Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi!....Olvastam a kölcsönzést, de legalább válaszolhattak volna!! Addig még beszélünk, hogy mikor talizzunk!

Kenyérhéj és ilyesmik: nem merem neki adni, annyira harap, félek, hogy nagy darabot leharap....pedig darabos kaját már eszik!
limo73

Mares

Írtam püt.
Asszem tudom kiről írtál tegnap.... én is ismertem.... :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

minden beteg babának jobbulást, az ünnepelteknek boldogat! :wink: :lol:

Barbcsi barátnődet sajnálom, de tényleg inkább most, mit később... :(

Évi túra :arrow: szegénykém! nem lehetett kellemes!

Mares óóóó, ez borzalmas! sajnálom!

Limo szép képek! csak nem Malomvölgyben voltatok?
:wink: :lol:

Sucer a nyelves kép de ééééééééédes!!!

Woody jó utat!!!!

nálunk sok a progi, de minden ok...
hétvégén nem tudott jönni apa egy külön meló miatt, az apuék pénteken mentek P-re, úgyhogy péntek reggel gondoltam egyet és betársultunk hozzájuk... apa nem tudott róla, jött haza délután a melóból és ott voltunk... húúúúúú, azt a meglepődést és örömöt! :wink: :lol: sajnos szombaton már jöttünk is vissza, de nagyon jó volt így, hogy mégis találkoztunk egy kicsit...

kicsit félek ettől az éjszakától, mert nagyon fúj a szél... :( remélem azért nemsokára eláll!!!! :roll:

Kép
gtunde75

Clárika: ment p.ü.

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bocsika...

ha lenyugodtam, majd visszaolvasok, és reagálok.................

jóéjt!

ÉS IMÁDJÁTOK A PICIKET ÚGY, AHOGY VANNAK!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!
visszaolvastam mert nem voltam pár napig, most megyek, kivételesen alszom kicsit, holnap megpróbálok jönni, és írni is. Itt tök szeles idő van, így nyugis babákat és jó éjt kívánok a szél dacára mindenkinek: Claire
claire

Nagyon édesek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindegyiket meg tudnám dögönyözni..... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Tündi,stornóztad a látogatót :lol: :lol: :lol:

Ircsi,képek :lol: :lol:

Mares remélem már jobban vagy,nagyon sajnálom a barátnődet.

Limo,képek :wink: mi is kirándultunk,Állatkert környéke,kisvasút.

Tegnapi gyüminap eredmény:-1 kg. (persze lehet hogy ha ma eszek,visszajön a fele..márpedig eszek,ésszel)
Pedig ettem,reggel alma,késői ebéd 1 doboz ananász,(300 gr,az 220 kalória,megnéztem)du.2 narancs,1 banán,este 1 alma.De ez össz.nincs 1000 kalória.

Ma dm-be akarok menni kuponokat beváltani,van sok 50%,(dezodor,silan,betét,stb) du.bemegyünk apa elé a városba (hahh..) rossmann (csak ott van) bébiételért(kecskeméti húsos 200 ft,hipp gyümik 179,humana bébidesszert 400 ft...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Katasztrofális éjszakánk volt, 1 ébredés, de az majd 2 órán át tartott. A szél szaggatott mindent gondolom ez is benne volt :cry: :cry:

Köszönjük a képdicséreteket! :)

Évi,
akkor is ügyes Tomi, Olivért ha ültetem elül egy picit, de aztán eldől mint a zsák. Az etetőszékben elvan egy 20 percet, de ugye ott körbe van támogatva. Jó túrát mára, nincs nálatok nagy orkán? Kengurút vigyél! -1 kg-hoz gratula!!

Tünde,
de jó lehetett ez a meglepi hétvége nektek! Gondolom Zoé repült Apához! :wink: :wink:

Mares,
nagyon sajnálom a barátnődet és a kisgyereket! Igazad van, szeressük a manóinkat, ez a legfontosabb!!! Gyere, segítünk amiben csak tudunk!

