Új privát üzeneted érkezett!

ush! Répáznál, mi? :lol: :oops: :wink:

Mágnes! Dettó, csak nekem a derekam fáj, De ne félj, fas.a kis Manóink jól bírják a strapát!

Sina! Az a 3 kg papapapapapapapa-t hányan eszitek? Vagy ha ketten, akkor meddig?

Én lassan elköszönök hétfőig, megyel Lellére villanyszerelést tervezni, családozni, lábatlógatni bele a vízbe, pecázni, barátnőzni, fröccsözni és grillezni!

Cupp!

Kép
zölddisznó

Nekem is inkább a 26-a jó, de még az sem 100%, de tőlem nem kell függővé tenni semmit sem, ha nem jön össze, megyek majd augusztusban.

Sinaszi: Hááát, én voltam már a Minimanóban (mivel a melóhelyem mellett van szinte :P), és én azért nem ajánlgattam, mert szerintem nagyon drága... :(
Jó, annyira tüzetesen nem néztem át az egész boltot, de azt megállapítottam, hogy rugik és bodyk pl. a Soroksári úton lévő Babyoutletben jóval olcsóbbak...

Zöldi: Jóó "duhajkodást"! :lol: :lol:
bébic

Mush: Tényleg szép hely Pesterzsébet, bár mi most Soroksár Újtelepen nézelődünk (épp hogy már nem Erzsébet... :) ), sok ott a kicsi házikó, egyet már ki is szemeltünk. :lol:

Ja, talihely, nekem most okés a Westend (bár eléggé nemszeressem hely, de a szent célért mindent :lol:), később meg minden az új fészek helyétől függ majd... :wink:
bébic

Sziasztok.jo reggelt. :lol:
apácskám még durmol az ágyban gondoltam kihasználom az alkalmat hogy irjak.sajna nem sokat vagyok ma gépnél,mert párom megy apukámmal és még nagyon sok pasival...kan...éjjeli horgászatot tartani...hát nagyon remélem hogy csak a pecabotot fogják logatni:D :oops: :lol: :D :)
én meg megyek anyukámhoz és megyűnk csavarogni ...csaj napot tartunk
páromnak kicsit bűntudata van hogy egyedűlk hagy...pedig én őrűlők hogy elmegy..nem kell rám vigyázni,még.....
tegnap megcsinálta barátnőm a kőrmőm és a főnőke sokkot kapott amikor megtudta mennyi idős vagyok :lol:
hát van ilyen.
nektek van előtejetek?mert nekem nagyon folyik..lassan már vennem kell meltarto betétet...
ma beugrok a tesco-ba délelőtt,megvizsgálom a babarucikat..aztán délután elcsalom ancikámat mert a visegrádi utcában van egy jo baba bolt..már akkor is imádtam amikor lányom volt pirinyo...
tők jo feliratos bodyk vannak és kihasználom hogy apa nincs velem ..ugyhogy veszek egy:az én apukám a legerősebb....bodyt:Dna bucsuzom...sziasztok

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Most csak rövid leszek, Apának begyulladt egy foga, megyünk az ügyeletre... nesze neked hétvégi programok! :-(

Nekem a 26.-i összeröfi előre láthatólag nem jó, megyünk haza a szüleimhez Győrbe (márciusban jártunk náluk utoljára, mert azóta folyton ők jöttek hozzánk a házfelújítás miatt). Szóval lényeg a lényeg, hogy sajnálom, ha nem tudok csatlakozni, de akkor majd bepótolom legközelebb!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok,én most csak gyorsan bekkukkantok két porszívózás között mert ma elkapott a nagytakarítási láz.Tegnap hogy voltunk az auchanban venni akartam néhány édes body-t de a párom nem engedte,azt mondta addíg nem ,míg meg nem tudjuk mi lesz.Mondom neki:akkor csak egy kis zoknit,abból meg csak kékek voltak,azt mondta nem-nem!Mert hogy ez diszkrimináció!!! :roll: De csütörtökön megyünk 4 d-re,remélem akkor már látják,és akkor beindul a vásárlás ezerrel!!!

