Mush! Az alhasi fájdogálás lehet a maba műve. Nagyon változatos tüneteket tud létrehozni az ő növekedése, pl. szúrkálás, nyilallás, tompa fájdalom. Ezek lehetnek középen, kétoldalt, de egészen lent a hüvely falában is. Egyedül a méh erős görcse, ami nem kívánatos, a többi kellemetlen fájdogálás megengedett. Kulcsszó: MAGNÉZIUM
Nikianya! Olyan a kis "ufócskád", mintha éppen sétálna a Holdon.
Melyik időpont jó neked? Szép a has!
Verzsó! Ha van kedved mégis jönni, nálam aludhatsz nyugodtan!
Az a megye jó nagy, mélyik részén laksz?
Ruhákon kívül nem is nagyon kell mást vásárolnunk - vagyis már azt sem - mert sógornőm mindent eltett 3 lánya után, úgyhogy van babakocsi, kiságy, pelenkázó... Nem éppen a legújabb divat, de az nem nagyon érdekel.
Szépen gömbölyödsz te is!
Berni! Nekem a Westendes jobban bejön, de bárhová elmegyek. Döntsenek a mamik!
Szerencsére az én védőnénim nem ragaszkodik a látogatáshoz - úgysem ide hozzuk haza majd a babát!
Sinaszi! Én nem tippelek hasból, szerintem hüleség!
...de végülis csak 50%, hogy tévednek a hasbóljósolók.
Aki mégegyszer "kiejti" azt a szót, hogy csülök...
Aida! Tegnap én a 18. heti UH-n láttam olyan csajt, akiről meg nem mondod, hogy babát vár. Jó kis hasizmod lehet!
Trombi! Mikor mész UH-ra?
Csaki! Azért nem csak zárt helyen nincs UV-veszély, pl. egy nagy napernyő is megteszi. Martonvásárt meglesem! Nagyon jó az a függőágy féleség. Mi is néztünk ilyesmit a Brendonban. 15000-ért adják, amit kb 2000 Ft-ból megcsinálunk itthon. Olyan ajtófélfára aggathatót.