Limo,
de drága Bercibó! Igazi kópé! :) 6 foga van már? Olivérnek eddig 2, és felső metszőkkel küzdünk már lassan 1 hónapja..., összességében 3,5 hós kora óta fogzik :roll: :roll:

Ircsi,
nagyon édes Chloé! Az első kép járókában készült róla?

Megyek mert még pizsiben nyomom.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jó reggelt csajok!
Baba elvesztése hatalmas fájdalom... :(
Babák nagyon gyönyörűen fejlődnek!
Nagyon jó nézni őket! :P :D
Édesek!!!!

Gasztro
Nem Refluxos Geri hanem sok a sava....most egy gyógyszerprogramba akarják bevonni (ha beleegyezünk)...amit 1-11 hónapos babákon "tesztelnek". (nagyobb gyerekek és felnőttek már használják ezt a szert-a nevét nem mondták...csak annyit h savlekötő szerű)
Ma kikérem a házidokink véleményét...aki anno még Öcsémet és engem is gyógyított :)
100%-ig bízom a véleményében.
Ha azt mondja jó...akkor belevágunk...ha nem tud róla semmit vagy negatív kritikát mond-egyértelműen kihagyom :)
9 hét lenne az egész...jó vastag tájékoztatót kaptam...Tibi tegnap már elolvasta...ma jövök én :)
Csütörtöki talira..99% hogy megyünk végre!
(az 1%-ot meghagytam bármi eshetőségre) :) :oops:

Puszi csajok-lehet még bekukk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Ircsi, aranyos Chloe. :D

Claire, jo hogy jöttél, már hiányoltalak. (bár egy két napig én is csak olvasó üzemmódban voltam)

Sucer, gyerkőcök nagyon szépek együtt. Olivér és a kenyérhéj. :lol: Gratulalálok Ilangnak a versenyhez.

Mares, :cry: :cry:

Evi, nem semmi lehetett a túra... :( Tomika édes az új sapijába.

Tegnap én is dolgoztam egy kicsit, itthon hagytam a fiúkat 4 órára. Ne tudjatok hogy nézett ki a lakás... de jól elvoltak, mehetek máskor is. :wink: Apa közölte hogy bár nagyon élvezte, kemény és fárasztó feladat volt. :lol: :lol: és hogymár legalább tudja miért vagyok fáradt estére... már ezért megérte elmennem. Plusz még társaságba is voltam és még egy kis pénzt is kaptam érte.

Most mennem kell, majd még megpróbálok jönni, ha Boti elalszik.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Pécsiek,10-én vasárnap babaruha börze a Vásárcsarnokban!

NKlári,mit dolgoztál?

Csillag,jól teszed h.kikéred a doki véleményét,remélem tudnak segíteni Gerin.
Csüt.várunk mindenkit szeretettel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép

Kép

Klári
nklari80

Evi, kozmetikus vagyok, de itt kint csak másodállásban csináltam, sajna, nem fogadták el a papírjaimat, nesze neked EU. :(
(ezért volt múltkor annyira gáz az a piros csíkos dolog, hogy történhetett. :oops: )

Visszafeküdtem én is Botival, aludtunk másfél órát. :D És képzeljétek azt álmodtam, hogy elszaladtunk Apával valahová, azt mondta csak 5 perc, vmi pénzt intézni, Botit meg otthon hagytuk,mert aludt a kiságyban és úgyse ébred fel jelszóval. De nem 5 perc volt és én már nagyon aggódtam, elindultam haza gyalog... aztán felriadtam hogy nyöszörög a törpém. :? jajj, olyan rossz érzés volt. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.04.05 11:24-kor.

Klári
nklari80

Évi aranyos vagy megvagyunk csak sok volt manapság, vasárnap bográcsozás nálunk 6 felnőtt + 5 gyerek, előtte való éjjel meg Petra "csak" 3 órát volt fent, a végén már alig tudta abbahagyni a sok dumálást, hiszen már nem bírtam az ölembe és kettőnk közé tettem, felültettem és ő lökte a dumát : dadada, dedede, tetete, angangagang, meg érthetetlen más gagyogás.

