Új privát üzeneted érkezett!

Nikianya: hűha... szééép pocak:)))))) (nekem még nincs képem.. a férjem meg elutazott 4 napra és magával vitte mindkét fényképezőnk)
Vendég

Mush! Az alhasi fájdogálás lehet a maba műve. Nagyon változatos tüneteket tud létrehozni az ő növekedése, pl. szúrkálás, nyilallás, tompa fájdalom. Ezek lehetnek középen, kétoldalt, de egészen lent a hüvely falában is. Egyedül a méh erős görcse, ami nem kívánatos, a többi kellemetlen fájdogálás megengedett. Kulcsszó: MAGNÉZIUM

Nikianya! Olyan a kis "ufócskád", mintha éppen sétálna a Holdon.
Melyik időpont jó neked? Szép a has!

Verzsó! Ha van kedved mégis jönni, nálam aludhatsz nyugodtan!
Az a megye jó nagy, mélyik részén laksz?
Ruhákon kívül nem is nagyon kell mást vásárolnunk - vagyis már azt sem - mert sógornőm mindent eltett 3 lánya után, úgyhogy van babakocsi, kiságy, pelenkázó... Nem éppen a legújabb divat, de az nem nagyon érdekel.
Szépen gömbölyödsz te is! :lol:

Berni! Nekem a Westendes jobban bejön, de bárhová elmegyek. Döntsenek a mamik!
Szerencsére az én védőnénim nem ragaszkodik a látogatáshoz - úgysem ide hozzuk haza majd a babát!

Sinaszi! Én nem tippelek hasból, szerintem hüleség! :lol: ...de végülis csak 50%, hogy tévednek a hasbóljósolók.
Aki mégegyszer "kiejti" azt a szót, hogy csülök... :twisted:

Aida! Tegnap én a 18. heti UH-n láttam olyan csajt, akiről meg nem mondod, hogy babát vár. Jó kis hasizmod lehet!

Trombi! Mikor mész UH-ra?

Csaki! Azért nem csak zárt helyen nincs UV-veszély, pl. egy nagy napernyő is megteszi. Martonvásárt meglesem! Nagyon jó az a függőágy féleség. Mi is néztünk ilyesmit a Brendonban. 15000-ért adják, amit kb 2000 Ft-ból megcsinálunk itthon. Olyan ajtófélfára aggathatót.

Kép
zölddisznó

Zőldi..:elvileg nekem bármelyik időpont jo ,de leginkább a westendnek őrűlnék mert lányzom is jőnne velem és nem hiszem kibirja ha sokat utazok vele ide oda..tűrelmetlen:Dde az még nincs nagyon messze,,ugyhogy amikor menni kell mi megyűnk:D

kősz a pocak dicséreteket...apácska már illusztrálta nekem hogy hogy fog simogatnu 1-2 honap mulva...hát.....erősen hasonlitott a kenyér dagasztásra.. :P :) :lol:

Kép

Kép
nikianya21

Kép
Időpontot kérek, aki még nem nyilatkozott!

Kép
zölddisznó

Zöld: ez nem függőágy, arra nem adnék ki pénzt:) (érdemesebb varrni!!! A Mountexben árulnak baba függőgyat, ott le lehet kopizni a szabásmintát... szerintem én is megpróbálok majd varrni egyet... otthon fillérekből kijön szerintem) Ez egy normális felnőtt függőszék csak mi ugye nem a rendeltetésének megfelelően használtuk:) (Mondjuk kisebb vagyok egy ilyen sajna -25e- ezért nem ajánlgatom senkinek, viszont van egy Amazonas függőszékünk is ami talán 8e körül lehetett (Kika, Mountex stb.) és az is szuper... azt kifejezetten a gyerekszobába vettük és marha jónak tűnik... szerintem jónéhány évig az lesz a kedvenc játék a gyerekszobában... plusz én is imádom, olyan kényelmes, hogy az embernek nincs is kedve kiszállni belőle:))))))
Vendég

(de ha esetleg lenne egy szabásmintád az ajtófélfásra akkor azt nagyon megköszönném:))))))) (Mindenképp szeretnék majd egy ilyen bölcső-hintát... )
Vendég

Húúúúú! Niki! Ez fantasztikus! Látom a nagyobbiknak is tetszik!!! :)

Zöldi! Nem "mondom ki" többé, hogy CSÜ....! :)