Zöldinek jó láblógatást!
Nikinek jó csajnapot!
Sina én miért nem jövök rá mi az a 3 kiló valami!?? :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi! Apának jó étvágya van, én pedig imádom és gyakran eszem keveset! Menni fog!

Sarmon! Szóval Te írtál egy ételről, aminek a leírását Zöldi megtiltotta!!! :roll: :oops: Azt vettünk hétvégére....

Bébic! Megvallom, nálunk még a ruha tabutéma - apa tilt róluk... Emiatt én a body-k, rugik stb. árát egyáltalán nem nézem, és nagyon a ruhákat sem. Igazából a kiságyra, babakocsira fókuszáltunk. Ott minden árkategóriában találtunk jót! És amit vettünk: Avent cumisüveg újszülött kezdő csomagot! Az kifejezetten jó árban volt!

A ruhákat nem figyeltem! Nem akarom fájdítani a szivem....
Vendég

Zöldi! Jó szórakozást!

Apa durmol nálunk, én pedig fáradt vagyok, de nem tudok elaludni... most takarítanék, de apafejet nem akarnám felébreszteni! Unatkozom... Könyvet látni sem bírok!
Vendég

Sinaszi!jaa,értem,de én kiírhatom:CSÜLÖK!!! :lol: :lol: :lol:
Mi holnap házon dolgozunk úgyhogy csak este nézek be ki hogy van.Sziasztok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Nem is nagyon tudom visszaolvasni ezt a sok napot, csak annyit szeretnék mondani, hogy csütörtökön megvolt az esküvőm, a Balaton melletti Szent Mihály dombon és szenzációsan jól sikerült, 17 fő részvételével, igazi családi hangulatban.
Vannak nagyon jó képek is, és nagyon boldog pillanataink voltak, igazán szép volt, és a környezet is fantasztikus volt.
Baba bírta a kicsit meleget is, bár árnyékos helyen voltunk.

Betti
Kép
betti0412

Betti!
Gratulálok és sok boldogságot!!!!

Kép
trombibébi

Betti! Nagy gratula! Sok-sok boldog évet kívánok!
Vendég

Sarmon! Zöldi megtiltotta ezen szó "kimondását"! Csak reméljük, hogy nem olvassa részletesen vissza a hozzászólásokat hétfőn... :lol:
Vendég

Gratula Betti!
Biztos jó lehetett! Nekünk is ilyesmi létszámmal, családiasan volt és nagyon jó volt az a "nagy nap".[/b]

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gratula Betti!
Biztos jó lehetett! Nekünk is ilyesmi létszámmal, családiasan volt és nagyon jó volt az a "nagy nap".[/b]

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bocsi a duplázásért!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bettinek nagy nagy gratula!!!És rakj fel azért néhány fotót.
Zöldinek üzenem:CSÜLÖK,CSÜLÖK,CSÜLÖK!!!

És aki egy picit ráér nézze ezt meg mert nagyon jó uh-os képekkel illusztrálva a pocakon belüli baba fejlődése:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

azért jó, hogy elárultátok ezt a csülök dolgot, azóta is azon filóztam, mi a fenét lehet a bababoltban venni ami 3 kiló :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

csakegy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jóreggelt! :)

Berni: Apa foga hogy van? Remélem, már jobban! Ennél jobb hétvégi programja nem is lehetne az embernek, szegénykém.... :(

Sarmon: mintha csak az én férjemet hallanám! :lol: A neme kiderüléséig én is el voltam tiltva a vásárolgatástól (valójában még a nézelődéstől is, mert ismer ám ő engem, tudta nagyon jól, hogy ha nézelődök, abból úgyis vásárlás lesz :P :wink: hiába na, nőből vagyok! :lol: )
Várjuk ám a csütörtöki jelentést! :lol:

