Csillag,szerintem jó a kendő,nekünk olyan van ami elöl sildes sapka hátul kendő :)
Hogy viselte Geri az oltást?

Nklari,én már megtanultam visszafogni magam(házimunka) vagy jobban osztom be az időm,nem is tudom (de én nem főzök,és mivel diétázunk,nem is sütök rég)
Gyomrom köszi újra a régi,szerintem migrén volt :((

Bettinyó,barátnős nap szuper!!! Képzeld Miki pénteken Pestre megy,tegnap nyögte be,ha időben szól meglátogattalak volna :? :? (de így már megbeszéltem barátnőmmel pont péntekre,és hetek óta nem láttuk egymást) ááááh.
Fodrász:ismerős!! :evil:

Ircsi,Virginia,ááá,szuper. Az egy csodás világ lesz. Irigyellek.Az közel lesz a tesóidhoz?
Szülinap:de jó téma!! Mi pont nyaralni leszünk,így ott lesz tartva,6-osban(barátnőmékkel) túrótortát fogok csinálni,abból ehet is meg sitty sutty kész is van,és ha minden igaz jön az említett fotós (ugye ő Balcsin lakik)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Boldogságosságos

Kép

(avagy:végre alszik? :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: nemáááááááááár, tök jóóó lett volna :(

Ircsi: hajhullás elleni tipp: Varga hajcsepp. Szülés óta használom, elkezdett 2 hónap után hullani de meg is állt pár héten belül. Azóta folyamatosan nyomom, hetente 2 alkalommal hajmosás után a fejbőrre. Régi fodrászom ajánlotta, nagyon jó.

Szülinap: még nem tudom, biztosan gyártok valami tortát babakivitelben :D

nkári: pörköltből jöhet a sertés, a marha, mindegyik szaftért remeg a gyerekem. Doktor néninknek még a végén igaza lesz, hogy Korinnám akkor kezd el majd igazán enni ha az első szál füstölt kolbászt megkaparintja :lol: :lol: :lol:
bettinyo

Évi, nagyon jók a képek! Tetszenek a közös képek! :lol:
Na és ez a színvilág nagyon bejön nekem….

Ircsi, hát nem rossz helyre mentek.
Tengerpart, napsütés és az egyik kedvenc sorozatom is ott játszódik Royal Pains.:))
Na majd egyszer meglátogatunk titeket…..
Nektek összejön a családi szülinapozás kint a családdal?
Ja és drukk a kistesóhoz, Hajrá fagyibabák!

Limo, az ahogy Berci a konyhát pakolja eszméletlen!

Csibuc, hát tényleg szuper napod volt... :lol:
Remélem, a férjed már szerencsésen hazaért.

Ez tényleg jó téma….
Nálunk a szülinapozás szombaton lesz (aug.6) Lili aznap született.:)) De persze az enyémet is akkor fogjuk ünnepelni (aug.2)
És itthon lesz az egész család! Nővéremék már meg is vették a jegyet. Egy jó nagy kerti-party lesz. Vettem már rá kint egy-két dolgot lufikat, feliratot, asztalterítőt stb… minden vicces dolgot. Szerencsére pont a lány 1 éves dolgok voltak leárazva 1$ volt darabja.

És férjemmel beszéltem, ha nem jön közbe semmi, akkor lemehetünk Pécsre. És akkor ott lennénk egy hosszú hétvégét. :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

Woody, családi kertiparty, de jól hangzik. :D

Valami ilyesmi lesz nálunk is. Csak egy héttel később. Mondtam apának, hogy engem nem érdekel, hogy mikor megyünk haza és mennyi időre, de a Boti 1.szülinapját otthon akarom ünnepelni a családdal.

Ircsi, Virginia, :D szép és jó környék, én Marylandbe éltem anno 1 évig, de jártunk kirándulni arra többször. Biztos tetszeni fog.

Mi meg most azon gondolkozunk, hogy Németországba kéne átköltöznünk. De én egyáltalán nem beszélek nemetül, Tomi is csak keveset. Ez úgy elég gáz, nem?

Csillag, én is vékony kis vászon kalapokat vettem Botinak nyárra, szerintem tök aranyos benne. Ő is kopaszka, vagyis kevéshajú, meg szöszke is. :lol:

Már napok óta meg akarom kérdezni, de mindig elmarad, ismeri valaki az injekciós fogamzásgátlót, esetleg tapasztalat, nem tom a pontos nevét. Kéne valami, gyógyszer nekem nem ajánlott, spirálom már volt, nem jött be. Kistesót pedig most nagyon nem szeretnék. :? Ezt ajánlotta a háziorvos, kérdezgettem róla, de nem mondott túl sok infót. Annyit tudok, hogy sárgatest hormont tartalmaz. De nekem ez olyan "durva", hogy egy injekció 3 hónapig védelmet biztosít. :shock: Vagy olyan is van, amelyik egy évig. A neten vegyes a vélemény, van akinek bejött, van akinek nagyon nem. :(

Mennem kell, hiányol a törpém.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Woody,pécsi hosszú hétvége :wink:

Ircsi,neked akartam még,tök szép a hajad,ne vágasd le!!!

evilany

Klári
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... ekcio/5867
Én biztos, hogy nem adatnám be magamnak :oops: :?