A hasbóljósolás kapcsán nekem is van rengeteg cáfolatom a környezetemből... Egyedül a takarítónő jósolt fiút... :)

Nekem mindegy - bár lehet, hogy a kislányos szívem egy kislányhoz húz. Nem találgatunk. A találkozón majd megmondom! Addig titkolni fogom :lol: Ha tudom!!!! :lol:
Vendég

sinaszi:
nem hinném hogy a taliig kibirod hogy ne mondd el nekűnk..ezt nem lehet kibirni,..imádok dicsekedni:D :lol:
amugy nekűnk az ősszes napot belehet pőttyőzi aztán ott leszűnk:D :) :D

Kép

Kép
nikianya21

Valszeg el leszek olvadva 16-án - remélem az AFP eredménytől is, és ilyenkor azt mindenkinek el kell mondanom, így feltehetően igazad lesz, Niki! :)
Vendég

Zöldi - hétfőn megyek uh-ra.

Kép
trombibébi

Nikianya!
Nem semmi poci! Tök szép, formás. :-D

Többiek:
Mondjatok még alternatívákat tali helyre. De úgy látom eddig a Westend tető a befutó.

Védőnénim itt volt kb. 1 órát. Nem nézett körül a házban, csak leült a nappaliban és mesélt. Szülésről, szoptatásról... hasznos volt!

Most megyek, délután meglátogatom egy régi kolléganőmet, akinél van egy másfél éves tünemény kislány.

Kép
Kép
lbernuska

hello

sinaszi. azt nem teheted, hogy titkolozol!!! az nem er! ugye vannak olyanok, akik nem lesznek ott az talin.... :lol: :lol:

zoldi. nem is a hasam faj, hanem neha ugy erzem, hogy a huvelyben valami csak fentebb. nem aggodom miatta, csak erdekelt, hogy az esetleg a babo muve-e.

ferjuram kedvenc helye ez az irkocsma. o mar csak ilyen angol kocsmas nemzedekben nott fel. :lol: :lol: :lol: azert ez persze teljesen mas mint magyarorszagon egy kocsma :?
en meg igy tudok netezni egy kicsit. mar mindketten unatkozunk egy kicsit, szoval delutan atmegyunk egy masik szigetre hajoval (fuerteventura). altalaban az utazasi irodanak vannak extra kirandulsai, de ez alkalommal nem vittek tulzasba. majd vasarnap megyunk vmi piacra, meg foka es papagaly showra. azt mar nagyon varom. imadom a fokakat. ket eve egy shown kaptam egy puszit egy fokatol! teljesen odavoltam meg vissza. :lol: :lol: :lol: nagy almom, hogy uszkalhassak veluk egyszer valamikor.

KépKép
KépKép
mush589

nikianya. nagyon szep a pocid!!!

ma reggel ravettem a ferjecsket egy pocakfotora. ha hazaertunk majd feltoltom am. igerem.:)

bebic! Nagyon nagy gratula a lakaseladashoz. remelem hamar sikerul talalni valamit! pesterzsebet is szep hely.

KépKép
KépKép
mush589

Sinaszi, valamikor a hétvégén raktam fel az új képet!
Na igen sokan jósolnak a pocakformából, na de mondja meg valaki, hogy az én pociformámból mi látszik :wink: :lol: :lol: (annak már aztán igazi jósbak kell lennie :lol: )

Niki, aszta, Neked aztán tényleg nagyopn szép kismamis pocakod van már! Tényleg azt mondják, hogy a 2. babánál már hamarabb látszódik és nagyobb is a pocak! :lol:

Zöldi, nagyon aranyos vagy a felajánlással :lol: , még gondolkodom rajta, de lehet nem merek elindulni, mindentől féltem ezeket a Picurokat :oops: !( Kecskeméten élünk! :lol:)

verzso

Kép

Nos:

Jelenleg a 26-a vezet.
A helyszín Csaki kérésére lenne az Örs környéke, de mivel nem tuti, hogy jönnek, ezért inkább Nikianyuhoz és Hajnihoz igazodnánk, akik Westendet kérnek.
KINEK NEMa 26. Westend tetőterasz?