Sinaszi: félre ne érts, nem azért írtam ám, hogy most rossz az a bolt, vagy vmi... :oops: :roll: Csak nekem ez volt a tapasztalatom. Amúgy tök jó a bolt, valszeg ha oda jutunk, ilyeneket mi is meg fogunk nézni ott is, de így már legalább tudom, hogy a rucirészleg felé felesleges is kacsintgatnom majd. :? :P
Nekük esélyünk sincs még mostanság ilyeneket nézegetni se, hogy babakocsi, kiságy, bababútor.... :( pedig már dejólenne! Így be kell érnem egyelőre a rucikkal, pénteken is sikerült vadásznom párat! :lol:

Betti: Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Nászút lesz?

Hú, Sarmon, ezért kapsz majd, asszem! :P Bátor vagy! :D :wink:

Csajok, itt már mindenkinek megvan az AFP eredménye, csak nekem nincs? :oops: Én majd csak pénteken mehetek érte... :?
bébic

Bébic,mindenképp jelentem a csütörtöki 4d híreit,de nagyon nem merem beleélni magam abba hogy most majd megtudjuk mi lesz,mert hátha nem is fordul úgy.Afp eredményem nekem is pénteken lesz meg,de én kértem hogy postázzák ki ezért csak jöv hét elejére ér majd ide.nagyon nem izgulok miatta,nekem az első két gyereknél is jó volt,bízom benne hogy most sem lehet probléma.Én eleve mindehez először optimizmussal állok,ráérek majd akkor idegeskedi,ha már tényleg baj van.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nézzétek ilyen rozoga házban lakunk mi :lol: :lol: :A segélyeket várom a xycv számlaszámra!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Ez meg egy multifunkciós fotó,pocifotó meg ház-helyzet jelentés is egyben,ott lesz fennt elsőszülöttem szobája:

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocsi,hogy betöltök egy oldalt,de még egy fontos dolog történt velünk:LEVÁGATTUK JÁZI HAJÁT!!!!!!
ilyen volt,ilyen lett:

Kép

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: szerintem sokkal jobban áll neki ez a haj, jobban látszik az arca:)))) (Nagyon szép kislány... asszem a férjed már elkezdhetett gyűjtögetni a sörétes puskára, hogy elhajtsa az udvarlókat:))))))

Na... Júli 21-re kaptam időpontot 18. heti UH-ra (akkor már a betöltött 20. héten leszek persze... de kit izgat... a normális 18 hetesre most pénteken megyek Hajdú d.nőhöz, az ő vizsgálatát tartom majd igazinak, a kórházban max. ijesztgetni fognak...)

Az azért érdekel, hogy milyen AFP-t hoznak majd ki a kórházban... (Az Istenhegyin, a legjobb időpontban levéve 0,99 lett úgyhogy tökéletes...). Gondolom majd valami szép ijesztgetőst:)))))))
Vendég

Sziasztok Csajok!

Milyen pangás volt itt hétvégén! Nem baj, legalább nem kellett sokat visszaolvasnom. :-D

Bébic!
Apa megkínlódott a fogával! Szombaton egy és negyed órát ült a fogorvosi székben, de a doki csak darabokat bírt a fogából kiszedni, a gyökér bentmaradt. Visszarendelték vasárnapra, amikor egy szájsebész szép kis summáért kiműtötte a maradékot. Most össze-vissza van varrva a helye. Szegényt nagyon sajnáltam! Remélem a gyerekünk nem az ő rossz minőségű fogait fogja örökölni.

Sarmon!
Nagyon szépen alakul a pocid! No és a házatok is. És Jázmin haja is nagyon tuti lett! Olyan kislányos! :-D Édes vele!