Betti
Hát adj már annak a szegény gyereknek kolbászt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Évi
Hajvágás: a végéből kellene levágatni, kezd nagyon töredezni :cry:

Szülinap
Én is szeretnék olyan igazi, nagy szülinapot Chloenak. Azt még nem tudom, hogy itthon lesz, vagy a világ másik felén...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Huhh, Ircsi, köszi. :shock: :( A doki ezek közül csak annyit mondott, hogy ne adassam be ha szeretnek gyermeket a közeljövőben és hogy a vérzés előfordulhat hogy elmarad vagy rendszertelen lesz. :?

Botikam ma extra nyügös. :( De komoly baja biztos nincs, mert felemelés hatására elmúlik... :wink:

Klári
nklari80

Hmmm,kisütött a nap, kihalt a fórum! :(
Szép napot mindenkinek!

Nem tudjátok, Rékus már jól van?

Klári
nklari80

nklari: nem halt ki, csak mindenkinek kis törpeterminátor lett a babója :D Enyém gyerek ma délelőtt annyit jött-ment hogy csak győztem kapkodni a fejemet. Most betettem a kiságyba hogy aludjon egy kicsit, de már áll az ágyban és nevetgél...

Megyek fogorvoshoz délre, délután majd még benézek.
bettinyo

Sziasztok!

Végre idejutok kicsit.

Csütörtökön hazaengedtek minket, még a széklete nem volt tökéletes, de nem hányt, s a folyadékbevitel is megfelelő volt.
Itthon gyorsan mostam, fertőtlenítettem, ágyat húztam, stb, mert ugye ez a vírus napokig eléldegél a tárgyakon.
Nagyon aktív lett a kisasszony, s mint egy éhenkórász tátogat, s hihetetlen milyen vircsaftot kiver a kajáért :D

Tegnap este adtam neki tejpépet, hát frankón hányt kétszer...
Másodszor álmába,bealudt az ágyunkon, még fürcsi előtt.
Nem is ébrdet fel, hogy hányt, na akkor aztán irány fürdetni, meg mosni, felmosni, fertőtleníteni mindent....
Este nem mertem a szobájába vinni, inkább (ne nevessetek) , szétvágtam kukászsákokat, összeragasztottam, bevontam vele az ágyamat, s arra tettem egy plédet, ha beleset van, csak plédet kelljen cserélni...de hál égnek nem volt :D

Ma voltunk kontrollon, azt mondták, jó állapotban van, nem mondtak a hányásra semmit.

Röviden ennyi, most megyek, mert szétpakolta a lakást....
Majd még írok!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Klárika ez jó hír...reméljük már nem sok kell-és Rékus teljesen felépül!!!!

Törpeterminátorok...milyen igaz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Klárika, örülök hogy Rékus már jobban van!!!

Bettyino,
tudom, tudom. Itt is van egy. :wink: :lol:

Ezt a kisautót kapta Boti névnapjára. Ma végre jó idő volt, ki tudtuk próbálni. Nagyon élvezte.

Kép

Klári
nklari80

Bekukk
Most értünk haza,gyors iramban etetés,fürdetés,altatás...
Egész du.unokatesómék kertjében voltunk és ezt rendszeresíteni is fogjuk a nyárra!

Megkaptam a fotós képeket!Feltettem picasara!
http://picasaweb.google.com/kiskopefoto

Ezt nézzétek

Kép

Kép

Kép

Clarika,remélem most már rendben lesztek!!!!

evilany

Ja,azt hiszem még nem írtam,a héten a rossmannban akciósak a saját márkás gyümik(199 ft) és a tejpépek(585 ft pl.a nestle)
A Müllerben a Hipp tejpépek 595,a Hipp bébiételekre 15% kedvezmény
DM-ben pedig a Pampers keménydobozos 132-db-os 6500 ft,az 200 pont beváltásával(15% +25% kedvezmény)4000 ft,30 ft/db

evilany

Évi!
szuper képek, ügyes a csaj, de persze döntő az "alapanyag" :lol: :D .
Ilyen szép sorozatot én is szívesen csináltatnék, csak az a baj, h nem tudom ki van ilyen ügyes fotós a környéken.
Mennyi idő alatt vesz fel egy ilyen sorozatot? és mibe kerül? JÖhet püben is. Csak a viszonyítás kedvéért kérdeztem.

Készülünk nyáron vmelyik magyar nagyvárosba a kölykökkel, én szívesen mennék Pécsre :D Lehet, h júli lesz, de lehet, h aug. Jó lenne a pécsi csapattal találkozni....

Ircsi! szülinap: még messze van :lol:. Örülök, h épp itthon lesznek a tesómék. Még nem tudom, h lent, nyaraláskor ünnepeljük-e meg, vagy ha hazajövünk. Mindenesetre nálunk szokott lenni általam készített torta 8tej és tojás mentesen még nem tudom mmi lesz, rizstejből puding torta???), meg ünnepi vacsi, családi összejövetel, ajándék, éneklés....

