Sziasztok csajok!
Látom pörögtök rendesen!
Anna! Nagyon jó lett a társasjáték! Nekem nem lenne türelmem iyleneket készíteni!
Niki! Ügyes fiú Domi, hogy már ül! Csak pihiszékkel aztán már vigyázni! Réka amikor elkezdett ülni hirtelen előrehajolással magára borította az egészet. Ott feküdt alatta és csak ordított nagy ijedtségében! Persze nem lett semmi baja, csak vicces volt az egész (mármint nekem). Na utána már nem ültetem bele...
Ági! De jó hallani felőletek is! TÉnyleg jó magas let Lili, ha 102 cm! És hozzá a 12 kiló
. Réka 96 cm és kb 15kiló. És most már ő is kezd nekem vékonynak tűnni néha. Kicsi poci még van azért, de látszik a kis lábain, hogy nyúlik rendesen a csajszi.
nem semmi kalandjaitok vannak azért! Játékot nem nagyon tudok javasolni, nálunk RÉka Laurához hasonlóan sokat babázik, plüssözik, nekik főz (meg nekünk), hurcolja bevásárolni őket, meg ilyesmi. Emellett Lego, néha kirakó. Mostanság kezdi már öltöztetni is őket. Meg mesét OLVAS nekik
Lándzsás utifű szirup sztem is tök jó. Eddig Réka nem szerette, mondta hogy nem ízlik, én meg hogy nem is azért adom, mert finom, hanem mert használ... Most már megbartákozott az ízével.
Mazska! Szuper hogy Laura ilyen jól érezte magát apával, és te is tudtál kicsit pihizni Oliverrel. Jó, hogy ő is javulgat már. Sószoba tényleg hasznos, RÉkiékat minden nap viszik a bölcsiben, mert szerencsére nekik van.
Laura és RÉka tényleg elég hasonló lehet érdeklődési körben, ő is hasonlóan játszik mint Laura. Már ahogy írod.
Nálunk RÉka melegebb szobában alszik (21-22 fok). Nem is merem hűvösebbe rakni, mert egyszer éjjelente biztos lerúgja magáról a takarót, én meg nem rohangálok át hozzá félóránként... Olyankor szokott jönni a megfázás. Már kikötöttem a takaró két csücskét az ágyhoz, így kicsit jobb a helyzet, de még így is sikerül néha annyit forgolódnia, hogy takaró nélkül marad.
Sólámpa tényleg hasznos? Meg godoltam veszek hidegpárásítót (ultrahangos?). Sógornőm rámijesztett, azt mondta, hogy a radiátorra tett víz, vagy nedves ruha egyenes út az asztmához. Legalábbis dokijuk, védőnéni ezt mondta. Pécsen én végig RÉka szobájában teregettem
. Szerintetek?
Boni! Remélem Zsigi felhagy ezzel az éjszakai ébredésekkel! Réka ugye fél vée nyomatja, de ő a pisilés miatt is kel. Most kezdi már néha átaludni megint az éjszakát, csodálkozok is, hogy nem kel fel pisilni. Persze rendszerint a mi ágyunkba csattog éjjel 3-4 körül, de legalább ott mostanság nyugisan alszik. Ktartás az éjszakázáshoz!
Réka ma bölcsizik. Megint haragudni fog rám, hogy haza akarom hozni....
Én jól vagyok, (Niki még régebben kérdezted, mizu?), a 32. hétben, pocakom jó nagy, sokat keményedik Magnéziumozok ezerrel, csütörtökön megyek dokihoz. Kistesó is lány lesz, ezerrel rugdosódik odabent, de szinte mindent úganolyannak érzek mint Rékával. Nevünk még nincs, befutó lehet a Liza, Eszter, Zorka, Lea, Edina. Tényleg, lehet Zorka névre anyakönyveztetni, nem csak Zórára? Rituséknál ez hogy van?
Na most meg még el kell szaladnom bankba, aztán meg dolgozok, mert még van visszamaradott munkám. Csak gondoltam helyzetjelentek egy kicsit, mert rég jártam erre...
Pusz: Panna