Képzeljétek, azért a hétvégén jó dolog is történt velünk! Már hétközben kinéztem a Baby-Outletben a Soroksárin egy babakocsit (+ textilmózes, + hordozó), ami le volt árazva. Apa szombaton kitalálta, hogy menjünk el együtt is és nézzük meg. Aztán meg úgy döntöttünk, hogy tök jó az ára és ilyen akció nem lesz mostanában, így megvettük. :-D :-D Az utolsó darabot hoztuk el!!! Most a hordozó a nappalinkban van. Szokjuk a gondolatot!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Kép Kép

Ez az ominózus darab! Azért volt olcsó, mert kifutó a színe. De legalább nem kényes. És bár kék van benne, de szerintem egy kislányt sem fog ez zavarni. :-D

És mégegy örömhír!
Most kérdeztem meg az AFP eredményem: MOM 1,4, AFP 39,2. És a vizelet tenyésztésem is ok. Úgy tűnik, mégis a belenyúlkálással volt a gond. :-D

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok!

megjottunk a nyaralasbol. szuper volt. delutan teszek majd fel kepeket!!!
az utazas hazafele viszont szornyu volt. nagyon szukos volt a hely a gepen, nekem fajt a hasam, hanyingerem volt. nem tudom, hogy elmenjek a vedonohoz du, hogy hallgassa meg a szivhangot, hogy minden oke-e vagy sem. vagy csak tul paras vagyok??? szerintetek?

betti gratulalunk az eskuvohoz! sok boldogsagot!

sarmon. nagyon szepek a gyerekek meg ti is a paroddal. jo lett jazmin haja.

nekem sincs meg apf eredmenyem. juli 29-en lesz.

csaki. prison breaknek lehet, hogy lesz folytatasa, de lehet, hogy nem. van egy par nyitott ugy, de akar ugyis lehetne hagyni. de mivel, hogy sok benne a penz, biztosan folytatjak. a 13 resz jo volt.

KépKép
KépKép
mush589

nuska. tok jo a babakocsi. megszabad kerdezni, hogy mennyiert osztogattak?
a ferjem es en valamilyen oknal fogva a 3 kerekueket nezegettjuk. voltak olyanok is?

KépKép
KépKép
mush589

Megjöttem, olvasok...

Kép
zölddisznó

Bébic! Mikor és hol voltál AFP-n? én úgy vettem ki a szavaidból, hogy a Péterfyben voltál és 27-én. Csak azért, mert én 26-án voltam és nekem 16-ra mondták, hogy elkészül az eredmény... A korábbi kérdéseimre nem válaszoltál!!! :evil:

Berni! Grat. a jó eredményhez! Tetszik a babakocsi! Mennyi az annyi - ha nem vagyok túl indiszkrét!?

Sarmon! A lányod mindkét képen nagyon édes, de lehet, hogy tényleg a rövidebb hajjal tetszik jobban! A ház alakul, de most nem irigyellek! Csak ha kész lesz! :)

Mi tegnap vettünk egy komódot, ami pelenkázó is egyben... :) Nagyon örülök neki! Apa már össze is szerelte! tetszik!
Vendég

Sinaszi!
Köszi a gratut! Megkönnyebültem... :-D

Sinaszi, Mush!
Babakocsi 110.000.-ről volt 63.000-ra leárazva. Néztem hasonló 3 részes kocsikat máshol is (Brumi Maci, Turbó Kölyök...), de 80.000.- alatt sehol nem úsztuk volna meg. Igaz, most legatyásodtunk, de a legdrágább tétel beszerzésén túl vagyunk.

Kép
Kép
lbernuska

Mush!
Itt megtalálod a választékot:

http://www.babyoutlet.hu

Voltak 3 kerekűek is, de azok a "Trekker" típusok, amire hordozót nem tudsz rárakni. Mint megtudtam ezeket a babakocsikat futáshoz, túrázáshoz találták ki. :-D Éljenek a sportos kismamik! Eredetelieg mi is 3 kerekűt néztünk ki, ami kombinálható is (CAM Cortina X3 Evolution), de ez nekünk megfizethetetlen volt...