Virginia: mindig csodálom, aki így földrészeket tud odébb költözni, sőt irigylem is, és nem csak a profi nyelvtudást, mert az még csak-csak felszedhető, hanem a bátorságot, a rugalmasságot, nem tudom érted-e. Lehet, h csak én vagyok ilyen röghöz kötött :oops:
(bika szülött :lol:). pedig földrajz szakos vagyok, és utazni szeretek, és van olyan hely, ahol hosszabban is szívesen tartózkodnék. Lehet, h ez is másképp alakul, ha anno nem dobják végül vissza az 1 éves fr ösztöndíjunkat :( .
szóval grat hozzá, és remélem nagyon jól sül el.
Arról van már vmi elképzelésetek, h nyáron mikor jöttök, és jöttök-e Bp-re?
Fagyi babák :D hurrá, vigyétek csak, azt hiszem Clo mellett a legnagyobb kincsek, amit elvihettek, hajrá!

Clárika! Szegény Rékus! Nagyon lefogyott? (hát ráfért, haha :lol:) Az már jó hír, h van étvágya. (enyémek ilyen hányós cuccból kilábaláskor nagyon szeretik az almás-répás-banános Kubut).
Jobbulást!

Csillag! Örülök, h ügyi lett a fiú. refluxával mizújs?

Nálunk:
Bébizene, amire keddenként járunk:
Nonó egy kabaré, ő ritmusra rázza magát, meg taapsikol. Igaz Joni meg múltkor hangosan "énekelt"
:D :lol: Nagyon röhögtünk rajta.

Voltunk ma Dévényen, bent az oktató központban. Érdekes volt.
Joni is többet mozog, de még kell menni. Igen, több olyanról is tudok, akinek 1-2 alkalom is elég volt, sajna nem mi.. :(. Anno Eszter lányomnak sem volt elég, de amikor most készül a kis aerobic(szerű) bemutatójára, meg szólnak, h vigyem a nagyobbakhoz, vigyem táborba, stb, mert ügyes, akkor látom, h megérte akkor. szegény Jonó is tiltakozott egy sort, amikor vége lett és felvettem , akkorát sóhajtott, nagyon cuki volt :D
Utána megetettük őket (anyámmal voltam), aztán falafeleztünk, meg fagyiztunk egyet, vmi nekünk is jár
:lol:

Jaj, utálom ezt az évvégi izét, ráadásul a nagyot most kell megrugdosni, h vmi használható bizonyítványt produkáljon, én meg ezt utálom, utálok számonkérni, meg ilyenekkel piszkálni vkit. tanárként is utálom, utálok feleltetni, vizsgáztatni, dogát iratni, vhogy mindig az az érzésem, h én elmondom, megtanítom, ő meg a saját jól felfogott érdekéből tanulja meg, ne, azért, mert én számon kérem. (hülye egy tanár, mi?? )

Holnap Jonival fülészet kontroll, aztán már jön is a jó kis sűrű hétvége.

no, megyek, csak este kidőltem, most ébredtem, de gyorsan alszom még, amíg hagynak:C
claire

Jó reggelt!

Clárika
Remélhetőleg, minél előbb teljesen egészséges lesz Rékus és vígan pakolja szét a lakást! :wink:

Klári
Szuper járgány :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti
Mi volt a fogorvosnál?

Évi
Szuperek a képek! Tomiról nehéz rossz képet csinálni :wink:

Claire
Jó lehetett a zenefoglalkozás :lol:
Chloe is tudja rázni a pelenkás fenekét :lol: :lol: :lol:
Nyár: még képlékeny, csak tervek vannak... júliusban mennénk szabadságra, akkor mennénk családozni, aztán aug-ban mennénk Mo-ra (ciklusfüggően, és hogy sikerül-e felébreszteni az eszkimókat :oops: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,eszkimók,ébresztő,hajrá hajrá!!

Claire,Kubut már ihatnak?(akkor kap Tomi is)
Képek:1.5-2 óra volt,de inkább csak azért mert bealudt,az elején a házukban a vendégszobából kialakított "műteremben" majd a parton,ott lett volna sok ötlete de Tominak csak 1 volt,az alvás
:lol: a képek ingyen voltak,saját kedvéért gyakorlás szinten fotózza végig a (másik)fórum összes babáját :)
Most nézegetem melyikeket hívassam elő.

Ma barátnős nap lesz,Miki csak este jön.Utána meg hétvége végre :wink:
Remélem az eltűntek is jól vannak!!!!!!!

evilany

Évi
http://www.kubumaci.hu/kubu-italok
Én ez alapján simán adnám...én szerettem... :lol: :wink:

Mi hétvégén babanézőbe megyünk. Salzburgban a barátnőmnek megszületett a 3. kisfia :lol: :lol: :lol: :lol: (lombikoztak ők is)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! mi Balatonon leszünk júli utolsó-aug első hetében, a nővéremékkel. meg a gyerekek táborait tudom a nyár elején, a többi képlékeny, úgyhogy értesíts légyszi, ha tudsz vmit!
Eszkimó szezonhoz drukkolok, hátha a meleg nyár megteszi a hatását :D .

