Évi!
szuper képek, ügyes a csaj, de persze döntő az "alapanyag"
.
Ilyen szép sorozatot én is szívesen csináltatnék, csak az a baj, h nem tudom ki van ilyen ügyes fotós a környéken.
Mennyi idő alatt vesz fel egy ilyen sorozatot? és mibe kerül? JÖhet püben is. Csak a viszonyítás kedvéért kérdeztem.
Készülünk nyáron vmelyik magyar nagyvárosba a kölykökkel, én szívesen mennék Pécsre
Lehet, h júli lesz, de lehet, h aug. Jó lenne a pécsi csapattal találkozni....
Ircsi! szülinap: még messze van
. Örülök, h épp itthon lesznek a tesómék. Még nem tudom, h lent, nyaraláskor ünnepeljük-e meg, vagy ha hazajövünk. Mindenesetre nálunk szokott lenni általam készített torta 8tej és tojás mentesen még nem tudom mmi lesz, rizstejből puding torta???), meg ünnepi vacsi, családi összejövetel, ajándék, éneklés....
Virginia: mindig csodálom, aki így földrészeket tud odébb költözni, sőt irigylem is, és nem csak a profi nyelvtudást, mert az még csak-csak felszedhető, hanem a bátorságot, a rugalmasságot, nem tudom érted-e. Lehet, h csak én vagyok ilyen röghöz kötött
(bika szülött
). pedig földrajz szakos vagyok, és utazni szeretek, és van olyan hely, ahol hosszabban is szívesen tartózkodnék. Lehet, h ez is másképp alakul, ha anno nem dobják végül vissza az 1 éves fr ösztöndíjunkat
.
szóval grat hozzá, és remélem nagyon jól sül el.
Arról van már vmi elképzelésetek, h nyáron mikor jöttök, és jöttök-e Bp-re?
Fagyi babák
hurrá, vigyétek csak, azt hiszem Clo mellett a legnagyobb kincsek, amit elvihettek, hajrá!
Clárika! Szegény Rékus! Nagyon lefogyott? (hát ráfért, haha
) Az már jó hír, h van étvágya. (enyémek ilyen hányós cuccból kilábaláskor nagyon szeretik az almás-répás-banános Kubut).
Jobbulást!
Csillag! Örülök, h ügyi lett a fiú. refluxával mizújs?
Nálunk:
Bébizene, amire keddenként járunk:
Nonó egy kabaré, ő ritmusra rázza magát, meg taapsikol. Igaz Joni meg múltkor hangosan "énekelt"
Nagyon röhögtünk rajta.
Voltunk ma Dévényen, bent az oktató központban. Érdekes volt.
Joni is többet mozog, de még kell menni. Igen, több olyanról is tudok, akinek 1-2 alkalom is elég volt, sajna nem mi..
. Anno Eszter lányomnak sem volt elég, de amikor most készül a kis aerobic(szerű) bemutatójára, meg szólnak, h vigyem a nagyobbakhoz, vigyem táborba, stb, mert ügyes, akkor látom, h megérte akkor. szegény Jonó is tiltakozott egy sort, amikor vége lett és felvettem , akkorát sóhajtott, nagyon cuki volt
Utána megetettük őket (anyámmal voltam), aztán falafeleztünk, meg fagyiztunk egyet, vmi nekünk is jár
Jaj, utálom ezt az évvégi izét, ráadásul a nagyot most kell megrugdosni, h vmi használható bizonyítványt produkáljon, én meg ezt utálom, utálok számonkérni, meg ilyenekkel piszkálni vkit. tanárként is utálom, utálok feleltetni, vizsgáztatni, dogát iratni, vhogy mindig az az érzésem, h én elmondom, megtanítom, ő meg a saját jól felfogott érdekéből tanulja meg, ne, azért, mert én számon kérem. (hülye egy tanár, mi?? )
Holnap Jonival fülészet kontroll, aztán már jön is a jó kis sűrű hétvége.
no, megyek, csak este kidőltem, most ébredtem, de gyorsan alszom még, amíg hagynak:C