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Sajnálom, hogy most nem tudsz jönni talira, de majd legközelebb azokhoz igazítjuk, akik most lemaradnak, jó?
Remélem, apa foga már jól van!

Sarmi! Unisex dolgokat sem enged megvenni apa? Annyi szép ehét, zöld, narancs... cucc van! Gonosz apa! :twisted: :wink:
[quote]d írta:e én kiírhatom:CSÜLÖK!!!
...köztünk mindennek vége!

Sina! Elfogyott a papapapapapapapa?

Bettttttíííííííí! Hatalmas nagy gratula! Legyetek nagyon boldogok!
Hol van az a Szent Mihály domb?

Csaki! Ezt megjegyeztem! :twisted:

Berni! Kocsi tetszik! Eredményekhez gratula!

Musi! Üdv vitthon!

Sina! Mti a komódot!

Kép
zölddisznó

Tegnap nézelődtünk Kika-ban is! Ott láttunk 250 ezerért olyan babakocsit, hogy mindenre jó volt, bevásárlás, támaszkodás és hasonló haszontalan dolgok, csak szerintem a manó nem tudott volna benne kényelmesen ülni, feküdni... Az háromkerekű volt!!! :D
Vendég

Zöldi! Még egy kicsi van, de ma estig elpusztítom! Apa most nem volt kívánós rá... :)

A komódról még nem tudok felrakni képet, mert nincs itthon a fotóapparát! Sógorasszonyék kölcsönkérték! Apafej 2 körül hazajön és megkérem, hogy a telefonról töltse át a képet róla! Egyébként minden bútorunk az IKEA-ból van- Leksvik. Ezért ezt is abból a sorozatból vettük! kiságy pedig valszeg a Minimanóból lesz!

Na, meg nekem is néztünk egy nagyon jó szoptatós hintaszéket, de az csak akkor, ha minden megvan manónak és marad egy kis pénzünk! :wink:
Vendég

Zöldi! Nekem sem engedi apafej, hogy ruhát vegyünk!!!!! Én viszont kezdem ezen túltenni magam! Nem könnyű, de kibírom! Apa nálunk a nagy dolgokat akarja csak megvenni egyelőre! Mondván, hogy később én már nem tudok azokban segíteni összerakni stb. Hozzáteszem: most sem enged a kezemen kívül semmit emelni... :lol:
Vendég

Ja! Ma megyünk bejelentkezni a házasságkötésre... Apa beadta a derekát! Ez nehéz meló volt! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Találtam néhány érdekességet, ami segíthet nektek.

Ide a sófogyasztásról szóló linket teszem, de nagyon sok egyéb megfontolandó dolog van még a cukor, a bor, stb. fogyasztással kapcsolatban is.

Valamint sok-sok egyéb meglepő érdekesség...

http://www.tenyek-tevhitek.hu/somitosz.htm

Szép és jó babavárást kívánok!

Jardina
jardina

Vendég

Zölddi!
Hát, mostmár egyre inkább úgy néz ki, hogy az e havi taliról lemaradok. :-( Ti már összeismerkedtek a legközelebbi összeröfiig. Hogy fogom így levetkőzni a gátlásaim. :-( Most még csak egy felest sem tudok bedobni ennek érdekében. :-D Azért 26.-ára valaki vigyen fényképezőgépet és kattintgasson szorgosan, majd tegyen fel képeket a társaságról, névvel ellátva. :-D

Betti!
De bunkó vagyok, én még nem is gratuláltam (legalább is úgy emlékszem!)! Szóval nagyon nagy gratula az esküvőhöz! Kérünk szép fotókat!

Sinaszi!
Aha, a Kikában is vannak horror árú babakocsik! :-D Telenyomják őket mindenféle extrával, csak a gyereknek nem lesz kényelmes. :-D A miénk (elfogulatlanul :-D) szerintem elég jól ötvöz kényelmet és praktikumot.