Barátnődnek gratula, a bébihez is, meg a procedúrához is. Múltkor néztem a Koncz dr-ról egy filmet, meg 4 párról, hát le a kalappal....
No, ahova mentek, onnan nincsenek messze a tesómék, Metz.
Jó utat, jó időt, és szép hétvégét hozzá.
Ja, és nézegessél sok szép újszülöttet, nagyanyáink szerint az jót tesz!!

Évi!
Én is, én is, rajtunk is gyakorolhat, főként a gyerekeimen :D .

Kubu: a picik még nem kaptak, mert nem volt ilyen nyavalyájuk, kopp, kopp, meg náluk az ivás lényege a szopi :D, de a nagyobbaknak elég hamar adtam, és most is kérik, ha ez a hányós izé beüt. Ki kell tanulmányozni a cimkéjét, nincs-e benne olyasmi, amit még amúgy nem adsz. cukor tuti van, de az ilyenkor nem árt.

Ezenkívül jól kipucolja őket az aloegél, azt a kicsik is kapnak már.
de az nem olyan fincsi :( . a kubu előnye ilyenkor, h sztem elég sok tápanyag van benne, ha már az megmarad a kölyökben, akkor sínen van a történet, nem szárad ki, nem hal éhen, és össze tudja szedni magát.

Van az a patikai rizsnyákos franc is, de azt pl sosem itták meg :(

Mindjárt jön a hangya-darázs-stb irtó, aztán megyünk fülészetre, szóval majd estefelé jövök! Szép napot nektek! :lol:
claire

Ezen a kubus honlapon (itt szoktak "kubuzni" a gyerekek) :oops:
szóval nem látom az alma-banán-répa összeállításút, pedig hányós betegségnél pl az őszis nem az igazi. Azt kivonták volna????
:evil:
claire

Ircsi: babanéző.... :) ez akkor rátok is jó hatással lesz :) Doboz gyerek :) édeske... és a megyünk a fagyibabákért mondat... most olvastam fel uramnak... tisztára elérzékenyültem :) :oops:

Évi: annyira szépek ezek a képen, és nagyon szuper h nem kellett fizetni érte, mert azért nem kevés egy ilyen fotózás.... Jaj, kis Tomika, anya tervez, Tomika meg dönt :) És Ő aludni akart :)

Nklári: Boti - járgány nagyon jó :) Költözés h h Németbe? Fogigátló: hát, mi a természetest alkalmazzuk...:oops: ... eddig bejött, de mondjuk én nem vagyok az a könnyen teherbe eső... ezért nagy szájjal tudom mondani...hogy szerintem, ha én nem szeretnék gyereket, akkor tudom úgy csinálni, hogy ne legyen... de ez csak személyes tapasztalat... magamon kísérleteztem ki :)))))))

Claire: jjaa, jön az év vége... és igen, gyerekek már fáradtak.. jön a meleg, már lazítanának, de a buta dolgozatok meg most vannak... Én is kértem időt Dévény-re....

Bettinyom ( Csibucka): fogorvos? jajaj, a jövő-menő emberkék :)))) Kis pöris-gyerek :) de a lényeg h jól van már és eszik :) én anyum szeritn 8 hónaposan töltöttkáposztát reggeliztem tej helyett! :)

Clárika: egyáltalán nem butaság a zacsi dolog, sőt, el is raktároztam, ha véletlen ilyen lenne nálunk.... remélem nem.... Rékus, szegényem, na akkor most lehet tömni :))

Woody: dejó lenne ha tudnátok jönni Pécsre :) Na igen, anyukák csak óvatosan, mert babók már hipp-hopp ott teremnek, ahol nem is gondolnánk :) lassan bemászik a kádba melléd :)

Sucer: egen, GErgő nem az a vékonyka... (apjára ütött a vastag combikkal).... május 10én volt 8300 gramm és 69,5 cm! Szóval kis Zsirike :)) remélem , hogy jobban fog fejlődni, de tudom , a 3 hét betegség azért kissé lelassította...

Csillag: Gergők a kis soványak :) lassan én Gergőm is annyi lesz :) ...

Limo: jaj, mennyire dolgozik a kis drága, tisztára belefeledkezik! :)

Bátyusék helyzet: kedden délelőtt, 3 óra alatt "megszülettek" az ikrek... asszonyka azóta is kész van... de tartja magát, előre néznek, a jövő talán szebb lesz!!!! Szorítok nekik nagyon!

Bergő: forog oda-vissza, de ezt én kevésnek tartom, tegnap kértem időpontot egy Dévény-is nőtől... június 1én nézi meg Gergőt, addig persze még fejlődhet, de hát már kúsznia kéne, meg 4kézláb ringatózni....