Tegnap mi is csavarogtunk, délután értünk csak haza, Petra alig akart aludni. Ha nyűgi berakom a kompba és csak gurul-gurul köbe meg magyaráz. Így nem sok időm van, nem akarom felügyelet nélkül hagyni sokat.

Olvasni szoktam de most nincs időm írni többet, bocsi, majd ha Petra alszik, bár takarítani fogok. Majd írok tuti.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!

Bocsi,hogy eltüntem,de nem volt időm igazából most se lenne de már szégyeltem hogy beírta mi van velem és lekocoltam,Évi köszi,hogy megírtad egy csík lett,jah és másnap megjött a mensim!!!!

Évi Tomi cuki sajnálom a gyaloglós turát!!!

Mares cuki a kép úszáson,sajnálom a tragédiát!!

Barbcsi cukik vagytok ti is barátnőd jobb így mint nézni szenvedik a gyereke élete végéig,de akkor is fájdalom munkáért szorítok!!!

Nklari képek nagyon jók!!!!

Sucer Ilang ügyes a képek szuperek!!!

Ircsi Katus is huncut nem kicsit!!

Dia Áronnak utólag is boldogat!!!

Csillag jobbulást remélem minden rendben lesz!!

Napsi aranyos lehetet a kisfiatok!!!

Biztos kihagytam valakit mindenre szerettem volna egy-egy szóval reagálni de lehet nem sikerült bocsi,nagyon szita fejem van.Teljesen kivagyok ez a hónap kész káosz.Húsvét vasárnap keresztelő,gyönyörű ruhája lesz Lilinek majd csinálok képeket és teszek fel holnap megyek érte!!!Közben nagyfiú ballagója,húsvét is keresztelő ááááááááááá és nem kaptam még GYEDET februárban járt le a TGYÁS még mindig magán vállakozó ként vagyok nyilvántartva,csak tudnám hogy bíráták el a Tgyást,holnap én vigyem be a papírokat,100km-re tőlünk Lilivel kocsival párom nem tud jönni mert dolgozik menjek okmány iroda utánna MEP és mindenhol 13-ig vannak és ez mind 100km kocsival gyerekkel áhhh őrület ez,jah és akkor beköpte az ügyintéző jövőhónapban megkaphatom így a pénzt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: köszi mikor a gyerek megeszik egy nap 3 üveg bébiételt+sinlacpép és egy fél üveg bébiétel bele gyümölcs,ezt mind miből finanszírozza az ember,megfogom tőlük kérdezni,dolgozni úgy mehetünk el mi "kismamák"ha csak GYESt kapunk még 4 órában is megvonják a Gyedet köszi tök korekt ebben az országban minden!!!!Ebben a hónapban talán már kap párom fizut az elmaradot "kis összegről"szó sincs!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Képzeljétek, ma hajnalban kaptam a barátnőm férjétől az SMS-t, hogy megszületett a kisfiuk, Tamás Barnabás!!!
342O grammal és 54 centivel, gyönyörű, sötét hajkoronával! MMS-t már küldtek róla! :)
Délután megyünk meglátogatjuk őket!

Náluk akkor derült ki, hogy jön a baba, amikor én szülni mentem... :D
Persze ugyanott és ugyanzzal a dokival és szülésznővel szült, ahol én. :D
Olyan jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Mégnagyobb kedvet kaptam a kistesóhoz... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Szép napot kívánok mindenkinek, ezer dolgom van (séta, vásárlás, ismerőshöz kell mennem... stb.), szóval rohanok!

Kép
napsugar1123

Hello!

Egy gyors bekukk......