Kép
Kép
lbernuska

sinaszi. tok jo a komod!

lanyok. nekem meg mindig faj a hasam. a koldok korul es alatt. mint irtam tegnap is vegig fajt a repulon. a szallagok szivatnak mar megint vagy ugorjak el a vedonenihez?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Én napok óta tisztán érzem a pocakomon keresztül, hogy hol a méhem! Nem fáj, csak érdekes! Nem lehet, hogy Te is ilyesmit érzel? Egyébként nem tudom Nálatok hogy van, de nekem megadta a mobilját a védőnéni és mondta, hogy szabin lesz, de nyugodtan hívjam, ha van kérdésem! Egyébként én úgy képzelem, hogy a szalagok azok nem ezen a részen vannak, ahol Te írod! Ez tipikusan a méhed... de sajna nem értek hozzá! Zöldi!?

Tényleg! El is felejtettem mesélni Nektek! A védőnéninél május végén voltunk először. Legközelebb múlt héten csütörtökön, amikor kapásból tudta, hogy ki vagyok - egy tali után -, kérdezte, hogy végeztem-e a vizsgákkal stb. Annyira jól esett!
Vendég

Komód! Nem ilyet akartunk és nem ennyiért, de nem bírunk magunkkal.... :oops: Minden nagyobb értékkel legalább egyszer garit kell érvényesítenünk! :evil: Ezért is kezdünk időben vásárolni! :lol:
Vendég

Sinaszi!
Tök jó ez a komód! Bírom az ilyen cuccokat, amit babázás után át lehet alakítani rendes bútorrá. Kár, hogy kiságy ehhez a típushoz nincsen. Én babaágyat is olyat szeretnék, amit utána még rácsok levételével kiságyként is lehet használni. Szerintetek megéri, van értelme ilyet venni? Kb. 30e-től felfelé lehet ilyet kapni és akkor egyben meg lehet úszni a kettőt.

Mush!
Ha elérhető a védőnénid, menj el hozzá. Tuti megnyugtat egy perc alatt és akkor nem kell tovább stresszelned!

Zölddi!
Én is kérdezek a topik szakértőjétől: :-D hét végén mi is Balcsizunk és csak azt szeretném tudni, hogy te belementél-e a vízbe? Nagyon szeretnék, de valaki korábban írta, hogy összeszedett gombácskákat... Mi a házi szakértőnk véleménye? :-D

Csajok: én a hétvégén többször is éreztem bugyborékolást a pocakomban. Lehet ez már a mi kis Pöttyünk volt! :-D Vagy csak anya puffadt belei... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sarmon: Várunk, és úgyis minden okés lesz!
Tuti a házikó, a csjaszinak meg tényleg jobban áll ez a haj! :)

Berni: Jobbulást Apának!
És én most irigy vagyok mindenkire, aki már vásárolgat ilyen NAGY cuccokat! :oops: :oops: :oops:
Mondjuk a NAGY vásárlással árban asszem sorelső leszek, ha végre megvesszük a házat.... :roll: :wink: Bááárcsak már ott tartanánk... :roll:
És akkor eljön a mi időnk, reszkessetek babakocsik, hordozók, kiságyak, bababútorok, jööööön Bébic és a két haramia! :D :D

Sinaszi: Gratulaaaaaaaa! És ki kért meg kit? :)
Ment a privi!

Mush: Üdv újra köztünk! Jóóól kipihiztétek magatokat?
bébic

Sziasztok Csajok!
Èn is rég nem írtam már! :oops:

Mush!
Ha megnyugtat,akkor inkább menj el a védönénihez. Bár gondolom tök normális ,amit érzel. :wink:

Bernuska!
Nagyon klassz a kocsi, és az ára is tényleg jó volt. Ügyik vagytok! :lol: A barátnömnek kislánya van és szürke kocsit vettek, szóval szerintem mindegy!