Kép ----> a bizonyíték, hogy nem rám hasonlít :)

Kép ---> cejelmem....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: rendetlenkedő fogat rendbe tette a doki bácsi, nem volt semmi kellemetlenség. Jövő csütörtökön folytatás, van még mit rendbe hozni. Barátnődnek gratulálok!

clárika: lehet hogy Rékus is beindul a töménytelen mennyiségű kajálással, mint az én gyerekem :) Hamar behozza majd a lefogyott dekákat...

mares: sajnálom a picúrokat :cry: :cry:
Nagyon édes a kisfiad, a dévényesről meg majd írj hogy mit mondtak.

Évi: nagyon tündériek a képek, ügyes volt a fotós :)

nklari: nagyon szuper a járgány. Most lett jó idő? Gyermekem keresztanyja is Angliában él, nyaranta mondja is, hogy ha már 25 fok van az szuper melegnek számít :)

woody: igen haza a párom, hajnali 2 körül fordult a kulcs a zárban :( Pécsi szülinapozáshoz lehet hogy mi is csatlakoznánk....

barbcsi: mi a helyzet Veletek, Tomi kezdett már az új helyen? Bencével mizújs?

Dia: ???

melisch: ???
bettinyo

Claire,köszi.

Ircsi,jó program!

Mares,ikrek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: elmondhatatlanul sajnálom.

Fotó:szépek!!
Hogy mit KÉNE Gergőnek és mit nem,én már túl vagyok ezen,Tomi most KEZD négykézláb ringatózni!!Kúszik hátrafelé,ezen kívül ha a közelében vagyok és tud mibe kapaszkodni,áll fel vigyorogva...evvan
:lol: :lol:

evilany

Mares,
nálunk a természetes fogamzásgátlas eredménye Botika. :lol: :lol: Úgyhogy most valami biztosabbat szeretnék. :wink:
Németország/Auszria, közelebb van, gyakrabban tudnánk hazamenni és "európaiak". Most ez lehet hogy hülyén hangzik, de az angolok nem azok, ők angolok, teljesen más világ. Több mint 4 éve élünk itt, jó lenne mozdulni.
Nagyon aranyos Gergő. :lol: szerintem se izgulj azon hogy mit csinál meg mit nem, majd beindul, ha eljött az ideje.
Nagyon sajnálom a babucikat. :cry:

Bettyino,
fogorvoshoz sok sikert. Huhh, de utálom. :( Pedig nekem is muszáj lesz elmennem...de ezt az egyet mindig halogatom. :? Időjárás, na, ez a másik ok, amiért már mennénk innen, állandóan borús vagy esik, fúj a szél. :( tegnap végre jó idő volt, ma már megint az átlagos vacak.

Évi,
Jó barátnőzést mára!

Ircsi,
nektek pedig nagyon kellemes hétvégét!

Klári
nklari80

Sziasztok

Évi
Nekem a doki ajánlotta a kubut most, h adjam Rékának, úh szerintem kaphatják már.

Sucer
Nem, sajnos nem jött haza, egyedül voltam végig, csak jövő hét végén jön haza!

Klári
Ma beszéltem párommal, s mondta, hogy most tetszett neki, Anglia, de a favorit az Németország.

Ircsi
Szívesen költöznék én is valahova innen.
Nekem valahogy olyan "elérhetetlennek" tűnik.
Nehezen változtatok, annak ellenére, hogy vágyok rá.

Mares
Jaj, nagyon sajnálom tesódékat.... nem is tudok most mimást írni.....
:cry:

Csibuc
Bizony beindult.
Magához képest iszonyat zabált:
reggel szopi
1 óra múlva benyomott fél zsemlét
egy óra múlva meg követelt még enni: 1/2 alma + 1/2 banán + 1/2 üveg őszibarack
és ezek után még nézett rá a "elfogyott?" csodálkozós arcával :lol:
Ebédre spenótot kapott (üvegest) s főztem hozzá egy krumplit, hogy tutira elég legyen, hát gond nélkül lecsusszant :shock:
Vettem neki gabonapépet (3 gabonásat) azt kevertem vízzel meg egy fél üveg őszibarackkal, ez is eltűnt ...
Harmadannyit nem ettem ma :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nklárai: elnézést, nem akartam akkor butaságot mondani, csak én tudod ismerem magamat, és Gergő is igen célzott-irányított "befecskendezés" eredménye nálunk Gergő kiegészítve hőmérőzéssel ( uram mindig aggódott, hogy ráharapok a higanyos mérőre aztán övzegy lesz... )... meg vitaminok, meg teázás... most kicsit rafinálkodtam ebben a hónapban, de mivel a bal petefészkem szurkál, meg minden, és kedden kell megjönnie, sztem meg is jön...

Évi: barinőzés milyen volt?? Tudom, h nem kéne paráznom, meg 3 hetet beteg is votl, jól lemaradt... de legalább megmutatom a hölgynek az a kis bénán tartott lábújjjacskát is :))))

Bettinyom:júnisu elsején megyek vele, mindenképpen beszámolok!

CSAJOK, KÁNIKULÁT H BÍRJÁTOK??? SZEGÉNY GERGŐ , KIS DRÁGÁM, ÚGY IZZAD :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika: nekem vannak itthon ilyen gabonás meg vaníliás pépeim, szívesen átadom őket! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok
Mares,ja,igaz,a lábujj miatt is jó lesz.