.....Áron ismét taknyos, hőemelkedése van. Bence köhög, orra folyik. Én ezt már nem is tudom m egérteni. Áron pénteken kapta az utolsó adag antibiot. Hétvégén jól volt, kellett törölni az orrát, de szívni nem, tegnap már folyt neki. Tegnap este nem tudom mi lelte, de csak sírt. Nem kellett a tejpép, tápszer....megfürdettem, adtam neki kúpot elaludt. Álometettem, majd mikor én is feküdtem volna le, akkor elkezdett nyöszörögni majd sírni. Biztosan a hasa fájt, fel voltam vele fél 1-ig. Ő szundikált rajtam, de ha letettem akkor sírt. Ismét adtam kúpot majd aludt reggelig. Úgy tűnt fájlalja a fülét, megmutattam orvosnak, de mindene rendben van, "csak" náthás......
Nyűgös, most szundikál, tápszert eszik meg teázik.

Ne haragudjatok de tegnap ugyan elmentem a postára, de annyian voltak, hogy már nem fértem be, na meg Bencéért is mennem kellett. Ma ha tudok beugrok aerobikra menet és feldobom a kuponokat.

Sucer olyan jók a képek. Még tegnap este megkukkoltam őket. Az a nyelvnyújtogatós favorit :wink:

Nklari Boti is nagy kópé. Nálunk is felfordulás van ha az apjukkal vannak itthon.

Mikor Bence 1 éves volt visszamentem félállásba dolgozni, heti 2-3 napot. Míg én melóztam Gábor volt itthon a gyerekkel. Gondolhatod mi várt rám mikor hazaértem...... :D

Napsi gratula a barátnődnek.

Tünde meglepetés :D

Limo képek :D és köszi a gyerek nevében.

Neked is Bévi meg a többieknek is, nagyon aranyosak vagytok.

Csillag hűha ez nehéz döntés, jól teszed ha kikéred egy doki véleményét :)

Melisch kertiparty :D Aranyos lehet Petra ahogy mondja a magáét, na de éjjel! :lol: Nappal biztos nem jut szóhoz. :D

Évi gyalogtúrát sajnálom.

Bévi kitartást az ügyintézéshez!

Én is bevásároltam a Rossmannban, vettem 10 üveg bébiételt, folyékony tejpépet (100ft volt). humana bébidesszertet (145ft) és beváltottam a 10%-os kupont is, így jól jártam.

Bévi én az üveges bébiételhez szoktam főzni még krumplit így 2adag kaja kijön belőle :wink: Van amihez más zöldésgeket is. Hétvégén pl hagymát megpároltam egy kicsi vajon majd hozzátettem répát (fehér, sárga), kicsi zellert, krumplit csirkehusit és mikor készen lett hozzácsaptam még egy üveg zöldborsót, így jó sok lett belőle :wink:

Katus de édes! :)

Évi a hippből itt csak a banán meg az alma volt 179ft. :roll:

királylány

Dia: ismételt betegséget sajnálom :(

Napsi: barátnőnek gratula, kistesó dolog = hajrá!

Bévi :ez gáz, mármint h nem kaptad meg a pénzt! :evil:

Nklari :Boti nagyon édes! :)

CSillag: h jössz talira az jó hír meg az is, hogy akkor Gergi porblémája lassan megoldódik!

Sucer: lassan ott tartok, h nem szeretek róla beszélni, de ma is összefutottam a srác apukájával, teljesen össze van törve, mondta, hogy a temetés jövő szombaton lesz... nem tudtam mit mondani... csak néztem, néztem a szomorú arcát! ELtemetni az embernek a fiát! :( Gyerekek nagyon szépek!

Évi: na, -1 kg is valami!!! Menni fog ez simán!

IRcsi: Chloe nagyon édes! :)

Limo: igen, Bánki-ban voltunk, nekem bejött, megyünk szombaton is!

Tündi: gondolom , hogy api h örülhetett nektek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia!....Gyógyulást Áronnak....tényleg jól belekeveredtetek ebbe a náthába!