Bébic!
Ès van már kinézve új otthon, vagy még várat magára?

Asszem én vagyok az egyetlen akinek nemlesz AFP eredménye. :roll: Itt nem csinálnak!

Múlthét pénteken voltunk uh-n. Pontosabban nem is lett volna uh, mert a következö a 20. héten van, de mi kisírtuk. 8) Itt németbe csak három van benne a protokollba, így is az elején csinált a dokim pár extrát. :wink:
Szóval a picurival minden rendben, növöget szépen. Ja és hallgattunk szívhangot is. :lol: Lábacskái megint összezárva, úgyhogy legközelebb megpróbáljuk kitalálni,hogy tényleg fiúcska e!
Ìrtátok, hogy otthon nézik a méhszájat rednszeresen, na most direkt rákérdeztem, de azt mondta dokinéni, hogy csak a 25. héttöl nézik. :shock:

Èn még nem érzem a babucit, viszont kb 1-2 hete már érzem,hogy hol van!! Néha úgy nekifeszül a pocimnak és olyan szupi,hogy ott tök kemény és tudom,hogy ott a kis drága!! :lol: :lol:
susy75

A lánykérés inkább fiúkérés volt... :lol: Mondtam apának, hogy döntse el, hogy a gyereklet ismeri el simán vagy engem is!? :lol: Aszonta,:"Na jó, felválallak!"Így volt a mi kis sztorink! :lol:
Vendég

De fenyegetni nem kellett! És fizikai erőszakot sem alkalmaztam.,.. :lol:
Vendég

Sina! Tök szép ez a komód, de az a baja, hogy ezen is csak keresztben fekve lehet pelenkázni, mert nem elég mély.

Musi! Szerintem ugorj át, ha az megnyugtat. A szívhang nézegetéssel csak az a baj, hogy a 20. hét előtt sokszon nem is lehet ,megtalálni, és még jobban beparázol tőle, ha nincs.

Berni! Én azért tartom feleslegesnek a kiságynak átalakítható rácsoságyat, mert 2-3 évesen a gyerek kinövi. Inkább a rácsos korszak után veszek egy rendes "nagy" (ifjusági) ágyat, amit jó lesz tizensokéves koráig.
A Balaton vize biztonságos. De fontos, hogy fürdés után azonnal szárazra cserélj, mert a gombuszok szeretik a nedves, meleg helyeket. Ott szeretnek megtelepedni. Használhatsz még kiegészítésként tejsavas törlőt (pl. Lactacyd femina...) mert az sem kedvez nekik.
Én max. sötétedés után, lakatlan területen merészkednék a vízbe, de ez azzal függ össze, hogy Garfield-ségem óta nem szeretek fürdőruhára vetkőzve mutatkozni jóizlésű emberek között! :lol: Az utolsó szalonképes fürdőruhám 44-es, azóta nem is vettem...

Kép
zölddisznó

sinaszi. sajna en nem erzem, hogy hol a mehem, mert van egy par centi zsirreteg is a pocomon. :oops:

asszem a legvaloszinubb, hogy a meh novoget, mert a koldom egy picit kijebb jott. (regen volt egy piercingem ott, es eddig csak a felso luknak latszott a hege, most meg mar az alsonak is)
azt azert meg nem hiszem, hogy a baba annyira fent lenne, hogy oda neki feszulne. :roll:
vegulis ugy dontottem, hogy lusta dog vagyok, es nem megyek a vedonenihez. sok mindent kell csinalnom. mosni, takaritani (hogy lehet egy lakas ennyire poros 1 het alatt??? :evil: :evil: )
holnap amugy is megyek a korzetihez mas ugyben, majd megkerem ot, hogy nezzen meg/hallgasson szivhangot. bar szinte 100% veszem, hogy a valasz az lesz, hogy o nem tudja. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?