Huhh... Most értem a végére az olvasásnak, s azt hiszem, vmi ki is maradt, mert néhány dolgot nem értek... Pl. Petra, végülis elárultad a foglalkozásod? Bár az avatarod is sejtet vmit, de nem egészen egyértelmű... Aztán most jött vki újonnan, ert én nem látom/láttam az illetőt. De ha igen, üdv!!!
Fürdés-öltözés-szex: mi néhányszor (mmint én) fürödtünk együtt Samuval, jó volt, de csak azért történt, mert így tudtam megoldani. Szóval technikai okból történt. De nem gondolom, hogy elvi ellenvetésem volna különben. Szoktunk időnként meztelenül tiszta ruhákat hajkurászni itthon,mikor ő is lát, nem zavarja, minket sem. Természetesnek kell lennie a dolognak, amikor cikisnek érzi ő, vagy mi, akkor nem csináljuk. Nem tudom, más babáknál hogy van, de a tapasztalatom az, hogy az első időkben a babók nagyon mélyen alszanak, szóval ha nagyon közelünkben vannak is, nem veszik észre, hogy a szüleik szeretik egymást. Még ha ébren is van, akkor sem fogja fel igazán, mit lát-hall, de azért ezt nem műveltük az ő ébrenlétében. Viszont nagyon szereti - mindig nevet nagyon, mikor megpusziljuk egymás, vagy megöleljük egymást most. Lehet, hogy tudja, amikor közel vagyunk egymáshoz, az jó nekünk, meg neki is.
Nem aludt velünk a srác, van szobája, de nálunk is közel van, nem volt igazán gond. Nem sok éjjel volt, amikor szaladgálni kellett hozzá, annyi meg megéri, hogy ő is, mi is nyugodtan pihenünk.
Mi a családommal közösen építkeztünk többször is már, nagy móka volt... Mindekinek volt kedvenc házépítős elfoglaltsága.
Találkozó hétközben nekünk 6után képzelhető el nagyrészt. Hétvégén szinte mindegy. De nem ígérem, hogy ott tudunk lenni.
Én először kislányt szerettem volna (ill. most is szeretnék kislányt...
), de édesapja kis trónörököst szeretett volna először, és biztos voltam benne, hogy kisfiú lesz. Bejött. De valami hihetetlenül jófej emberke. Tényleg. Az egész család, és az összes ismerős teljesen odavan tőle. És ismerek hasonló korú csajszikat is, akiket nyilván ugyanennyire szeretnek, de összehasonlíthatatlanul nyűgösebbek. Nem tudom, ez mennyire nem függő, de Samu hihetelenül nyugodt baba volt, s most is az, szóval ha ez többek között azért van, mert kisfiú, akkor mindekinek azt kívánom, legyen első babának kisfia, mert ANNYIRA könnyű votl vele.
A májfunkciók 1. terhességemnél nekem is mindig csillagosak lettek a vérképen, nem volt túl magas (vagy alacsony, már nem emlékszem...) az érték, csak picit, de mindig ilyen lett. Viszont senki sem mondott rá semmit, nem aggódtak, hát én sem tettem. És még ma sincs semmi bajom (bár még nem kaptam meg az 1. vérképm leletét...), Samunk pedig a legnagyobb nyugalomban és egészségben született. Szóval sztem tapasztalatból kiindulva biztos, hogy semmi gond. Mennyire más az érték, mint kéne lennie?
Nevek: mi első alkalommal 9 hónapig gyúrtuk egymást, hogy mi legyen a név, aztán az 1. ötlet maradt...
És jól jön ki: szülinap: okt. 16., névnap: febr. 16. De erre nem figyeltünk. Asszem nem ez fog most sem dönteni.
Torokgyuszi volt nálunk, és volt olyan, hogy mást nem is ivott, mint meleg vmi édeset, ezért (én mindig ilyen kísérletezős kedvű emberke voltam) mézes hársfateába kevertem tápszert, azt boldogan itta. Bocs, ha bárkit sokkoltam, de meg is gyógyult, folyadékot is kapott, és tápanyagot is.
Most tényleg hosszú már, meg késő is van..., de most tudtam hozzálátni írni vmit. Szóval bocsi. Majd jelentkezem még.
Annus! Köv vizsg. az AFP napján (dec. 9.), utána genetikai UH jan 8. De most, hogy leírtam, rémlik, már írtam ezt... Bocsi, csak asszem picit fáradt vagyok...
Jó éjt, remélem, ti mélyen alszotok!