Tegnap a védőnőtől engedélyt kaptam sapka nélküli(napernyős)és zokni nélküli sétűkra :) Mármint Tominak :lol: :lol: bár én is mehetek úgy :)
Most gyors reggeli majd Müller,interspar,barátnő,délután zumba...

evilany

Jó reggelt!

Esti békák kuruttyolását a reggeli madárcsicsergés váltotta fel, Töjpém még aluszik, tudja Ő, hogy mi a rend :)... előbb anyának kell magához térnie :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cajok: tegnap voltam a Budai vámos tecso-ban, és a NESTLE gyümiknél 1et fizet kettő kap van, 315ért kapsz kettőt! Én vettem párat, mert vilmoskörte is volt és azt imádja Gergő :) meg a 6 hós husis Univer kaják is olcsóbbak, azt hiszem 225 , de nem akarok hülyeséget mondani, mert azt nem vettem...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok sokat írtatok én meg elvagyok havazva ezen a téren!!!

Clarika rékának jobbulást jó hogy eszik ügyes!!

Évi fotók szépek,kubu Lili imádja el sem akarja engedni a szájától:)jó vásárlást!!!

Mares sajnálom a tesódékat szörnyű lehet:(Lili sem mászik még ha fogom a kezét megy,de mászni nem mászik és nem ül fel magától viszont felálni feláll!!!

Klari szép a kis autó aranyos a kisbogár benne!!

Ircsi nem semmi költözés,de igazatok van babákhoz meg 1000 drukk és jó utat nektek!!!

Clarie nagy család év vége nem lehet egyszerű de ebben van a nagy öröm:)

Betyinyo fogak ügyes vagy én is halogatom nem szeretem,de szerintem senki sem!!!

Tünde Melisch,Barbcsi,Szilvás,Dia???????

Velünk semmi nincs én itthon párom dolgozik nagyon nagyon sokat,még sincs értelme ugy érzem menni nem bír már lassan,de a fizetés elés nyügve nyelősen megy,áhhh soha nem gondoltuk ez lesz.Lili megint taknyos,kevés az IgA szintje ezzel is küszködünk folyamatos vérvételek áhhhhh valaki tuti átkoz minket.....

Kép
bévi

sziasztok!

megvagyunk mi is, csak "hosszúhétvégézünk"... apa kivett két nap szabit, így szerda este óta itt van velünk... :)

Mares tesódék esetét nagyon sajnálom! :( én nem tudom hogy dolgoznám fel...

Clárika szegény Rékus... jól ki lehet éhezve... :roll: zsemlét hogy adtad? nálunk vajasan nagy sláger!!! :wink:

nklari Boti és a kisautó... :wink: :lol: nagggyon cukker... nekünk is jó lenne valami kismotor szerű, amit lehet tolni, de pillanatnyilag úgy tűnik még egy darabig nem lesz...

nálunk :arrow: Zoé kb egy hete megtanult egyedül inni az üvegből... azóta csak leteszem valami jól látható helyre az innijét és kiszolgálja magát... :wink: :lol: viszont annyira élvezi, hogy ezért rengeteget iszik... minimum napi 8 dl tea + reggel-este táp... nem tudom, hogy nem sok-e ez így?!?! nem terheli meg a veséjét? :shock: :roll:

Claire Balcsi 2 hét??? de jóóóóóó!!!! biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat!!! remélem mi is le tudunk majd menni egy hétre...

Kép
gtunde75

Nálunk is nagy hírek vannak: múlt vasárnap egyedül felállt, ma meg kezeit fogva sétál!!Alig hiszek a szememnek!!kép: később, apa újrarakja a gépet

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Bévi! Én a helyedben megmutatnám Lilit gyógytornásznak, dévényesnek pl, mert meg tudják azt csinálni, h totál kihagyják a mászást, de nem jó nekik. Nekem a legnagyobb fiam volt ilyen, megvan később a böjtje, most egyszerűbb segíteni rajta.
Párod-munka-.....sajnálom :( . többre nem futja most tőlem :( :oops:
Nem hiszem, h átkozh titeket vki, próbáld tartani magatokban a lelket!

Clárika! szegény kis picúr, remélem javul!

Évi! A páromnak is tetszettek a fotók!!

Tünde! Nyaralás: évek óta kibérelünk ott egy házat, így mint visszatérőknek elég baráti áron, a nővéremék ilyenkor jönnek haza, és akkor ott együtt nyaral a családom: szüleim, tesómék, mi. (Sajna a párom nem tud soha 2 hetet egyben :(, (én még akkor is tudok, amikor dolgozom, ilyen láblógató hely a tanári pálya :lol:, most meg pláne, én vagyok a gyesen unatkozó kismami. :lol:)

