Jó reggelt!
Dorka tényleg magas kiscsajszi, de ezt már tapasztaltam már élőben is
hiszti: ne is mondjátok, nálunk nagyon gyakori..az a baj,hogy kétféle nevelést kaptunk.. énnekem voltak szabályok, apának meg nem. na és ő mp-ek alatt képes felrúgni őket. és ha én mégis kitartok..na azt megnézhetnétek...
persze ilyenkor én vagyok a gonosz anya..
éjszakai hisztik is jellemezőek.. rúgkapál, visít, ha bemegyek az a baj, ha kijövök az a baj.
jellemző még mostanában,hogy csak azért sem fogadok szót, és olyan szinten fel tud pörögni sokszor ,ráadásul estére,hogy néha már nekem fáj.
ilyenkor próbálok nem odafigyelni rá, de egy idő után már az is lehetetlen. Főleg ha a felpörgésének célpontja direktbe mi vagyunk. ugrál rajtunk, nekünk fut, csipked..és ha sikerül felbosszantani, akkor hangosan jóízűen kacag, de úgy, hogy közben csapkodja a térdét
szóval igazi zsiványjellem..felér három gyerekkel az tuti
és persze ha nem engedek neki valamit, már megy is a másikhoz panaszkodni..
én azt hittem ez később lesz csak.
Hát állatkertezés jól nem jött össze:(
Mazska örülök,hogy jobban lett Oliver. nekem is használ a Greep Heel este még fájt a hátam, meg a fejem, ma már nem érzem. jó ez a cucc, még Rita? ajánlotta régen a fórumon.
kirakó 24 dbos és ebben a multipackban van 12 dbos is. ,meg 24 es csak azt adtam oda neki.
én úgy tanítottam kirakózni,(ezen is volt nézeteltérés apával,mert ő először a szegélyt akarta kirakatni vele, de Zsiga nemértette mit akar később nagyobb bonyibb kirakóknál viszont az az elv lesz jó) ) hogy ráfókuszáltunk a figurákra.
micimackóson tanultunk. először kiválogattuk a tigrist és azt kirakta a fejétől kiindulva , utána a fülest.. és stb és stb.. a többinél ahol nincs figura ott meg rámentünk a színekre,m formákra. egy levél, egy fatörzs egy hegy, egy virág.. hogy ha két kockán is vannak, azok egymás mellé kerülnek. hamar megértette. már egyedül rakja ki őket.
Andi hát persze hoyg elkottyantotta,hiszen neki is olyan nagy izgalom. Tegnap Zsiga is a boltban saját maga választott ki egy csokit apának, és ahogy belépett az ajtón Apa egyből kiabálta minden köszönés helyett,hogy Apa vettem neked meginlepit!
csajok vanank olyan társasjátékok is, hogy első játékaim, 8 játék van benne, és az jobban megéri.. abban van csigafutamhoz hasonló is!
JÁTSZVA TANULNI SOROZAT
8 féle társasjáték egyben!
SAJTVERSENY
NYUSZIFUTAM
MACI A GYÜMÖLCSÖSBEN
KINCSKERESŐ LABIRINTUS
KALÓZVERSENY
KI NEVET A VÉGÉN?
SÜSS FEL NAP
KI ÉR ELŐBB A CÉLBA?
http://jatek.vatera.hu/tarsasjatek/okta ... 71677.html