Függőbölcsőhöz nem is kell szabásminta. Végy egy babaméretű téglalap alakú bútorvásznat, szegd be úgy, hogy a széleibe merevítésként be todjűl dugni egy-egy méretre vágott seprűnyelet. Azt a sarkainák kötözd össze kereszt alakban, és a négy végére köss kötelet. Már csak egy kampó kell, és kész.
Kép
...na ez kerül 15 ezerbe!

Sina! Két rosszpont:
1. titkolás
2. csü...

Musi! Álmodj fókákkal! És éljen a Sangria!

Kép
zölddisznó

Verzsó! Asszem én sem mernék messzebb menni férjem nélkül. Majd később, ha már nagyobbak lesznek, jó?

Kép
zölddisznó

zoldi. igenis!

napok ota azt almodom, hogy a baba atmaszik a baloldalrol a jobb oldalra. de amugy meg nem erzem. furi, hogy mindig ugyanaz az alom.

bocsi a helyesirasi hibaert. papagaj.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. gratula a 18. hethez!!!

verzso. neked is nagyon szepen alakul a pocid. ti mikor tudjatok meg, hogy milyen a nemuek a babak?

KépKép
KépKép
mush589

na rohanok kajalni, nahogy lekessuk a hajot.

szep napot!!!

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Köszi a gratulációt! Ezért megbocsátom a helyesírási hibát! :wink:

Én tegnap este érezlem valamit, de egészen jobb oldalon. Az lehet? 5-6 határozott rúgásféle volt, egészen a csípőlapátom alatt.

Kép
zölddisznó

de szuper hogy hajlatok a westendhez..jo lenne mert oda kőnnyebben eljutok...Főleg hogy a kiscsajszim nem egyszerű teremtés:D
most beszéltem apácskával és ugynéz ki hogy hétfőn is itthon lesz..ugyhogy nagy boldogság van...végre egy hosszu hétvége egyűtt...amig nem irok sok pusza mindenkinek:D

Kép

Kép
nikianya21

de szuper hogy hajlatok a westendhez..jo lenne mert oda kőnnyebben eljutok...Főleg hogy a kiscsajszim nem egyszerű teremtés:D
most beszéltem apácskával és ugynéz ki hogy hétfőn is itthon lesz..ugyhogy nagy boldogság van...végre egy hosszu hétvége egyűtt...amig nem irok sok pusza mindenkinek:D

Kép

Kép
nikianya21

zöldi: Nekem a Westend rettentő messze van, nap mint nap kb. annak környékére járok dolgozni, ami napi 2 és fél óra BKV-vel jár, ami meg mondom őszintén, nem szokott jól esni. Örülök ha hétvégén otthon vagyok és nem kell ennyit utazgatnom. Viszont ha apának épp nem kell a kocsi akkor azzal lehet el tudok menni. Lehet ő is kijön velem. Mármint ha nem gond és ez nem kizárólag csak csajos parti. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Rég jártam erre! A fejlemény az lett a rossz AFP-ből adódóan, hogy csütörtökön be kellett mennem a dokimhoz. Ő meg is vizsgált, mert mostanában el kezdett fájni a hasam alul és már most megint keményedéseim vannak. Szóval megvizsgált. Méhszáj zárva. Uh-t is csinált, azt mondta, hogy minden OK. Pestre kell mennem a Schöpfibe controll vérvételre. Csütörtökön megyünk. Kedden itt Tbányán még megcsinálják a 18. hetes UH-t. De azt mondta a pesti nő, hogy állítólag ott is csinálnak. Hát meglátjuk. Ja és azt is mondta a doki, ha esetleg olyan rossz lenne a vérvétel eredmény, hogy amnió is kellene, akkor fogadjam el. Nem lesz semmi gond! Azért én mostmár kicsit parázom, hogy rendben legyen minden, mint Dani fiamnál. Akkor sem szúrtak.
A ellenanyagos vérvétel papírra is azt mondta, hogy nincs ezzel semmi. Csak annyi a lényeg, hogy 3 hó múlva meglegyen a kontrollja.
Szóval ihatok magnéziumot, szedhetek Panangint. Úgy mint egy éve.
Én is csatlakoznék az Opelosok táborába. Nekünk is az van, meg előtte is az volt. Mindkettőt nagyon szerettük/jük. És még én ráadásul ennél a szalonnál is illetve kis testvérkéjénél (Chevi) dolgozom, így volt szerencsém már ilyen autóhoz.
Sinaszi Aranyos a pocid!
Niki A picurodnak tényleg jó kis kuckója van.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aida! Szerintem az első csakcsajos party legyen, aztán majd ha már megismertük egymást, hozhatja mindenkit a Donorát.
Neked merrefelé lenne jó?