Vki múltkor kérdezte, h állnak össze a napok ennyi gyerkővel, hát egy rövid pl:
Nem tipikus teljesen, mert speci hétvégén használható az apjuk, de tegnap a családot képviselte egy vidéki esküvőn. Szóval reggell kiindítottam (2különböző időpontban) a két nagyot a zenesuliba, apjukat meg a vonathoz. Aztán porszívózás, felmosás (vagy inkább felvakarás :oops: :lol: ), rendrakás, közben ebéd főzés, gyümi a piciknek, aztán ebéd, mosogatógép ki-be, egyebek elmosása, aztán uzsi készítés, egy kalács bedobása a kenyérsütőgépbe, utána úszáson voltunk a picúrokkal (anyám jött), szerencsére a nagyok otthon maradhattak, nagyszülők néztek rájuk). Uszi után haza, addig megsült a kali, és akkor a szokott esti műsor, fürdés, vacsi, stb. Hétvégi bevásárlás vasárnapra halasztva. Hát ilyesmi!
Lehet, h ez így leírva durva, de tulképpen a sok meló és bosszankodás mellett sok örömöt ad, ahogy Bévi jól látta.

A kicsik élvezték a vizet, remélem Joni füle is bírni fogja.

Szép és tartalmas vasárnapot mindenkinek!

:D Claire
claire

Sziasztok,

Babaimado, gratula a felálláshoz! :D

Claire, mint az unatkozó kismami... :D :D de jót nevettem. :D
Az átlagnapod jól hangzik, simán kivitelezhető, ha van min 6 keze és lába az embernek... mit csinálsz addig a kicsikkel, amig főzöl, takarítasz? Mert az enyém gyerek azonnal ott terem a konyhában és kapaszkodik a gatyám szárába. Vagy csak egyszerűen beül a lábam közé játszani... :lol:
Balatonon hol lesztek? Mi Fonyódra megyünk, csak még mindig nem tudjuk pontosan hogy mikor. :? :wink:

Tündi, nagyon kellemes hosszúhétvégézést. :lol: Én nem tom, mármint hogy 8 dl sok e vagy sem, de szerintem ez olyan mint a kajálás, nem tudja túlinni magát. Boti is sokkal többet iszik, amikor a kis csőrös pohárából iszik, mert tetszik neki. :D Viszont tiszta víz lesz a polója utána, mert még nem megy neki tökéletesen. Üveget még nem próbáltam, olyan sportkupakos palackot (vagy hogyhívják azt) használtok?
Kisautó, én is használtan vettem. 8)

BEvi, lábujjad hogy van? Csak annyit tudok mondani hogy kitartás, mostmár csak jó jöhet! Fénykép hercegnődről?

Mares, ne hülyéskedj, semmi gond, nem tudhattad. Jó, hogy te igy természetesen meg tudod oldalni a fogi-kérdést. Utálom a bogyókat, meg ezeket a mesterséges dolgokat. Nekem valahogy egyik se jött be eddig. :oops: Lehet hogy akkor marad a nagycsalád... :lol:

Klárika, párod mit dolgozik? Biztos írtad anno, de valahogy kimaradt. Eleinte nekünk is tetszett Anglia...

Rólunk, még mindig borzasztóak az éjszakáink, nem tudom hogy ez még mindig a fogzás e. Félóránként, óránként felsír szegénykém és alig tudom visszaltatni.

Itt egy rövid kis videó Boti sprinteléséről. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=ASysszGY4mM :?

Klári
nklari80

sziasztok!

[quote="nklari80"] írta:nklari80Üveget még nem próbáltam, olyan sportkupakos palackot (vagy hogyhívják azt) használtok?

neeeeem... sima cumisüveg!

:wink: :lol:
Kép

Boti nagyon édesen közlekedik! :D

Kép
gtunde75

Mares, nagyon sajnálom a bátyádékat…. :cry:
Nagyon-nagyon drukkoltam, hogy ez ne történjen meg velük.

A Gergő képek nagyon édesek, ahogyan átöleli az apját az nagyon aranyos. :lol:

Clárika, örülök, hogy Rékus már jobban van!
Sajnálom, hogy ezt az egészet egyedül kellett végig csinálnod.

Klári, Boti az autóval haláli. Jó nagy járgány!
És a mászás se semmi…

Évi, Tomiről ezek a képek csudaszépek.
És köszi a tippet, voltam is a müllerben.

Claire, bébizene ott pontosan mi van? Nagyon jól hangzik.

Ircsi, hát akkor nagyon drukk augusztusra Ügyesek legyenek a fagyibabák. :wink:
Ha már tudod mikor érkeznétek, akkor szervezhetnénk egy talit is….
Gratulálok a barátnődnek!
Gondolom jó volt a kis kirándulás is…

Babaimi, ügyes Fanni.

Mi meg minden nap mentünk/megyünk valahova…
Nagyon jó, hogy ilyen szép idő van….
Pénteken itt voltunk, sajnos még a strand rész nem volt nyitva. :D
Kép

woody

sziasztok
Örülök h.mindenkinek jól telik(?) mi is sétálgatunk,de tegnap és ma is naná utolért minket a zivatar...áááá...ez ami formánk.
Csináltam egy alaposabb takarítást is,már ideje volt.
Tomikának alul mindkét fogacska élesen kirajzolódik,felülről picit fehér,nyűglődik is rendesen,Dentinox,Nurofen...sajnálom szegényt..