Bévi!....Pénz :cry: olyan jól el tudják látni tanáccsal az embert, hogy spórolni kell....nyugdíjra, munkanélküliségre...stb......csak árulják már el, hogy mi a f@...ból spóroljak......én csak GYES-t kapok, ahogy jön, már szinte nincs is :?

Sucer!....Gyekőcök aranyosak, nekem a képek tegnap este nem jelentek meg!

Cloé.....tündérke a járókás fotón.....Boti, pedig kis vasgyúró!!!

Napsi!....Tesó projekt hajrá.....(nekem Apuka nem vesz Sex on the beach koktélt azóta, mert fél, hogy esetleg becsúszik egy Blanka :wink: Berci lehet, hogy egy ilyen koktélozós este után "készült")

Csillag!....Én biztos nem mernék belevágni egy ilyen projektbe....és remélem nem lesz szükség arra az 1 %-ra!

Évi!....Sok kicsi, sokra megy (kilók) Te legalább teszel érte, nem úgy, mint én! :oops: Babakocsira nem lenne megoldás egy napernyő, így nem sütné a nap. Nekem is vennem kell egyet, mert én ugyan a kupolát majdnem teljesen rá tudom húzni, de akkor nem lát ki rendesen, az meg úgy csak nyivákolást szül.

Tündi!....Malomvölgybe voltunk, sajnos csak ezen az oldalon....Apa azt mondta, most nem hajlandó "hegyet mászni" csak egyenes terepre mehetünk.....ezért itt álltunk meg, a másik tónál, biztos kilátóra is mentünk volna :arrow: ismer már!!! A hétvégi meglepetésed biztos nagyon örömteli volt... :)
limo73

Nálunk is eltelt 6 hónap:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares de szééép!!

Limo,de,megoldás lehetne de hova kell feltenni :?: :oops: majd csütörtökön megnézed :wink:
(nálunk Limo aki mindenhez ért :wink: )

Ircsi,tudom h.nem a gyüminap a megoldás,de valamire jó :wink: méregtelenít...

Ki is kért alverde kuponokat?Nekem is van pár,elküldeném.

Dia nagyon sajnálom a betegséget!!Elhiszem h.sok már...szegény törpék :( eszik már Áron?
Itt is csak a Hipp alma,banán,banán-őszi,banán-mangó lett akciós..(átverés...) azért bevásároltam :)

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
(nálunk Limo aki mindenhez ért :wink: )

ha-ha-ha, nem is igaz....gondolom valahová a vázra fel lehet tenni, úgy néztem őket, hogy erre-arra tekergethetők, így biztos lehet találni olyan pontot ahol jó.

Mares!.....Szépek vagytok! Kérdeztem én is a Bánkit, lehetne picit olcsóbb is....a Kikeletbe 1600,- és ott lehet maradni 2-ig wellnesselni, ami viszont szimpi, hogy melegebb a víz!
limo73

Jaaa...hogy az tekerhető :shock: :oops:
na mondom én hogy te értesz mindenhez :wink:

evilany

Évi
Gyümölcsnap... méregtelenít... Kire voltál mérges? :wink:
Nagyon óvatosan! Tomi még elég sokat szopizik... fehérje kell!

Sucer
Nem járóka...utazóágy :wink:

Csillag
Milyen gyógyszer lenne ez?

Klári
Igen, kell, hogy időnként apuka maradjon a gyerekkel... és mindjárt másképpen látják a helyzetet! Még akkor is, ha ők közben nem csinálnak házimunkát!
Boti is már ügyesen áll! :lol:

Melisch
Ha Chloe éjjel elkezd beszélgetni, én hagyni szoktam... aztán egy idő után megunja... (Nem sír, hanem az alvós játékaival beszélget). Ha olyankor szólnék hozzá, biztosan nem lenne alvás...