Kép
zölddisznó

Gabi! Milyen az a nagyon rossz AFP, amivel a dokid megszúratna?

Kép
zölddisznó

Jó nekem a csakcsajos parti is jó, bár nem gondoltam, hogy férfiakat kizárjuk. :) Én Csepelen lakom, de az kb. mindenkinek biztos messze van. Igyekszem megkaparintani majd a kocsit, mert úgy nekem is jó a Westend.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi Már írtam, hogy itt Tbányán az eredményem MOM:0,7 AFP 24,6 lett. Azt mondta, ha Pesten úgy itélik meg, hogy kell amnió, akkor fogadjam el a "lehetőséget". Nem mondta, hogy mi az a rossz.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nekem az 15+6-on levett vérből 0,62 lett, a 16+6-on levett 0,89. Én csináltattam annó szűrést a Géndiagnosztikai központban, ami alapján 2 UH-s doki (nagyon menő) és a biológus is azt javasolta, NE bökessek.
Nem gondolkodtál Te is egy négyes teszten? 20. hétig meg lehet csináltatni, és egy nap alatt készen van az eredmény.

Kép
zölddisznó

Zöldi Segítenél nekem abban, hogy az milyen teszt és hol csinálják, mennyiért .....stb??????

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

[quote]b írta:ár nem gondoltam, hogy férfiakat kizárjuk.

Nem zárjuk ki, csak nem szerencsés első alkalommal, több ok miatt:
Egyrészt mi sem ismerjük még egymást, és "idegen" pasik jelenlétében nem tudunk olyan könnyen oldódni, mint csajok egymás közt. Másrészt úgy néz ki, leszünk vagy 7-en. Ha mindenki hozná apát, akkor az 14. Ennyi ember már csak úgy tud jót dumálni, ha klikkekre szakad. Szerintem nem szerencsés!
Többiek, vélemény?

Kép
zölddisznó

Gabi! www.gendiagnosztika.hu Itt mindent megtalálsz.

Kép
zölddisznó

Zöldi Köszi! Közben én is elkezdtem keresgélni. Erre az oldalra bukkantam én is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

zöldi: nekem oké, jó lesz apa nélkül is a dolog. :) csak gondoltam kimozdítom őt is, de majd elküldöm közben a haverokkal. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi, okszi, majd ha már nagyok lesznek! (tényleg paraanya vagyok, dehát elég sokat vártunk Rájuk, nem szeretnék kockáztatni):lol: :lol:

Mush, köszi! Jövő héten szerdán megyünk 4D UH-ra, reméljük látjuk majd a nemüket!

Ma voltam a védőnőnél, én 05.30-tól 3 kg-t híztam. :lol: Meséltem neki, hogy mi történik néha a pocakommal, hogy valamelyik oldalon rendesen kidudorodik, azt mondta, hogy azt bizony valamelyik gyerkőc csinálja! :lol: :lol: (bár gondoltam, de nem voltam biztos benne :lol: )
Meglett az AFP-m eredménye is: 2,86 MOM (ez ugye nálunk nem érdekes, tudtuk, hogy magas lesz)
Na meg a vérképen vannak nem teljesen jó értékek, bár a védőnő csak a vasat emelte ki, de azt mondta, hogy majd a dokimmal megbeszéljük, hogy kell-e még +szednem. 112 g/L lett és a határéték 119-160. Pedig én eléggé Vas vagyok!!!! :wink: :lol: :lol:

verzso

Sziasztok

Sajnos még mindig nincs kész a gépünk,így nem tudok jelentkezni. :( :( :(

Voltam afp-n,az eredmény 35,6 UI/l ,nem adták meg mom-ba.kérdeztem tegnap a védőnőt hogy ez jó-e,azt mondta nem tudja,szerint biztos jó.ezzel nem lettem kisegítve. :roll:

edoci

Edoci!
20-100 UI/l a ref. tartomány

Kép
zölddisznó

Zöldi, már te is ?! :roll:

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Bocsi hogy (megint) bepofátlankodok, Mush miatt szoktalak olvasgatni benneteket. Jó látni ahogy nőnek a pocakok! Gratulálok mindenkinek a kis csöppségekhez!
Zöldi, érted külön izgultam, de látom most már bőven túl vagy a kritikus időszakon, és ennek őszintén örülök! :wink:

Nah, amiért billentyűt ragadtam az az Istenhegyi Génd. 18-20. heti uh-ja! Én is ott voltam januárban és maximálisan meg voltam elégedve velük! Ha jól emlékszem 14 ezer volt a vizsgálat. Ha tudtok, akkor Dr Hajdú Krisztinához jelentkezzetek be, sokak szerint ő az atyaúristen ebben a témában!