Jók a képek!!

Tündi,Zoé tök ügyes,hosszú hétvége:gondolom remek volt

Woody,szeretem Lili képeit!Ez hol készült?

Claire,milyen unalmas is egy napod :roll: :roll: :lol: (anyáááám....)

Bévi,lábad???

evilany

Hazaértünk....
Nagyon jó volt újra találkozni ismerősökkel :lol: :lol: :lol: :lol:
Ági barátnőmnek gyönyörűséges 3 fia van, a lehetséges vőlegényt megköszöntöttük a szülinapján (tegnap volt 3 éves), a picur meg egy tünemény :lol: :lol: :lol: :lol:
(Egyre jobban akarok egy picurt :oops: )

Mares
Ikrek :cry:

Tünde
Chloe is önkiszolgáló!
Nem sok az a folyadék! Főleg, most, hogy jön a nyár! Elvi adag olyan 100-150ml/kg/nap. A vesét a nagyon sós dolgok terhelik meg, normál mennyiségben az se árt. Italok közül a cukros léket érdemes kerülni, de ezt tudod :lol: :wink:

Bévi
IgA-hiány :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jújjj, de édes Boti és milyen gyors!!! :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

ölbenülős rosszfiús jó reggelt

Kép

Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Évi, nagyon ügyes Tomi. :lol:
Ahogy nézi a macska eszméletlen, látom nálatok is a papucs a kedvenc. :wink:
Ja és a budaörsi usziban voltunk. Lili imádja a pancsolást, ebben rám hasonlít. :lol:
Szerdán meg babaúszásra megyünk. :wink:

woody

Jó reggelt,

Botikám hajnali fél 2kor úgy döntött hogy kialudta magát, felébredt és elkezdett dumálni, mászni, játszani. :shock: Csináltam neki tápit, gondoltam hátha attól visszaalszik, de nem. Másfél órán keresztül kommandózott. :? Addig én babanetet olvasgattam, a tavaly ilyen kori hozzászólásokat. :D Akkoriban voltunk kb 26-28 hetesek. Hihetetlen milyen gyorsan megy az idő!
Aztán miután az összes kisautójának a kerekét megforgatta, kipakolta a konyhaszekrényt és a ruhás fiókját elfáradt a lelkem. Lefektettem magam mellé az ágyban, kicsit mocorgott, oldalra fordult, átölelte a nyakam és aludt. Majd meg zabáltam. :lol:

Woody, Lili tündéri, látszik hogy imádja a vizet. :D

Tünde, Zoé és a cumisüveg, nagyon aranyos. :lol: :lol:

Köszönjük a dicséreteket, tényleg nagyon gyors már Boto, főleg ha meglátja hogy kinyílt a fürdőszoba ajtó... :wink:

Klári
nklari80

Woddy Lili cuki nagyon !!

Évi Tomi már milyen ügyes szép lassan ő is futni fog!!

Clarie hát nem kis program a tied de szerintem már belerázódtál!!!

Tünde ügyes Zoe Lili is iszik magától tápit is úgy eszi és közben mesét néz!!!!

Klari Boti nagyon ügyes hát nem tudom Lili erre mikor lesz képes én még a földre sem merem letenni az a baj mindig az ágyon volt van,és ha földre teszem is ugy viselkedik csapja magát hátra stb és ekkor baj lenne,nem tudom ez ellen mit lehet tenni,de pl hason van kuszik és egyszer csak lecsapja előre a fejét,hát ezt egyszer eljátszottuk a földön volt ordítás!!!

Ircsi kis tesóhoz nagyon nagy sikert és minnél hamarabb legyen a pocakodban!!!!!!!!!!!!!!!!!!IgA hiány alacsony végül is <0,07 ez a pontos érték,hát nem tudom mit tegyek ezzel kapcsolatban,vérvételekre hordom és nézzük emelkedik e a szint,álítólag sok gyereknél van ilyen csak eddig nem vizsgálták de kinőhető,nem tudom mit csináljak!!!

Lábam hát le vették a fél körmöm,még mindig gyulladt és kezd sebesedni végre,szedek a gyomromra antibogyót jó erőset remélem a lábamra is hat,megyek egész nap mint a mérgezett egér ritkán jutok gép elé Lili gép fan igy az ő jelenlétében nem lehet gépezni!!!Képeket töltök majd csak tényleg alig érek ide mind a gépen van mármint fényképezőn...Nah megyek mosok és főzök Lili mindjárt ébred........

Kép
bévi

Dia,Melisch,Szilvás,Napsi,Maccs,Tina,Csibuc és még a többiek mi újság veletek??????????

Kép
bévi

BARBCSI???

Kép
bévi

Még egy kérdés én már nem tudom mit adjak Lilire ti hogyan öltöztetitek a picurokat??????

Kép
bévi

Bévi én sétához r.u.bodyt,vékony nacit adok és egy vékony r.u.pólót. Sapi és zokni van nálam,de nem adom rá,ha ilyen szépen süt a nap,persze napernyő van. De mindig van h.u.ruha nálam mert ugye 2xis most megjártuk na mindegy.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?