Bévi
Még olvasni is sok a programod! :wink:

Napsi
Gratulálok a barátődnek!
Az enyém még 2in1 :wink:
Kistesó: kedvem nekem is lenne... csak olyan bonyolúlt ez nálunk :? :cry:

Dia
Jobbulást Áronnak!

Mares
Gergő is öregszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Marharépa vagyok,én is gondoltam napernyőre,de azt hittem azt csak speckó kocsikra lehet feltenni ahol van neki helye...azt nem néztem meg hogy a vázra csavarozható,univerzális :roll: :roll:

evilany

Évi: csak egyszerűen nem gondoltál rá!

Ircsi: hát igen, a maga 6 hónapjával már nagyfiú!

MÉG MINDIG NINCS GÁZ :evil: !!!! GYERMEK MA KOSZOSAN MENT ALUDNI... DE ÉN FORRALNI MEG KI TUDJA MENNYI VÍZ KELL... NA ÍGY NEM! jA, ÉS ÉN SEM TUDOK FÜRDENI :twisted: KOSZOS LESZEK ....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Voltunk ma a barátnőmnél és a kisfiánál a kórházban.
Eszméletlen, hogy mennyi haja van a kis krapeknek!!! Olyan mint Réka, csak kisfiúban... :lol:

Mares! Borzalom, ami a tanítványoddal történt! :cry:
Viszont aGergőről készült két kép magáért beszél... Hihetetlen, hogy rohan az idő! És gratulálok a kis Félévesedhez! :)

Limo! Mi a férjemmel vasárnap este elmentünk egy romantikus vacsorára, és Sex on the beach koktélt rendeltünk, persze szigorúan alkoholmentes változatban! ;) Ki tudja, lehet, hogy már útban a kistesó???? :lol: :lol: :lol:

Évi! Én kértem, ha valakinek van fölösleges Weleda vagy Alverde kuponja, azt én szívesen elfogadom. Köszönöm szépen!
Priviben mindjárt küldöm a címem.

Mindig csak ígérgetem, de mostmár tényleg felrakom az én kuponjaimat, aztán aki kapja, marja! :wink:

Megyek aludni, szokás szerint megint alszik a családom, csak én vagyok még fent. Reggel meg én kelek először... Asszonysors...

:wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
napsugar1123

Napsi!.....Nekem is vannak ilyen kuponjaim....Évi!!! várjál meg a postázással, ezeket is küldjed....Párom szokta mondani, hogy Berci lehet alkoholmámorban készült, mivel szinte soha nem iszok, nekem már egy koktél is mámor. :)

Jó éjt mindenkinek!!!
limo73

Jó reggelt
Az Alverde,azok smink cuccok ugye? Arra gondoltál Napsi?
Limo,megvárlak.

Ma ha Tomi is úgy akarja,Ringatóklub 101.30-kor.Illetve klub lesz csak kérdés h.ott leszünk e :)

evilany

Jó reggelt!

Hihi... a lombik előnye: pontosan tudom, mikor leszek terhes. Nem kell bizonytalanságban lennem :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Dia, Napsi, tegnap adtam csak fel a kuponokat, hétfőn má nem jutottam el. De most már úton vannak.
Évi köszönöm szépen, megkaptam :)

Baccus, nekem is késik :roll: 2 napja teszteltem, negatív lett, de még mindig semmi. Ma tesztelek újra. Most nagyon nem szeretnék :roll:

Más: Szerintetek kitehetem már a "balkonládás" virágaimat?? Vagy még korai?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ircsi :wink: :wink: és mikor?