Mindenkinek további jó babavárást kívánok! Még biztos jelentkezem, ha nem baj! :wink:
Vendég

Trombi! Mit én is?

Wera! :oops: Aranyos vagy. Én is Hajdu-fun vagyok. Nincs az a nőgyógyász, aki ne ismerné/ ismerné el őt.
Nagyon édes Nórikád! :lol:

Kép
zölddisznó

Na és nem lett kész mára az újraszámolása az integrált tesztemnek, nem igazán értem, hogy mit ülnek rajta enyit. :evil:
Ez csak azért gáz, mert hétfőn megyek uh-ra, ahová ugye vinni kell az AFP-t, és hát így csak a "régit" tudom vinni.
Még mondták, hogy érdeklődjek hétfő reggel, de hát ha ma du-ra nem volt meg, nem hiszem, hogy hétfő reggelre sokkal másabb lenne a helyzet....

Kép
trombibébi

Zöldi, mármint, hogy már te is érzed a bébit...

Kép
trombibébi

Ja, nem tudom, ez ő volt-e? Azóta nem éreztem egyszer sem :cry:

Kép
zölddisznó

Megjöttem az AFP-ről,egy hetet ígértek az eredményre,és a kipostázást kértem,tehát az plussz 2-3 nap.Mekiztünk,Auchanoztunk.Majd aludtunk egy nagyot délben.
Valaki kérdezte:nem,vizelet nem kell csak vért vesznek azt se sokat egy fél csövecskényit,meg még a kartonozóban kérdezték mennyi a testsúlyom.Azt ennyi. :wink:

Én azt vettem észre babámon,hogy mikor lefekszem,hogy na most figyelgetem ahogy mozog,meg se akarmoccanni.De ha jövök-megyek ,takarítok,akkor olyanokat belémrúg,vagy mosogatás közben érzem hogy úszkál jobbra-balra. :roll:

Niki,ez biztos hogy egy baba? :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Álj!!!!!! Ha csak nem lesz rossz idő akkor nekem nem jó a 19 mert megyünk le balcsira egy talira. És ha 26-án délután lesz az talán jó mert akkor lesz a babanetes nagy tali. És arra mennék én is.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Eddig legtöbbünknek a 26-a a jó!

Kép
zölddisznó

Nos!

Bevásároltunk! Vettünk azt, amit most itt nem "mondhatok ki"! Kettőt!!! 3 kiló!

Cumisüveg is van néhány! Pesti csajok, illetve aki közel lakik Pesthez! Ajánlom - aki még nem járt ott - a Bp, XIV. ker. Nagy L. kir. útja 112. alatt a Mini manó nevű üzletet! Szuper! Árkategória az occsótúl a megfizethetetlenig! Nagy választék... Mindent meg lehet találni. Mellette kismama üzlet!

26. Westend nekem zsír!
Vendég

sziasztok!

Wera! koszi a kepeket! olyan szep a Nori, hogy csak na! :lol: :lol:

megvolt a kirandulas. jol leegett a hatam. :evil:

ma az irish pubban vacsizunk, es majd fel robbanok mergemben. kerdeztem, hogy van-e egy par darab repajuk. kozoltok, hogy nincs. erre en vettem, de nem hajlandoak megpucolni, mert tul sok a rendeles. es mar fel oraja varunk a kajara. majd kiesik a szemem az ehsegtol! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Hali!
Úúgy kipurcanatam ma, nem tudtam eldönteni, hogy görcsöl a pocakom, vagy annyira beparáztam a gondolattól, hogy beképzelem.. Azért kapkodtam a Magnéziumot, 5 percenként wc, de úgy tűnik (remélem) tényleg csak beparáztam és beképzeltem.... Tiszta hülye vagyok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?