Szamóca,drukk :roll:

evilany

Jó reggelt!
Köszi csajok! :D

Ircsi
Ennyit ír:
Vizsgálat címe:
Több központban zajló,kettős-vak randomizált,placebókontrollált,párhuzamos csoportos,gyógyszerelvonásos vizsgálat a késleltetettt felszabadulású rabeprazol biztonságosságának és hatásosságának értékelése 1-11 hónapos,tüneteket mutató/erozív gastrooesophadealis reflux betegségben (GERD) szenvedő gyermekek esteében
ebben csoportban kis dózisú rabeprazolt(5.0mg),vagy nagydózisú (10.0mg),vagy palcebót fog kapni.a placebó külsőleg úgy néz ki,mint a vizygálati készítmény,de nem tartalmaz aktív hatóanyagot.
világszerte több mint 70 országban engedélyezték az alkalmazását...bla,bla,bla

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő is mekkorát nőtt!!! :shock:
Minden baba szép nagy már!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szamocamoca"]S írta:szamocamocaziasztok

Dia, Napsi, tegnap adtam csak fel a kuponokat, hétfőn má nem jutottam el. De most már úton vannak.
Évi köszönöm szépen, megkaptam :)

Baccus, nekem is késik :roll: 2 napja teszteltem, negatív lett, de még mindig semmi. Ma tesztelek újra. Most nagyon nem szeretnék :roll:

Más: Szerintetek kitehetem már a "balkonládás" virágaimat?? Vagy még korai?

a paneldzsungelben már néhány helyen kint lógnak az ablakokon,erkélyeken

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mi már eszünk kenyér szélet és kiflit...igaz tuszkolja befelé...néha sajna öklendezik mert annyira betolja....de nekünk még csak alul van 2 fogunk a felső kettő most fakad ki :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ha nem baj...még 1-2 kép...köztük én is :(

Megesszük a legnagyobb számot amit a suliban lehet kapni :)-hátha okosak leszünk tőle :)
Kép

Kis rafinált...
Kép

Kukucs
Kép

Én...most ezt már lehet beraktam egyszer :(
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Az a gyógyszer jó, ami a kisérletben van...
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... etta/52667
Az a gáz, ha placebót kap, mert az nem hiszem, hogy megoldja a problémát...

Évi
Kb. egy év múlva megpróbáljuk... Meglátjuk, hogy az USA-ban milyen lehetőségek vannak... Mennyiért?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
Az a gyógyszer jó, ami a kisérletben van...
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... etta/52667
Az a gáz, ha placebót kap, mert az nem hiszem, hogy megoldja a problémát...

igen...azt majd akkor kapja amikor ez a "vak" rész van...állítólag kapok egy PDA-t ,hogy vezessem azon a héten ,hogy mikor térnek vissza a tünetek (akkor lesz placebós) és így igazolják a hatékonyságát illetve hogy visszatérnek a tünetek...valami ilyesmit magyarázott a doki.A PDA meg azért,hogy az orvos ne írhasson mást mint amit én mondok...ezt óránként kell majd feljegyeznem ...
az ottani dokinő állítása szerint még senki nem kapott placebót...max kis mennyiségű rabeprazol-t....hát fene tudja :(
ma beszélek személyesen dokinőnkkel is....

ő is asszem ezt a készítményt említette csak a kicsiknél még nem hozták forgalomba nincs engedélyeztetve mivel nincsenek eredmények...a nagyobbak már kaphatják x évesek (ezt nem tudom pontosan) :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, nagyon jók a képek. És ugyanolyan szekrényünk van, mint ami előtt állsz :)
Gyógyszer: nem értek hozzá, de én körbejárnám, nehogy többet ártsak, mint használjak. A háziorvos biztos tudja a tutit, ő ismeri Gergőt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Áron mintha jobban lenne, de határozottan kijelenteni nem merem. És nekem gyanús a füle. Tegnap a drnő nem látott semmit neki, azt mondta olyan, mint amilyennek lennie kell, de mintha váladékozna kicsit és mikor tisztítottam sírt. Asszem melegítek neki sót rá és ha alszik ráteszem neki.

Köszönöm a jókívánságokat, remélem hamarosan túljutunk ezen a fránya takonykóron.

Szamóca semmi baj, nem sürgős. Virágokhoz nem értek.
Én még mindig nem jutottam el a postára, pedig több nekifutásom is volt, de este 6-kor még annyian voltak, mogy meg sem próbálkoztam vele. Majd ma teszek egy kísérletet a séta alkalmával, délután úgyis Gábor megy Bencéért, nem leszek időhöz kötve.

Mares mekkorát nőtt Gergő!
Sajnos ilyenkor nem lehet mit mondani egy szülőnek amivel a fájdalmát enyhíthetet. Igazságtalan a sors. :cry:

Csillag Gergő nagyon aranyos, huncut szemű kiskrapek. Áron is öklendezik a kesztől/kenyérhéjtól, még mindig turmixolok neki. Igaz csak két foga van alul. :)

Évi az 1 kg is 1 kg....csak így tovább. én nem tudok gyümölcsnapot tartani. Ha nem eszem reggelről normálisat akkor feldőlök 8)

Nem tudom mit akartam még.....:roll:

királylány

Sziasztok!

Végre egy nap itthon....a kupi fordított arányban áll, a lakás nagyságával....borzalom mi van itt....jogos, akkor ne itt lógjak, hanem pakoljak...de megvár....

Évi!....Mesélj majd a Ringatóról. Lassan lehet mi is eljutunk addig, hogy tudok de. programot szervezni....hiszen az elmúlt két napban is muszáj volt az uraságnak korábban kelni, és nem is borult a megszokott rend.

Csillag!...Jó a cickód :wink: már félre ne tessék érteni!!

Ircsi!....Éppen a hétvégén ismételtek egy sorozatot a lombikprogramról....hát annyira nem voltak biztosak a teherbe esésbe....4 párt mutattak be, egyiknek sem elsőre sikerült. Az egyiküknél meg 4 próbálkozásból sem jött össze, pedig a doki szerint ideálisak voltak a feltételek, körülmények....aztán a forgatás után fél évvel spontán jött össze.

Bercinek megint fog gondjai vannak....éjjel kétszer is nyűgösködött, csak a Dentinox után aludt el rendesen.
limo73

Áronnak jobbulást!
Remélem neki segíte a meleg só...nekem mégjobban begerjeszti...
Bár nekem 8hós koromtól 9 éves koromig évente felszúrták... :(

Lim-nem értem félre :D köszike
tudod...push up :) mert már mint egy aszott füge...
:oops: :wink: -pedig nem is szoptattam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Ezeket a kipróbálásokat úgy szokták, hogy a 3 csoport valamelyikébe kerültök véletlenszerűen. Se ti, se a dr nem tudja, hogy melyik csoportban vagytok.

Limo
Nekünk az 5. beültetés volt sikeres.
IVF_nél, ha terhes lesz az ember, azt azért tudja... Kb. 9-14 nap a kétséges időszak.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Aszott füge :D .....én most pont emiatt félek a fogyózástól....tuti mellből fogyok először :cry:

Ircsi!....Hát igen legalább azt tudod, hogy van megtermékenyülés....de az az ötször 9-14 nap nektek sem lehetett könnyű.
limo73

Aszott füge,lesz 2 itt is. :( :( most jó nagyok,de szopi után...és hát a ceruzapróbán megbuknak.

Limo,Ringató,hááát,az ötlet jó,aki tartja szépen énekel meg kedves meg minden,de olyan népdal szakkör szaga volt a dolognak,és voltka nagyobb gyerekek,1 aki nagyon rossz,futkosott,ordított,beleszájharmonikázott a vezető kérése ellenére(anyukája meg ült bárgyú vigyorral és nézte, a gyerek ott pörgött Tomi mellett a saját tengelye körül,elszédült,én kaptam el kétszer is,majdnem Tomira esett...ááááá) szóval összességében nem volt nagy szám,nem mondom hogy többet tuti nem megyünk de járni se fogunk...nem biztos h.ér 800 ft-ot...(amúgy 30 perc)

evilany

Évi!....Ceruzapróba...ne is mond!! :? .....Elmegyünk akkor holnap a hurciklubba?
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?